Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-16 13:13



Musafir

#27677 Oltchim - compania cu cele mai mari pierderi in anul trecut

2014-10-16 14:01


Musafir

#27678 Re: Re: Re: PE MATA O F,,E, TI O SPUNE PICASSO

2014-10-16 17:29

#27676: - Re: Re: PE MATA O F,,E, TI O SPUNE PICASSO 

 PT AUTORUL PETITIEI;ASTA ORI E CERNEVIST,ORI E BOTANIST COMUNIST.


Musafir

#27679 Dan Diaconescu vine la Valcea

2014-10-16 17:33

 

Prezidenţiabilul Dan Diaconescu va veni sâmbăta, 18 octombrie în judeţul Vâlcea. La primele ore ale dimineţii se va afla în târgul din comuna Ioneşti. Ulterior, candidatul PP-DD va mai face o plimbare şi în alte localităţi din colegiul Drăgăşani, acolo unde actualul preşedinte al PP-DD Vâlcea, Cristinel Marian a obţinut funcţia de deputat. La orele prânzului, acesta se va deplasa la Rm. Vâlcea unde va sta de vorbă vreme de câteva ore cu râmnicenii. Dan Diaconescu este cel de-al treilea prezidenţiabil care ajunge în judeţul Vâlcea, prima vizită fiind făcută de Monica Macovei iar cea de-a doua de Călin Popescu Tăriceanu. Vizita lui Dan Diaconescu ar putea fi urmată de cea a Elenei Udrea, care se pare că şi-a anunţat şi ea prezenta, deocamdată neoficial, tot sâmbătă, la Rm. Vâlcea. Dan Diaconescu este cunoscut de râmniceni, în septembrie 2012, prezidenţiabilul a avut chiar şi o tentativă de cumparare a combinatului chimic, care între timp nu s-a mai realizat.

http://www.impactreal.ro/

 

otv live 29 09 2014
OLTCHIM SA RM. VALCEA ( OLT )

 

#26903 Re: OTV LIVE!!! DAN DIACONESCU DA CARTILE PE FATA IN CAZUL OLTCHIM


Musafir

#27680 Tariceanu a fost in vizita la Vâlcea

2014-10-16 18:56

http://www.monitoruldevalcea.ro/

• fostul premier a mers la Institutul de Criogenie, s-a intâlnit cu activul de partid, a socializat cu râmnicenii si a sustinut o conferinta de presa

Ieri, in vizita electorala la Râmnicu Vâlcea a fost candidatul independent la Presedintia României, Calin Popescu Tariceanu, insotit de fostii ministri Andrei Gerea, Daniel Chitoiu si Radu Stroe, dar si de deputatul Romeo Radulescu. Printre persoanele aflate in sala in care s-a tinut conferinta de presa i-am zarit si pe fostul consilier municipal al PDL, Bogdan Costinescu, actualmente independent, dar si pe primarul de la Boisoara, Nicolae Gheorghe, fost lider pecist. "Am avut o vizita foarte interesanta la Institutul pentru Cercetari in Criogenie, pe care l-am mai vazut in 2008. M-a impresionat evolutia acestei insitutii, de la toaletele moderne pâna la proiectele importante, cu un impact deosebit in economie. Directorul institutului a spus, si mi-a facut placere sa aud acest lucru, ca dotarile care s-au realizat au fost posibile gratie politicii dusa de guvernul pe care l-am condus.", a spus Tariceanu care a comentat si despre recentele declaratii ale presedintelui Basescu, referitoare la "agentul secret" Victor Ponta: "Sunt sigur ca o sa ma intrebati despre ele. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu apara ceva spectaculos. Presa nu este indiferenta, opinia publica, de asemenea. Toate aceste lucuri sunt, in opinia mea, o diversiune, cu un efect pagubos. Presa si cetatenii nu se pot concentra pe continutul mesajului candidatilor. Asta pentru ca nu alegem un consilier comunal, ci presedintele României. Toata aceasta discutie serioasa este trecuta in planul secund. Lucrurile nu se vor opri aici, saptamâna viitoare vor avea alte si alte astfel de elemente. Totul este facut nu intâmplator, este facut cu un scop precis, acela de a deturna atentia publica." Apoi, Tariceanu a raspuns la intrebarile jurnalistilor prezenti la conferinta de presa. Fostul premier spune ca va ajunge in turul II si lanseaza un atac la Klaus Iohannis. "Voi ajunge in turul II, oricum, sondajele arata acest lucru. Johannis a inceput sa scada. A facut o mare greseala, a acceptat sa candideze stiind ca are o grava problema de incompatibilitate. Va dati seama ce deranj ar fi intre tururi daca ar fi declarat incompatibil, s-ar relua alegerile. Si inca ceva, v-ati uitat de curiozitate pe programul lui Iohannis, cel care vrea sa ajunga presedinte? E tara in care fiecare isi face bine treaba. Asa explica el România lucrului bine facut. Daca punem acum lozinca pe perete, toata lumea isi face treaba. Sunt niste enunturi puerile izvorâte din putul gândirii sale.". In ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, Tariceanu si-a nuantat declaratiile si nu l-a atacat, spunând ca va avea ce spune in turul secund. "Acum e clar, Victor Ponta are prima sansa sa ajunga in turul al doilea. Eu ma bat cu Iohannis, apoi, in turul al doilea, voi avea o dezbatere cu actualul premier.". Candidatul independent nu a spus ce va face daca nu va ajunge in turul al doilea, adica daca va mai folosi "gloantele" pe care le are pregatite impotriva lui Ponta.

"Oltchim nu se poate redresa la nivelul la care a fost"

"Situatia de la Oltchim este cea pe care o stiti foarte bine, societatea este in insolventa. In perioada in care domnul Gerea era ministru, eu am avut o discutie cu dânsul. Eu stiu situatia inca din momentul in care eram premier, si director general era Constantin Roibu. Domnul Roibu a venit, am discutat, mi-a spus ca e nevoie de garantii guvernamentale pentru niste investitii. M-am bucurat când am auzit ca e vorba de investitii pentru ca erau putine intreprinderi de stat care se gândeau la investitii. Eu am ceva experienta, dar nu pot spune ca am avut doar reusite. De exemplu, am reusit sa salvez intreprinderea de autoturisme de la Craiova, dar nu si pe cea de tractoare de la Brasov, pentru ca intrând in Uniunea Europeana avem si multe restrictii. Acum, sa revin la Oltchim, având in vedere situatia actuala a societatii, nu cred ca este posibila o redresare la nivelul care a fost. Este o activitate care foloseste mult capital. E nevoie de multi bani pâna la incasarea sumelor pe produse. In plus, este un mediu superconcurential. Nu vad cine ar putea acum sa vina sa cumpere si sa se ocupe de tot. Nici nu cred ca a fost o oferta solida.". Fostul ministru, Daniel Chitoiu, a completat: "Când am ajuns ministru am stopat pierderile la Oltchim. Erau datorii mari, se lucra numai pe pierdere. Existau potentiali investitori, dar nu au venit. A fost acea licitatie, cu Dan Diaconescu. Salariile erau achiate la zi, colegii mei care au venit apoi au incercat si au facut tot posibilul sa gaseasca investitori straini. Eu am luat toate masurile pentru a stopa pierderile si scurgerile de bani. Deciziile politice au fost luate, am facut notificari la Comisia Europeana pentru a lua credite, dar am primit respingere. Nu s-au acceptat conditiile venite de la noi.".


Musafir

#27681

2014-10-16 19:54

Disponibilizati, inca mai puteti dormii? Inseamna ca va meritati soarta.


Musafir

#27682 Re: normal ca isi merita soarta,da se vor duce si la vot sa o mai ia odata n bot

2014-10-16 20:29


Musafir

#27683

2014-10-17 04:55

daca nu era dan diaconescu, acum era teren arabil ,oltchimul ,cu ajutorul lui ponta

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-17 04:57



Musafir

#27685 Ieri, la Vâlcea, Tăriceanu a mărturisit că nu vede nicio salvare pentru Oltchim

2014-10-17 09:43

http://arenavalceana.ro/2014/10/17

Ieri, la Vâlcea, Tăriceanu a mărturisit că nu vede nicio salvare pentru Oltchim

17.10.2014

Ieri, aflându-se în vizită la Vâlcea, alături de deputatul Romeo Rădulescu, Radu Stroe, Ionel Gerea şi Daniel Chiţoiu, Călin Popescu Tăriceanu s-a arătat convins că va ajunge garantat în turul doi, “pentru că Iohannis a început să scadă, iar sondajele de opinie arată acest lucru”.

În opinia lui Tăriceanu, decizia lui Klaus Iohannis de a se înscrie în competiţia pentru funcţia de preşedinte al României, deşi are “o gravă problemă de incompatibilitate, nerezolvată încă în justiţie”, ar fi afectat credibilitatea candidatului ACL (PNL-PDL). “Oricine îşi dă seama că acest proiect se poate întrerupe în orice moment. Nu mai vorbesc de deranjul care s-ar putea produce între turul I şi cel de-al doilea. Alegerile s-ar invalida şi s-ar repeta şi turul I”, a declarat fostul premier. Acesta a mai precizat că este singurul candidat cu un proiect coerent de ţară.

“Am o experienţă care nu e egalată nici de Ponta”

“Restul… discursuri politice. Între proiectul meu şi cel al domnului Ponta, există diferenţe foarte mari. În primul rând, ne diferenţiază o viziune ideologică. Eu sunt liberal, un om de centru-dreapta, iar domnul Ponta este de stânga. Eu am în spate însă o experienţă care nu este egalată de niciunul dintre contracandidaţii mei, nici de Victor Ponta. În perioada în care am fost prim-ministru, România a realizat câteva lucruri foarte importante. Spre exemplu, aderarea la Uniunea Europeană, nivelul de creştere economică ce a caracterizat acea perioadă, majorarea salariilor, a pensiilor, numeroasele investiţii realizate, în infrastructură, educaţie, sănătate etc.. În acea perioadă, s-a introdus taxa unică, s-a redus TVA-ul, s-a diminuat impozitele pe venit, pe profit ş.a.m.d.”, a detaliat preşedintele Senatului.

“Nu văd cine ar putea veni azi să cumpere combinatul”

Nu în ultimul rând, Călin Popescu Tăriceanu a sugerat că are cu ce să-l pună la punct şi pe Victor Ponta, însă a explicat că îşi va folosi “muniţia” în turul II.
Întrebat ce crede că ar trebui să facă Guvernul pentru a salva Oltchim-ul, aşa cum promitea PSD-ul în campania din 2012, politicianul a lăsat să se înţeleagă că vâlcenii n-ar trebui să se aştepte la minuni. “Ce se poate face în momentul de faţă? Din experienţa pe care o am, având în vedere situaţia actuală a societăţii, nu cred că este posibilă o redresare la nivelul pe care l-a avut. Este o activitate care foloseşte mult capital. Procesul de producţie, achiziţia materiilor prime, stocuri, vânzare… până îşi încasează banii, circuitul este foarte lung. Într-o astfel de companie, ai imobilizate sume foarte mari. Aceste sume nu pot veni decât de la bănci. (…) Este un mediu super-concurenţial şi, dacă nu eşti capabil să gestionezi tot acest sistem, nu ai cum să supravieţuieşti. Nu văd cine ar putea veni azi să cumpere combinatul (cu tot cu Arpechim-ul de la Piteşti) şi să se ocupe de el aşa cum trebuie”, a adăugat Tăriceanu, adminţând, indirect, că PSD le-ar fi vândut gogoşi vâlcenilor în campania din 2012.


Musafir

#27686 “Nu sunt mesagerul lui Ponta!”

2014-10-17 09:54

http://www.timpuldevalcea.net/?p=11799

“Nu sunt mesagerul lui Ponta!”

17 octombrie 2014  | Autor:: Claudia Diaconescu

Judetul Valcea a fost, joi 16 octombrie, gazda unei vezite oficiale si anume, a candidatului independent la prezidenatiale Calin Popescu Tariceanu care si-a inceputut turneul electoral in judetul nostru vizitand Institutul de Criogenie si Separari Izotopice, unde conducerea unităţii i-a prezentat fostului premier laboratoarele de producere a heliului lichid, laboratoarele de producere a pilelor de combustie, laboratoarele de testare ale calităţii vinului, secţia unde se produce apa medicală sărăcită în deuteriu şi proiectul celor patru laboratoare de temperaturi joase.

La orele pranzului, prezidentiabilul Tariceanu a sustinut o conferinta de presa la sediul amenajat pe Calea lui Traian, mai exact, fostul UNION din centrul Ramnicului. Ei bine, conferinta nu a fost una tocmai pe placul candidatului, fiind una cu tiruri de intrebari din partea jurnalistilor locali, chiar daca au fost si jurnalisti de la publicatii nationale, acestia si-au vazut de treaba lor. Intrebat despre contracandidatii acestuia, a raspuns si nu a raspuns. Mai exact, Tariceanu a raspuns ce i-a convenit cel mai mult, ocolind de cele mai multe ori un raspuns ferm pe la Brasov sau prin alte judete cu exemple care nu aveau legatura cu ceea ce doream sa aflam. Dupa ce a facut un expozeu filozofic despre programul sau electoral, a inceput tirul intrebarilor despre Oltchim, la conferinta fiind prezenti – Mihai Gerea si Daniel Chitoiu, ambii fosti ministrii ai Economiei. Pe acest subiect, am putea spune, au fost cele mai multe intrebari, dorind evident daca i-am prins la Valcea, sa-i taxam cum ne-au taxat si ei pe noi, batandu-si joc si de marea masa de angajati de la Oltchim, dar si de jurnalisti, mintind de mai bine de un an ca acest Combinat se va privatiza, jucand alba-neagra in declaratii politico-administrativ.
Ei bine si aici candidatul Tariceanu s-a aratat deranjat de multitudinea intrebarilor pe acest subiect, spunand ca a venit la Valcea in campanie electorala si trebuie sa vorbeasca despre programul sau electoral si ne-a rugat sa nu monopolizam conferinta cu subiectul Oltchim
.

Un raspuns categoric i s-a cerut fostului ministru al economiei, Daniel Chitoiu, dar acesta nu a facut decat sa ofere o istorie a mandatului sau, esuat, in ceea ce priveste subiectul Oltchim.

In dupa amiaza aceleiasi zile, mai exact pe la orele 18.00, candidatul prezidentiabil, Calin Popescu Tariceanu a avut organizata si o intalinire la Filarmonica “Ion Dumitrescu’’, cu fosti membri, PDL, PNL, UNPR si poate si alte partide, dar si cativa disponibilizati de la Oltchim. Aici, a vorbit despre visul american care inseamna sa traim mai bine decat parintii nostrii, dar spunand in acelasi timp ca el are un vis mai sus decat visul american si anume : ‘’Eu imi doresc ca Romania sa ajunga a saptea putere a Europei, pentru ca suntem a saptea tara din Europa ca dimensiune demografica si ca suprafata geografica’’.

La finalul intalnirii, a tinut sa faca o precizare cu privire la un memorium al disponibilizatilor de la Oltchim pe care i l-au dat:
 “Am inteles ca sunt pe post de mesager. Imi pare rau, nu sunt mesagerul nimanui. Daca aveti un memorium mi-l adresati mie in calitatea pe care o am astazi, de presedinte al Senatului sau candidat la presedintie.
Eu nu sunt mesagerul lui Ponta! Sa fie clar!”


Musafir

#27687 ptr 27685

2014-10-17 10:35

ce promitea GEREA SI CHITOIU in legatura cu OLTCHIMUL acum 2 ani ?

in toamna anului 2012 in timpul campaniei electorale .pe o vreme ploioasa domnul Gerea promitea salariatilor de la DPB ca rezolvarea situatiei de la Oltchim este prioritara .Acelasi lucru s-a promis si cand a ajuns minisrtu .Cat ne mai mint acesti nesimtiti ?


Musafir

#27688

2014-10-17 10:36

daca diaconescu are sa spuna ceva concret legat de OLTCHIM  sa o faca dar cu docunente in mana ,


Musafir

#27689 Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic

2014-10-17 12:29

http://www.agerpres.ro/politica/2014/10/17

Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic

vineri, 17 Oct 2014, 13:53

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susținut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidențiale, a spus vineri, la Pitești, că nu poateface previziuni despre soarta unor societăți precum Oltchim,  deoarece nu-i place să facă promisiuni fără acoperire.

"Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteți imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită", a declarat Tăriceanu.

El a adăugat că o discuție serioasă pe tema situației firmelor cu probleme ar trebui inițiată după încheierea campaniei electorale. "Cred că odată campania electorală încheiată, putem să ne așezăm și avem obligația să ne așezăm la treabă cu toții și să găsim soluții. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate", a spus Tăriceanu.

Președintele Senatului a vizitat, vineri, două fabrici de componente auto din orașele Costești și Pitești, apoi a discutat cu comercianții și cumpărătorii de la târgul "Toamna Piteșteană". Programul vizitei în județul Argeș mai include discuții cu conducerea societății Automobile Dacia, precum și o întâlnire electorală la Câmpulung Muscel.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-17 13:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-17 13:20


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-17 14:52



Musafir

#27693 Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic

2014-10-17 14:57

http://www.agerpres.ro/

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susținut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidențiale, a spus vineri, la Pitești, că nu poate face previziuni despre soarta unor societăți precum Oltchim, deoarece nu-i place să facă promisiuni fără acoperire.

Foto: (c) CRISTIAN NASTASE (C) / AGERPRES FLUX

"Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteți imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită", a declarat Tăriceanu.

El a adăugat că o discuție serioasă pe tema situației firmelor cu probleme ar trebui inițiată după încheierea campaniei electorale. "Cred că odată campania electorală încheiată, putem să ne așezăm și avem obligația să ne așezăm la treabă cu toții și să găsim soluții. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate", a spus Tăriceanu.

Președintele Senatului a vizitat, vineri, două fabrici de componente auto din orașele Costești și Pitești, apoi a discutat cu comercianții și cumpărătorii de la târgul "Toamna Piteșteană". Programul vizitei în județul Argeș mai include discuții cu conducerea societății Automobile Dacia, precum și o întâlnire electorală la Câmpulung Muscel.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă)

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-17 14:59



Musafir

#27695 Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim

2014-10-17 15:13

#27670: paul - Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim 

 si eu care credeam ca CERNEV e de vina pentru tot, si nu alin smeu a luat banii de la ceareu ci tot CERNEV.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27696 Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-10-17 16:28

#27602: OLTCHIM si ARPECHIM! - Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 

 

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

abcdef

Sectiunea 6 - Reorganizarea

Art. 103
(1) In urma confirmarii unui plan de reorganizare, debitorul isi va conduce activitatea sub supravegherea administratorului judiciar si in conformitate cu planul confirmat, pana cand judecatorul-sindic va dispune, motivat, fie incheierea procedurii insolventei si luarea tuturor masurilor pentru reinsertia debitorului in activitatea comerciala, fie incetarea reorganizarii si trecerea la faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Pe parcursul reorganizarii, debitorul va fi condus de administratorul special, sub supravegherea administratorului judiciar. Actionarii, asociatii si membrii cu raspundere limitata nu au dreptul de a interveni in conducerea activitatii ori in administrarea averii debitorului, cu exceptia si in limita cazurilor expres si limitativ prevazute de lege si in planul de reorganizare.
(3) Debitorul va fi obligat sa indeplineasca, fara intarziere, schimbarile de structura prevazute in plan.

Art. 104
Prin exceptie de la dispozitiile art.38, judecatorul-sindic poate, la cererea furnizorului, sa dispuna ca debitorul sa depuna o cautiune la o banca, drept conditie pentru indatorirea furnizorului de a-i presta serviciile sale in timpul desfasurarii procedurii prevazute in prezenta sectiune. O astfel de cautiune nu va putea depasi 30% din costul serviciilor prestate debitorului si neachitate ulterior deschiderii procedurii.

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul



 

 

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27697 Re:

2014-10-17 16:32

#27621: -  

 

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC ??? ATUNCI NIMENI NU-SI MAI PERMITEA  SA OPREASCA ABURUL, MATERIA PRIMA, ALTE UTILITATI...ETC.

Cilea, ai INMORMANTAT JUDETUL, impreuna cu acolitii tai...!!!!!!!!!!!!!


Musafir

#27698 VIDEO: Foştii angajaţi ai Oltchim i-au cerut socoteală ministrului Bugetului, Darius Vâlcov

2014-10-17 16:37

http://www.voceavalcii.ro/

Slariile compensatorii, foştii salariaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au aflat de vizita ministrului Bugetului, Darius Vâlcov, şi s-au prezentat la sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, acolo unde a fost organizat evenimentul. Oamenii i-au cerut răspunsuri ministrului cu privire la faptul că ei nu şi-au primit salariile compensatorii, dar, cu toate acestea, banii aceştia le-au fost impozitaţi de Finanţele Vâlcea. Ministrul Vâlcov a mărturisit că nu cunoaşte speţa, dar a cerut copii după hârtiile primite de la Finanţe de foştii chimişti, promiţându-le că le va da un răspuns oficial în cursul săptămânii viitoare, după ce se va documenta.

Mai mult, foştii angajaţi ai Oltchim au vrut să ştie când vor primi salariile compensatorii, dar au plecat tot fără vreun răspuns concret.

https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8

 

fi serios,care angajati ai oltchimuli,care?

#27699 Re: VIDEO: Foştii angajaţi ai Oltchim i-au cerut socoteală ministrului Bugetului, Darius Vâlcov

2014-10-17 17:23


Musafir

#27700

2014-10-17 17:35

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;