Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#28901 PARSIVEII. PLATA LUI PONTA PENTRU VOTURILE LUI D.D

2014-11-11 12:06

PLATA LUI PONTA PENTRU VOTURILE LUI D.D.: ȘEFA PP-DD ȘI UN FOST OTV-IST NUMIȚI SECRETARI DE STAT

După ce în vara lui 2012, Victor Ponta explica eșecul privatizării Oltchim prezentând oferta lui Dan Diaconescu în termeni foarte plastici: „a venit unul de la Spitalul 9 și ne-a dat peste mâini” astăzi cei doi se apreciază reciproc. D.D. a anunțat că-l sprijină pe candidatul Victor Ponta la președinție iar ​Premierul Victor Ponta a numit, luni, in functii de secretari de stat la Turism si la fonduri europene doi lideri ai Partidului Poporului Dan Diaconenscu (PP-DD), dupa ce, saptamana trecuta, vedeta OTV Dan Diaconescu si-a anuntat sprijinul electoral pentru candidatul la presedintie Victor Ponta, in turul al doilea al alegerilor. 

Seful PP-DD Buzau Eduard-Calin Dumitrascu a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, potrivit unei decizii semnate luni de prim-ministrul Victor Ponta. 

Potrivit presei, Dumitrascu a lucrat si la televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV (Sursa: EvZ). In prezent, el este membru al Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane, din partea PP-DD. In 2012, a fost ales membru al Consiliului Judetean Buzau. Potrivit CV-ului sau publicat pe site-ul CJ Buzau, Dumitrascu este economist si a fost director general la o casa de productie audio-video. 

Tot luni, premierul Ponta a numit-o pe presedinta PP-DD din acte, Simona Alice Man, in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Turism, cu rang de secretar de stat. 

In iunie 2014, cand PPDD negocia cu PSD venirea la guvernare, dupa plecarea PNL din USL si din guvern, Simona Man era vehiculata pentru functia de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. PPDD nu a mai intrat la guvernare, iar numirea ei nu s-a mai produs. 

Simona Man este cea care conduce oficial partidul lui Dan Diaconescu.

http://www.curentul.info/politic/7596


Musafir

#28902 Re: PARSIVEII. PLATA LUI PONTA PENTRU VOTURILE LUI D.D

2014-11-11 12:39


Musafir

#28903 Domnule Ponta, se poate si la noi o pomana electorala?

2014-11-11 13:23

#28901: - PARSIVEII. PLATA LUI PONTA PENTRU VOTURILE LUI D.D 

 Domnule Ponta, se poate si la noi o pomana electorala?

 

Nu mai țin minte ce s-a făcut în Timiș și Timișoara pe vremea lui Văcăroiu, dar îmi amintesc că primarul Oancea se plângea că suntem nedreptățiți de guvernarea PDSR. Apoi CDR și Gheorghe Ciuhandu s-au ajutat unul pe altul să câștige în logica îmbelșugării pentru prima dată a Timișului. Dreapta avea să fie câștigătoare și la Timișoara în locale, și la București, în parlamentare. Uite că nici ce-a făcut Dreapta pentru Timișoara nu-mi amintesc bine, dar rețin că impresia după patru ani de Convenție Democrată clasa politică locală nu era deloc mulțumită de cum a fost tratată Timișoara, mai ales de Traian Băsescu, mare baci la Transporturi. Apoi au venit din nou socialiștii la Palatul Victoria, cu Ion Iliescu la Cotroceni. Iarăși nemulțumiri, chit că la consiliul județean a fost ales șef Ilie Sârbu, apoi Dan Ioan Șipoș ca „supleant”. Și majoritatea din Consiliul Local Timișoara avea în premieră participare social-democrată, dar povestea a mers mai departe. Timișul și Timișoara au rămas nemulțumite pentru atenția primită de la guvern, raportat la cât colecta statul din această zonă bogată a țării.

Liberalul Tăriceanu a condus guvernul cât la Timișoara țărănistul Gheorghe Ciuhandu se războia cu filiala locală a PNL, la fel cum s-a petrecut și după 2008, când Emil Boc și PDL aveau în comun cu Timișul doar conducerea CJT. În aceste ultime două guvernări Tăriceanu-Boc s-au făcut în Timiș câteva pasaje rutiere peste calea ferată și centura de nord a municipiului. În rest, drumuri județene și comunale, plus un leșin investiționalo-administrativ în TimișoaraDin nicio combinație politică local-centru, capitala Banatului nu a ieșit câștigată. Nu vorbesc de o favorizare a Timișoarei, ci măcar de o ponderare între ce se recolta de aici ca finanță publică și ce revenea de la București, ca investiții. Explicațiile erau două din cam tot atâtea variante posibile.

Dacă PDSR și PSD erau la guvernarea centrală, evident că se răzbunau pe timișorenii care alegeau cu religiozitate un altfel de primar, de dreapta. Dacă veneau la putere țărăniștii, liberalii sau pediștii, păi atunci vedeam cum aceștia au interesul să-și atragă pentru viitoarele alegeri zone mai sărace, pesediste. Era o gândire pe invers. Fondurile erau aceleași, adică puține. Și atunci de ce să dai bani acolo unde lumea e bogată și oricum te votează din principiu, când poți să-ți faci noi bazine electorale în zonele roșii? Așa au ajuns cei de la PDL și liberalii să controleze zone mari din Moldova, timp în care Timișoara rămânea fidelă și dădea „gratis” în cap PSD-ului.

PSD nu a dat mare lucru vestului nici măcar atunci când avea președinte de consiliu județean pe Bega. Geaba racolau în draci Șipoș și Titu Bojin primari gata aleși, inutil că PSD și Cozmin Gușă au adus fotbal la Timișoara, orașul a adoptat echipa, dar a respins funciarmente acest gen de favor politic. Cine ar mai face încercări de domolire a Timișului în astfel de condiții, în lipsa regionalizării și a unui algoritm legal de rămânere a fondurilor colectate în teritoriu?

Stimabili pesediști, dom premier Ponta, nea Ilie, bre Titule, ar fi cazul să încercați să cumpărați Timișoara și Timișul în ceasul al 12-lea cu pomeni electorale. Dar nu chestia cu centura de sud cuprinsă în masterplanul rectificat, laolaltă cu toate marile orașe ale României. Nu, oferiți Timișoarei ceva „de la voi”, un spital municipal, o sală de sport, un stadion modern… Și de curiozitate să fie, aș vrea să văd dacă PSD va câștiga în 2016 Primăria Timișoara după ce ni se face și nouă măcar o pomană electorală. Una. De ce nu? Să facă PSD pentru Timișoara ce n-a făcut nimeni până acum și-o să vedem ce va fi peste doi ani. Să știți că nici pe noi nu ne doare gura să promitem. Iar dacă nu vă vom vota primarul nici după „generozitatea” voastră, promitem să nu vă mai deranjăm pe viitor.


Citeste mai mult pe: Domnule Ponta, se poate si la noi o pomana electorala? | deBanat.ro - spune realitatea! http://www.debanat.ro/2014/11/


Musafir

#28904 Mitingul ACL din Râmnicu Vâlcea NU a primit autorizaţie

2014-11-11 14:04

http://www.voceavalcii.ro/

 

Primăria Râmnicului nu a dat autorizaţie pentru mitingul de solidaritate care va avea loc mâine, de la ora 19.00, în centrul Râmnicului, la "Ceas". Chiar şi aşa, manifestaţia va avea loc. "Primăria Rm. Vâlcea spune NU mitingului ACL de mâine, 12 noiembrie. Hai să-i arătăm lui Ponta că nu ne este teamă de dictatura PSD!", anunţă pe pagina de facebook copreşedintele ACL Vâlcea, Alina Lupu.


Musafir

#28905 S-a ales praful de clubul de handbal Oltchim Ramnicu Vâlcea. Aparatele de fitness folosite de Galact

2014-11-11 14:27

abcdef abcdef

S-a ales praful de clubul de handbal Oltchim Ramnicu Vâlcea. Aparatele de fitness folosite de Galactice, autocarul si tabela de marcaj, vândute la licitatie


Aproape toate bunurile materiale ce au apartinut clubului de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea au fost scose la licitatie de administratorul judiciar. Clubul a intrat in insolventa în 2013, imediat dupa ce echipa de handbal din Râmnic a câstigat titlul de Campioana Nationala a României. Toata aparatura din sala de forta unde s-au antrenat „Galacticele” a fost vânduta pe bani putini.

Aparatura din sala de forta în care s-au antrenat aproape 10 ani handbalistele echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea au fost vândute pe bani putini la licitatia organizata saptamâna trecuta. Bunurile vor ajunge astazi la clubul de handbal din Cisnadie, judetul Sibiu, club sponsorizat de primaria din localitate. „Aparatura din sala de forta s-a vândut saptamâna trecuta primariei din Cisnadie. Aparatura a fost scoasa la vânzare pentru 35 000 lei, plus TVA, au fost organizate mai multe licitatii. În final, aparatele s-au vândut pentru suma de 24 000 lei, plus 24 % TVA, s-a ajuns la aproape 30 000 de lei. În 2004, aparatura a fost achizitionata pentru suma de 1,2 milioane lei, este profesionala, în stare foarte buna, protejata, are huse de protectie, e ca noua”, declara Bogdan Marinescu, directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport (DJTS) Vâlcea. Reprezentantii clubului de handbal din Cisnadie recunosc ca au facut o adevarata afacere cumparând aceste aparate. „Noi am construit o sala de sport cu 800 de locuri, pregatim acum sala de forta si un bazin de refacere. Practic, am dat lovitura cu aceste aparate. Aici, la Râmnicu Vâlcea, s-a scris istorie pentru handbalul românesc, pacat ca s-a ajuns în aceasta faza, dar asta este. Primaria Cisnadie investeste în handbal, am infiintat anul acesta o echipa care e în Divizia A, avem si jucatoare care au jucat la Oltchim- Roxana Gater. Speram sa ajungem nu chiar unde a fost Oltchim, în Liga Campionilor, dar speram sa ajungem si noi Liga Nationala. Suntem în orasel mic si avem cam tot ce ne trebuie pentru a face performanta”, a declarat Ioan Precup, administrator CS Magura Cisnadie.

Hanbalistele de la HCM nu mai au sala de forta Dupa insolventa clubului Oltchim, primaria din Râmnicu Vâlcea a înfiintat o noua echipa de handbal care s-a antrenat pâna azi în sala de forta folosita si de Galactice. Data fiind situatia, handbalistele de la Handbal Club Municipal nu mai au acces la o sala de forta, conducerea DJTS spera ca va rezolva situatia în cel mai scurt timp. „Prioritatea mea era sa achizitionez un sistem de iluminare cu leduri, pentru a face o economie la curentul electric. Acum, prioritatea mea a devenit achizitionarea unei sali de forta, daca se poate sa achizitionam tot aparatura multifunctionala, cu o garantie de peste 15 ani. Actuala echipa de handbal s-a antrenat pâna astazi în aceasta sala de forta, o închiriasera de la administratorul judiciar. Acum, pâna vom achizitiona pe SEAP alte aparate, actuala echipa de handbal nu va avea sala de forta”, sustine Bogdan Marinescu. Nu doar aparatele de fitness vor ajunge în Cisnadie, ci si tabela electronica achizitionata de clubul Oltchim. De asemenea, în urma cu trei saptamâni, a fost vândut si autocarul folosit de jucatoare pentru deplasari în tara si strainatate, iar, în curând, vor fi scoase la licitatie autoturismele clubului si suprafata perimetrala destinata publicitatii. Oltchim Râmnicu Vâlcea a intrat în insolventa în data de 10 iunie 2013 din cauza datoriilor uriase catre Fisc: aproape 9 milioane de lei. Problemele financiare ale clubului au aparut imediat dupa ce combinatul Oltchim a intrat în insolventa.

Citeste mai mult: adev.ro/neviyo

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 16:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 16:25Musafir

#28908 IAR DACA VORBESTI DE MEHEDINTI,RAMINE CU AM STABELI MIAI

2014-11-11 16:26

UITATE OLTCHIMISTULEEEEE,ASTEA SUNT GAINII CERNEVISTE SI HANDICAPATE

#28909 Re: Campanie electorală şocantă: Găini moarte, aruncate în sediul ACL din Bucureşti

2014-11-11 16:28

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 16:31


musafir

#28911

2014-11-11 16:32

DISPONIBILIZATI TREZITIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FRATILOR ATI DORMIT 17 LUNI NU MA REFER LA CEI 20 DE PERSOANE CARE AU MAI FOST SA CEARA LAMURIRI SI PENTRU VOI CEI MULTI CARE ATI DORMIT ACASA ,BINE AR FI SA NU NE MAI DEA ASTEA NIMIC MA-SI BUCURA CA NE MERITAM SOARTA PACATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT


Musafir

#28912 Si inca o pomana electorala! Cine poate, oase rode. La ei permise. La noi premize ... de faliment.

2014-11-11 16:38

#28903: - Domnule Ponta, se poate si la noi o pomana electorala?  

 

Ofertă electorală sindicală: Permise CFR pentru susţinerea lui Ponta

http://www.ziuanews.ro/stiri/oferta-electorala

Săptămâna trecută, timp de trei zile, la hotelul Rina din Sinaia, a avut loc Consiliul Naţional al Federaţiei Naţionale Feroviare Mişcare-Comercial, cea mai importantă structură sindicală ca număr de membrii de la calea ferată. De fapt, această întâlnire sindicală care s-a dorit una profesională a avut şi un scop electoral.

Practic, liderii sindicali, în frunte cu preşedintele Gheorghe Frăţică- garantat şi susţinut de organizaţia PSD Dolj, şi prim-vicepreşedintele Mare Grigore, un apropiat al ministrului transporturilor, Ioan Rus, au decis că membrii lor de sindicat să voteze, în turul doi, cu Victor Ponta. De ce? Pentru că, potrivit informaţiilor deţinute de ZIUAnews, liderii sindicali din această federaţie au primit garanţii din partea lui Ioan Rus că de anul viitor îşi vor recăpăta permisele de călătorie gratuită pe CFR pentru ei şi membrii familiilor acestora.

"În loc să discutăm şi analizăm ce se poate face pentru a nu închide rute de marfă şi călători rentabile, care automat ar duce la disponibilizare de personal, liderii de sindicat au vorbit cu cine să voteze. Reprezentanţii Ministerului Transporturilor susţin că nu sunt bani ca să se menţină toţi cei 19.000 de kilometri de cale ferată, dar promit că nu se vor închide liniile de importanţă economică.

Cei din conducerea Ministerului Transporturilor vor să renunţe la 6.000 din cei 19.000 de kilometri de cale ferată, ceea ce înseamnă că se renunţă la un kilometru dintre trei, ceea ce pentru CFR Marfă echivalează cu un dezastru. Dar cine să apere locurile de muncă ale ceferiştilor? Liderii de sindicat care şi-au negociat bonusuri şi avantaje numai pentru ei?!", a precizat pentru ZIUAnews un fost lider sindical.


Musafir

#28913 CA BINE ZICI BURDOZA,VA MERITATI SOARTA,ATI ASCULTAT DE CERNEV

2014-11-11 16:41

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 16:43


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-11-11 16:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 17:08


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 17:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 17:34


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 17:40


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 17:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 17:50Musafir

#28922 Re:

2014-11-11 17:58


Musafir

#28923 Re:

2014-11-11 17:59


Musafir

#28924 Re:

2014-11-11 18:01

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-11 18:09