Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#33951

2015-02-15 09:55

Ba Fota am o rugaminte nu mai baga voma ai de gaoaza in seama, omul este o nulitate,o mizerie de animal nu-l mai pomeni ca ramane in analele  WC de langa alimentara de pe platforma, chiar si asa prost,dar nu-l mai pomeni,indiferent cat ii injuri mai prost de atat nu poate fii,cum si tiganul mai tigan nu poate ajunge.


Musafir

#33952

2015-02-15 10:01

Gaoaza merge cu plosca la buda nu cu ulcioru la izvor,ala este mancator de rahat nu stie ce este apa(pune-l sa scrie formula apei si o sa ai o surpriza) si ulcior, ce dracu il faci sa caute in DEX si uite asa ii mai arzi si bruma de neuroni.


Musafir

#33953 OK,DAR MACAR SA L FAC GAOZAR POT?SAU SUGACI,LINGA,ETC?

2015-02-15 10:04

#33951: -  

 PAI CUM POTI SA IERTI UN NENOROCIT CARE NU SI A VAZUT DE MANIVELA LUI SI A INCEPUT SA AMENINTE SI SA NE DENIGREZE PE MULTII DIN OLTCHIM,EL CU TAMBALAGIUL?


Musafir

#33954

2015-02-15 10:12

dovada celor intamplate este si video public => Protestul fostilor angajati Oltchim https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

 

CONFIRMAREA VRAJBEI SI INSTIGARILOR POLITICE SI MANIPULATOARE DIN RANDUL CELOR CARE S-AU FACUT PRES IN FATA POLITICULUI.... ( MAJORITATEA NU A LUAT PARTE SI A REFUZAT...) , NEMERNICIILOR SI ALTOR FAPTE COMISE DE UNII DINTRE DISPONIBILIZATI...CREATE. PSD A CERUT LIDERI DIN RANDUL CELOR DISPONIBILIZATI, 10 LIDERI, INCALCAND LEGILE SI REPREZENTAREA CORECTA FATA DE DISPONIBILIZATII 2013 CE AU FOST CONCEDIATI COLECTIV DE CATRE STATUL ROMAN, ATENTIE!!!!!. CEI 10-15 CARE AU FOST ANGRENATI IN MAGARIILE POLITICE TREBUIE SA NE RASPUNDA CUM DE SI-AU PERMIS SA TREACA PESTE SINDICATE CARE NE-AU ABANDONAT CE-I DREPT SI AU COMIS SI EI LA RANDUL LOR EXTRAORDINAR DE MULTE ILEGALITATI FATA DE DISPONIBILIZATII 2013..., INSA MULTI DIN CEI 929 DISPONIBILIZATI AVAND AVOCATI CARE SA-I REPREZINTE, NU "PERSOANE" DIN RANDUL LOR. IAR MANIFESTANTII CONFIRMA CA AU SPUS FOARTE CLAR  IN CERINTA, FARA LIDERI !!!!! INCALCANDU-SE PERIODIC DUPA ACEST ASPECT, NU AU VOIE DECAT SA FIE TOTI SI SA NU FACA ALTE DELIMITARI, ABATERI SAU TABELE PE CRITERII NUMAI DE EI STIUTE, LEGEA INTERZICE.

PSD SI ALTII AU CONTRIBUIT SA CEARA PERMANENT PERSOANE SAU LIDERI ( O MAI MARE TAMPENIE COMISA NICI CA SE PUTEA...) SI SA FIM REPREZENTATI DISPONIBILIZATII, PERSU PE SCARILE CONSILIULUI JUDETEAN VALCEA FACAND ACEASTA AFIRMATIE SI INSISTAND, IAR ACESTA STIIND FOARTE BINE CA DISPONIBILIZATII  NUMAI PRIN SINDICATELE REPREZENTATIVE MAI AU DREPTUL SA REPREZINTE PE CEI DISPONIBILIZATI SI AVOCATII ACESTORA PLATITI PENTRU A FI LA DISCUTII SI DIALOG-SOCIAL SAU ALTE NEGOCIERI CARE S-AU DOVEDIT CHIAR INUTILE PANA AZI....PIERDERE DE TIMP SI PACALEALA SECOLULUI. DISPONIBILIZATII NU AU VOIE SA FIE CU LIDERI DIN RANDUL LOR, AVAND CONFLICT DE MUNCA NEANCHEIAT SI FIECARE FIIND IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA CONCEDIATI COLECTIV, IAR PARTICIPAREA LOR FIIND LA COMUN SI TABELARA PENTRU TOTI SUMA INTREAGA CARE SE VA DELIMITA PE FIECARE IN PARTE SUMA INTREAGA CONFORM LEGII SI TABELAR PE ZILE, LUNI CUM VOR FI ACHITATI SAU METODA CEA MAI SIMPLA SI PUSA IN APLICARE PRIN CONTURI DIRECT PRIN VIRAMENT IN BANCA LA CEI CARORA AJOFM A DISTRIBUIT AJUTOARELE DE SOMAJ SI CELELALTE DREPTURI (AJOFM AVAND DEJA TOATE INFORMATIILE), CEL CARE ACHITA AVAND METODA DE URGENTARE ACHITARI SI PE LEGE PUTAND FACE ACESTE PLATI LA TOTI FARA DISCRIMINARE, IDENTIC CUM A MAI SI PROCEDAT CU ALTE SUME, TABELE FIIND DETINUTE DE CATRE ACESTIA DE FOARTE MULT TIMP, CONCLUZIA, NU-SI MAI ARE SENS ALTE INTOCMIRI DE TABELE, CONSIDERANDU-SE NULE.

LUAM IN CALCUL CA UNII DINTRE NOI S-AU REPREZENTAT SINGURI ( SAU AVOCATI...) PE SUMA CARE NU A FOST PRIMITA DE ACESTIA, NU INCURCATI SI NU-I OBSTRUCTIONATI, AU CERUT SI NU AU PERICLITAT SAU  NEADUCAND ATINGERE CELORLALTI SI NEFIIND IN CARDASIE CU POLITICUL SAU ALTI NEMERNICI, INSA ACESTIA SUNT DOAR UNII, RESTUL CARE AU FACUT ALTE FAPTE DECLARANDU-SE LIDERI SI IN CARDASIE CU POLITICUL SI ALTE FAPTE CARE AU ADUS ATINGERE TUTUROR, ....COLECTE DE BANI, DIVERSE SCENARII DE COMUN ACORD CU POLITICUL SI AU TAIAT SAU AVUT ALTE INTERESE ASCUNSE IN DEFAVOAREA TUTUROR DISPONIBILIZATILOR SUNT IN CULPA, DEOARECE NU AU VOIE SA FACA EI TABELE SI ALTE DISCRIMINARI PE DIVERSE CRETERII DE EI SUSTINUTE, REPET, CINE S-A SUSTINUT DIRECT PE SINE SI SUMA TOATA ASTA ESTE ALTCEVA SI CARE NU A ADUS ATINGERE CELORLATI DISPONIBILZATI, DELIMITATI SENSUL CUVINTELOR, NEAINTRAND IN CARDASIE.

COMUNICAT CONCEDIERE COLECTIVĂ OLTCHIM

15.05.2013

http://www.rominsolv.ro/

http://www.oltchim.ro/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-15 10:27



Musafir

#33956 ITI PROMIT NAOMI CA NU MA BAG PESTE TINE.,PICASSO.

2015-02-15 10:52

BREAKING NEWS OLTCHIM:

#33957 Gerea: S-a pierdut un tren, nu știu dacă se mai poate întâmpla ceva cu rafinăria. Să rămânem optimi

2015-02-15 13:56

Gerea: S-a pierdut un tren, nu știu dacă se mai poate întâmpla ceva cu rafinăria. Să rămânem optimiști pentru Oltchim

Pentru Andrei Gerea, în scurtul mandat de la ministerul Economiei privatizarea Oltchim la pachet cu Arpechim a fost obiectul principal. Când lucrurile au început să meargă, existând discuții avansate cu un grup de investitori strategici din China, PNL a ieșit de la guvernare, retrăgând și mandatul lui Andrei Gerea. Acesta a revenit între timp la ministerul Energiei însă, din partea PLR, dar nu a uitat de Oltchim. Tot între timp, discuțiile cu chinezii s-au stopat, din câte se pare abia acum au fost reluate. Și, din păcate pentru Argeș, rafinăria riscă să ajungă la fier vechi, pentru că OMV nu mai dorește să o mai țină în picioare. Gerea spune că ar trebui să rămânem optimiști, măcar pentru Oltchim și partea de petrochimie din Piteși preluată de companie, fiind circumspect că Rafinăria mai poate fi salvată.

"Am avut anul trecut o șansă pentru Arpechim. Când am plecat de la minister, în săptămâna respectivă, în guvern se stabilise să facem comisia de negociere pentru preluarea rafinăriei de la OMV Petrom astfel încât cei interesați de preluarea Oltchim să le poată prelua la pachet. Aceasta a fost strategia atunci, pentru că toți au solicitat să le cumpere împreună. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Revenim iarăși la instabilitatea în gestiune, generată și de instabilitatea politică. Au venit alte gândiri și opinii. Nu s-a mai mers în aceeași direcție. Deși pista chinezească a revenit între timp, Oltchim a mers foarte bine anul trecut profitând de scăderea prețului petrolului. Dar ce ne interesa atunci pe noi era găsirea unui investitor strategic care să fructifice toată capacitatea. Din păcate s-a pierdut acest tren. Au fost reluate discuțiile, dar cel puțin cu rafinăria nu pot spune că se mai poate întâmpla ceva.

Oltchimul poate avea o șansă fără rafinărie, dar trebuie găsiți investitori interesați să o cumpere astfel. Ar trebui să ne păstrăm totuși optimismul. îl cunosc pe ministrul Economiei și va face tot ce va depinde de domnia sa petru a găsi o soluție, a afirmat ministrul Energiei", Andrei Gerea.

Ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, a fost prezent vineri în Argeș, împreună cu Anca Ionescu, consilier de stat în cadrul ministerului. Ministrul a vizitat platforma nucleară de la Mioveni și, la Pitești, a avut o întâlnire cu mediul de afaceri.

BREAKING NEWS OLTCHIM:

#33958 Gheorghe Piperea suscine ca: Disponibilizatii de la Oltchim isi vor primi banii

2015-02-15 14:03

Gheorghe Piperea suscine ca: Disponibilizatii de la Oltchim isi vor primi banii

http://www.impactreal.ro/

După ce sindicaliştii au ieşit la rampă nemulţumiţi de tăcerea urmată după depunerea planului de reorganizare a Oltchim la Tribunal, administratorul judiciar Gheorghe Piperea a catadicsit într-un final să aducă precizări privind viitorul disponibilizaţilor, în presa centrală. Aşadar, potrivit acestuia, datoriile combinatului către salariaţii disponibilizaţi în anul 2013 se ridică la circa 9 milioane de euro. Acestea reprezintă creanţe care „vor fi plătite cu prioritate, conform planului de reorganizare finalizat recent”. De asemenea, avocatul susţine că respectivele creanţe nu sunt chirografare, aşa cum s-a susţinut până acum, inclusiv de către autorităţile vâlcene şi a explicat că, fiind datorii generate în timpul procedurii insolvenţei, legea stipulează că trebuie achitate cu prioritate. Piperea a declarat în presa naţională că salariaţii disponibilizaţi vor începe să-şi primească banii după
aprobarea planului de reorganizare. Aprobarea ar trebui să se discute luna viitoare la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor.
Amintim că aproximativ 55% din acţiuni aparţin statului român. Rămâne de văzut ce poziţii vor avea cei de la PCC – acţionarii minoritari care au fost în permanenţă împotriva oricăror măsuri luate la combinatul chimic.

Declaraţii contrazise de planul de reorganizare

După depunerea planului de reorganizare la Tribunalul Vâlcea, zeci de disponibilizaţi de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au protestat, săptămâna trecută, în curtea întreprinderii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile compensatorii.
Potrivit planului de reorganizare, Oltchim va plăti creanţele salariale, în proporţie de 100%, în termen de 5 zile lucrătoare de la data vânzării Oltchim SPV, respectiv după privatizarea societăţii. Prin urmare actul se cam bate cap în cap cu declaraţia lui Piperea.
Potrivit tabelului creanţelor, combinatul înregistrează datorii totale de 3,45 miliarde lei (800 milioane euro). Dintre acestea, sunt garantate 900 milioane lei, bugetare - 1,28 miliarde de lei, iar chirografare - 1,25 miliarde lei.
Revenind la unul din scenariile existente în planul de reorganizare acesta prevede vânzarea Oltchimului, având ca preţ de pornire 307 milioane de euro. Din aceastea, circa 230 milioane de euro reprezintă datoriile pe care vor să le recupereze creditorii, iar restul de 77 milioane de euro sunt de fapt valoarea activelor. Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a stinge o parte din datoriile combinatului chimic.
Pe bursă acţiunile Oltchim sunt suspendate de doi ani. Compania era listată la valoarea de 105 milioane de lei (23 milioane euro), la 30 ianuarie 2013. Preţul de pornire apare în planul de reorganizare a companiei, depus de consorţiul de administratori judiciari la Tribunalul Vâlcea.
Scenariul de mai sus presupune redresarea combinatului prin separarea activelor de producţie ale combinatului într-o entitate nouă, Oltchim SPV, care ar urma să fie vândută unui investitor strategic.

Pierderi reduse anul trecut cu aproape jumătate

O altă ştire apărută în presă în ultima perioadă este legată de reducerea pierderilor şi înregistrarea de profit, în ultimele luni.
Potrivit aceloraşi administratori, Oltchim şi-a redus cu 46% pierderea anul trecut, de la 946 milioane lei în 2013 la 509,4 milioane lei (114,6 milioane euro), în contextul utilizării a 24,3% din capacitatea de producţie, faţă de 20,6% în urmă cu un an.
Compania a reuşit să îşi înjumătăţească şi pierderile din exploatare, de la 965,92 la 445,87 milioane lei. Totuşi, pierderile financiare ale companiei s-au mărit de peste 10 ori, către 63,49 milioane lei, de la 6,14 milioane lei în 2013.
Datoriile totale ale Oltchim au sporit şi ele, cu 1,91%, de la 3,66 la 3,73 miliarde lei, se mai arată în documentul citat.

Rotaru îi îndeamnă pe vâlceni să protesteze în masă

Situaţia de la Oltchim a fost criticată şi de socialistului Constantin Rotaru, liderul naţional al Partidului Alternativa Socialistă, într-o recentă conferinţă de presă. „În Râmnicu Vâlcea, nu pot trece peste ce se întâmplă la Oltchim, de 3 ani încoace. Este condamnabil. Sunt deranjat de Guvern, fiindcă duce o politică de distrugere a Oltchimului. Planul de reorganizare a fost depus pe şestache. Ar fi trebuit, în primul rând, discutat cu salariaţii, că administratorii nu sunt pe post de Bulibaşă. (...) A sosit momentul să luăm atitudine. Nu mai sunt multe lucruri de vândut, în ţara asta. Din planul de reorganizare nu rezultă nimic din care să reiasă speranţa. Că îl vor vinde la fier vechi... păi, pentru asta, nu trebuie să dai 50.000 de euro ca să ţi se spună cum să închizi un combinat! Iar râmnicenii tac. Închiderea Oltchimului este un atentat la bunul nivel de trai al vâlcenilor. Aceştia sunt oamenii
care conduc destinele judeţului! (...) Există soluţii pentru Oltchim! Primii care nu înţeleg acest lucru sunt salariaţii. De frică, fac tot ce pot ca să prelungească boala. Oltchim nu este numai al lor.”, a mai spus Rotaru. L-am întrebat la ce s-a referit când a spus că vâlcenii trebuie să ia atitudine şi care sunt soluţiile pentru salvarea combinatului. „Salariaţii şi noi, vâlcenii avem obligaţia să luăm atitudine. Trebuie să procedăm ca în alte state: 10.000 – 20.000 de oameni blochează tot Oltchimul, circulaţia, îi scot afară pe lichidatori, care n-au făcut nimic în 2 ani. O conducere judeţeană normală ar fi căutat nişte specialişti adevăraţi. Ar trebui forţat Guvernul să nu mai facă politică de falimentare. Să-l luăm înapoi, să nu-l mai lăsăm să fie jefuit”, a mai spus Rotaru.


Musafir

#33959 Re: Gheorghe Piperea suscine ca: Disponibilizatii de la Oltchim isi vor primi banii

2015-02-15 16:19

TI AI DRACU DE TRADATORII,CITITI.

#33960 NOTA 10 D LUI ROTARU SAU O BILA ALBA,ASTA I ADEVARATA MENTALITATE

2015-02-15 16:40

#33958: BREAKING NEWS OLTCHIM: - Gheorghe Piperea suscine ca: Disponibilizatii de la Oltchim isi vor primi banii  

 PROBLEMA LA NOI OLTCHIMISTII SUNT TRADATORI DE POLITICIENII,CARE NE AU DEZBINAT SI SA NU MAI FIE UNITATE SI FRATIE,MAI TINE TI MINTE CERNEVISTILOR CIND STRIGAM SLOGANUL ASTA IN 2012 SEPTEMBRIE?  MAMICUTELE VOASTRE DE TRADATORII SI ESCROCI ORDINARII.


Musafir

#33961

2015-02-15 17:03

Doamne ce tie si cu gaoaza asta, parca este bolnav de amnezie, este chin in fiecare zi trebuie sa-l faci sa inteleaga ca este PROST,oare cum te simti ma vierme asa.


Musafir

#33962 Re:

2015-02-15 17:43

#33961: -  

 nu e vierme,asta i un sobolan jegos si imputit,care asi cauta o gaura[un refugiu]pe unde sa fuga,exact ca escrocul de VINCEA,mai tine ti minte?


Musafir

#33963

2015-02-15 17:59

Si eu credeam ca trebuie sa-si aminteasca ca este sofer(ca este si prost e alta) nu sudor,doamne chiar ca este prost,nici macar nu este in stare sa-si aminteasca ce era.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-15 18:33



Musafir

#33965 Re: Re: BAAA,CINE I MA ALA PIRNAU, AM AUZIT CA VREA SA I REPREZINTE PE BORFASI LUI CERNEV.

2015-02-15 23:58

#33931: - Re: BAAA,CINE I MA ALA PIRNAU, AM AUZIT CA VREA SA I REPREZINTE PE BORFASI LUI CERNEV. 

  BAI PIRNAU,STAI IN BANCA TA SI NU TI PUNE OAMENII IN CAP,NU TE LUA DUPA RAHATI DE LA svro,CA O PATESTI MAI RAU DECIT TAMBALAGIUL DE CERNEV.TU TE DAI CU TRADATORI SI BORFASI CARE AU LUAT ZLOTII LUI ZAREMBA MAI PIRNAU?        PUNE MINA MAI BAIETAS SI MAI GINDESTETE CE FACI,CA RAHATUL DE GAOAZA CU AI LUI TE DUCE LA PIERZANIE,MARE GRIJA TINERE.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-16 03:51



Musafir

#33967 "DIVIDE ET IMPERA" - STRATEGIA LUI PIPEREA?

2015-02-16 10:22

#33880: - DISCUTII APRINSE LA OLTCHIM SAU "DIVIDE ET IMPERA" - STRATEGIA LUI PIPEREA? 

http://www.voceavalcii.ro/2015021526788/  Publicat în Social

Disponibilizaţii de la Oltchim, din nou păcăliţi 

 FEB 15, 2015  SCRIS DE  FLORIN FĂGEŢEANU

Foştilor chimişti care au mers la discuţii li s-a spus că vor avea prioritate la primirea salariilor compensatorii

Peste 100 de reprezentanţi ai chimiştilor disponibilizaţi acum mai bine de un an şi jumătate de la SC Oltchim s-au prezentat din nou în faţa Pavilionului Central al societăţii pentru a cere lămuriri referitoare la plata salariilor compensatorii. Foştii muncitori de la combinat aflaseră că planul de reorganizare al combinatului nu prevede termene clare de plată a banilor ci doar note vagi în care se spune că termenul este de trei ani sau cinci zile lucrătoare de la privatizarea Oltchimului.

În momentul în care au ajuns în faţa sediului central, protestatarii au ameninţat că nu vor intra la tratative dacă nu vor avea acces şi reprezentanţii mass-media, mai ales că nici de această dată administratorii Piperea şi Bălan nu i-au onorat cu prezenţa, delegând un reprezentant.
Până la urmă, disponibilizaţii au acceptat discuţiile şi peste mai bine de o oră au ieşit cu primele concluzii: "Ne-au făcut propunerea ca cei care suntem acum prezenţi să primim primii salariile compensatorii, pe baza unei liste pe care o facem acum." Chiar dacă o astfel de propunere era discriminatorie şi imposibil de pus în practică, s-a făcut o primă listă, apoi o a doua pe motiv că la protest erau 100 de oameni iar semnăturile veneau de pe 200 de persoane. Au trecut alte ore bune şi acţiunea trebuia finalizată prin semnarea unui protocol.


"Ne-au recunoscut că au doar 100.000 de euro"

Aşa cum era de aşteptat, reprezentantul firmei de insolvenţă a refuzat să semneze un protocol total ilegal şi a venit cu o noi propuneri, discuţiile prelungindu-se până seara târziu. "Până la urmă ne-a recunoscut că pentru salariile compensatorii au decât 100.000 de euro pe care să-i împartă la toţi. Ne-au făcut şi un calcul, veneau câte 500 de ron pe lună. Nu am acceptat, cine poate să trăiască cu banii aceştia? Apoi s-a făcut o altă propunere, ca în lunile aprilie şi mai cei care am fost aici să primim câte 35 de milioane lei vechi şi din iunie să ni se prezinte o altă proiecţie bugetară destinată compensatoriilor. S-a făcut o altă listă pe care au semnat jumătate dintre cei prezenţi. Oricum nu credem că vom primi nici măcar acei bani, s-ar face discriminare", ne-a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre protestatari.

Alte liste umblă printre muncitori

În tot acest timp, prin secţiile combinatului chimic care încă mai funcţionează circulă anumite tabele pe care muncitorii sunt invitaţi să semneze pentru planul de reorganizare. "Nu semnează nimeni, cum să semnezi că eşti de acord cu planul de reorganizare în condiţiile în care nu ai avut şansa măcar să citeşti acest plan", spun oamenii.

Noi disponibilizări din iunie?

Una dintre prevederile planului de reorganizare ne duce cu gândul că vor avea loc noi disponibilizări. Iniţial, semnatarii planului de reorganizare recunosc datoria de aproximativ 8 milioane de euro pentru plata compensatoriilor, sumă care este dublată începând cu luna iunie a acestui an. "dacă se vor face noi disponibilizări o să fie discriminare clară. Muncitorii care vor pleca îşi vor primi salariile compensatorii în timp ce oamenii care au plecat deja nu au primit banii nici acum", spune liderul de sindicat de la SL Oltchim, Mihai Diculoiu.


Musafir

#33968 Oamenii au nevoie de salarii, nu de cifre "cântate" în presă.

2015-02-16 12:13

http://www.voceavalcii.ro/2015021526783  Publicat în Economie

Romeo Rădulescu, despre Oltchim: Oamenii au nevoie de salarii, nu de cifre "cântate" în presă

FEB 15, 2015  SCRIS DE  MAGDA POPESCU

Recentele proteste ale disponibilizaţilor de la Oltchim, care au solicitat, pentru a nu ştiu câta oară, administratorilor judiciari plata salariilor compensatorii, l-au determinat pe deputatul Romeo Rădulescu să solicite o audienţă la Ministerul Economiei, pentru a-i cere lămuriri ministrului Mihai Tudose privind soarta disponibilizaţilor.


„Am decis să merg în audienţă la Ministrul Economiei, Mihai Tudose, pentru a cere din nou lămuriri cu privire la soarta angajaţilor disponibilizaţi de la Oltchim care încă îşi mai aşteaptă salariile compensatorii. Chiar dacă în informările oficiale cifrele par mai mult decât îmbucurătoare şi anume – un profit de 700 de mii de euro pe luna ianuarie, oamenii încă sunt plimbaţi între instituţii, în speranţa că îşi vor recupera ceea ce li se cuvine.

Vreau să găsim o soluţie în primul rând pentru aceşti oameni şi apoi să ne bucurăm şi de cifre. Aşadar, i-am cerut ministrului Tudose să mă programeze cât mai repede la o audienţă pentru a identifica mijloacele de rezolvare a acestor grave probleme", susţine deputatul PLR Romeo Rădulescu.


Musafir

#33969 Re: Re: Re: BAAA,CINE I MA ALA PIRNAU, AM AUZIT CA VREA SA I REPREZINTE PE BORFASI LUI CERNEV.

2015-02-16 14:07

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-16 14:10


VA MERITATI SOARTAAA.

#33971 ATI SEMNAT,ATI BELITOOO...FRAIERILOR,IAR V A TRAS O GHIOCA,BIDIN SI PAPAGALUL DE PIRNEA.

2015-02-16 14:16

#33967: - "DIVIDE ET IMPERA" - STRATEGIA LUI PIPEREA? 

 VOR FI DISPONIBILIZARI CU SIGURANTA,PT. CA RAHATI CERNEVISTI UMBLA CU UN TABEL FALS,IAR FRAIERII AU SEMNAT CONDAMNAREA LOR LA PLECAREA SPRE .....GINDITI VOI.  APROPO,PIRNEA E MASLUIT DE CERNEV SI DUMITRU,DACA NU STIATI.

PT. CA ASA VOR POLITICIENII [GUVERNUL ASTA DE CACAO]

#33972 DACA NU MA CRED OAMENII DIN OLTCHIM,ATUNCI CITITI ATENT.;

2015-02-16 15:01

#33971: VA MERITATI SOARTAAA. - ATI SEMNAT,ATI BELITOOO...FRAIERILOR,IAR V A TRAS O GHIOCA,BIDIN SI PAPAGALUL DE PIRNEA. 

 ACEL TABEL E FACUT PT. A SI FACE DUMITRU CU S.V.R.O OAMENII IN SIDICAT SI SA NE DESTRAME SAU DEZBINE[DISTRUGA],IAR CEI CARE ATI SEMNAT VETI PLECA ACASA SI VOR RAMINE TOT TRADATORII,PT. CA ESCROCII ASI VOR FACE ALEGERI DE SINDICAT SI SE ALEG INTRE EI IAR FRAIERII LOR, AIA  CARE AI VOR VOTA SAU I AU  VOTAT ,LE  A ASIGURAT c.c.m ul LOR DE FAPT,IAR VOI VETI MERGE ACASAAAA,LE ATI FACUT JOCURILE PROSTILOR,,,,,,,,,,,VA PUP PAPAAAAAAA [C,EST LA VIE,SA ASCULTI MUZICA ASTA LA PLECARE FRAIERE DE OLTCHIM]


Musafir

#33973 Re: zi mersi ca ai unde munci si mai lasa aburelile care ni le spui,noapte buna.

2015-02-16 15:04


Musafir

#33974 apropo fratilor pacaliti;cere ti CCM ul de la dumitru sa vedeti ca nu e ca la SLO.

2015-02-16 15:29

#33973: - Re: zi mersi ca ai unde munci si mai lasa aburelile care ni le spui,noapte buna. 

 ASTA AU VRUT ,SEMNATURILE VOASTRE SI PAAAAAAAAAAAAAA,SA RAMINA TRADATORII,CU ESCROCII DIN UMBRA[CERNEV,PIRNEA SI DUMITRU]


Musafir

#33975 Re:

2015-02-16 15:33

#33954: -  

 "CONFIRMAREA VRAJBEI SI INSTIGARILOR POLITICE SI MANIPULATOARE......."

foaie verde loboda sau foaie verde laba gastii