Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

revolutia

#4701 Re: Re: Guzganian

2013-07-05 17:20

#4690: - Re: Guzganian

1. vosganian e vinovat indiferent cine il minte sau nu

2. nu cred ca toata lumea asculta de cernev , cine plm e cernev sa asculte talpasanu,valentin si mardare ? nu cred ca il baga in seama piperea p cernev sa fim seriosi

revolutia

#4702 Re:

2013-07-05 17:23

#4696: PPP,SINTEZE,EL IV,UTILITATI -

nu conteaza ca sunt si in sectii si ca merg sau nu merg sectiile , sunteti tot tesa ? e suficient ....nu s-a dat 80% la sectiile care merg ci la muncitori .... ideea e tesa nu sunt tot muncitori sau sunt directori si nu stiam noi ?


Musafir

#4703 Re: Re:

2013-07-05 17:39

#4702: revolutia - Re:

O idee de tot rasul si la sfarsitul lunii o sa le mai dati 20% bani care nu inseamna mare lucru si ai aduceti iar in fata pavilionului.

ULKY

#4704 FRAIERILOR-LASILOR

2013-07-05 17:43

Voi tesa ati primit doar 50% drept recompensa ca nu ati iesit in fata si ca nu ati lasat oamenii sa iese in fata daca vreti restul sa iesiti voi luni in fata noi suntem bine deocamdata -ati luat teapa fraierilor de la conducere.
disponibilizat

#4705 ARPECHIM

2013-07-05 17:46

Dragi colegi disponibilizati de la arpechim, aveti dreptate in legatura cu betivul ala de PARVU , are o fata de betiv si de cerut pumni.Mie mi-ar fi rusine sa ma dau pe sticla cu fata aia de betiv ordinar.Sincer imi pare rau ca ati plecat acasa fiindca si eu am plecat .
îmbîrligătorul,

#4706 Re: Salariu

2013-07-05 18:33

,,Singurii cu banii la zi sunt Diculoiu, Prisacaru si Marcu! Prietenii stiu de ce!''

#4695: Salariat - Salariu

stim prietene, pentru ca nu sunt salariatii combinatului. ei au salariile din fondul sindicatului, nu sunt platiti de oltchim asa cum sunt baietii lui Dumitru. ori ai lui Cernev.

AUTORUL PETITIEI

#4707 MULTUMESC MIHAELA EVELINA PENTRU MESAJ

2013-07-05 19:02

"Din pacate factorii de decizie nu pot fi sensibilizati, dupa cum cred ca deja ati constatat dupa multele demersuri pe care le-ati efectuat. Si chiar daca spun ca va sunt alaturi, alta fac! Conducerea tarii este aservita intereselor straine de neamul romanesc.
S-ar impune o solutie mai radicala. Solutii exista. Oameni din toata tara va sunt alaturi.

Sper ca mailul meu sa ajunga unde trebuie, la adevaratii romani care incearca sa apere drepturile oamenilor si putinul ramas din marele oltchim!"

Ai perfecta dreptate: "solutii exista" dar politicul implicat in manegementul executiv si operativ al Oltchim nu lasa "un os de ros"!
revoltator

#4708 Speriati sistemul bancar si fug investitorii ... ne spune din nou un ministru al economiei!

2013-07-05 19:08

"Dacă serviţi opiniei publice un astfel de spectacol s-ar putea ca băncile să nu mai fie interesate. Disponibilizările care s-au făcut, s-au făcut pe maximul de protecţie oferit de legea română. Mă îndoiesc că în lume o ţară asigură protecţie până la doi ani pentru persoanele disponibilizate. Dumneavoastră, în loc să ne mulţumiţi că nu am atacat contractul colectiv de muncă şi am achitat drepturile salariale, chiar dacă avem mici întârzieri, faceţi mişcări de protest şi strigaţi: «Hoţii», pentru că persoanele disponibilizate nu şi-au primit banii pe concediul aferent acestei perioade. Repet, domnilor lideri de sindicat, Oltchim are din nou încrederea sistemului bancar, un Oltchim care, în ianuarie, era considerat muribund, iar dumneavoastră faceţi o atmosferă care să oblige băncile să se întoarcă cu spatele", a precizat ministrul Economiei.
revoltator

#4709 Ne minte in fiecare zi: sunteti cu salariile la zi!

2013-07-05 19:13

Ministrul Varujan Vosganian, prezent vineri între muncitorii de la Oltchim, a declarat: “Pentru cele 3.300 de persoane angajate s-au plătit drepturile salariale din momentul declanşării insolvenţei până în 25 mai, cu foarte puţine excepţii”. -
See more at: http://stiri.tvr.ro/oltchim-promisiuni-pentru-plata-salariilor-restante-august-va-fi-prima-luna-fara-pierderi_32474.html#sthash.o7YUm6Sf.dpuf

Musafir

#4710 Re:

2013-07-05 19:51

#4696: PPP,SINTEZE,EL IV,UTILITATI -

Leproasa e ma-ta care te-a facut! Daca nu am fi noi, astia din pavilion, v-ati prinde urechile, voi, astia din sectii! Noi suntem cei auditati, cei verificati de fel si fel de organe de control, firme de audit samd. Poate o sa intelegeti si voi o data pt totdeauna, ca unul fara altul NU SE POATE!

Marianna

#4711 Nu va mai certati! "Trageti la aceiasi caruta".

2013-07-05 20:16

La sfarsitul lunii iulie se va da a doua parte din lichidarea lunii mai:
- 20% - personal muncitor;
- 50% - personal TESA.
Si vor fi din nou discutii!

Nu sunteti voi vinovati!
De vina este incompetenta celor care nu sunt in stare sa aduca salariile la zi, dar raporteaza ministrului ca sunt cu salariile la zi.
De vina este "desteptul" care a propus aceasta "discriminare" cu scopul de-a mai arunca o samanta de vrajba intre salariatii Oltchim.

Nu va lasati pacaliti! Fiti uniti!
disponibilizat

#4712 unitiva

2013-07-05 20:45

nu va mai invrajbiti muncitori cu tesa ca nu rezolvati nimic trebuie sa va uniti altfel o veti lua in barba cum a luat-o PVC sa nu credeti ca nu vor mai urma dispnibilizari,fiecare incearca sa-si tina de locul lui de munca,dar este gresit asa va destabilizeaza si vor face ei ce vor cu voi,asa i-a amagit si pe PVCisti ca ii distribuie pe la sectiile care merg nu pleaca nimeni acasa din muncitori si apoi ati vazut ce a urmat..!potopul.Daca cineva l-a crezut astazi pe varujan si pipera ce au spus despre OLTCHIM, inseamna ca nu gandeste... bazaconii...la intalnirea de astazi cu vosganian si administratori ar fi fost indicat sa mearga si personal tesa din pavilion, ingineri din sectii, poate ca ei stiu sa se exprime mai bine ca muncitorul ,dar nu inteleg de ce nu vor sa fie alaturi de muncitori,aaa.. sa nu va bazati pe talpasan ca va intoarce spatele atunci cand nici nu ganditi.
H

#4713 talpica sa te bata Dumnezeu este putin pt cat rau ai facut

2013-07-05 21:42

talpica n-a visat in viata lui ca va fi adus la OLTCHIM sub escorta politiei si a jandarmeriei mai ceva ca un demnitar de stat si din acest motiv ii creste tensiunea si vede OLTCHIMUL ca nu mai iregistreaza pierderi chiar este pe profit asa reiese din documentatia facuta de el cu gasca lui raportata lui pipera si vosganian TRADATORII...
GERULA

#4714 TRADATORII

2013-07-06 09:20

Luni 08 06 2013 este randul personalui Tesa sa faca greva sa vedem cati sunteti in frunte cu STUKI de la EL-III-.
Resemnatu?

#4715 Ingrozitor

2013-07-06 09:46

Dragilor, angajati si fosti angajati, sindicalisti si nesindicalisti, ma ingrozeste ideea ca soarta noastra este in mainile unora ca Ilinescu si Vancea omniprezenti la discutiile vitale Oltchim. Oare cum pot vorbi acesti indivizi, astfel incat sa se faca intelesi de un ministru si, in primul rand sa se inteleaga pe ei insisi? Poate ne spune domnul Diculoiu care ii cara alaturi de el si de "'ntelectualii" din echipa-i! Astazi ati reusit sa va faceti numarul si la Prefectura domnilor! V-a iesit, ati infrant si de data asta domnul Diculoiu. La mai mare!

Musafir

#4716 Re: Ingrozitor

2013-07-06 10:57

#4715: Resemnatu? - Ingrozitor

Ministru ? Care ministru ? Cumva Vosganian care minte de ingheata apele ? Crezi ca el nu stie care-i realitatea ? Stie foarte bine doar ca MINTE ! MINTE cu nerusinare ! Si mai ia si salariatii la misto. Nu s-a gasit nimeni sa-i traga un scuipat intre ochi ?

Misto

#4717 rezultate?

2013-07-06 11:38

Cu vancea, ilinescu si diculoiu nu poti vorbi decat la misto, alta masura nu exista. Apropos, ce a obtinut diculoiu prin monologul prezentat si ieri la TV?
S. MAX

#4718 Nesimţire şi aroganţă!

2013-07-06 18:05

Nesimţire şi aroganţă
Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Scris de Gabi Bercea

"Ministrul Varujan Vosganian a venit vineri al Vâlcea să arate că e citit, că ştie despre Shakespeare, despre personajele acestuia, Hamlet şi Ofelia, dar nimic despre situaţia de la Oltchim. Nesimţirea şi aroganţa au fost pastilele sale de a scăpa de sindicaliştii care au ridicat probleme pertinente. I-a luat de sus, i-a luat la mişto, ca în final să-i ia şi în batjocură şi să râdă cu gura până la urechi. Are ministrul ce are cu liderul de sindicat Mihai Diculoiu, pentru că ştie prea multe din ce se întâmplă în Oltchim la momentul actual. Dar are şi cu alţi lideri de sindicat din Oltchim, numai cu Cernev şi cu sindicatul lui n-are nimic, pentru că aceştia se supun orbeşte ordinelor sale şi ale administratorilor judiciari. Adică sunt, de fapt, nişte pioni în jocul Guvernului de-a insolvenţa la Oltchim.
De ce o fi venit Vosganian la Vâlcea rămâne încă un mister, pentru că n-a dialogat deloc cu sindicaliştii care aveau ceva de spus despre proasta gestionare a situaţiei de la Oltchim, care ştiau clar că angajaţii nu şi-au luat salariile restante în totalitate, aşa cum afirmă Guvernul şi administratorii judiciari şi care aşteptau o strategie de viitor clară pentru Oltchim şi pentru judeţul nostru. Ministrul a pretins că a venit la invitaţia sindicatelor, să stea de vorbă cu oamenii. Dar, dacă nu i-a convenit ce spun sindicatele, a dat-o pe Hamlet şi Ofelia, a râs cu gura până la urechi şi i-a batjocorit pe toţi. Ne-a luat de proşti pe toţi cei din sală, iar pe unii chiar a reuşit să-i prostească. A vorbit frumos despre ce roză e situaţia la Oltchim acum şi ce roză va deveni peste câteva luni. A scos din buzunar hârtii cu cifre care nu se potriveau deloc cu realitatea şi a crezut că aşa se face o analiză a ceea ce fac administratorii judiciari la Vâlcea. A demonstrat că este dezinformat de către aceştia, de către conducerea Oltchim şi de cei care au un interes, dar n-a vrut în ruptul capului să recunoască faptul că are informaţii trunchiate a ceea ce se numeşte activitate şi gestionare a combinatului vâlcean.
Sub pretextul că a trecut vremea vizitelor tovărăşeşti, n-a vrut să meargă pe Platforma Chimică să dea ochii cu mulţimea. A făcut bine, într-un fel, că cine ştie ce mai ieşea. Să dea Dumnezeu ca poveştile în roz şi roz ale ministrului Vosganian să se şi adeverească şi atunci ne vom face mea culpa. Însă întâlnirea de vineri, de la Prefectură, ne-a lăsat un gust amar. Gustul că Guvernul USL ne crede nişte proşti pe noi, românii, pentru că a reuşit să păcălească o parte din populaţia acestei ţări cu minciunile sale electorale şi postelectorale."

PRELUARE ARTICOL DIN "VIATA VALCII"
http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/16690-nesimire-i-arogan.html

disponibilizat
Musafir

#4719 Misto #4717 rezultate?

2013-07-06 18:18

Daca unii spun hais si altii cea, rezultatele se vad.
Dupa sedinta Cernev, Burdoaza si Ghioca mancau si radeau copios la restaurantul ARIEL.
De ce oare? De cine?

Misto,... nu-i asa ?

 

OLTCHIM NU TREBUIE SA MOARA !

#4720 penibili !

2013-07-06 18:24

PAI NU MI-E RUSINE NICI CU UNUL CA BURDOAZA SAU GHIOCA .ACESTI "INTELECTUALI" NE STRICA ZIUA NUMAI CAND II PRIVIM. IAR ACEST ILINESCU ESTE TOT OPERA REVOLUTIEI. IN SINDICATE SUNT NUMAI PUTUROSII. REVENIND LA PLATA SALARILOR , BINE CA II MAI LUAM SI PE ASTIA -CATA IPOCRIZIE DIN PARTEA MINISTRULUI SA NE SPUNA CA NU PREA AM MUNCIT DE EI ! SA VEDEM DACA RESPECTA CEEA CE A PROMIS. NU TREBUIE SA NE CERTAM INTRE NOI ! SI TESA AU ROLUL LOR, NIMENI NU ESTE DE VINA CA AU INVATAT CARTE. LEPRELE ASTA DORESC, SA NE INVRAJBEASCA. SINDICATELE SUNT NECESARE , DAR IN ACESTEA SE MAI CUIBARESC SI PRAMATILE.
revoltator

#4721 Varujan Vosganian, cu Hamlet, la Oltchim. Analiza lui Moise Guran

2013-07-06 18:26

revolutia

#4722 Re: unitiva

2013-07-06 18:27

#4712: disponibilizat - unitiva

pai urmatorul pas in dezbinare e sa le date la muncitori salariile inainte si la tesa peste cateva zile sau o saptamana

revolutia

#4723 Re: Ne minte in fiecare zi: sunteti cu salariile la zi!

2013-07-06 18:28

#4709: revoltator - Ne minte in fiecare zi: sunteti cu salariile la zi!

unde a fost el prezent intre muncitorii de la oltchim ?

x

#4724 suparare

2013-07-06 20:45

CERNEV degeba plangi pe umerii lui Vosganian si ai lui Pipera ca n-ai sa vezi functie directoriala trebuie sa cotizezi gras la PNL pentru o astfel de functie,multumestete cu ce ai obtinut pana acma si intelege ca oamenii se folosesc de oameni asa cum te-ai folosit si tu de angajati sa devi mare lider de sidicat, Trasca a fost unul dintre victimele tale un naiv care dorea si el sa fie lider de sindicat pe sectie si sa-si poata ajuta colegii obtinandu-le anumite drepturi, numai ca visul i-a fost spulberat repede de tine, Ghioca si Burdoazar ca de...daca n-ai prezenta!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-07-07 04:43