Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#34076 naomi,mai lasa mistoul cu tradatorul si sobolanul asta de ghioca

2015-02-18 02:46

#34071: NAOMI -  

 vorbeste ba ce ai de vorbit,daca nu taci si mai lasa ne tata cu aceasta creatura imputita si jegoasa.


Musafir

#34077

2015-02-18 04:28

Cum l-oi prinde cum l-oi f... Daca vreti si voi stati la coada, pofticiosilor.

Musafir

#34078 Re: plan de reorganizare

2015-02-18 05:51

#34027: ppp - plan de reorganizare 

 la Pitesti se semneaza tabel cu persoana care tb. sa ne reprezinte in adunarea actionarilor, nu daca sintem de acord cu planul, in teorie pare acelasi lucru, dar este o diferenta, mai ales ca noi nu dorim sa ne reprezinte pirnea al vostru. Si daca cititi cu atentie planul, oricine dintre creditori nu il voteaza, direct faliment, adica pa salarii compensatorii, pa restante salariale, pa,pa acasa direct cu ea in mana !!! dar oricum la voi vad ca nu e o problema, o aveti ba in gura, ba in cur !!!!!!!


Musafir

#34079

2015-02-18 06:09

cand se trezeste romanul din somn?


Musafir

#34080

2015-02-18 06:11

Care este adevarul cu semnatul tabelului ..?

CREANTELE OLTCHIM.

#34081 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 08:02

AGA OLTCHIM POT SAU NU SA FIE DE ACORD CU PLANUL DE REORGANIZARE IAR CREDITORII LA FEL, CEEA CE NU SE CONFIRMA DEOARECE ACESTIA STIU CA TREBUIE APROBAT SI DUPA SE POATE INTERVENII IN EL CU COMPLETARI...ETC. IN TERMEN DE TREI ANI DE ZILE . NUMAI CA UITATI UN ASPECT, JUDECATORUL-SINDIC, APROBA, ATAT. IAR JUDECATORUL-SINDIC ISI POATE LUA CONSULTANT SI SA VERIFICE ACEST PLAN DE REORGANIZARE, NEACCEPTAND SA NU FIE APROBAT, DUPA APROBARE CU COMPLETARILE DE RIGOARE ALE CONSULTATINTILOR CARE POT FI SI INTERNATIONALI, SE PUNE IN APLICAREA CEST PLAN DE REOTGANIZARE SAU DIRECT DE CATRE JUDECATORUL SINDICA FARA NICIO VERIFICARE. REPET AGA OLTCHIM SI CREDITORII NU ISI DAU DECAT VOTUL INTRE EI NU SI APROBA ACEST PLAN CARE ESTE DEJA LA JUDECATORUL-SINDIC, EI DEZBAT ALTE CRITERII SI VIN IN COMPLETARE JUDECATORULUI-SINDIC. RE.RE.REREPET POATE INTELEGETI, PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNAL CATRA JUDECATORUL-SINDIC.

 

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNALUL RAMNICU VALCEA.

CREANTELE OLTCHIM.

#34082 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 08:59

AGA OLTCHIM POT SAU NU SA FIE DE ACORD CU PLANUL DE REORGANIZARE IAR CREDITORII LA FEL, CEEA CE NU SE CONFIRMA DEOARECE ACESTIA STIU CA TREBUIE APROBAT SI DUPA SE POATE INTERVENII IN EL CU COMPLETARI...ETC. IN TERMEN DE TREI ANI DE ZILE . NUMAI CA UITATI UN ASPECT, JUDECATORUL-SINDIC, APROBA, ATAT. IAR JUDECATORUL-SINDIC ISI POATE LUA CONSULTANT SI SA VERIFICE ACEST PLAN DE REORGANIZARE, NEACCEPTAND SA NU FIE APROBAT. DUPA APROBARE, CU COMPLETARILE DE RIGOARE ALE CONSULTANTILOR CARE POT FI SI INTERNATIONALI, SE PUNE IN APLICARE ACEST PLAN DE REORGANIZARE SAU DIRECT FARA NICIO CONSULTARE DE SPECIALISTI APROBARE DE CATRE JUDECATORUL-SINDIC, FARA NICIO VERIFICARE. REPET, AGA OLTCHIM SI CREDITORII NU ISI DAU DECAT VOTUL INTRE EI NU SI APROBA ACEST PLAN CARE ESTE DEJA LA JUDECATORUL-SINDIC SI NUMAI EL APROBA, EI DEZBAT ALTE CRITERII SI VIN IN COMPLETARE JUDECATORULUI-SINDIC.

RE.RE.RE REPET, POATE INTELEGETI:

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNAL JUDECATORUL-SINDIC.

 

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNALUL RAMNICU VALCEA.

 

 

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)


Musafir

#34083 Re: Re: BA PIRNEO,ATI VOI INCHIDE BOTUL CA LA D NA MUNTEANU[FOSTA MARDARE]

2015-02-18 09:03

CREANTELE OLTCHIM.

#34084 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 09:27

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNAL, JUDECATORUL-SINDIC.

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNALUL RAMNICU VALCEA.

INAPOI TIMPUL NU SE POATE DA SI NICI OPRI,  DOI ANI DE ZILE S-A LUAT PASUIRE SI ATI INCALCAT..., TERMENE SI ACHITARI CREANTE SI MULTE ALTELE...s.a.m.d..., ACUM OLTCHIM MERGE INTR-UN SENS..., ACHITARI CREDITORII CREANTE SI SALARIATII CREANTE PRIORITARI URGENT, IESITI DIN PROCESUL DE INSOLVENTA PE FALIMENT OLTCHIM.

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB) => format pdf.  pentru consultare.

 

Planul de reorganizare al Oltchim depus la Tribunal

Data publicarii: 06-02-15 Azi, la Tribunalul Vâlcea, a fost depus planul de reorganizare al Oltchim, după cum a fost prevăzut și în protocolul semnat de administratorii judiciari cu sindicatele, în data de 6 ianuarie. Peste fix o lună, acesta va fi în atenția Comitetului Creditorilor pentru aprobare, după care, etapa următoare o reprezintă publicarea sa în Buletinul de insolvenţă. Sindicaliștii și-au exprimat speranța ca documentele să cuprindă nu doar propuneri, ci și măsuri din partea Ministerului Economiei și AVAS, care să prevadă atât soluții pentru plata salariilor restante și compensatorii cât și redresarea companiei.
Strategia de reorganizare prevede vânzarea combinatului către un cumpărător eligibil, dar şi îmbunătăţirea rezultatelor financiare prin investiţii tehnologice, potrivit comunicatului remis de conducerea combinatului presei naționale. În ceea ce privește plata unor salarii restante, pentru unele dintre ele, vechi din 2013, combinatul a primit deja o sancțiune, pentru restul încă se fac cercetări. „Sunt trei luni restante şi am făcut sesizare la ITM. Conducerea s-a angajat să plătească aceste salarii până în 25 februarie 2015, în caz contrar riscă să fie amendată cu 10.000 de lei de către inspectorii ITM”, susține liderul de sindicat, Mihai Diculoiu.

Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu

link directional =>  Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

 

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

 

9 februarie 2015- publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

 

2 - 10 martie 2015- votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia. 

 


Musafir

#34085 Re: Re: plan de reorganizare

2015-02-18 10:01

#34078: - Re: plan de reorganizare 

 stim ba. voi sunteti desteptii oltchimului. voi stiti tot. ca sunteti condusi de cei mai destepti oameni din oltchim.


Musafir

#34086

2015-02-18 10:04

 Asa cum spune colegul de la 34026 gasiti PLANUL DE REORGANIZARE AL OLTCHIM (click si asteptati sa se incarce dupa care ar fi bine sa-l salvati in calculator) aici Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

CREANTELE OLTCHIM.

#34087 Re: Re: plan de reorganizare

2015-02-18 10:06

#34078: - Re: plan de reorganizare  PRIN PLAN DE REORGANIZARE TREI ANI DE LA APROBARE SE LUCREAZA A SE EVITA FALIMENTUL, ESTE IN INSOLVENTA OLTCHIM DIN IANUARIE 2013, PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT 2015 AR TREBUI PESTE TREI ANI IN 2018 SA NU MAI FIE IN FALIMENT.

 Uiti sau o faci dinadins escrocule, o chestiune, nu " pa" , ci se achita prin lichidare faliment, se achita cu prioritare salariile creante si toate drepturile salariale prioritare la achitari, dupa restul creditorilor in caz de faliment, nu mai mancati voi gogosi si imbarligati cu nesimtirea voastra, ideea este sa nu se ajunga la respingere  plan de reorganizare judecatorul-sindic, pentru a functiona combinatul si evitarea falimentului, iar creditorii aia multi de-i sti din tabelul de creanta.., oricum ai da tu si derbedeii tai inapti si prosti, creditorii cu creante neachitate si obstructionate la achitari..., ei se imfrupta si isi primesc sumele, salariile creante 100% achitari impreuna cu salariile creante plati compensatorii 100% achitari care sunt in acte, dupa restul creditorilor...

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNAL, JUDECATORUL-SINDIC.

PLANUL DE REORGANIZARE ESTE LA TRIBUNALUL RAMNICU VALCEA.

INAPOI TIMPUL NU SE POATE DA SI NICI OPRI,  DOI ANI DE ZILE S-A LUAT PASUIRE SI ATI INCALCAT..., TERMENE SI ACHITARI CREANTE SI MULTE ALTELE...s.a.m.d..., ACUM OLTCHIM MERGE INTR-UN SENS..., ACHITARI CREDITORII CREANTE SI SALARIATII CREANTE PRIORITARI URGENT, IESITI DIN PROCESUL DE INSOLVENTA PE FALIMENT OLTCHIM.

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB) => format pdf.  pentru consultare.


Musafir

#34088 Noi concedieri la Oltchim. Peste 1000 de vâlceni care lucrează în combinat riscă să fie concediaţi.

2015-02-18 14:12

Noi concedieri la Oltchim. Peste 1000 de vâlceni care lucrează în combinat riscă să fie concediaţi în acest an.

18 februarie 2015, 15:15 deIrina Rîpan

Peste 1000 de angajaţi ai combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea urmează să fie concediaţi  în următoarele luni. Anunţul a fost făcut astăzi de sindicaliştii din Oltchim, în cadrul unei şedinţe organizată la Prefectura Vâlcea.

Sindicaliştii din combinat susţin că în planul de reorganizare întocmit de administratorul judiciar de la Oltchim se specifică faptul că suma datorată persoanelor disponibilizate se dublează din acest an. Societatea trebuie să plătească disponibilizaţilor peste 8 milioane de euro, restanţă salarială o va achita, conform planului de reorganizare, abia dupa vanzarea Oltchim SPV.  „De la 8,6 milioane de euro, suma destinată plăţii salariilor compensatorii se dublează la 17 milioane de euro, ceea ce înseamnă că se vor face alte disponibilizări şi aproximativ 1 300 de oameni îşi vor pierde locurile de muncă după aprobarea planului de reorganizare”, declară Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim.  Măsura ar urma să se aplice din al doilea trimestru al acestui an, după ce planul de reorganizare va fi aprobat de Adunarea Creditorilor. Combinatul Oltchim a intrat în insolvenţă în urmă cu doi ani şi mai are în acest moment 2200 de angajaţi în judeţele Vâlcea şi Argeş. În iunie 2013, pentru reducerea cheltuielilor, conducerea societăţii a mai trimis în şomaj alte 960 de persoane.  

Citeste mai mult: adev.ro/njz03v


Musafir

#34089 Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 14:15

#34082: CREANTELE OLTCHIM. - CREANTELE OLTCHIM: 

 lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,  lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ne-am saturaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt


Musafir

#34090 Începe demolarea rafinăriei Arpechim

2015-02-18 15:10

Începe demolarea rafinăriei Arpechim!

18 feb, 16:36 | Agerpres

OMV Petrom (SNP) a transmis o notificare privind intenţia de a demola unele instalaţii ale rafinăriei Arpechim de lângă Piteşti, a cărei activitate este sistată din anul 2011, au anunţat miercuri reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Argeş, scrie Agerpres.

"OMV Petrom SA a informat (...) cu privire la intenţia de desfiinţare prin demolare a unor instalaţii de pe amplasamentul punctului de lucru Arpechim Piteşti. Conform notificării OMV Petrom SA, procesul de demolare pe care intenţionează să-l demareze este de lungă durată, demolarea instalaţiilor urmând a se realiza etapizat, întregul proces fiind estimat a se încheia în anul 2018", se arată într-un comunicat al APM Argeş.

În schimb, OMV Petrom nu a solicitat până în prezent de la APM Argeş autorizaţiile necesare în vederea începerii procesului de demolare a unor instalaţii, conform aceleiaşi surse.

Pe 24 martie 2011, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a decis închiderea permanentă a rafinăriei Arpechim. Conform reprezentanţilor societăţii, decizia de închidere a fost luată în conformitate cu strategia companiei de a maximiza beneficiile şi de a creşte eficienţa.

OMV Petrom renunţase, încă din anul 2009, la activitatea de petrochimie de pe platforma de la Arpechim, al cărei unic beneficiar era combinatul Oltchim de la Râmnicu Vâlcea. OMV Petrom a transferat către societatea vâlceană activele fixe aferente activităţii de petrochimie, care includ instalaţia de piroliză, extracţia de aromatice, polietilenă de joasă densitate şi polietilenă de înaltă densitate şi o serie de rezervoare, precum şi terenul aferent cu o suprafaţă de circa 150 de hectare.

Arpechim Pitești a fost construită între 1969 şi 1975 şi are o capacitate de 3,5 milioane de tone Arpechim a fost iniţial proiectată ca parte a unui complex petrochimic; prima instalaţie a fost inaugurată în 1964, iar în 1971 rafinăria a fost integrată cu complexul petrochimic.

http://www.economica.net/incepe-demolarea

 


Musafir

#34091

2015-02-18 15:37

Cred ca este aceasi regie ca si la RAFO,de doar este bum economic si o guvernare cum nu a mai vazut Romania niste nesimtiti mincinosi.

Musafir

#34092 Mai ştergem un obiectiv de pe hartă: OMV începe demolarea Arpechim.

2015-02-18 15:58

#34090: - Începe demolarea rafinăriei Arpechim 

 http://www.ziarulargesul.ro/mai-stergem

Mai ştergem un obiectiv de pe hartă: OMV începe demolarea Arpechim

Posted By: Sorin SimionPosted date: februarie 18, 2015

Din nefericire, ceea ce anticipam cu ceva vreme în urmă, s-a întîmplat. Austriecii de la OMV, patronii rafinăriei Arpechim, au început demersurile legale pentru demolarea Arpechim. Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, care a fost notificată în acest sens, a făcut câteva precizări în legătură cu demersul OMV.

Iată ce spune instituţia respectivă: „OMV Petrom SA a informat Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş cu privire la intenţia de desfiinţare prin demolare a unor instalaţii de pe amplasamentul punctului de lucru Arpechim Piteşti. Conform notificării OMV Petrom SA, procesul de demolare pe care intenţionează să-l demareze este de lungă durată, demolarea instalaţiilor urmând a se realiza etapizat, întregul proces fiind estimat a se încheia în anul 2018″.

De „optimismul rezervat” afişat zilele trecute, în Argeş, de ministrul – argeşean, ce ironie! – de resort, Andrei Gerea, ca şi de promisiunile Guvernului, s-a ales praful. Aşadar, mai ştergem un obiectiv important de pe harta Piteştiului şi a ţării. Detalii, în ziarul nostru de mâine.


Musafir

#34093 CE-A FOST ȘI CE-A AJUNS! RAFINĂRIA ARPECHIM VA FI DEMOLATĂ

2015-02-18 16:00

#34092: - Mai ştergem un obiectiv de pe hartă: OMV începe demolarea Arpechim. 

 

CE-A FOST ȘI CE-A AJUNS! RAFINĂRIA ARPECHIM VA FI DEMOLATĂ.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeș a primit astăzi o notificare de la OMV Petrom prin care societatea îşi anunţă intenţia de demolare a unor instalaţii de la rafinăria Arpechim, acum nefuncțională.

Potrivit unui comunicat de presă al APM Argeș, procesul de demolare va fi finalizat în anul 2018. Ulterior notificării OMV Petrom ar urma să ceară la APM Argeș și actele de reglementare pentru a trece efectiv la demolare. Atunci opinia publică va afla exact când va începe demolarea.

OMV Petrom SA a informat Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş cu privire la intenţia de desfiinţare prin demolare a unor instalaţii de pe amplasamentul punctului de lucru Arpechim Piteşti. Conform notificării OMV Petrom SA, procesul de demolare pe care intenţionează să-l demareze este de lungă durată, demolarea instalaţiilor urmând a se realiza etapizat, întregul proces fiind estimat a se încheia în anul 2018.

OMV Petrom SA-punct de lucru Arpechim Piteşti deţine autorizaţia integrată de mediu nr. 2, revizuită în data de 17.02.2014, valabilă până în data de 26.04.2023.

Societatea nu a solicitat la APM Argeş acte de reglementare în vederea începerii procesului de demolare instalaţii.”, arată APM.

Potrivit unor surse din societate, OMV Petrom ar urma să mai păstreze în Piteşti doar câteva depozite de carburanţi.

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-18 16:03


kkk

#34095 plan de reorganizare

2015-02-18 16:23

Felicitari celor care nu s-au trecut la tabele si au rezistat presiunilor.

Atentie mare ! Nu va vindeti semnatura pe o jumatate de salariu si nu credeti nici o promisiune daca nu vreti sa plecati fara nici un ban.

 

 

CREANTELE OLTCHIM.

#34096 Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 17:31

#34089: - Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 LASATI-NEEEEEEEEE HOTILOR, HOTILOR, HOTILOR, LASATI-NEEEEEEEEEEEEEEEE HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, PLATITI CREANTELE CELOR DISPONIBILIZATI 2013 OLTCHIM SI  PRIORITARI LA ACHITARI.

BANIIII CREANTE A CELOR DISPONIBILIZATI 2013 CARE S-AU GENERAT IN INSOLVENTA 2013 PANA AZI 2015 SUNT PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA INAINTEA CELOR CARE N-AU FOST SI URMEAZA SA FIE DISPONIBILIZATI, CONFORM SI EVIDENTIATI IN PLANUL DE REORGANIZARE SI EVIDENTIATI PESTE TOT CAT SI LEGII 85/2006 LEGEA INSOLVENTEI SI CCM OLTCHIM SI CODUL MUNCII SI ALTOR LEGI...!!!!!!!!!

NU SEMNATI NIMIC. NIMENI N-ARE VOIE SA MAI SEMNEZE TABELE ORI ALTE FORME DE MANIPULARE SI DACA A FOST ACCIDENTAL COMISE SA LE DECLARE NULE, S-AU INTAMPLAT FARA VOIA LOR. NU MAI SEMNATI NIMIC.

RESPECATI CE SCRIE  AICI:

 

#34097 CREANTELE OLTCHIM:

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu

link directional =>  Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

 

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

 

9 februarie 2015- publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

 

2 - 10 martie 2015- votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia. 

 


OLTCHIM. Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB) => format pdf.  pentru consultare.
CREANTELE OLTCHIM.

#34097 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 17:38

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

ATENTIE!
Prezentra Lege a fost abrogata de noua Lege a Insolventei: Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi Legea 85/2014 raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.


Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21 aprilie 2006

  • OUG nr. 86/2006
  • OUG nr. 173/2008
  • OG 1/2010
  • Legea nr. 25/2010
 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 

 DECIDE:

Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].

Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE


Musafir

#34098

2015-02-18 18:14

fota are dreptate,nu semnati planul de reorganizare,nu-l credeti nebun,ca stie el ce stie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Musafir

#34099 Re:

2015-02-18 18:32

#34098: -  

fota are dreptate,nu semnati planul de reorganizare,nu-l credeti nebun,ca stie el ce stie!"

nu il credem, el chiar e (din simpatie)

CREANTELE OLTCHIM.

#34100 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 18:35

#34098: -  DISPONIBILIZATII 2013 SUNT PRIVILEGIATI SI PRIORITARI LA ACHITARE SUMA INTREAGA DIN ACTELE PE CARE LE DETIN, INCEPAND CU APROBAREA PLANULUI DE REORGANIZARE SE PUNE IN APLICARE ACHITAREA.

 NU SEMNATI NIMIC. NIMENI N-ARE VOIE SA MAI SEMNEZE TABELE ORI ALTE FORME DE MANIPULARE, SI DACA A FOST ACCIDENTAL COMISE SA LE DECLARE NULE, S-AU INTAMPLAT FARA VOIA LOR. NU MAI SEMNATI NIMIC.

 

 

Planul de reorganizare O SINGURA DATA ESTE APROBAT si nu are voie sa fie oprit de la pornire avand termen 3 ani (ACEST PLAN DE REORGANIZARE DEJA SE AFLA LA JUDECATORUL-SINDIC ) , un plan de reorganizare aprobat poate prin respectarea procedurilor de  vot sa fie si modificat dar in folosul stingerii  prin achitare totala a creantelor creditorilor conform procedurilor..., daca este ratat  urmeaza falimentul dat de judecatorul-sindic fara alte abateri. Ce a fost prins in tabelul de creante achitari se urgenteza aceste achitari conform procedurii.  Ce este pana-n ultima zi din an 2012 masa credala este posibil la achitari din SPV iar ce sunt sume create din ianuarie 2013 si neachitate sunt OBLIGATIE DE ACHITARE PRIORITARE  SALARII SI SUMA INTREAGA 100%. Dupa confirmarea planului de reorganizare se urmeaza achitarile conforme cu tabelul de creante catre creditori, primii si indreptatiti fiind salariatii cu suma intreaga.

SALARIILE SI TOATE DREPTURILE SALARIALE 100% SUMA INTREAGA/PERSOANA CAT ARE FIECARE DE PRIMIT DIN ACTELE SI TABELUL DE CREANTE ACHITARI.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

 

CREANTELE OLTCHIM.

 

Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu

link directional =>  Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

 

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

 

9 februarie 2015- publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

 

2 - 10 martie 2015- votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia.