Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SE FACE UN CONCURS,AI SIMTIT GUSTUL?

#50926 Re: Re: VICTORIE URIAȘĂ pentru Constantin Roibu ,,,,,,,,,,si????

2018-12-09 13:30

#50925: ia de la betivanul de fonta,ia o prin gurita fara lami[o]ita - Re: VICTORIE URIAȘĂ pentru Constantin Roibu ,,,,,,,,,,si???? 

NU MI RASPUNZI PATRUT CE GUST ARE ALUP MEA???LASA CA MI RASPUNDE ESCROCUL DE roibu CIND NE VOM INTILNI.

Libelula

#50927

2018-12-09 13:54

Hopa ? Care sofer de la Administrativ ? Ionescu-cumva ? Ce credibilitate mai are ala care si-a turnat sefii si colegii pentru a prinde un loc caldut la Salvare ? Care se lauda in gura mare ca el este ruda cu Alin - contabilul sef ? Daca vuza are nevoie de astfel de oameni , inseamna ca, maine-poimaine, va zice si de el ca a facut si a dres. cu astfel de stiri, mai vede si lumea cam ce turnatori si lasi au fost in Oltchim. Hai——-mai dati pe gusa ca ii aflam si noi pe turnatorii de serviciu ! 

Libelula

#50928

2018-12-09 14:01

Pregătiți-va cei de la Salvare——vine iscoada intre voi——la prima licoare in nas——turnatorul Ionescu va baga pe teava. 

Libelula

#50929

2018-12-09 14:35

Ionescu———asta: era oaia neagra la Administrativ. Se da dupa cum bate vantul. Cand o sa bea—- il face pe Marinescu ca la Nufarul , daca de Barsan vorbeste asa de urat——  care l-a tinut din obligatii fata de contabilul sef——ne dam seama ce a vorbit de colegii lui. Multi se bucura ca l-ati dat in gat——-prea zicea ca este neprihanit .

ALUP MAI IGUS MAI PATRUT????PETITIONARUL POOLII

#50930 Re: frateeeeeeeeeeee,asculta la fota cine i borfasul de alin,

2018-12-09 14:35

#50927: Libelula -  

un jegos ca marcu sorin care si au bagat toate neamurile si kurvele n OLTCHIM,ATIT.

OF ROIBULE FU..TU..TI MORTI MATIIIIIIIIIII,AJUNG SI LA TINE IMEDIAT.

#50931 Re: ASCULTA L PE FOTA CA NU MINTE FRATICAAAA,,,,,,,

2018-12-09 14:49

#50929: Libelula -  

IN 2015 CIND FACEAM VIZITA MEDICALA LA DISPENSAR,A VENIT PT. ANGAJARE FRATELE LUI KAKATUL DE ALIN CA SOFER,IMEDIAT A VENIT SI KURVA DE MARDARE,INTELEGI CEVA?

IA PATRUT PE PAINE CIND MUSTI PILA MEA

#50932 Re: ASA CA SA STIE SI LUMEA DE LA PICASSO CINE A CONDUS OLTCHIMUL,,,,,,

2018-12-09 14:55

#50929: Libelula -  

NISTE BORFASI CA TALPASANU,AVRAM VICTOR,POPESCU VALENTI SI ROIBU,NISTE NEMERNICII SI NISTE BORFASI ORDINARII,CA SA NU VA MAI SPUN CA RAHATUL DE ROIBU LA PUS PE SOGACIUL DE TALPASANU SA MA DEA AFARA DIN OLTCHIM,ASTA PT. STIINTA VITEELOR DIN OLTCHIM.

Victorie finală pentru Roibu, la Curtea de Apel. Raportul de insolvenţă al Oltchim, demontat

#50933 Victorie finală pentru Roibu, la Curtea de Apel. Raportul de insolvenţă al Oltchim, demontat

2018-12-09 15:24

Fostul director al SC Oltchim SA, Constantin Robiu, a câştigat definitiv procesul cu Rominsolv SRPR şi BDO Business Restructuring SPRL, joi, 25 octombrie 2018. În fapt, este vorba de atacarea în instanţa a raportului de insolvenţă pe care avocatul Gheorghe Piperea l-a redactat, odată cu intrarea în reorganizare judiciară a combinatului din Vâlcea. În mai, Tribunalul Vâlcea a dat câştig de cauză lui Roibu. La Curtea de Apel, magistraţii au menţinut decizia de la fond.

Rominsolv şi BDO Business îl acuzau pe fostul director în raportul de insolvenţă de spolierea companiei, decizii eronate de management şi investiţii ineficiente. Se solicitau pagube de 500 de milioane de euro. Victoria lui Robiu este colosală. Pe unde va mai scoate cămaşa administratorul judiciar, care şi-a făcut port drapel din teza potrivit căreia fostul director a nenorocit combinatul?!

Implicaţiile acestei decizii sunt de necalculat.

Șefan Vuza preia Oltchim cu bani rusești

#50934 Șefan Vuza preia Oltchim cu bani rusești

2018-12-09 15:25

Ștefan Vuza preia o mare parte din activele Oltchim Râmnicu Vâlcea prin combinatul de produse chimice Chimcomplex Borzești, la care deține pachetul majoritar de acțiuni, în schimbul a 128 milioane de euro.

Cea mai mare parte a acestei sume provine dintr-un credit acordat de VTB Europe, cu2sediul în Frankfurt, filială a băncii VTB din Rusia, controlată de către stat. Banca mamă, VTB cu sediul la Moscova, se află pe lista băncilor sancționate de SUA și Uniunea Europeană din cauza legăturilor cu Kremlinul.

VTB este controlată de statul rus, prin intermediul unei agenții din subordinea Ministerului pentru Dezvoltare Economică. Ea a fost sancționată de SUA și UE pentru că a furnizat finanțarea necesară pentru operațiunea de anexare a Crimeii din 2014.

Vuza a încercat să atragă finanțarea necesară tranzacției de la mai multe bănci europene și americane, dar acestea au refuzat în cele din urmă să se implice, astfel că omul de afaceri a apelat la finanțare din Rusia. Alături de VTB Europe, un alt finanțator al tranzacției este Credit Suisse.

Rușii de la VTB au mai fost interesați de Oltchim și în 2013, când au discutat subiectul cu ministrul Economiei de la acel moment, Varujan Vosganian. Tranzacția s-a împotmolit atunci în procedurile birocratice provocate de insolvența societății.

După cumpărare, Stefan Vuza va crea Compania Română de Chimie, din care vor face parte Oltchim Râmnicu Vâlcea și Chimcomplex Borzești.

Patronul Iasitex, Ştefan Vuza, vrea să cumpere activele Oltchim cu bani de la ruşi

#50935 Patronul Iasitex, Ştefan Vuza, vrea să cumpere activele Oltchim cu bani de la ruşi

2018-12-09 15:27

Combinatul de produse chimice Chimcomplex Borzești, controlat de magnatul Ștefan Vuza, a primit undă verde de la Consiliul Concurenței pentru achiziția unei mari părți din activele Oltchim, contra sumei de aproximativ 128 de milioane de euro. Finanțarea pentru cea mai mare parte a sumei vine de la banca VTB Europe, cu capital rusesc și sediul în Frankfurt (Germania), potrivit documentației depuse de Vuza. Banca – mamă a VTB Europe este o instituție rusească de credit, aflată pe lista băncilor sancționate de SUA și Uniunea Europeană din cauza legăturilor cu Kremlinul.

 

Filiala din Europa a VTB nu se află însă pe lista băncilor și companiilor sancționate de UE și SUA, așa că Chimcomplex poate apela la finanțarea tranzacției cu Oltchim prin intermediul acesteia.

Ștefan Vuza, proprietarul companiei care deține pachetul majoritar de acțiuni la Chimcomplex Borzești, a refuzat să facă declarații pentru G4Media.ro referitoare la tranzacție.

VTB este controlată de statul rus, prin intermediul unei agenții din subordinea Ministerului pentru Dezvoltare Economică. Ea a fost sancționată de SUA și UE pentru că a furnizat finanțarea necesară pentru operațiunea de anexare a Crimeei din 2014.

Vuza a încercat să atragă finanțarea necesară tranzacției de la mai multe bănci europene și americane, dar acestea au refuzat în cele din urmă să se implice, astfel că omul de afaceri a apelat la finanțare din Rusia. Alături de VTB Europe, un alt finanțator al tranzacției este Credit Suisse.

Rușii de la VTB au mai fost interesați de Oltchim și în 2013, când au discutat subiectul cu ministrul Economiei de la acel moment, Varujan Vosganian. Tranzacția s-a împotmolit atunci în procedurile birocratice provocate de insolvența societății.

După cumpărare, Stefan Vuza va crea Compania Romana de Chimie, din care vor face parte Oltchim Râmnicu Valcea si Chimcomplex Borzesti.

 
 
REBUS

#50936

2018-12-09 15:55

CEI DE LA TRANSPORTURI, SE FEREAU DE IONESCU. ISI PARA COLEGII DE LA ADMINISTRATIV , PE SEFI . STATEA BOT IN BOT CU MARCELA, UN INDIVID DE CEA MAI JOASA SPETA. BINE CA NU A VENIT LA NOi LA TRANSPORTURI. L-A LUAT MARINESCU, II DA IN PRIMIRE PE COLEGI.

ALTCEVA MAI AI PATRUT??

#50937 Re: Victorie finală pentru Roibu, la Curtea de Apel. Raportul de insolvenţă al Oltchim, demontat

2018-12-09 16:14


Musafir

#50938

2018-12-09 16:16

dupa ce ionescu  a stat la FOCUL DE TABARA   in batal unde  se ardeau toate ghișepturile faraonului  roibu , SANDEL  BÎRSAN  era linga el .....normal ca a  avut grije de el dupa !!!!  ..., dar  regreta   ionescu ca nu a oprit si el citeva dosare    din saci   !!!!!!   facea niste bani dupa cei implicati  !!! sa nu le publice 

 


Musafir

#50939

2018-12-09 16:24

 DERBEDEUL DE TALPASEANU   A MAZILIT TOT  CE NU I-A CONVENIT 

NESPALATUL ASTA A FACUT IN CITIVA ANI DE INSOLVENTA A OLTCHIMULUI  BANI CE NU I-A FACUT CU ROIBU  20 DE ANI !!!

CERNEV SA RUGAT DE  EL IN PREZENTA A 5....6   OAMENI SA LASE PE FOTA  LA LOCUL DE MUNCA UNDE ERA , CA ARE  NECAZURI  OMUL , ARE FAMILIE SI A BAGAT  BAIATUL IN MORMÎNT  !!!  NU E ASA USOR ,LA CARE SLUGA DE  MARINESCU A SARIT IN SUS SI A ZIS LUI TALPASANU  (   MAZILESTEL  MIHAI   ). SI LA EXECUTAT ...PRIMUL PE CERNEV APOI PE FOTA ,APOI PE TOTI LA RIND

DE CE CREDETI VOI CA ROIBU NU LA AVANSAT  NICIDATA PE  SCONCSUL DE TALPASANU ??????....LA TINUT NUMAI IN SALOPETE SI  IN TROACA AIA DE DACIE  !!!

DACA ÎL VEDETI PRIN ORAS  FLECMATI PE FATA LUI   , ORICUM DE MINE NU VA SCAPA DECIT IN MORMÎNT   


Musafir

#50940 Re: VORBESTI DE NISTE KAKATI FRATE,CE SA MAI FACEM??NIMIC,PT. CA ASTA I romania

2018-12-09 16:26

#50938: -  

LUMEA I STIE DE PREA MULT TIMP SI NU I MAI INTERESEZA,O SA AFLI CA AU RAMAS NISTE STAFII ALE OLTCHIMULUI SI ATIT,NISTE KOKALARI MIZERABILI CARE AU TRAIT PRINTRE NOI SI CHIAR NEA U   FURAT IAR NOI  NU AM STIUT

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2018-12-09 16:29


Stiri

#50942

2018-12-09 16:29

DRAGA MARCELA SAU GHIOCA CARE LATRATI PE AICI . SA NE SPUNETI VOI, ATI FOST LA FRIGARUI CU IONESCU SAU LA O DUSCA CU INFORMATORUL.  NU STITI VOI. IONESCU------ARE CENUSA MAGICA OPRITA----SUNT CU TACAMURILE DE AUR


Musafir

#50943 Re: stai linistit ca nu scapa nici de mine , citeste frate,,,

2018-12-09 16:29

#50939: -  

acest kakat de talpasanu e omul lui kakatul de roibu,sper ca ai inteles ceva.

O GLUMA CA DE NOAPTE BUNA EMMY.

#50944 Re: Re: stai linistit ca nu scapa nici de mine , citeste frate,,,

2018-12-09 16:33

#50943: - Re: stai linistit ca nu scapa nici de mine , citeste frate,,, 

NOAPTE BUNA FRATE,MAINE MERG LA PESCUIT DE SOGACI CA PATRUT,TALPASANU,ETC,HAHAHA


Musafir

#50945 Adevarul doare ?

2018-12-09 17:28

  •  Zdrențelor și otrepelor minciunile se plătesc. 

Procesul în care Gheorghe Piperea a atacat în instanţa raportului de insolvenţă și prin se solicitau pagube în valoare de 500 de milioane de euro a început în anul 2014, iar după patru ani fostul director al combinatului Oltchim, Consantin Roibul a câștigat atât la Tribunalul Vâlcea, cât și la Curtea de Apel Pitești.

Rambo

#50946

2018-12-09 17:30

L-ATI FACUT VEDETA PE BETIVUL DE IONESCU ! ASTA MINTE SI CAND RESPIRA. AM AFLAT SI NOI CA AU FOST TINTA ACESTUI BETIV---- CHIAR COLEGII LUI------PE CARE I-A TURNAT . 

Bamboo

#50947 Vă fotez iara

2018-12-10 03:19

#50879: - Re: Re: Ca sa va intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi si pe lege  

Nu Roibu v~a lasat fara salariu boilor Ponta cu Cernev Calea si Talpasanu + penalul Balan si magraonul Parvu plus Dumitru v~a tras~o la cioculet lingailor de cururi PSDiste...

Fraiericilor de serviciu Dumnezeu nu doarme ! Supusi oprobiului public in anii 2013~2018 prezentati ca hotii universali ai Oltchim Roibu si fosta conducere adevarata a Oltchim au castigat astazi definitiv la Curtea de Apel Pitesti procesul privind atragerea raspunderii legat de insolventa combinatului cu Piperea.

Adevarul a iesit la iveala si toate minciunile dezinformarile si denigrarile la adresa lui Roibu si fostei conduceri adevarate (nu politruce) a Oltchim  s~au dovedit imposibil a fi probate de documente si au fost demonstrate ca fiind nesustenabile in instanta.

In consecinta papagalilor vopsiti care l~ati mancat de fund pe Roibu adevarat profesionist ce a  incercat sa dezvolte si sa salveze combinatul in modul cel mai real cu putinta in speranta ca~l veti baga la puscarie pentru elucubratiile voastre politice si interese obscure de Kkt.

Ati luat~o in mana boilor. Sa pupati moastele PSD, sa~i lingeti  trompeta lui Talpasanu si sa va duceti la Cernev ca o sa va dea sa ingurgitati de acum incolo numai ciunga poloneza de la PCC.

Hai pa si la fier vechi ca asta meritati !!


Musafir

#50948

2018-12-10 04:10

birsan era director si  vb cu ionescu cu ....te  rog frumos  !

ionescu  era toata ziua cu  limba-n lindicul  lui cristina rosu 


Musafir

#50949 GAME OVER. BRANDUL OLTCHIM DISPARE!

2018-12-10 15:06

Chimcomplex a anunțat recent că are, în tranzacție, parteneri financiar un consorțiu coordonat de Credit Suisse din Elveția, din care fac parte Grupul Special de Investiții Credit Suisse AG Zurich, VTB Bank (Europe) Frankfurt, SCR Grup Romania și Tricon Energy SUA. Chimcomplex a încheiat un scord de exclusivitate cu Grupul Special de Investiții Credit Suisse și VTB Bank.

Pachetele de active transferate către Chimcomplex S.A. sunt Clorosodice, Oxo-alcooli, Polioli, Servicii pe teren, Vagoane și VCM/PVC 1. Activele includ terenuri, clădiri, investiții în curs de execuție, drepturi de proprietate intelectuală și alte bunuri mobile reprezentând în principal utilaje, echipamente, tehnologii și orice alte bunuri similare necesare procesului de producție.

Un număr de 1.164 salariați au acceptat încheierea de contracte individuale de muncă cu cumpărătorul Chimcomplex S.A..

În urma acestei tranzacții Oltchim S.A. va rămâne cu active în conservare, pentru care se vor continua procedurile prevăzute prin Planul de Reorganizare, precizează comunicatul Oltchim.

Chimcomplex Borzești a fost înființată de stat în 1954, iar în 2003 compania a fost privatizată iar grupul SCR, condus de antreprenorul Ștefan Vuza, a devenit acționar principal. Astăzi compania este listată pe segmentul alternativ al Bursei de Valori București.

Oltchim a fost înființat în 1966 sub denumirea de Combinatul Chimic Vâlcea, din 1990 funcționează sub formă de societate comercială pe acțiuni iar din 1997 devine companie publică prin listarea la Bursa de Valori București. Combinatul a intrat în procedura de insolvenţă în ianuarie 2013, fiind administrată de un consorţiu de administratori judiciari.


Musafir

#50950 Re: GAME OVER. BRANDUL OLTCHIM DISPARE!

2018-12-10 15:18