Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

EU

#49676 eu

2017-03-04 14:08

Cand i-am cunoscut eu erau 22 de buc falnice si frumoase............

in rest.............

PCC = RUSIA. Iata dovada.

#49677 PCC = RUSIA. Iata dovada. Reţelele secrete ale unui război economic

2017-03-04 15:55

infipt in inima:

Reţelele secrete ale unui război economic

În România, războaiele economice care se duc în interiorul sau pentru controlul marilor companii de stat ascund, de foarte multe ori, interesele unor reţele de influenţă compuse din foşti ofiţeri ai serviciilor secrete - fie autohtone, fie din ţările fostului bloc sovietic. Un exemplu elocvent: lupta pentru Oltchim.  

Pentru controlul companiei Oltchim, singurul mare combinat petrochimic rămas în funcţiune după un efort financiar uriaş al statului, se duce un război de mai mulţi ani. Principalul combatant în conflictul cu statul român, care este acţionarul majoritar al Oltchim, îl reprezintă compania Petro Carbo Chem SE (PCC SE), acţionar minoritar. Unul dintre managerii PCC implicaţi activ în România este un fost ofiţer de informaţii polonez, Wojciech Zaremba, cu vechime în domeniul petrochimic încă din 1980, bun cunoscător al pieţei din domeniu din ţările foste membre ale CAER (Consiliul de Ajutor Economic Reciproc al ţărilor comuniste din fostul boc sovietic), precum şi al sateliţilor acestuia. 

Cum a ajuns PCC Group jucător internaţional

PCC Group, care îşi are cartierul general în oraşul Duisburg, Germania, a fost înfiinţat în 1993 de către Waldemar Preussner. Preussner s-a născut în Polonia, a emigrat în Germania si până când a înfiinţat PCC Group a fost şeful direcţiei de aprovizionare al unui mare combinat petrochimic din Duisburg, cu atribuţii - culmea co.incidenţei! - tot pe spaţiul fostului CAER, ţări în care este specializat şi Wojciech Zaremba. Ascensiunea grupului PCC a fost fulminantă. În scurt timp, şi-a făcut filiale în mai toate ţările foste membre CAER, dar şi în unele ţări asiatice comuniste. De obicei, un ritm de dezvoltare atât de rapid al unei afaceri, nu doar pe verticală, ci şi pe orizontală,  presupune infuzii serioase de capital. În istoricul firmei PCC însă, Waldemar Preussner pare unicul furnizor de capital, iar sursele sale financiare sunt încă învăluite în mister. Ştim doar că până în 1993 a fost un simplu salariat: şeful aprovizionării unui combinat german. 

ROKITA - concurenta Oltchim

În procesul de extindere internaţională, PCC a ajuns să aibă 70 de subsidiare, în 12 ţări. Vânzările grupului au crescut de la 59 milioane de euro în 1994, la peste 1 miliard de euro în 2008. Cea mai agresivă dezvoltare a grupului PCC a avut loc în Polonia. Iniţial, PCC a devenit acţionar minoritar la combinatul petrochimic ROKITA. Ulterior, PCC a reuşit să deţină un pachet majoritar, preluând controlul asupra combinatului, operaţiune dusă la bun sfârşit cu aportul determinant al lui Wojciech Zaremba. Ulterior, portofoliul PCC în Polonia s-a extins prin noi achiziţii, după un model similar. De remarcat că afacerea numărul unu a grupului PCC în Polonia, combinatul Rokita, are în bună măsură acelaşi tip de producţie ca şi Oltchim. 

PCC, în România din 1998 

PCC şi-a făcut intrarea pe piaţa românească deschizându-şi o filială la Ploieşti, în 1998, anul în care a început proiectul iniţiat de Banca Mondială şi aplicat de Guvernul României de restructurare a coloşilor industriali, inclusiv cei din domeniul petrochimic. O iniţiativă lăudabilă, menită să reducă costurile statului cu subvenţionarea unor companii care pierdeau sume uriaşe. Dar care, deşi nu a dat peste tot rezultatele scontate, a atras spre România numeroşi investitori străini, dornici să preia o parte din afacerile ineficientului stat român. 

În anul 1998, când a avut loc înfiinţarea filialei PCC de la Ploieşti, şeful SRI pe judeţul Prahova era nimeni altul decât colonelul Corneliu Păltânea. Amănuntul este extrem de important având în vedere că Păltânea continuă să aibă şi astăzi relaţii strânse cu anturajul reprezentanţilor PCC în România, susţin surse apropiate serviciilor secrete.

„Afacerile" colonelului Păltânea

Sub ochii lui Păltânea au dispărut - prin falimentare sau preluare ostilă - o serie de coloşi din industria energetică şi petrochimică. După 2005, procurorii au scos la iveală că în perioada în care a condus SRI Prahova, Păltânea a fost implicat în numeroase afaceri ilegale de la organizarea furturilor de combustibili până la folosirea unor ofiţeri acoperiţi pentru crearea unor firme cu scopul devalizării rafinăriilor prahovene. Păltânea a fost trimis în judecată în trei dosare: într-un dosar a fost achitat, iar în celelalte două a fost condamnat de prima instanţă de judecată la câte trei ani închisoare. Şi încă un amănunt important: Păltânea apare ca unul dintre fondatorii Centrului de Afaceri Româno-Rus. În prezent, el se prezintă ca fiind „managing partner" la SC Petroconsult Development, o companie patronată de Mircea Labă, şi el membru fondator al centrului româno - rus de afaceri. 

Activitatea PCC în România a stat mulţi ani sub semnul discreţiei. Ce se ştie cu precizie este că într-un moment în care activitatea grupului PCC în Rusia se extindea cu viteză, subsidiara sa din România cerea companiei OMV Petrom Internaţional oferte de preţ pentru uleiuri de bază cu scopul de a intermedia exportul acestora către Rusia.

  http://m.romanialibera.ro/special/

PCC = RUSIA. Iata dovada.

#49678 Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 15:59

#49677: PCC = RUSIA. Iata dovada. - PCC = RUSIA. Iata dovada.  

 

Reţelele secrete ale unui război economic

 OLTCHIM

Fără bani în plus, de la 1% la 12%

Cea mai importantă mişcare făcută de PCC în România rămâne însă achiziţionarea, în 2007, a unui pachet de acţiuni la combinatul Oltchim. Deşi iniţial, PCC a cumpărat 1%, în doar câteva luni, cota sa a crescut la peste 12%, fără a plăti nici un leu în plus. Majorarea a fost rezultatul unei decizii a Guvernului Tăriceanu prin care a fost diminuat capitalul social al combinatului.

De la acest punct încolo, între acţionarul majoritar şi administratorii Oltchim, pe de o parte, şi grupul PCC, pe de alta, a început un război fără mănuşi. 

În timp ce PCC i-a criticat pe administratorii români ai Oltchim de management defectuos, germano-polonezii au fost acuzaţi că nu au nici un interes real în relansarea combinatului, ci mai degrabă doresc falimentarea sa. Scopul: cota de piaţă pe care o deţine Oltchim să fie preluată de companiile grupului PCC din celelalte ţări şi în special din Polonia şi Rusia. O altă ipoteză vehiculată de surse apropiate Oltchim este că se încearcă eliminarea concurenţei şi, în perspectiva foarte apropiată a deschiderii unui nou combinat petrochimic construit în Rusia, la Novgorod.

Războiul PCC-Roibu

Un moment important s-a consumat în urmă cu doi ani, când majoritatea acţionarilor Oltchim au aprobat declanşarea acţiunii în răspundere împotriva lui Waldemar Preussner şi a administratorului de la acea vreme, Wojciech Zaremba, „pentru acţiunile acestora împotriva intereselor combinatului". Ca urmare a aprobării declanşării acţiunii în răspundere împotriva administratorului Wojciech Zaremba, mandatul de administrator al acestuia a încetat. Tot cu majoritate de voturi, acţionarii SC Oltchim SA l-au mandatat pe directorul general, Constantin Roibu, să pună în mişcare acţiunile necesare în justiţie împotriva lui Wojciech Zaremba şi a lui Waldemar Preussner. Cu acea ocazie, conducerea Oltchim i-a acuzat deschis pe reprezentanţii PCC de faptul că urmăresc în primul rând interesele combinatului ROKITA, la care sunt acţionari majoritari, combinat aflat în competiţie deschisă cu Oltchim.

Un alt punct nevralgic în relaţia dintre cele două părţi îl reprezintă şi intenţia de privatizare a Oltchim, prin vânzarea pachetului de acţiuni de 53% pe care îl mai deţine statul român, prin Ministerul Economiei. În legătură cu acest aspect, partea română a acuzat grupul PCC că „utilizează orice mijloc posibil care are ca efect direct sau indirect împiedicarea implementării oricărei măsuri care ar putea determina revigorarea societăţii şi creşterea valorii acesteia, deci, implicit creşterea preţului pachetului de acţiuni deţinute de stat în cazul unui eventual proces de privatizare". În acest sens, românii acuză PCC că prin sesizările depuse la Comisia Europeana blochează o necesară şi mult aşteptată infuzie de capital, care ar putea relansa activitatea combinatului.

În replică, reprezentanţii PCC pentru România ne-au precizat prin intermediul companiei de PR care îi reprezintă:

„PCC şi-a exprimat interesul în participarea la procesul de privatizare a Oltchim încă de acum patru ani, când privatizarea a fost anunţată de Guvern, şi în acest context am fost încrezători în viitorul Oltchim şi am devenit acţionari. Procesul de privatizare însă nu a demarat nici până acum. (...) În calitatea noastră de acţionar minoritar la Oltchim, nu am încetat să ne exprimăm public opiniile cu privire la deciziile greşite ale conducerii combinatului şi să propunem strategii alternative pentru Oltchim". Tot prin intermediar, Wojciech Zaremba susţine că nu îl cunoaşte pe fostul şef al SRI Prahova, Corneliu Păltânea.

Miza Oltchim

Oltchim este ultima companie operaţională în domeniul petrochimiei din România care produce, între altele, materiale de construcţii din PVC. Prin închiderea Oltchim, România s-ar transforma din exportator de produse petrochimice în importator, cu efecte negative asupra balanţei comerciale şi valutare a ţării. În 2007, anul intrării PCC în acţionariat, Oltchim exporta circa 78% din produse în 80 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia - Pacific. Înspre ţări din Orientul Mijlociu (inclusiv Turcia) ajungeau circa 23% din exporturi, în Europa Centrală şi de Est circa 39,6 %, iar în Europa de Vest 33,8%, restul din export în ţări din America de Nord şi Sud, în ţări din Africa (2%) şi din zona Asia-Pacific.

Waldemar Preussner, patronul PCC, s-a născut în Polonia şi a emigrat în Germania. Prin semnătura sa a blocat la Comisia Europeană infuzia de capital pentru Oltchim. http://m.romanialibera.ro/special/investigati

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49679 Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 16:01

#49678: PCC = RUSIA. Iata dovada. - Re: PCC = RUSIA. Iata dovada.  

 

Miza Oltchim

Oltchim este ultima companie operaţională în domeniul petrochimiei din România care produce, între altele, materiale de construcţii din PVC. Prin închiderea Oltchim, România s-ar transforma din exportator de produse petrochimice în importator, cu efecte negative asupra balanţei comerciale şi valutare a ţării. În 2007, anul intrării PCC în acţionariat, Oltchim exporta circa 78% din produse în 80 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia - Pacific. Înspre ţări din Orientul Mijlociu (inclusiv Turcia) ajungeau circa 23% din exporturi, în Europa Centrală şi de Est circa 39,6 %, iar în Europa de Vest 33,8%, restul din export în ţări din America de Nord şi Sud, în ţări din Africa (2%) şi din zona Asia-Pacific.

Waldemar Preussner, patronul PCC, s-a născut în Polonia şi a emigrat în Germania. Prin semnătura sa a blocat la Comisia Europeană infuzia de capital pentru Oltchim. http://m.romanialibera.ro/special/investigati

#26585: - PCC a înghiţit acţionarul Polyolt şi a ajuns să deţină direct 32,3% din capitalul Oltchim  

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49680 Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 16:02

#49679: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: PCC = RUSIA. Iata dovada.  

 

#26589: - Re: Re: PCC a înghiţit acţionarul Polyolt şi a ajuns să deţină direct 32,3% din capitalul Oltchim  

 

Miza Oltchim

Oltchim este ultima companie operaţională în domeniul petrochimiei din România care produce, între altele, materiale de construcţii din PVC. Prin închiderea Oltchim, România s-ar transforma din exportator de produse petrochimice în importator, cu efecte negative asupra balanţei comerciale şi valutare a ţării. În 2007, anul intrării PCC în acţionariat, Oltchim exporta circa 78% din produse în 80 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia - Pacific. Înspre ţări din Orientul Mijlociu (inclusiv Turcia) ajungeau circa 23% din exporturi, în Europa Centrală şi de Est circa 39,6 %, iar în Europa de Vest 33,8%, restul din export în ţări din America de Nord şi Sud, în ţări din Africa (2%) şi din zona Asia-Pacific.

Waldemar Preussner, patronul PCC, s-a născut în Polonia şi a emigrat în Germania. Prin semnătura sa a blocat la Comisia Europeană infuzia de capital pentru Oltchim. http://m.romanialibera.ro/special/investigati

OLTCHIMISTILOR,DRUMURILE UNDE VOR DUCE?VREAU RASPUNSUL ACUM.

#49681 Re: eu,TE SALUTA PICASSO D LE EU,CHIAR DACA TE AM INJURAT CINDVA,SCUZE.

2017-03-04 17:48

#49675: EU - eu 

 D LE EU,ITI SPUNE FOTA ADERVARUL CUM A CRESCUT PRODUCTIA OLTCHIMULUI,PRODUCTIA E DECIT IN FACTURII,RESTUL E HOTIA FAM. COCLETII SI SPIRU ARMAND,BORFASII P.S.D.istii,ASTA SE INTIMPLA SI LA C.E.T,TOT ACESTI BORFASI MONITORIZEAZA.

TU TI PE MATA SI MACICUTELE VOASTRE PRIN BOTURI DE TRADATORI CERNEVISTIII.

#49682 Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 17:53

#49679: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.  

 IA SA VEDETI BOILOR DE OLTCHIM CA TIGANUL DE VOSGANIAN[PRIETEN CU TIGANUL  TAMBALAGIU,UNUL CRA CRA] E IN SPATELE ACESTEI MIZERIIIII,CE ZICI MAI GAOAZA VINE ZAREMBA,AU BA?

PUTETI SA MI SI LINGE TI ACADEAUA CA NU MA SUPAR CERNEVISTILOR.

#49683 Re: Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 17:59

#49682: TU TI PE MATA SI MAMICUTELE VOASTRE PRIN BOTURI DE TRADATORI CERNEVISTIII. - Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.  

 SCZ. LA O MICA GRESEALA ,UN[ M]DE LA MAMICUTELE VOASTRE ALEA KURVE CARE V AU KAKAT CERNEVISTILOR SAU SCOROAFE CARE V AU FATAT DEGEABA PE ACEST PAMINT,MIZERIILOR,SA L PUPATI PE FOTA N ACADEA,HAHAHA GHIOCA SU.GE CU LARGA .


Musafir

#49684 Re: Re: Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 18:05

#49683: PUTETI SA MI SI LINGE TI ACADEAUA CA NU MA SUPAR CERNEVISTILOR. - Re: Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.  

 PT. KAKATUL DE TALPASANU UN MESAJ,TALPASENEEEEEEEEEEEE,NU MAI IESI DIN CASA  TAMBALAGIUL DACA IA OLTCHIMUL ZAREMBA,FACI PARIU CU PICASSO?


Musafir

#49685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.

2017-03-04 18:08

#49684: - Re: Re: Re: Re: Re: PCC = RUSIA. Călin Popescu-Tăriceanu = RUSIA. Iata dovada.  

 AM VRUT SA SCRIU MIZERIO DE TALPASANU CA NU MAI IESI DIN CASA CU TAMBALAGIUL DE CRA CRA,FUGITI IN BULGARIA TRADATORILOR DE OLTCHIM,SPAGARI MIZERABILII.


Musafir

#49686 Re: eu.PT.KAKATUL,TARANUL RETARDAT SI IMPTITUL DE TUGURIN UN MESAJ DE LA FOTA,

2017-03-04 19:13

#49675: EU - eu 

 CE FACI KAKATULE DE TUGURIN DACA VINE ZAREMBA?.....ITI SPUNE TOT FOTA, AI SU.GI POOOLAAAAAAAA,TE DUCI IN GITUL MATI DE JEGOS RETARDAT SI MI O SOOOOGI MIE FOTA CU GHIOCA ,ROIBU,TALPASANU,PIPEREA[ESCROCILOR SI BORFASILOR]SI TAMBALAGIUL DE CERNEV CU TOT BAAAAAAAAA TRADATORILOR DE OLTCHIM,HAI PAAAAAAAAAA


Musafir

#49687 AM UN MESAJ DE LA FOTA SI PT. UNUL GAOAZA RETARDATA;

2017-03-04 19:17

#49686: - Re: eu.PT.KAKATUL,TARANUL RETARDAT SI IMPTITUL DE TUGURIN UN MESAJ DE LA FOTA, 

 GAOAZAAAA,PE TINE [KAKATULE]TE VOR GASI PRINTE GUNOAIE CU O ACADEA IN GURA,DOAMNE AJUTA SCIBELOR DE OLTCHIM.REMUSACHE ?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-03-04 20:37



Musafir

#49689 Re: AM UN MESAJ DE LA FOTA SI PT. UNUL GAOAZA RETARDATA;

2017-03-05 05:13

#49687: - AM UN MESAJ DE LA FOTA SI PT. UNUL GAOAZA RETARDATA; 

 TU TI GITUL MATI DE SOBOLAN JEGOS NUMIT GAOAZA RETARDATA MAI AI TUPEU SA INJURI PE ACEASTA PETITIE,HO KAKATULE CA VINE SI ACEA ZI,TIC TAC,STI TU.

EU

#49690 eu

2017-03-05 07:46

Pacat, toate tarile si-au protejat interesele numai noi...ca la noi pe vremea fanariotilor.
Ce spunea Stefan cel Mare ... Tara nu e a mea e..a urmasilor urmasilor nostri.. se pare ca acum e a unor...anumiti urmasi.........
Nici Ceausescu nu a indraznit sa amaneteze rezervele naturale..subterane ale tari...in ce epoca traim? dar ce lasam copiilor nostri?....pacat

Musafir

#49691 Re: eu

2017-03-05 07:51

#49690: EU - eu 

 CAER (Consiliul de Ajutor Economic Reciproc al ţărilor comuniste din fostul boc sovietic)

EU

#49692 eu

2017-03-05 08:37

Pacat, toate tarile si-au protejat interesele numai noi...ca la noi pe vremea fanariotilor. Ce spunea Stefan cel Mare ... Tara nu e a mea e..a urmasilor urmasilor nostri.. se pare ca acum e a unor...anumiti urmasi......... Nici Ceausescu nu a indraznit sa amaneteze rezervele naturale..subterane ale tari...in ce epoca traim? dar ce lasam copiilor nostri?....pacat


Musafir

#49693 Re: eu........CHIAR NE MERITAM SOARTA SAU V O MERITATI VITELOR DE OLTCHIM?

2017-03-05 08:46

#49692: EU - eu 

 ASTA E FRATE NE MERITAM SOARTA,SUNTEM UN POPOR DE LASII SI CORUPTII,NE AM MULTUMIT PT. UN PUMN DE ZLOTII SI NE AM TRADAT COLEGII SI FRATII,BA CHIAR NE AM FU..TU SI MAMICILE PT. NISTE ZLOTII,MINT CUMVA GAOZARE,MINT CUMVA BA TAMBALAGIU BOSIT?

EU

#49694 eu

2017-03-05 08:48

Pacat........... noi ca noi .......... dar copii nostri?


Musafir

#49695 Re: eu

2017-03-05 09:03

#49694: EU - eu 

E, AICI CHIAR E NECAZUL CEL MAI MARE PT. COPII NOSTRII, CA AI LOR VOR TRAI BINEEEEEEE,DA SA LE O TRAGEM PRIN BOTURI ACESTOR SOBOLANII JEGOSIII,KAKANARI CERNEBISTII,NISTE CIRPE DE STERS WCurile.


Musafir

#49696 DEPARTE DE SALARIATII CARE STAU SA SE DEZLANTUIE, LUNI SE SPARGE OLTCHIM ÎN 9 SI PIPEREA IN FIGURI!

2017-03-05 09:12

#49672: - DEPARTE DE SALARIATII CARE STAU SA SE DEZLANTUIE, LUNI SE SPARGE OLTCHIM ÎN 9 SI PIPEREA IN FIGURI! 

 

Simbolul judeţului Vâlcea, predat definitiv, fără luptă. Oltchim se sparge în nouă societăţi!

Pe 2 martie 2017, pe site – ul oficial al SC Oltchim SA a apărut următorul anunţ: „În data de 6.03.2017, ora 15.00, va avea loc la Hotel DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square, localizat în Bucureşti, str. Nerva Traian nr. 3A, sector 3, sala Van Gogh, aflată la mezanin 2, şedinţa Adunării Creditorilor Oltchim S.A., având ca ordine de zi exprimarea votului cu privire la Modificarea planului de reorganizare a activităţii OLTCHIM SA. Din cauza numărului mare de creditori salariaţi, cei care vor dori să-şi exprime votul cu privire la respectiva ordine de zi pot inclusiv să se înscrie pe listele care vor fi disponibile pentru semnare, la sediul Oltchim S.A. (la recepţia localizată în incinta Pavilionului Central). Forma modificată a Planului de Reorganizare cuprinde: a) Înlocuirea metodei de vânzare a Oltchim S.P.V. cu metoda de vânzare a 9 pachete de active, fără să se pună condiţia ca potenţialii cumpărători să constituie o Societate pe Acţiuni. B) Cei 2000 de salariaţi nu sunt transferaţi noului cumpărător odată cu activele şi fără respectarea CCM, cerându-le salariaţilor să-şi dea demisia de la S.C. Oltchim S.A., pentru a fi încadraţi,în procent de 50% din totalul personalului, la societăţile care cumpără activele, în condiţii contractuale necunoscute”.
Situaţia juridică şi economică a combinatului vâlcean este arhi – cunoscută. Aflat de câţiva ani buni în insolvenţă, Oltchim SA nu a reuşit să se refacă. Din contră, anunţul făcut pe site – ul instituţiei dă dreptate celor care susţin că insolvenţa, în forma ei actuală, a nenorocit definitiv combinatul. Finalul era previzibil. Nu are sens să trecem acum în revistă vinovaţii pentru această situaţie. Sunt prea mulţi şi fac parte din prea multe structuri socio – profesionale. Fără să cădem în patetisme, putem spune că îi va judeca istoria, fiindcă instituţiile statului n-au prea părut preocupate niciodată, cu adevărat, de perla coroanei petrochimiei româneşti. Sigur că şi Vâlcea (cu instituţiile ei cu tot, inclusiv cele din zona media) este vinovată pentru dezastru, dar nici cu ,,salvatorii” veniţi pe caii insolvenţei nu ne e ruşine. Bogdaproste, fraţilor, am înţeles aluzia din anunţul apărut pe site. La înmormântarea asta unde asasinii economici s-au costumat în capitalişti, aduceţi voi morga şi gropile comune, că venim noi cu lumânările şi coliva de acasă.

 

http://www.gazetavalceana.ro/2017/03/04/simbolul-

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49697 DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

2017-03-05 09:55

DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

Gheorghe Piperea

Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(art.404 Cpen)

DIICOT/DNA sa vina sa va ia?

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49698 Re: DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

2017-03-05 09:58

#49697: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea 

 

DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

 

 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim  

 

DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49699 Re: Re: DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

2017-03-05 10:00

#49698: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - Re: DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea 

 

JAF LA OLTCHIM :DATII AFARA DIN OLTCHIM!!!!!!!!! 

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA pe CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve, ROMNISOLV SI BDO LA PACHET CU TOTI PENALII.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 "Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.
TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SA_LARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo, 

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea siBDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve

#49700 Re: DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea

2017-03-05 10:05

#49697: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim. CIOCLII SI CIRACII OLTCHIM :Fairsolve - DIICOT/DNA sa vina sa te ia Gheorghe Piperea 

 UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2017........UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

  Creantele salarii in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013


CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? DNA-ul se aude? 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA