Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

EU

#3801 Re: ptr arpechimista

2013-05-01 21:23

#3793: - ptr arpechimista

EI, s-au dus vremurile alea ; acum femeile moderne cumpără totul de la magazin și restul timpului îl folosesc pentru îngrijirea lor.


Musafir

#3802

2013-05-02 03:52

ce bine ca s-au rezolvat toate problemele la arpechim ca este liniste si la sindicat.
slo

#3803 Re:

2013-05-02 06:43

#3802: -

hai nu va mai plangeti atat. voi la pitesti a-ti fost favorizati tot timpul. nu ati avut probleme cu sindicatul cum am avut noi.

CASA NOASTRA

#3804 HARNICI

2013-05-02 07:07

Am observat un lucru care pare minor la prima vedere: mai toti angajatii isi fac ordine , curatenie, in-si ,pe linga sectii-au varuit, tuns iarba, repara constincios defectiunile existente.CHAR DACA NU SI-AU PRIMIT BANII LA TIMP. Imi aduc aminte cam ce balarii erau pe la Pitesti inainte de a-i prelua Oltchimul. Incet,incet s-au ordonat si ei. A fost un FARAON CARE A IMPRIMAT ,PERMANETIZAT aceste lucruri. L-am criticat in sensul asta , dar daca lasi OLTCHIMULnetualetat 2 luni zici ca este parasit. Unii poate chiar asta doresc- dar angajatii inca mai tin la orgoliul lor-cit de frumos arata trandafirii in fata sectiei OXO? Si nu numai ! Deci ,hai sa tinem casa "noastra" la fel de frumoasa !

Musafir

#3805 ptr arpechimista

2013-05-02 07:29

s-au ars cozonacii.

Musafir

#3806

2013-05-02 07:37

avem un lider de sindicat foarte foarte bun si sa va explic;
-angajat la OMV cu un salariu baban,primeste prima de vacanta,prima de sarbatori ,de ziua petrochimistului,si o prima lunara sau la doua luni .
-in CCM am avut ceva drepturi cand eram angajati la PETROM /OMV ,drepturi nerespectate de nimeni ,castigata in instanta iar acum buni de lata noi salatiatii.
-unde s-a dus ordonanta noastra
-lipsa grupa de munca
o intrebare catre dumitru si radu
----de ce tac ?

Musafir

#3807 Re:

2013-05-02 09:27

monitor

#3808 Re: SALVATI-NE

2013-05-03 10:05

#3757: GRETOS - SALVATI-NE

In mod sigur nu lucrezi la monitorizare. Intrebarea este cu ce scop si pentru cine a fost creat acest sector numit "monitorizare". Intr-o perioada in care Oltchim era pe deal la vale s-a considerat oportun sa se cheltuiasca cca 1 milion eur. Cam, ce faceti voi acolo de fapt?

Iepurasu Victorian

#3809 PASTETI FERICITI

2013-05-03 10:43

Mangles Bahtalo, Mucles Cernevos, Pelehau Piperos, Socherez Mo ......

Dragi colegi oropsiti ai soartei Cenaclul Victorios va ureaza cu ocazia prezentelor sarbatori: 1. Sa pasteti fericiti !!! alaturi de artizanii revolutiei noastre pentru desavarsirea falimentului.
2. Toate visele voastre acum au devenit realitate deci preamariti sindicacatul salvator
3. Sa recapitulam deci conform ultimelor declaratii ale prietenului tambalagiului confidentul Piperian suntem tratati regeste:
- salariile sunt la zi.
N.A.: Hai nu zau...... Chiar asa....... Ciocnite-am oul de chelia lucitoare Tambalogule!!!!
Ai mai cantat luni o partitura mincinoasa la ureche lu Piperea.

-combinatul a depasit productia planificata.
N.A.: Oare unde sunt incasarile pe marfa vanduta si despre ce productie vorbim???

- investitorii curg in valuri problema este ca nu nimereste Piperianul drumul cu ei la Valcea.

Concluzia de fapt:

Planul de salvare al Oltchim propus de specialistii recunoscuti Spirache Ciobache family, Talpasita alchimianul, Vichem Gura de aur abandonel, Popica Mentchim Insolvache, Biela Manivela BMW si inestimatul Mendeleev detonatorul de canalizari are de fapt doua linii directoare:

A.- incepand imediat dupa Paste toti angajatii Oltchim vor fi implicati in activitati de coasa intensiva, fanul rezultat din aceasta activitate fiind extrem de cautat la export pentru producerea bioetanolului de fermentatie - licenta unica in lume brevetata de curand. Investitorul direct interesat sa achizitioneze intreaga productie de fan pentru punerea in aplicare a primei instalatii de producere bioetanol din fermentatie fanului la Valcea pe baza unei licente brevetate in perioada de criza a combinatului Oltchim de singurele minti luminate in biochimia fanului domnii Talpasita Sistolian si amicul lui de Dispecerat de Productie Cernobal Mendeleev;

B.- Familia de Manageri experti specialisti Spirache Ciobache vor coordona o alta echipa de angajati Oltchim care isi vor confectiona lotci cu care vor merge la pescuit pe Olt. Exista o serie de alti investitori straini condusi de colonelul polonez expert in spionaj economic si furt de licente industriale de ultima generatie interesati sa preia tehnologia de sinteza polioli din untura de peste si implicit sa achizitioneze mari cantitati de untura de peste prins din Olt pentru procesare pe baza unei licente secundare promovate de aceeasi experti Talpasita Sistolian si Cernobal Mendeleev.
SUNTEM PE MAINI BUNE !!!
VIITORUL NOSTRU SUNA DECI STRALUCIT !!!

Daca nu se identificau aceste doua solutii de reconversie a productiei Oltchim folosind materii prime naturiste administratorului nu ii ramanea decat sa isi ciocneasca ouale in menghina in asteptarea investitorilor care sunt de fapt..........unul singur: stravechiul colonel polon vizirul portii liberiene insolveniene liberalist-piperoloage.
Investitorii pe care ii tot anunta Piperianu si il pune pe Tambalogul romales sa imprastie vrajeli sunt povestiri istorice cu tenta Zarembiana.
ORDONANTA NOASTRA SU.A, INCA O ABUREALA SA MAI TREACA PASTILI!!!

MESAJ CATRE ILUSTRII VICTORINGIENI:
ASTAZI SI MAINE NE RUGAM IN COR TOTI CEI 3000 DE ANGAJATI INCA IN VIATA SA VA DEA DOMNU SA O LUATI IN MANA CU ZAREMBUL VOSTRU IN FRUNTE SI TOATA TEAPA PE CARE ATI VRUT SA NE-O DATI NOUA ANGAJATILOR SA VI SE INTOARCA INZECIT SI CURAND SA FITI COLEGI DE CELULA CU UN ALT MARE CINSTIT AL VALCII PRIETEN CU NEAMUL SPIRACHE CIOBACHE - DOMNUL FRANCU DNA!!!!
DUMNEZEU TINE CU CEI AMARATI ASA CA ASTEPTATI-VA DRAGI VICTORINGIENI LA CE VA ASTEPTATI MAI PUTIN DUPA ACESTE SFINTE SARBATORI.............
DOAMNE AJUTA !!!
IN TRADUCERE PENTRU TAMBALAGIU: DAFTE BULANDE MO !!! SOCHEREZ PRALO !!! NEMAI DELDUMA !!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-03 13:14


Iepurasu Victorian

#3811 Pentru # 3810

2013-05-03 16:19

Ba Victoringienilor stiu ca adevaru doare dar asta e.
O sa va ia pe voi FRANCU ala de v-a promovat la OLCHIM` vorba lu Pausesti Maglavit gusatu liberist cu tot neamu vostru de fomisti MAGICI TIC TACI, vanzatori de pesti, bomboane ceaiuri laxative si somerite scapatate directorese adjuncte, expirati ai sortii pripasiti mari lideri ai nostrii.
O S-O BELITI RAU DE TOT. MASA MUNCITOARE NU E LA COMANDA VOASTRA. CUM ITI PERMITI MAI OLIGOPATULE SA RIDICI TU GLASU ??? TI-A DAT BALAN TABLETA SI AIPHONE SI TE CREZI MARE SPECIALIST.
Se vede ce valoare aveti!!! Stati pititi in spatele tabletei si cum va doare realitatea o dati cu injuraturi, mai aruncati vina pe FARAON.
CIUMALEGULE IA RAPORTUL FINANCIAR SI CITESTE CU GLAS TARE DIN SEPTEMBRIE 2012 PANA LA INSOLVENTA TU CU CONSOARTA TA SOMERITA MINIJUPA SI NEAMU BALANIAN COCLETIAN CE GAURA ATI DAT.
Pentru voi si tatucul vostru liberalistul mafiot FRANCU SRL CURTEA DE APEL BUCURESTI A DAT UN VERDICT DUREROS:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/primarul-emilian-francu-din-ramnicu-valcea-ramane-in-arest-300905.html
CE A JUSTIFICAT MANGLITORUL VOSTRU LIBERIST PROTECTORUL FAMILIONULUI CIOBICA:
"La Tribunal, Frâncu a susţinut că este nevinovat, că banii nu îi erau destinaţi şi că ar fi încercat să obţină o sponsorizare pentru evenimentele legate de împlinirea a 625 de ani de la atestarea oraşului Râmnicu Vâlcea."
RUSINE SA VA FIE BAAAAAAA.....
IN CURAND O SA-I TINETI COMPANIE SA NU SE PLICTISEASCA.
PANA ATUNCI VA URAM SUCCESS SI PREGATITI-VA DE ALEGERI DIN NOU LA PRIMARIE. DE DATA ASTA NU MAI PUPATI VOI SA VA PUNETI CORUPTII LIBERISTI.
ASTA VA E VALOAREA !!!!
SI IN VINEREA MARE AVETI TUPEU SA VA ARATATI TUPEU.
DACA NU ERA FARAONU CE LETOPISETE MAI PUBLICA TIBERIUS PIRNAIE, CE MAI DISTRIBUIA PRIN COMBINAT MENDELEEV DAFTE BULANDE MO, CE TACAMURI DE AUR MAI CAUTA SPIRACHE CIOBEL PE LA CANTINA, CE CAPUSE MAI MIROSEA PRIN IARBA SUDORUL GHIOCUS FORDILIOS - PILOTUL MUNICIPAL???
V-ATI FACUT DE TOT RAHATU MA . NU VA MAI SPALA APA OLTULUI.....
SCURSURI SUNTETI VOI CLANUL LIBERIST CU LIMBISTA TUDOROASA SPONSORITA CLANULUI VOSTRU, CU FRANCUTA DNA, CU CLANUL TINEREILOR LIBERISTI PINOCHIO CIOBICA SPIRACHE.
SUNTETI VALOROSI CE-I DREPT. ARE DNA CE LUCRA LA DOSARELE VOASTRE.
PASTETI FERICITI CAT MAI AVETI TIMP !!
FRANCU O SA VA DEA LUMINA.......

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-03 17:12


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-05-03 17:32


INFRACTORUL

#3814 CU LUPA

2013-05-04 06:57

Noi la cursurile privind folosirea aparaturii de monitorizare am invatat, sa fim atenti la infractori: de ex : pe cei cu coasa de spate i-am gasit cu nivelul ..... cam mare de ...testo...pardon benzina in rezervor. Dar, vigilenti fiind, i-am prins ! S-au dat singuri de gol ,ouale nu erau inrosite.
OCHI DE VULTURI

#3815 APEL DISPERAT

2013-05-04 07:38

LUNI SPRE MARTI SA NU BETI MULT! APARATELE DE MONITORIZARE SUNT SILENTIOASE : POT DETECTA SI O CONCENTRATIE DE 0,OOOOOOOOOOOOOOOO5 %%%%%%% ALCOOL IN SINGE . TURNICHETII SUNT DE ULTIMA GENERATIE:TE BAT PE SPATE PANA FOMITI TOT!
PNL istul de serviciu

#3816 Declaratii Francu acum o luna - cine sapa groapa altuia cade singur in ea

2013-05-04 07:47

CLANUL SPIROCHETO CIOBIST DIN ECHIPA OLTCHIM ATENTIE NU URMATI EXEMPLUL LUI FRANCU luptatorul justitiar - PROMOTORUL VOSTRU, CA S-AR PUTEA SA SFARSITI CA EL. SA NU ZICETI CA NU V-AM SPUS.

PENTRU NOI TOTI LOCUITORII DIN VALCEA CE DECLARA IPOCHIMENUL FRANCU (VORBA LU TIBERIUS PIRNAIE SA NE CIOCNEASCA LA C..E - PRIETENUL VOSTRU SI AL LUI MENDELEEV):

http://www.ziaruldevalcea.ro/Primarul-Emilian-Francu-DNA-are-in.html

Primarul Emilian Francu: DNA are in lucru 20 de dosare referitoare la lucrarile si licitatiile de la Primaria Ramnicu Valcea

"Gutau si Radulescu tremura imbratisati!
Primarul Emilian Francu: DNA are in lucru 20 de dosare referitoare la lucrarile si licitatiile de la Primaria Ramnicu Valcea.Dezvaluiri incendiare ale primarului municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, in emisiunea Criterii Politice, moderata de ziaristul Gheorghe Smeoreanu, de luni seara, de la postul de televiziune VTV. Edilul a aruncat bomba: Directia Nationala Anticoruptie are in lucru 20 de dosare referitoare la lucrari si licitatii defectuoase, asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie, realizate de administratiile Mircia Gutau si Romeo Radulescu.

dupa nici o luna de la declaratiile respective s-a demonstrat ca mafiotul sef cu dosar la DNA era chiar el si acum si le ciocneste prin Pirnaie. Elegantul domn Francu a aruncat bomba cu DNA dar a prins-o tot el si i-a explodat in gura. Meserie FRANCU @@@

SPIRACHE ARMANDONEL COLEGULE SI TU AI PROCEDAT LA FEL II URMEZI EXEMPLUL GURUULUI TAU FRANCUTU DNA IN ALE MANGLELILOR, BA ESTI CAUTATOR DE COMORI (TACAMURILE DE AUR ALE FARAONULUI, CLOSCA CU PUII DE AUR), BA DAI INFORMATII CU ADEVARAT CLASIFICATE LA PCC DIN COMBINAT, INSCENEZI CU TALPASITA TREMURIAN SI MENDELEEV SCENARITE SARACULUI DIACONU DE CARE VROIATI SA SCAPATI CA ITI FACEA CONCURENTA, FABRICI DOSARE, IESI CU APARATORUL VOSTRU PIPERIAN TRIMIS DE VARUJAN SA DECLARATI CA FACETI DOSARE LA DNA.

ATENTIE IN CALITATE DE COLEG DE PARTID ITI RECOMAND SA NU URMEZI EXEMPLUL PROTECTORULUI CLANULUI TAU SPIROCHISTO-CIOBISTO-HARETIAN, PREACINSTITUL DOMN FRANCU PENTRU CA IN CURAND PRIETENUL TAU SI AL LUI MENDELEEV CERBERUS COCLEL LIDERUL VICTORIST, ADICA MAI PE INTELESUL VOSTRU TIBERIUS PIRNAIE VA TITRA:

BREAKING THE NEWS:
TRADARE NATIONALA..........

"PERCHEZITII DNA LA SEDIUL OLTCHIM - VIZATI MANAGERII SPECIALISTI INSTALATI DE LIBERALI AU FURNIZAT INFORMATII CLASIFICATE PCC IN FRUNTE CU CAUTATORUL DE COMORI SPIRACHE HURMUZACHE CIOBEL"

PASTETI FERICITI COLEGII MEI LIBERALI!!!
IEPURASUL VOSTRU ESTE PE DRUM SI VA ADUCE IN CURAND UN MARE MORCOV SA VA JUCATI CU EL.


Musafir

#3817

2013-05-04 15:50

Emile bravo tie sa ati multumeasca Cernev ca I_A DAT TRANSPORTURILE
UN OM COMPETENT CE SEFI DE SECTIE CE DIRECTORI CUNOSCATOR A TOTUL ANCEPAND DE LA PRODUCTIE PANA LA LIVRARE TIGANU DE BURDOAZA SI ILINESCU NU AU NICI UN PRESTIGIU PELANGA EMIL CHIAR SI NICI CERNEV CA E DE ACEASI ETNIE
Et moi ... aussi

#3818 ATENTIE CONDUCERE OLTCHIM POSTSEPTEMBRISTA!!! SALARIILE SI "INTERESELE" LA CONTROL!

2013-05-04 16:38

ANI: 15 iunie, termenul limita de depunere a declaratiilor de avere si de interese
http://www.ziare.com/politica/declaratii-de-avere/ani-15-iunie-termenul-limita-de-depunere-a-declaratiilor-de-avere-si-de-interese-1097963

"Agentia Nationala de Integritate (ANI) reaminteste ca 15 iunie 2011 este ultima zi in care persoanele prevazute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice isi pot depune declaratiile de avere si de interese.

Formularele editabile ale declaratiilor de avere si de interese se regasesc pe pagina de internet a Agentiei si pot fi descarcate accesand link-ul http://www.integritate.eu/home/descarca-formulare.aspx/.

Persoanele responsabile cu implementarea prevederilor referitoare la declaratiile de avere si declaratiile de interese asigura afisarea si mentinerea declaratiilor de avere si ale declaratiilor de interese pe pagina de internet a institutiei, daca aceasta exista, sau la avizierul propriu, in termen de cel mult 30 de zile de la primire, prin anonimizarea adresei imobilelor declarate, cu exceptia localitatii unde sunt situate, adresei institutiei care administreaza activele financiare, a codului numeric personal, precum si a semnaturii.

Rectificarea declaratiei poate fi initiata si de catre persoanele prevazute de lege, in termen de 40 de zile de la depunerea initiala. Declaratiile de avere si de interese rectificate pot fi insotite de documente justificative.

Declaratiile de avere si declaratiile de interese se pastreaza pe pagina de internet a institutiei si pe portalul public al Agentiei (declaratii.integritate.eu) pe toata durata exercitarii functiei sau mandatului si trei ani dupa incetarea acestora si se arhiveaza potrivit legii.

Nedepunerea declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese in termenele prevazute de lege, precum si nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte inscrisuri constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 50 lei la 2.000 lei. In aceasta situatie, Agentia poate declansa din oficiu procedura de evaluare.

Mai mult, nerespectarea obligatiilor prevazute la art. 6 din Legea nr. 176/2010 de catre persoanele responsabile cu implementarea prevederilor prezentei legi constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 50 lei la 2.000 lei. Aceeasi sanctiune se aplica si conducatorului entitatii respective, daca acesta nu indeplineste obligatiile prevazute de lege.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care au obligatia declararii averilor si a intereselor, dar si a persoanelor desemnate cu implementarea prevederilor legale privind declaratiile de avere si de interese, Agentia Nationala de Integritate a publicat pe pagina de Internet (www.integritate.eu) urmatoarele documente orientative: ghidul de completare a declaratiilor de avere si de interese, ghidul privind incompatibilitatile si conflictele de interese." 

NOTA AUTORULUI: Conform art. 1, alin. (1), punct 35 din Legea nr. 176/2010 este vorba membrii consiliilor de administratie, ai consiliilor de conducere sau ai consiliilor de supraveghere, precum si persoanele care detin functii de conducere in cadrul regiilor autonome de interes national sau local, companiilor si societatilor nationale sau, dupa caz, societatilor comerciale la care statul sau o autoritate a administratiei publice locale este actionar majoritar sau semnificativ."

Magnificu

#3819 Faraonu

2013-05-05 15:15

Ce m-as amuza sa aflu ca cel ce scrie compunerile astea demne de Click sa fie chiar Roibu. Nu ca m-ar mira

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-05-05 18:06


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-06 05:32


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-06 07:25


DAR ADEVARAT!

#3823 TRIST

2013-05-06 09:33

ACEASTA CRIZA MORALA O SA NE COSTE FOARTE MULT. DIN EXTERIOR, IMAGINEA OLTCHIMULUI ESTE DEZASTROASA! AM AJUNS SUBIECT DE BANCURI. SINDICATELE SANT VARZA, CEEA CE S-A SI DORIT. CE MI-E UNII, CE MI-E ALTII! SUNT NUMAI DUPA AVANTAJE. AM AJUNS CA NISTE TRINTORI SA NE MANIPULEZE CUM VOR EI . SA LE FACETI O POZA IMPREUNA TOVARASILOR PRISACARU,GHIOCA, SA VEDETI CE IMPACT VIZUAL AU CAND II ARATI LA UN CAINE :URLA A PAGUBA. DUPA EI , ALTE FETE PALIDE:UN DICULOIU,CERNEV, SI CEVA BRONZATI-BURDOAZA,ILINESCU,DOAMNE CARE SE CRED UN FEL DE UDREA DIN CARPATI. ACEASTA CLICA DE NEISPRAVITI NE-AU BAGAT INTR-UN HAOS TOTAL. SPERANTE? DATI ORDONANTA,SCAPAM SI DE TRINTORI{CARE SUNT DESTUI},TRIMITETI ODATA PENSIONARII ACASA, SA SCHIMBAM LIDERII DE SINDICAT, SI SAPUNEM OAMENII LA MUNCA.
CURATENIE URGENTA !

#3824 PACAT

2013-05-06 09:49

S-A AJUNS LA UN DIALOG VULGAR CA CEL DE MAI SUS. {UN MUSAFIR....SPURCAT}. VEDETI, DE CE AR FI BUNA RESTRUCTURAREA? FARAONUL IA CAM TOLERAT PE TOTI . INTRE TIMP , CU INFINTAREA MAI MULTOR SINDICATE SI MAI MULTE SCURSURI AU IESIT LA SUPRAFATA! SA MENTINEM OAMENII SERIOSI ,RESTUL, LA SAPA CU EI! DACA II MAI PRIMESTE CINEVA?
PUNCTUL .......O.......O

#3825 corect

2013-05-06 13:39

BINE CA S-AU STERS ACELE PORCARII! SA FIM OAMENI SERIOSI , SI SA VORBIM NUMAI DESPRE SOARTA OLTCHIMULUI. IAR PE CEI CARE MAI UMBLA CU CIOARA VOPSITA {SINDICATELE} DE LUNI INCOLO SA LE ARATAM OBRAZUL. S-A INSTAURAT FRICA IN COMBINAT ! CINE NU ESTE CU NOI, ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ! PUTEM SALVA LOCURILE DE MUNCA PRITR-UN DIALOG CIVILIZAT, CONDUCEREA FIIND NEUTRA PRIVIND IMPLICAREA SINDICATELOR. DACA CCM VA FI RESPECTAT TOTUL OK. GUVERNUL NU TREBUIE SLABIT DIN CORZI, DAR SA DEMONSTRAM CA SUNTEM CORECTI IN RELATIA CU EI. NE-AU INVRAJBIT ,NE-AU DIVIZAT CU LARGUL CONCURS AL ACTIONARULUI MINORITAR, DAR IATA CA ANGAJATII AU REALIZAT CA AU FOST MANIPULATI.