Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

#36251 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 00:20

 #23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

http://www.dreptonline.ro/

Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

Legea 85/2006

Art. 3,

Al.7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;
Al. 8. creditorul indreptatit sa participe la procedura insolventei este acel creditor care a formulat si i-a fost admisa, total sau in parte, o cerere de inregistrare a creantei sale pe tabelul definitiv al creantelor contra debitorului si care are dreptul de a participa si vota in adunarea creditorilor, inclusiv asupra unui plan de reorganizare judiciara admis de judecatorul-sindic, de a fi desemnati in calitate de membri ai comitetului creditorilor, de a participa la distributiile de fonduri rezultate din reorganizarea judiciara a debitorului sau din lichidarea averii debitorului, de a fi informat sau notificat cu privire la desfasurarea procedurii si de a participa la orice alta procedura reglementata de prezenta lege;

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

Al. 21. categoria de creante defavorizate este prezumata a fi categoria de creante pentru care planul de reorganizare prevede cel putin una dintre modificarile urmatoare pentru oricare dintre creantele categoriei respective:
a) o reducere a cuantumului creantei;
b) o reducere a garantiilor sau a altor accesorii, cum ar fi reesalonarea platilor in defavoarea creditorului;
c) valoarea actualizata cu dobanda de referinta a Bancii Nationale a Romaniei, daca nu este stabilit altfel prin contractul privind creanta respectiva sau prin legi speciale, este mai mica decat valoarea la care a fost inscrisa in tabelul definitiv de creante;
Al. 22. prin program de plata a creantelor se intelege tabelul de creante mentionat in planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim 

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

 

2014-05-09 11:11

http://www.oltchim.ro/

 

Viorel
Musafir

#36252 Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 05:34

#36251: CREANTELE OLTCHIM. - CREANTELE OLTCHIM: 

 Obositor esti omule.

Pui la nesfarsit aceleasi lucruri.

Crezi ca nu ne-am prins din prima?

Nu te supara, dar postarile tale repetate devin putin obositoare.

Multumesc pentru eventuala intelegere.

CREANTELE OLTCHIM.

#36253 Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 06:31

#36252: -  Viorel
Musafir

 CE TE DERANJEAZA MUSAFIRULE ???? CE TE DERANJEAZA ????? CE INSEAMNA " PUI LA NESFARSIT"  PENTRU TINE SI " LUMINATIA " UNORA CA TINE  ???? NU MA SUPAR, TE INTREB FOARTE CIVILIZAT, LA NIVELUL DERANJARILOR TALE.  ESTI FOARTE "SENSIBIL"  SAU NU-TI PLAC CREDITORII AIA MUUUUUUUUUUULTI, CREANTELE ALEA MUUUUUUUUUUUUUUUULTE NEACHITATE SI CARE STRANG DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE, TERMENELE, DECIZILE, INFORMATIILE DIN MASS-MEDIA, ALTE INFORMATII UTILE SI FIRESC LEGILE, MULTE LEGI, PE CARE TU SI ALTII LE CONSIDERI POSTARI REPETATE SI DERANJANTE,  MUSAFIRULE, ...DE CURIOS MACAR FI ATENT CA MULTE ASPECTE SUNT DE ACTUALITATE, NOI - NOUTE INFORMATII, SI LEGILE RAMAN LEGI SI PE LUMEA CEALALTA DACA NU STIAI, ASA CA, ACOLO NU AI SI NICI AICI NU AU DE  CE SA FI DERANJAT/ I. MULTUMESC  PENTRU EVENTUALA INTELEGERE, SI NU MAI FI DERANJAT ATAT, EU CONSIDER CA SUNT DERANJAT  SI CHIAR MI S-AU ADUS PREJUDICII SI DAUNE, ATATA TIMP CAT AM PLATIT, PLATESC, PLATIM, SI SUNTEM FURATI, IAR FURATI, FURATI REPETITIV ....SI MULTE ALTELE, NI S-AU ADUS SI NI SE ADUC TOT NOUA PREJUDICII SAU DAUNE SI CREANTELE SALARII INCA RAMAN FURATE SI NOI  PAGUPE SI DAUNE, NOI - NOUTE, LA SECUNDA!!!!!!!!!!!

P.S.: SPUNELE SA NU MAI DOARMA SI SA PUNA MANA SA MUNCEASCA LENESILOR, OBOSITILOR SI VAICARITILOR DE ATATA FURT A VIETII PE CARE O TRAIESC, TRANTORILOR  CARE VIN LA JOB OBOSITI SA DOARMA SI CARE MULTI SUNT PE  BANII MEI PLATITI INCA DIN MUNCA MEA, DE SUNT ATAT DE DERANJATI..., CONCEDIATII CA SUNT PROSTI, PREA PROSTI SI VESNIC DORM PE EI, PREA CA LA  ....,   SA LASE OAMENII  IN PACE SA NU MAI HARTUIASCA SAU ALTE  CRETINISME LA CARE ZIC EI SUNT "EXPERTI",  IAR EU TRAG APA ACOLO UNDE SPUN EI, PENTRU CA SUNT DEJECTATI DE FELUL LOR DE A FI ....,  ASA SPUN PROSTII SUNT "EXPERTI"..., LASATI OAMENII IN PACE CA DE ANIMALE AVEM ZILNIC CONTACT CU EI / ELE SI SA NU  INCERCE SA MAI  VINA CU ARTIFICII SI POCNITORI... .  CEL DE SE OCUPA DE ALTE NEMERNICII, VA VENII SI TIMPUL SAU / SAU LOR, CELOR CU PETARDELE, POCNITORILE, ARTIFICILE LA CUR, DERANJATILOR, LE PUN SI INTREBARI SI VREAU RASPUNSURI, CHIAR SI AICI PE ACEASTA PETITIE...!!!!!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

DATI BANII SI NU NE MAI VEDETI.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI ACHITARI VALOAREA TOATA, TOT, PRIMII SALARIATII ( FOSTII ANGAJATI, PLATILE COMPENSATORII cu toate drepturile legale si ANGAJATI drepturi legale)


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE  FOSTI ANGAJATI SI ANGAJATII, DREPTURI LEGALE,

SE EVITA FALIMENTUL.


Musafir

#36254 PE 22 APRILIE NE VEDEM LA TRIBUNAL CU PIPEREA & CO.!!!

2015-04-17 08:30

 

ANUNT IMPORTANT PENTRU DISPONIBILIZATI


In data de 22.04.2015 va avea loc la TRIBUNALUL VALCEA un nou "termen de judecata" in dosarul de insolventa a OLTCHIM 887 / 90 / 2013.

Veniti in numar cat mai mare pentru a participa la acest termen de judecata si pentru a obtine urmatoarele:

- RASPUNSUL LA INTREBAREA "
Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim"?

(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )


- PLATA SALARIILOR COMPENSATORII - pana la sfarsitul anului 2015, asa cum a declarat avocatul Gheorghe Piperea, conform HOTARIRII TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015 

(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )

Viorel

#36255 Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 09:03

#36253: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Ai prea multe frustrari si te isterizezi degeaba.

Crezi ca daca devii repetitiv, mai prezinti interes sau credibilitate? Fii putin mai conciliant, macar cu noi, oamenii simpli, ca nu detinem noi controlul societatii oltchim.

Eu voiam sa aflu noutati, in schimb gasesc aceleasi informatii pe care le tot repeti.

Nu vreau sa ne certam, e pacat sa degeneram in discutii polemice, dar uneori prea te infierbanti si devii foarte defensiv. Cum are cineva o alta parere, cum l-ai repezit de toti peretii.

E vorba de niste bani pe care ii revendici si e normal sa fii vehement cu cei care se tot fofileaza, dar prea multa infierbantare strica.

Ramanem amici?


Musafir

#36256 Re: LISTA RUȘINII ARGESENE SI VALCENE! TOTUL PENTRU EI ... FIRIMITURI PENTRU NOI.

2015-04-17 09:15

#36212: - LISTA RUȘINII ARGESENE SI VALCENE! TOTUL PENTRU EI ... FIRIMITURI PENTRU NOI. 

Lista rusinii argesene si valcene ("razboinicii ciolanului", noii ciocoi):
Bucura-Oprescu Simona – deputat PSD de Arges;
Drăghici Mircea-Gheorghe – deputat PSD de Arges;
Niculescu Duvăz Bogdan Nicolae – deputat PSD de Arges;
Rădulescu Cătălin-Marian – deputat PSD de Arges;
Vasilică Radu Costin – deputat PSD de Arges;
Vlădoiu Aurel – deputat PSD de Valcea;
Dobrinescu Traian – deputat PNL de Valcea;
Deaconu Mihai – deputat de Arges (ales pe listele PPDD);
Butnaru Florinel – senator de Valcea (ales pe liste PPDD);
Coca Laurenţiu Florian – senator PSD de Valcea;
Cristache Iulian – senator PSD de Arges (ales pe liste PPDD);
-
Tămagă Constantin – senator PSD de Arges;
- Valeca Şerban Constantin – senator PSD de Arges.

Eu numai pe acestia i-am identificat. Daca mai vedeti pe cineva ... lista este deschisa.

Din partea mea, pentru toti acesti "razboinici", un sincer HUOOO!

 Publicat în Politică    http://www.voceavalcii.ro/2015041628057/

VEZI care sunt PARLAMENTARII vâlceni care vor PENSII SPECIALE

 APR 16, 2015  SCRIS DE  MĂDĂLINA STROESCU

A apărut lista celor 255 de parlamentari care doresc pensii speciale, iniţiind în acest sens un proiect de lege controversat. Acesta a fost depus în data de 15 aprilie la parlament, iar 255 de deputaţi şi senatori au semnat pentru această iniţiativă legislativă. Printre altele, proiectul prevede majorarea pensiilor parlamentarilor în funcţie de numărul de mandate deţinute. Astel, pentru un mandat, un parlamentar va primi în plus la pensie aproximativ 1.200 lei, pentru două mandate aproximativ 2.400 lei iar pentru trei mandate aproximativ 3.600 lei.

Printre cei 255 de aleşi ai neamului regăsim şi 4 parlamentari care reprezintă judeţul Vâlcea. Este vorba despre senatorii Florinel Butnaru (PSD), Laurenţiu Coca (PSD) şi deputaţii Aurel Vlădoiu (PSD), Traian Dobrinescu (PNL). 

 

 

CREANTELE OLTCHIM.

#36257 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 09:18

#36255: Viorel - 

 UNU. AI TU CAPUSORUL TANDARI SI STIM SAU ESTI PREA MOLESIT DE PRIMAVARA...CEEA CE NU CRED, PENTRU  CA AI O CONTINUITATE.... (SCUZA-MA DACA TE-AM JIGNIT, DAR SINCER ...), STIU SI CUNOSC MULTI POVESTEA CU TINE.

DOI. MAI RECITESTE CEEA CE A FOST DIN URMA ESTE DE ACTUALITATE SI NU E REPETITIE NIMIC, ESTE TOATA INFORMATIA SI TOTUL LA ZI ASA REPETITIV CUM SPUI TU, IN CAPUSORUL TAU TI SE PARE CA E REPETITIE, NUMAI CA SUNT NUMAI SI NUMAI NOUTATI ADUSE LA ZI.

TREI. DACA VREI NOUTATI DE ALT FEL, ESTI INVITATUL MEUL SA COMUTI PE ALTA PETITIE, SAU SA CASTI OCHII LA ANTENA 3, KANAL D, ROMANIA TV ( VEZI CA MURI ZAVORANCA.., PARCA ASTA E BREAKING NEWS-UL TAU DE IL CERI ) SI ALTE BREAKING NEWS CARE OR MAI FI...TU LE STI..., SI POTI SA MERGI SA TE UITI SI LA TELENOVELE, SAU PLIMBATE...PLIMBARI LUNGI RECOMANDATE DE MEDIC.

PATRU. PARERILE TREBUIE SA FIE SI PE CEEA CE NOI AVEM IN TEMA SI CEI CARE VIN CU INJURATURI, DERANJARI DE ORICE FEL, ALTE ABATERI ( la care si tu participi intens...), SAU PLECARI CU SORCOVA ... DEPARTEE, FOARTE DEPARTE DE REALITATE, MA OBLIGA SA-I ADUC REAMINTE PE CE LUME SUNT SI SA NU RATEZE EVENIMENTELE PE CARE NOI LE AVEM SI OMIT CA SI TINE MULTE ASPECTE DE VREO DOI ANI ASA..., DACA NU MAI MULT...

CINCI. PREA CUM II SPUI TU, CEE ????? FANE SA INTELEGM ???? TE-AI APRINS SAU CARE-I IDEEA...???? MAAAI PRIETENE, STI CE DISCUTAM ACUM DOI ANI MAI PE VARA, CA MERGEM SI BEM SUC CU GHEATA IN ORAS ( CA TU NU BEI ALTCEVA...) SI FAC CINSTE SI CU PIZZA..., EEEE UITE CA NE-A SARIT RANDUL, SUCUL NATURAL IL BEA INCA SPIRII SI LEPRELE DIN CONDUCERE PAPA SI PIZZA SI MANANCA DE LA CATERING SI ALTE MOFTURI ALESE.... NU STIU EI CE ESTE CANTINA SI CORNUL SAU EUGENIA DE PRANZ, AVRAM NU CRED CA STIE DE NICIUNELE,  ALA E PE WIHSKY, NUMAI WISHSKY SI A UITAT GUSTUL..., LA FEL SI CEILALTI, STANESCU, TALPASANU...ETC.

IMI PARE RAU CA NU PUTEM SA MERGEM, SA STAM LA O MASA IMPREUNA SI SA AVEM DREPTURILE NOASTRE CREANTE SALARIALE IN BUZUNAR, ACUM MAI VENIM SI CU BANI DIN PENSII MAI NOU..., UNII, ALTII..., NU MAI AU DE UNDE, NUMAI NECAZURI SI DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE..... SA TE SALUT, CU STIMA !

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

DATI BANII SI NU NE MAI VEDETI.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI ACHITARI VALOAREA TOATA, TOT, PRIMII SALARIATII ( FOSTII ANGAJATI, PLATILE COMPENSATORII cu toate drepturile legale si ANGAJATI drepturi legale)


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE  FOSTI ANGAJATI SI ANGAJATII, DREPTURI LEGALE,

SE EVITA FALIMENTUL.


Musafir

#36258 PENTRU CEI INTERESATI: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în 24 aprilie.

2015-04-17 09:21

gladesh vin la Bărbătești.

Şansă pentru şomeri. Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în 24 aprilie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza în data de 24 aprilie 2015, începând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul va avea loc la Rm. Vâlcea, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, din strada Calea lui Traian nr. 98. Persoanele care au făcut parte din grupul ţintă al proiectului „O Şansa pentru Fiecare – Formare Profesională şi Ocupare”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni” şi implementat de AJOFM Vâlcea, sunt invitate la bursa generală pentru a-şi găsi un loc de muncă sau să se înscrie la un curs de formare profesională organizat de agenţie.

 

Bursa, mai aproape de domiciliul şomerilor

De menţionat este şi faptul că vor fi amenajate puncte de informare cu privire la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, ce va fi organizata la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctele de lucru Călimăneşti şi Berbeşti, pentru persoanele care locuiesc în altă localitate decât Rm. Vâlcea şi care nu pot face deplasarea la locaţia de desfăşurare a bursei. 

(Mihaela BELEŢ)

http://jurnalvalcean.ro/sansa-pentru-someri

 

 

 


Musafir

#36259 Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 09:32

#36257: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Cand iti spun ca esti un dobitoc, faci ochii cat cepele.

Nu am cu cine dialoga, esti un mare imbecil.

Ramai in istericalele tale, batran frustrat ce esti, ca tare bolnav la minte esti.

Numai asa pot vorbi cu tine, facandu-te un dobitoc. Bine, dobitoc te-a facut ma-ta.

Viorel

#36260 si bai boule

2015-04-17 09:35

Am aflat chestii noi si total neimportante legate de zavoranu.

Asta arata CA TU, VITA BATRANA SI ISTERICA TE UITI LA ASEMENEA PANARAME DE POSTURI TV SI STIRI DUBIOASE.

ITI SCRIU CU MAJUSCULE, SA FIU IN ASENTIMENTUL TAU, BOU BATRAN SI SENIL CE ESTI.

 

CREANTELE OLTCHIM.

#36261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 09:44

#36259: - Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 TOVARASII CA TINE SI CRESCUTI IN RASA PCR CU VOPSEA DE IMPUTIT  LA SERVICII DE RAHAT PE CARE TE SPELI CU ELE IN BOT MEREU SI MANANCI SI PAPI, CE PRETENTII SA AVEM LA ACESTE EXPRIMARI SCRISE CHIAR DE TINE PE ACEASTA   PETITIE. DE CE NU SPUI CLAR, TU ASTA VREI NOUTATE,  VREI PE ACEASTA PETITIE SA FIE NOUTATI INJURII,  SA SPURCI, SA DENATUREZI, SA DEZINFORMEZI, SA FACI ALTE ABATERI.... AZI DE ZI SFANTA VEI MAI CULEGE UN BLESTEM DE LA DIVINITATE, NU DE LA MINE. HAI VEZI-TI DE DRUM LUNG....

CREANTELE OLTCHIM.

#36262 Re: si bai boule

2015-04-17 09:47

#36260: Viorel - si bai boule 

 EEEEE MAAAA, IN CAUTARE DE OLTCHIM A APARUT PE FLUXUL DE STIRI PE NET SI ASTA TU STI CINE ESTE, EU NU O CUNOSC...., POSIBIL PE TINE SA TE INTERESEZE, PREA INSISTI, TI-AM ADUS CA INFORMATIE NOUA, TU CERI, EU TI-AM OFERIT NOUTATE PENTRU PSIHICUL TAU BOLNAV SI PLIN DE SCLIFOSELI SI INJURATURI SI ALTE ALEA..., CE AI INVATAT TU PE UNDE AI CRESCUT, DACA AI CRESCUT, DEOARECE ARATI CA ESTI MIC, FOARTE MIC SI CHIAR LIPSA MARE, CUTIA CRANIANA FIIND GOALA LA TINE, NU S-A DEZVOLTAT NICI UN GRAM DE NEURON  BABUIN.

DAAAAA MAI BAIETICA, DAAAA, SPURCA, INJURA, PORCAIESTE, MAIMUTARESTE SI CONTINUA TU ASA, SCOPUL TAU SI PE ACEASTA PETITIE SI PESTE TOT.

POTI SA SCRI CUM VREI, RAMAI CUM TE-A SCOS MA-TA PE LUMEA ASTA SI RAMAI PANA VEI MURI.

CREANTELE OLTCHIM.

#36263 Re: si bai boule

2015-04-17 09:50

#36260: Viorel - si bai boule  DE CE ITI MINTI COLEGII ???? SUNT MAI NAIVI....????

 SA-MI SPUI SI MIE SI COLEGILOR, PE CE ATI PIERDUT VOI PROCESE IN INSTANTE ???? (din 2013 ma chinui sa-ti spun ceea ce comiteti VOI  ESTE UN DERAPAJ SI O CRETINITATE PE CARE INSISTATI...) BANIII BAAAA...

PE CE ATI PIERDUT ???? IN NICIUN CAZ DIN CAUZA  PROTOCOLULUI CARE PUTEA FI ANULAT PE LOC IN PROCESUL VOSTRU DE VOI DESCHIS SI INCHIS, PENTRU CA NU ATI SEMNAT, PARCA ASA SPUNEATI...., SAU DINTRE VOI AU SEMNAT CEI DIN dosar 349/90/2015???? NU VA INTERESAT.... ATI PIERDUT PRIN FAPTUL CA V-ATI ATACAT SUMELE DE BANI CREANTE SI OLTCHIM A SPUS CA ELE EXISTA SI INCALCATI VOI TERMENE SI ATACATI CEEA CE EXISTA IN ACTE SI PESTE TOT,  PIPEREA SI BDO O SPUN IN MOTIVAREA INSTANTEI SI JUDECATORUL-SINDIC A APROBAT, PENTRU CA VOI ATI FOST COMPLICE LA FAPTA SI N-ATI ANULAT UN PROTOCOL CARE NU ERA AL VOSTRU SI NICI AL NOSTRU CEI 929 DIFERENTA DE LA 58, PARCA ASA SPUNEATI.

AVOCATI PLATITI, AVOCATI REPLATITI, AVOCATI INCA SI IAR PLATITI RE,RE,RE....RE REPLATITI..., CE ATI FACUT, O HARTIE "CHIPURILE PROTOCOL", N-ATI ANULAT-O, IN INSTANTA, PE LOC SI FOARTE SIMPLU CONFORM LEGILOR:

NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM, IAR VOI 58, .... SI IN PROTOCOL....

CEI 10 NEGRII MITITEI SCOSI DE PERSU DIN JOBEN...!!!!!!!

 

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

 

 Asta este din ce ai postat tu, de la tine publicat HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015:

 Aparare Oltchim:

"Aparatorul Consortiului de administratori judiciari solicita instantei respingerea cererii ca lipsa de interes, intrucat creantele nu au fost contestate niciodata de catre administratorii judiciari. Ele sunt prevazute intr-o anexa la tabelul creditorilor afisat la data de 7 ianuarie"

Sentinta JUDECATOR-SINDIC:

" In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul creantei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. "

http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html

Ne-ai aratat dovada.

 S-A APROBAT CE ADMINISTRATORII JUDICIARI AU SCRIS MAI SUS SI JUDECATORUL-SINDIC A RESPINS PE CEI 58 PE MOTIV CA ACESTE CREANTE EXISTA SI SUNT CREANTE IN ACTE, LEGI,  DECIZII....ETC, EXISTA SI TREBUIESC ACHITATE IN INSOLVENTA OBSERVATIE, REORGANIZARE, FALIMENT...SI STATUL ROMAN RESPONSABIL CU IMPOZITARILE SI OPRIRILE ABUZIVE TREBUIE SA RASPUNDA SI EI....,  UNII AU STAT DE GLUME, INJURATURI..., IN LOC SA CEARA SA FIE ACHITATE CREANTELE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE SALARIALE CREANTE PE ACTELE SI DECIZILE, LEGILE... , PE CARE LE DETINEM.  NUMAI CA LOR LE STATEA SI LE STA IN GAT TERMENOLOGIA DE CREANTE SALARIALE DIN ACTE PE LEGEA 85/2006 SI SE APUCA SA CONTESTE SI SA FIE MUSTRATI DE INSTANTE CA NU S-AU ADRESAT IN TERMENELE PREVAZUTE DE LEGE SI CHIAR VIN CU FANTASMAGORII LA CONTESTARI PE TIMP DE INSOLVENTA.

 Ai reusit tu si inca 58 ca tine sa va contestati creantele din acte (creantele salariale si toate drepturile salariale creante, din acte, legi....s.a.m.d. ). Si minune vi s-a aprobat sa vi se respinga de catre judecator, norocul vostru ca nu a jucat precum doreati voi si  putea sa va accepte cererea in contestare creante salariale si paaaa..., .... asa cevaaa....

 

 

PROTOCOALELE LE DISCUTAM CU DNA DE FATA, N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!!

 

Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

CREANTELE OLTCHIM.

#36264 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 10:13

 HOTARAREA nr.210/2015 din 28 ianuarie 2015 :

" Referitor la plata drepturilor compensatorii, se precizeaza ca aceste drepturi banesti se refera la suma totala de 8 milioane Euro, activitatea debitoarei si tratamentul creantelor fiind subsumate principiului optimizarii averii debitoarei si interesul concursual al creditotilor "

 " In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul creantei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. "

http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html

 Conform cu cele aduse argumente mai sus, rezulta:

STATUL ROMAN ESTE BUN DE PLATA FIIND CREDITORUL ACTIONAR MAJORITAR SI  PRIN ACHITARE DEOARECE ESTE CREDITORUL CARE A PRODUS DISPONIBILIZARILE COLECTIVE IN 2013  SI SUNT OBLIGATI SA-SI ACHITE RESTANTELE CREANTE SALARIALE  DIN RAPORTUL DE MUNCA  CURENTE SI NEACHITATE TOATE CREANTE SALARIALE SI DREPTURILE SALARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA  IN INSOLVENTA.  CREANTELE SALARII COMPENSATORII PRODUSE PRIN DISPONIBILIZARE COLECTIVA CONFORM DECIZIEI  15.05.2013 ACESTE SUME CREANTE FIIND  GENERATE DUPA DATA DECLANSARII  SI DESCHIDERII ACESTEI ACTIUNI DE INSOLVENTA 30.01.2013 PE LEGEA 85/2006,  CONFORM CU HOTARAREA  DATA DE JUDECATOR.

CONFORM CU HOTARAREA 210 DATA DE JUDECATOR, Legea 85/2006 si articolele din ceea ce rezulta:

Art. 3.

22. prin program de plata a creantelor se întelege tabelul de creante mentionat în planul de reorganizare  care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la  tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

Art. 41.

(1) Nici o dobânda, majorare sau penalitate de orice fel ori cheltuiala, numita generic accesorii, nu va putea fi adaugata creantelor nascute anterior datei deschiderii procedurii.
(2) Prin excepție de la alin. (1), creanțele garantate se înscriu în tabelul definitiv până la valoarea garanției  stabilită prin evaluare, dispusă de administratorul judiciar sau de lichidator. In cazul în care valorificarea  activelor asupra cărora poartă garanția se va face la un preț mai mare decât suma înscrisă în tabelul definitiv  sau definitiv consolidat, diferența favorabilă va reveni tot creditorului garantat, chiar dacă o parte din creanta sa fusese înscrisă ca și creanță chirografară, până la acoperiea creanței principale și a accesoriilor ce se vor calcula.


(3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati,  la data intrarii în faliment.

surpriza...nu e Viorel :)))

#36265 Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 10:43

#36264: CREANTELE OLTCHIM. - CREANTELE OLTCHIM: 

 Ai mintea tulbure de atata prostie.

Taci si uita-te la zavoranca ta si mai insira niste aberatii cat prostia ta de mare.

Trateaza-te batrane, ca o sa mori senil si istericat, zicand si in ultima clipa: CREANTE! CREANTE!

TE-AI BOLANZIT DE TOT. ESTI PARANOIC MOSULE.

 


Musafir

#36266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 10:47

#36261: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Nu iti e ma rusine, porc batran, sa il invoci pe Dumnezeu???

Ba prapaditule, eu ti-am vorbit frumos la inceput, dar tu, in lumea ta senila ai inceput sa jignesti si la final ai trantit rahatul ala: CU STIMA!

NU ITI E MA RUSINE, JEG BATRAN CE ESTI?

DU-TE BA SI EPUIZEAZA STOCUL DE CALMANTE, CA ESTI PIERDUT DE TOT :)))


Musafir

#36267 Oltchim Râmnicu Vâlcea nu este Dacia Piteşti! Nu are cum.

2015-04-17 10:49

Oltchim Râmnicu Vâlcea nu este Dacia Piteşti! Nu are cum.

Da, aşa e, cum spunea unul dintre liderii de sindicat de la Dacia Piteşti.
Oltchimul nu este Dacia şi nici nu avea cum să fie, între Oltchim şi Dacia sunt ani lumină de metalitate, de abordare, de la manageriat până la sindincat.

Dacia Piteşti este o companie privată care aparţine unuia dintre cei mai mari constructori de automobile din lume, Oltchim este o fabrică de stat care a fugit ca dracul de tămâie de privatizare şi nu mai există pe harta chimică. Ambele uzine arătau ca dracu, în urmă cu zece ani, fiind în portofoliul statului.

În schimb la Uzinele Dacia nimeni nu a făcut statuie unui manager şi nu a existat un cult al personalităţii  pentru vreun director de stat. Nici un director de la Uzinele Dacia nu a fost considerat un zeu sau împărat.

Privatizarea de la Dacia Piteşti a însemnat o amplă restructurare, toţi cei care nu ştiau meserie au fost trimişi acasă, la Oltchim au fost angajări pe bază de pile şi loialitate pe bandă rulantă chiar dacă nu existau performanţe.

Pe lângă fabrica de la Mioveni au înflorit zeci de întreprinderi care lucrează pentru Dacia, pe lângă Oltchim au apărut zeci de căpuşe care parazitau Oltchimul de stat.

La Dacia Piteşti, salariile sunt mulţumitoare dar funcţie de producţie, produsele fabricii piteştene sunt văzute peste tot în Europa Apuseană.
La Oltchim s-au mărit salariile prin mituirea salariaţilor, în timp ce combinatul mergea din ce în mai prost.
La Oltchim, politicenii vâlceni de la PDL, PSD şi PNL au supt cât au putut, francezii de la Ranault nu finanţează campanii electorale sau politicieni locali.

Un miting al Dacia Piteşti scoate în stradă 10.000 de salariaţi. Un miting de la Oltchim scoate în stradă 60 de oameni disponibilizaţi.
Din cei 2.300 de angajaţi cât mai are Oltchimuljumătate dintre ei se laudă că merg la serviciu ca să aibă de unde se întoarce.
La Mioveni nimeni nu freacă menta, joacă şeptic, şah sau alte treburi ca să treacă timpul.

Sindicaliştii de la Piteşti îşi permit să strige la miting şi Jos Ponta şi Jos Iohannis, cei de la Oltchim, când ies din fabrică nu-şi permit să strige nimic, ca nu cumva să fie daţi afară.

Sindicaliştii de la Dacia Piteşti au protestat pentru perspectivele anului 2020 şi pentru o autostradă vitală, sindicaliştii de la Oltchim habar nu au dacă mâine mai vin la lucru iar cât despre drumuri, strada uzinală care trece la pasarelă şi ajunge la Căzăneşti este praf de când o ştiu ş.i nimeni nu a protestat.

La Mioveni au ieşit în stradă 10.000 de salariaţi, nu ştiu dacă platforma de la Râureni mai are acest număr adunând toţi agenţii economici la un loc

La Piteşti, sindicatele se poartă ca adevărate sindicate dintr-un stat capitalist, la Oltchim, comunismul este încă viu şi se munceşte ca în socialism.

Cam astea sunt concluziile unei zile în care 10.000 de oameni au manifstat la Piteşti pentru ca Ponta şi Rus să înţeleagă importanţa unei autostrăzi şi nu interesele lor tursictico-imobiliare – financiare de pe Valea Prahovei.

Mitingul de la Mioveni a început cu Internaţionala, la Râmnicu Vâlcea şi Oltchim se cântă încă Tricolorul de până în 1989.

Vâlcea este o republică socialistă, Argeşul este un judeţ care contribuie la PIB-ul României, în timp ce vâlcenii doar în absorb.

În 2020, la Uzinele Dacia vom avea o companie puternică auto, dacă Ponta şi Iohannis vor înţelege importanţa autostrăzii Sibiu-Piteşi.
În 2020, la Oltchim nu va mai exista nimic sau poate, în cel mai fericit caz, o fabrică măruntă cu vreo 500 de salariaţi.

Mihai IONESCU

CREANTELE OLTCHIM.

#36268 Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 10:57

#36265: surpriza...nu e Viorel :))) - BATI CAMPIII...., AI BOALA GREA.

UNU. RETARDEL SI PATRATEL LA VID CREIER SI NEURON, DAI IN RAS CAND E DE PLANS LA CE FACI, BAIATULE POTI FI ORICINE SI NICI NU MA INTERESEZA CINE ESTI ATATA TIMP CAT LASI SCRIS, NU TI-AM POMENIT NUMELE SAU PSEUDONIMUL...( DOVEDESTI CA  IAR ESTI PLECAT CU SORCOVA...), PORCARII SI CRETINISME, POTI FII SI PONTA, PRIMESTI ACELEASI RASPUNSURI, DACA ESTI PIPEREA PRIMESTI MAI MULTE RASPUNSURI.

DOI. RECOMANDAREA ERA PENTRU TINE, NICI NU CUNOSC CINE ESTE, TU ESTI LA ZI  CU PERSONAJUL, POATE STI DESPRE CE E VORBA, EU AM VAZUT CA A MURIT, DE RESTUL STI TU.

TREI. LA TINE NICIUN TRATAMENT NU MERGE, POATE IZOLAREA, DAR ASTA NUMAI PSIHIATRUL SAU DOAMNA MARDARE DACA TE ARE INCA ANGAJAT IN OLTCHIM, CEEA CE AR FII FOARTE GRAV, FOARTE, FOARTE, FOARTE GRAV..... SA MAI FII TU IN OLTCHIM.

PATRU. VEZI SA NU ITI VINA JETUL PREA MARE, TE APASA SI TE IMPINGE..., SA VEZI CUM TE DUCI... SI TE DUCI...TE DUCI...,, ITI RECOMANADA MEDICUL PLIMBARI LUNGI PE TEAVA DE CANALIZARE LA CARE PAPI, MAI PAPA, PAPA TOT.

CREANTELE OLTCHIM.

#36269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 11:02

#36266: -  ESTI POLUATORUL PETITIEI SI A VIETII DE O TRAIESTI.

 UNU. Invoc pe Dumnezeu pentru ca numai EL, va arata mizeriile si ceea ce faci tu....si altii ca tine, VEI DA TU CU NASUL SI LIMBA DE SMIRGHELUITOR, MAI BINE DE A NU MAI SPURCA SI INJURA CONTINUU SA PROVOCI, PORCAIELI, HAOS SI DERUTA LA ALTII..., INCLUSIV SPIRITUAL SI CHIAR SI DE ZILE SFINTE TE ATINGE BLESTEMUL  SI BLESTEMELE, LIMBA SI MINTEA TOT DEJECTII EMANA LA TINE.

DOI. AI VORBIT, AI LASAT SCRIS NESIMTITULE SI AI NUMAI INJURATURI, DE SUS PANA JOS.

TREI. NU E INJURATURA, DAR VEI DA TU SOCOTEALA CHIAR DIVINA, PE LIMBA SI MINTEA TA.

PATRU. EU NU AM NICIO PASTILA, AM CONTROALE LA ZI, MEDICAL SI  PE COMISII  EVALUARE SUNT CLINIC SANATOS, POATE TU AI NEVOIE DE LUAT  DROGURILE TALE SI  PE CARE DE FOARTE MULTE ORI OMITI SA TI LE IEI, FIIND TU SUB TRATAMENT. LA TINE NICIUN TRATAMENT NU MERGE, POATE IZOLAREA, DAR ASTA NUMAI PSIHIATRUL SAU DOAMNA MARDARE DACA TE ARE INCA ANGAJAT IN OLTCHIM, CEEA CE AR FII FOARTE GRAV, FOARTE, FOARTE, FOARTE GRAV..... SA MAI FII TU IN OLTCHIM.

 


Musafir

#36270

2015-04-17 12:16

  -domnule Viorel sa inteleg ca nu avem dreptul sa aflam cine si ce a semnat in locul nostru ?

-cei de la Pitesti au mai plecat de la OMV pe mana stim noi cui cu coada intre picioare si au luat ce atarna ,vezi toate drepturile din CCM,purcelus ,miel si altele .

-ni se tot spunea ca acele drepturi au fost prinse in salariu ,,,,,,,,,unde este nentionat acest drept in cartea de munca ?

-toate aceste drepturi neonorate de societate si trecute cu vederea de catre sindicat in urma unor intelegeri semnate pe sub masa au fost si sunt in defavoarea noastra.

CRED CA LIDERUL DE SINDICAT AVEA OBLIGATIA SA NE ANUNTE SI PE NOI DE TOATE ACESTE PROTOCOALE ,IN CAZ CONTRAR DE CE IL MAI PLATIM ?

-mai mult cred ca tu esti unul plecat in 2013 si nu te inteleg pe cine reprezinti .


Musafir

#36271 Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 12:24

#36268: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Treci la culcare.

Cu prostani batrani ca tine se vorbeste in van.

Batran si minte IOC.


Musafir

#36272

2015-04-17 12:24

 LIDERII DE SINDICAT DE LA DACIA INCA II MAI REPREZINTA PE SALARIATI ,PE NOI NU NE REPREZINTA NIMENI DE 10 ANI (pitesti ) vezi toate jocurile facute de DUMITRU CU omv si oltchim .


Musafir

#36273 Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 12:27

#36253: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Cred ca are dreptate Viorel. Tu nu esti sanatos omule si mai cred ceva , esti dus rau cu capul


Musafir

#36274 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 12:27

#36269: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Tu nu esti ma la zi cu controalele.

Tu esti plecat demult cu sorcova.

Si acum rad doctorii aia de tine, gandindu-se cum faci spume la bot cand te contreaza vreunul.

In mintes ta aiuritoare esti SINGURUL, UNICUL, ALESUL.

LAS-O MAI MOALE CA MACANE.

ESTI PARANOIC.

CREANTELE OLTCHIM.

#36275 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 12:38

#36271: - ESTI POLUATORUL PETITIEI SI A VIETII DE O TRAIESTI.

 NENOROCITULE, SA NU MAI TRAGI AER IN PIEPT. SA RAMAI ASA PENTRU TOT CE ADUCI TU AICI SI PESTE TOT. AZI IN ZI MARE ITI UREZ NUMAI DE BINE !!!