Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#49426

2017-02-22 19:26

Ba voi nu realizati ca mergeti din rau in mai rau, aia e cacialma de privatizare sunt atat de multe semne de intrebare si o gramada de posibilitati de pacaleala, mister Piperea daca realizezi aceasta privatizare chiar ca face obiect de studiu la facultate si posibil si doctorat in pacaleala si prostire a angajatilor si ramasi si plecati,ca nu are rost sa spun ca pacalit e statul si bugetul tari dar la cati au furat nu mai conteaza unul ca tine,iar prostimea vin iar la mana unora ca tine la tribunal nenica.


Musafir

#49427

2017-02-23 06:30

Trebuie să se privatizeze că altfel iese minciuna la suprafață,v-a fi mai rău că o hazna aruncata in drum.


Musafir

#49428 EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHANIS

2017-02-23 07:54

#49427: -  

 CE VA MAI MIRA FRATILOR DE KAKATI CERNEVISTII CIND CEL MAI MARE BORFASI SE NUMESTE KLAUS IOHANIS?.........ATI FOST SI VETI  RAMANE NISTE KAKATIII,PAREREA MEA KURVELOR CERNEVISTE........IGUS ALUP MAI CRA CRA , TU GAOZARE CE MAI IGUS?

Nu-i nika

#49429 Gutau

2017-02-23 07:54

Domnule primar v ați lăsat pe genunchi? Oltchimul nu vă interesează sau vi s a spus sa stati cuminte în bancă? A? Întreabă un contribuabil la bugetul primăriei.

Nu hy

#49430 Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHANIS

2017-02-23 07:56


Musafir

#49431 Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHANIS

2017-02-23 07:58

#49430: Nu hy - Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHANIS 

 SA TI FOOOTEM PE MATA N GURA GAOZAREE SI TIE CRA CRAAAA, TAMBALAGIULEEEEEEEE

Nu hy

#49432 Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHANIS

2017-02-23 08:34

TIC TAC GAOZAREEEEEEEEE,ASTA TI AM TRASPRIN MOOOIAN

#49433 Re: Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHA

2017-02-23 08:57

#49432: Nu hy - Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHANIS 

 BA FRATILOR SA VA DAU O VESTE BUNA,GAOAZA NU A FOST ALES CONSILIER[SI A PIERDUT SI ZLOTII,IA PAPAT PENALUL] DE GUTA.U PT. CA A AVUT CINEVA GRIJA SA L DENIGREZE BINE DE TOT,EXACT CE A FACUT RETARDATUL DE[GAOZAR] HANDEL IN OLTCHIM ASA I AM TRAS O SI EU,EU PICASSO.


Musafir

#49434 Re: Re: Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE

2017-02-23 09:11

#49433: TIC TAC GAOZAREEEEEEEEE,ASTA TI AM TRASPRIN MOOOIAN - Re: Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE IOHA 

 NU O SA SCAPI DE MINE GAOZARE CU TACTO CRA CRA PINA VETI MURI TRADATORILOR,TI AM TRAS O PRIN MOOOIAN SI ATI VOI MAI DA MULTA MOOOIE DE AZI INAINTE,EU MA TIN DE CUVINT ZAU.


Musafir

#49435 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE

2017-02-23 11:12

#49434: - Re: Re: Re: Re: Re: EU PICASSO STIU UN PROVERB, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP MAI DRAGA NAZISTULE DE  

 GAOZAREEEEEE,UN SFAT DE LA PICASSO,MANINCA MULT KAKAT CA ITI VEI REVENI,NU BEA CA PICASSO.


Musafir

#49436 Re: Gutau

2017-02-23 12:58

#49429: Nu-i nika - Gutau 

 Avocatul lui Gutau este nimeni altul decat administratorul judiciar de la Oltchim, cel de se numeste Gheorghe Piperea. Intrebarea ta nu are sens, pentru ca stapanul lui Gutau sunt avocatii penali si judecatori corupti.

GAOZAREEE,IA SI SOOOOGEEE.

#49437 Re: Re: Gutau PENALU SI PIPEREA BORFASUL?

2017-02-23 15:38

#49436: - Re: Gutau 

 NU STI PROVERBUL CA PENALU SI BORFASU TOT LA PENAL SI BORFAS TRAGE,DE CE VA MAI MIRA CEVA,VEZI MIZERABILUL DE KLAUS IOHANIS SI ATIT ,NIMIC MAI MULT.

EU FOTA SPER CA VOR DISPAREA ACESTI MIZERABILIII.

#49438 pai ce facurati ba borfasilor de IOHANIS,GRINDEANU,TARICEANU SI DRAGNEA?

2017-02-23 18:12

#49437: GAOZAREEE,IA SI SOOOOGEEE. - Re: Re: Gutau PENALU SI PIPEREA BORFASUL? 

 VEDETI FRATILOR IN CE TARA TRAIM?........SE INTILNESC PENALII SI BORFASII LA SEPAREU SI NU AU NIMIC DE DECLARAT PRESEI,DE CE MAO KAKATILOR?.......TI AI DRACULUI DE NEMERNICII,SUNTEM O TARA DE KAKAT MAI FRATILOR,OF CE VIATA GREA VOM DUCE IN URMATORII 3 ANI,VAI DE COPII NOSTRII.


Musafir

#49439 Re: pai ce facurati ba borfasilor de IOHANIS,GRINDEANU,TARICEANU SI DRAGNEA?

2017-02-23 18:14

#49438: EU FOTA SPER CA VOR DISPAREA ACESTI MIZERABILIII. - pai ce facurati ba borfasilor de IOHANIS,GRINDEANU,TARICEANU SI DRAGNEA? 

 SA VA IA D ZEU CU BINE MAI SOBOLANILOR CERNEVISTII,TRADATORILOR,SA MA PUPATI IN PIX.


Musafir

#49440 DIN ZICERILE SI DEZICERILE CIUMPALACULUI DE LA OLTCHIM:

2017-02-24 09:52

Oltchim la răscruce de drumuri. Salariații, la fel

Îmi aduc aminte ceea ce citeam despre grupările parareligioase care pregăteau omenirea pentru ziua de apoi. Știau exact data și ora când întreaga popu lație a globului va fi distrusă, iar câștigul lor consta în faptul că doar membrii sectei lor vor fi salvați. În frecvente situații sectanții au devenit apatici, retrași din societate și familie, fiind apăsați de taina pe care o dețineau. Au crezut atât de mult în apocalipsă încât o parte dintre ei și-au vândut toate bunurile și au donat banii bisericii și preoților. Oricum nu ar avea ce face cu ei.

„Din moment ce acum este 8 octombrie, este evident că ne-am înşelat în privinţa sfârşitului lumii care trebuia să aibă loc pe 7”, a explicat Chris McCann, liderul Frăţiei Creştine eBible conform Sputnik, citat de antena 3.ro.
Însă, continua știrea de pe antena 3.ro “chiar dacă a recunoscut că s-a înşelat, McCann se arată în continuare convins că lumea urmează să se sfârşească în curând şi chiar a anunţat că va face publică data la care se va întâmpla asta (din nou)”. Ghinion, cum s-ar spune. Dezamăgiți, deziluzionați, dar trebuie să așteptăm până data viitoare…

Același sentiment amar îl încearcă și cei câțiva ziariști, majoritatea vâlceni, care anunță de ani întregi apocalipsa Oltchim. Dezamăgirea este aproape dureroasă când o vezi exprimată cu atâta gingășie in titlul articolului.
Există explicație științifică. În general, reacția omului înșelat sau care se înșeală are fundament în psihologia consecvenței și se remarcă prin apărarea până la absurd a opiniei greșite. Va aduce argumente, chiar și trăznite, pentru a-și justifica eroarea.

Așa cum previzionam, ne apropiem de momentul vânzării Oltchim și presa tabloidă din Rm.Vâlcea iși reia rolul manipu lator destructiv de a-și asuma rolul de trâmbiță a unor interese contrare bunului simț, hărniciei și dorinței de a construi.

Știm, însă, că salariații Oltchim sunt oameni harnici, inteligenți. Au investit încredere în buna credință și profesionalismul echipei de conducere și au obținut beneficii măsurabile atât pentru ei cât și pentru comunitatea locală și națională. De exemplu, au primit integral toate cele trei salarii restante iar pentru fiecare salariat disponibilizat, Oltchim a plătit până acum mai mult de 20.000 de lei.

Aceasta echipă de aproximativ 2.000 de oameni a adus în țară aproape 300 de milioane de euro net, întrucât valorificăm peste 70% din producție la export cu o balanță externă (export – import) pozitivă: în anul 2014 este de +81 milioane Euro, în 2015 de +101 milioane Euro, iar în 2016 de +96 milioane Euro. Bani aduși în țară cu care au fost plătiți diverși furnizori, inclusiv CET Govora, unde Oltchim reprezintă mai bine de o treime din cifra lor de afaceri. Să nu uităm că S.C. OLTCHIM SA a contribuit substanțial la Bugetul consolidat al Statului, astfel:
– în anul 2014 : 61,4 milioane lei,
– în anul 2015: 54,2 milioane lei,
– în anul 2016: 55,2 milioane lei.

Rezultatele preliminare ale anului 2016 (necomentate încă de prietenii noștri, avocații analiști economici specializați în reorganizări judiciare) le găsiți aici.

Bun. Am putea aprecia că pentru munca depusă până în prezent, “gașca de la conducerea Oltchim” am obținut rezultate, am adus independență comercială și financiară unui colos preluat în colaps, am readus siguranța locurilor de muncă, demnitatea salariaților și frumusețea planurilor de viitor. Practic, am readus la viață un oraș.

Numai că, inevitabil odată cu trecerea timpului, instalațiile vor continua să se uzeze și media de vârstă a salariaților va crește. În lipsa investițiilor masive în utilaje, în mediu și oameni, cu toată energia pozitivă de acum, Oltchim va muri lent, în mod natural. Moare, de fapt, câte puțin în fiecare zi când un salariat se pensionează și un tânăr nu-i ia locul.

În reorganizare judiciară nu se pot face investiții. În reorganizare se face reorganizare, iar reorganizarea este facută. Acum căutăm un investitor potent care să aducă tehnologia Oltchim-ului la standardele de azi, să facă investițiile de mediu și să genereze energia necesară întineririi colectivului și stimulării creativității lui.

Firesc, apare întrebarea ce se va întampla cu combinatul și cu oamenii lui după vânzare? Nimeni nu știe cu certitudine, însă un prim indiciu cum că activitatea industrială va continua este acordul comisiei europene de a ne permite bonusarea cumpărătorului când angajează cel mult 50% dintre actualii salariați. Mai departe, ține de fiecare persoană în parte cum își organizează viața.

Salariații care vor dori să muncească la viitorul Oltchim, vor avea loc de muncă și își vor negocia individual sau colectiv condițiile angajării. Leaderii de sindicat trebuie să iși asume negocieri cu noul cumpărător, atunci când va fi el cunoscut, nu să aleagă calea ușoară a blamării administratorului judiciar că nu translează actualul CCM, când știu foarte bine că nu este posibil acest lucru. Vor trebui să-și remodeleze gândirea și opțiunile conform cerințelor de performanță ale mediului privat.

Salariații care nu vor mai dori să muncească la viitorul Oltchim, vor primi așa numitul “pachet social” prevăzut în Contractul Colectiv de Muncă. Ei vor beneficia de salarii compensatorii, chiar dacă iși găsesc rapid un alt loc de muncă.

Trebuie știut că dacă salariații care nu doresc să muncească sunt majoritari și locul lor de muncă este specializat, vom asista la un faliment care, cel mai probabil, va deveni celebru prin cauzele lui: sătui de muncă, salariații au abandonat angajatorul. Mai trebuie știut că în faliment, conform legislației românești, Contractul Colectiv de Muncă încetează cu consecința dispariției “pachetului social”. Așadar, solicităm sindicatelor să împărtășească salariaților deplină cunoaștere și echilibru.

Stresul cel mai pregnant îl resimt cei care visează să rămână la viitorul Oltchim, dar să împuște și salariile compensatorii. Dacă se poate fără nici un risc. Am dreptate?

Florian Mateita

http://www.rominsolv.ro/oltchim-la-rascruce-de-drumuri-salariatii-la-fel/

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

#49441 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

2017-02-24 10:27

#49440: - DIN ZICERILE SI DEZICERILE CIUMPALACULUI DE LA OLTCHIM: 

 FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE PE SEMNATURI SI ZICERI ALE  CONSORTIULUI HOTILOR DIN OLTCHIM....!!!

NU SE OBSERVA, DISCUTAM ACELEASI IDEI SI REPETAM TRECUTUL, IAR VIITORUL SI PREZENTUL ASTA....!!!!!!!!!! NE-ATI INJURAT CAND V-AM SPUS, PENTRU CA SUNTETI PE DRUMUL GRESIT, CHIAR SI ACUM.....! 

Florian Mateiţă, VA DA CU TIFLA DE MITOMAN SI INDOBITOCIT A CRETINITATII SI IDIOTENIEI PE CARE O DETINE .... CITITI SI VA PUNETI SINGURI CRUCEA http://www.rominsolv.ro/oltchim

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

#49442 Re: Va explica Deaconu si Mateita strategie cu guru lor Piperea

2017-02-24 10:32

#45006: OLTCHIM - Va explica Deaconu si Mateita strategie cu guru lor Piperea 

 Declaratii si scrieri ale lor, FLORIAN MATEITA  si  MIRCEA DEACONU :

" abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului." "hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti"(... ), "cu ţăruşul falimentului în mână" (...),

"Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…"

Mateita si Deaconu 

 

 

 

 

"să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!"Se înlătură astfel situaţia, nu rară, în care cu un salariat, cu un prieten miruit ”creditor esențial” (pentru cine?!) și cu promisiunea asumată de debitor cu lacrimi în ochi că datoriile față de bugetul statului vor fi plătite în 30 de zile, se creau premisele pentru confirmarea unui plan de reorganizare în care restul creditorilor deveneau păgubiți de prim rang.Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate.

 

...să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

 

FLORIAN MATEITA  si  MIRCEA DEACONU 

 

 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

#49443 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

2017-02-24 10:34

  

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim


FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug*sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

Musafir

#49444 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

2017-02-24 10:55

#49443: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA 

 NUUUUUU,SA SI BAGE FOTA PIXUL IN GURA LOR DE BORFASIII,CE ZICI GAOZARE MAI IGUS CU CRA CRA  TAMBALAGIUL SI GUTAU..............PUTULICA LUI PICASSO?


Musafir

#49445 Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

2017-02-24 11:00

#49444: - Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA 

 SI PT. VITELE DIN OLTCHIM;VOI STITI PT. CINE MUNCITIIIIIIIIIIIII?......PT. ESCROCI DE ARMAND SPIRU SI ASA ZISA FAM.COCLETIII,SA TRAIASCA PSD ul,ALDE SI PNLul  CU BOTURILE IN POOOOLA LUI FOTA,ATIT PT. AZI.


Musafir

#49446 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim: OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

2017-02-24 11:28

#49418: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim: OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018 

 Cum sa iti spun io lui dvs dar su.geti poola .

Ai fost un ofticat si asa o sa mori .

Ha ha ha ha ha ha !!!


Musafir

#49447 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

2017-02-24 11:34


Musafir

#49448 Re: Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA

2017-02-24 11:37

#49445: - Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,NU VA VOM UITA NICIODATA, ODIHNA ETERNA SI VESNICA 

 Fost prostu su.ge poola noastra

Ha ha ha ha

Ia cu paine

Ha ha ha ha

Big bod

#49449 Re: DIN ZICERILE SI DEZICERILE CIUMPALACULUI DE LA OLTCHIM:

2017-02-24 12:00

#49440: - DIN ZICERILE SI DEZICERILE CIUMPALACULUI DE LA OLTCHIM: 

 Domule salariații vor sa muncească dar nu doresc sa fie temuți și ca sa te lămuresc și pe metalica nu ca ai fi prost poate dar faci parte din gașca  jmechetilor care vor sa tepuiasca sakariatii oltchim iți spun că noi angajații muncim dar plătiți bine nu degeaba.Deci în concluzie dacă nu iei salariile și ramai la noul oltchim o iei în mana ca vine patronul din ți da prin gătită cât vrea el iar dacă are nevoie de tine te angajează oricum.Dacă salariații erau așa de importanți se preluat cu activele dar se pare ca jmecheri au dat peste oamenii dezghețate la minte și nu le a ieșit jocul.Ai înțeles rahatule? 

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

#49450 Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim: OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

2017-02-24 13:28

#49446: - <= Babuinule, esti iradiat de prostie. Eu sunt la pensie si liber de problemele pe care le ai si urmeaza sa le ai mai intens. Socola scrie pe  tine si Mardare ti-a spus asta.

 Prost ai fost, prost ai ramas si prost ramai.