Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#26801

2014-09-28 10:46

SI CINE ESTE HOSSU?CUMVA UNUL CARE PUTEA FACE CEVA?SAU DOAR UNUL CARE VORBESTE?

SI DACA E UNUL CARE DOAR VORBESTE L-A INTREBAT CINEVA CEVA?CUMVA LIDERUL AUTOINTITULAT VINCEA?


Musafir

#26802 Re:

2014-09-28 10:52

#26801: -  

 AI DREPTATE, ITI PLACE SA FI MASOCHIST SI SA VEZI CUM PE FLUTURAS APARI CU 20 LEI OPRITI LUNAR, FARA ASIGURARE PE EI PENTRU SINDICAT, URA,URA,URA, DAR TU TE ROTAIESTI LA EI SI CULMEA ITI ARUNCA ADEVARUL IN FATA. BRAVOO NATIUNE... (IAR NU CITESTI SI NICI NU ASCULTI), UITA-TE CE A SPUS  CU SUBIECT SI PREDICAT, PE VOI PORCUL DIN COTET CRESCUT CU LATURI.... VA INTERESEAZA ACUM SA-L TAIATI SI CE BERICIOAICE SAU TUICA MAI INTRA PE LANGA PENTRU VREMURI RECI SI FRIGUROASE DE IARNA, PE TIMP DE VARA AVETI CE MANCA, TOAMNA PUNETI DE MURATURI SI UITE ASA TERMENELE SI JUDECATA OLTCHIM SUNT LA FINAL, LOC DE MUNCA PAAAAAAAAAA... VINCEA CRESTE CA PORCUL IN DIMENSIUNE DE NU MAI ARE CUM SA INCAPE NICI PE USA ASA DE INGRASAT ESTE, ORI HOSSU INCEPUSE SA SE CONTREZE CU EL PE TV, PENTRU CA VINCEA INCERCA SA DETURNEZE CHIAR SI CE SPUNEA EL, VALCEA UNU SI VTV SI TOATA PRESA AU ACESTE RELATARI, DE FAPT LE-AM SI POSTAT NOI PE PETITIE.


Musafir

#26803 Re: Re:

2014-09-28 11:18


Musafir

#26804 Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

2014-09-28 11:46

#26444: - Re: CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!! 

" Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM... " => PIPEREA&CO 18 iun. 2014

Suntem la sfarsitul lunii SEPTEMBRIE.
Ce vom citi in raportul AUDITORULUI INDEPENDENT / 2014?
Se va repeta fraza din 2013
"La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"?

Minciunile lui Pipera: uite planul ... unde-i planul?

Acesta-i adevarul. Acesta-i planul lui PONTA, PIPEREA & CO.: TRAGERE DE TIMP PENTRU BUZUNARELE LOR. TIMPUL TRECE ... ONORARIUL MERGE.
CONDUCEREA NUMITA PE CRITERII POLITICE SI DE APARTENENTA LA ACEIASI FAMILIE (RECTE, CLANUL SPIRU) RAMAN IN NESIMTIREA LOR PE SALARII BABANE DAR FARA PERFORMANTA PROFESIONALA.
"BOLOVANII" (SALARIATII SI DISPONIBILIZATII) DE LA OLTCHIM RAMAN ... RAMAN FARA SALARII SI FARA LOCURI DE MUNCA!

 

Chiar asa! Suntem la sfarsitul lunii septembrie domnule Gheorghe Piperea. Unde sunt promisiunile? 
Sunt doar minciuni:

- a crescut capacitatea de productie si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu previziuni si promisiuni care se transforma in MINCIUNI - "conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea; unii (presa pe surse) spun ca a pornit oxo altii scriu (conducerea Oltchim pe BVB) comunicate ca nu a pornit oxo; care este adevarul?
- avem un plan de reorganizare si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni - la foc automat care se transforma in MINCIUNI - "pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai.", a declarat Piperea;
- au venit banii din CHINA si noi nu stim sau poate ii aduce in bocceluta premierul aflat la plimbare in CHINA -de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni care se transforma in MINCIUNI (cum e turcul şi pistolul ... cum e Ponta si Piperea!!!) - "banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China", a declarat Piperea.

Chiar asa! Masura falimentului este valabila numai pentru Piperea nu si pentru disponibilizati?
Falimentul "muma" pentru Piperea si "ciuma" pentru salariati - adica "falimentul actioneaza cu dubla nmasura" ... depinde in ce barca esti.
- OLTCHIM isi poate recupera banii daca baga in faliment ASTRA - 
"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat."
- Actiune complet gresita daca disponibilizatii cer falimentul OLTCHIM  - "dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura" spune Pipera. 

AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA? 
NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!
SAU AVETI ... NUMAI IN AGRICULTURA, DEMOLARI - asa cum ati propus AGEA OLTCHIM.
STIM CA ATI FOST "PLANTAT" IN OLTCHIM DAR ACUM AFLAM CA SUNTETI SI "PLANTA" LA UMBRA UNOR INTERESE MESCHINE?

 - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - 

Si iata ce declara administratorul judiciar al OLTCHIM - Gheorghe Piperea, in "BURSA" din data de 19.06.2014: "În august va exista un plan de reorganizare la Oltchim"
  

     Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, că la sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atât varianta vânzării societăţii, cât şi cea a funcţionării" aşa cum este acum la capacitate de 40-65%".


     "Conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea, citat de Agerpres, continuând: "Banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finanţarePot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Există şi o măsură complementară planului A, hai să-i spunem planul B, în care societatea îşi desfăşoară activitatea aşa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selecţie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie. Nu pot spune mai mult deoarece până în 24 iunie, când urmează să se aprobe de către Comitetul Director toate demersurile pentru obţinerea de credite, pentru reducerea costurilor etc, sunt confidenţiale. Condiţiile de obţinere a creditului din China sunt confidenţiale".

     Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că "în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor".

     Valoarea pagubelor produse de managementul anterior de la Oltchim, potrivit lui Piperea, se ridică la 500 de milioane de euro. "Astăzi am avut un termen într-o acţiune care este la îndemâna adminis¬tratorului judiciar. Este vorba de o acţiune prin care încercăm antrenarea răspunderii managementului anterior al societăţii, care deşi a constatat că societatea se afla în insolvenţă din 2009, nu a luat nicio măsură, ba mai mult decât atât, s-a afundat în pierderi. Pentru că azi s-au făcut nişte întâmpinări, se va judeca probabil în 19 noiembrie această acţiune. Din această acţiune, organele de anchetă penală, pe care noi le-am sesizat încă de anul trecut, vor putea să-şi extragă toate probele necesare pentru a declanşa ceea ce trebuie să fie declanşat. Valoarea pagubelor de la Oltchim, după calculele noastre, se ridică la 500 de milioane de euro", a spus Piperea.

     Acesta spune că a cerut falimentul Astra, iar Oltchim ar putea primi sumele asigurate. 

     "Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat. Asigurarea pentru Oltchim este de 10 milioane de euro, adică jumătate din capitalul de lucru care ne este nouă necesar (...) Atenţie însă că nu e vorba de un prejudiciu de doar zece milioane de euro, care este suma care a fost asigurată. Noi ne referim la un prejudiciu de 500 de milioane de euro, asta invocăm noi astăzi", a mai spus administratorul judiciar.

     Dacă s-ar ajunge la falimentul Oltchim, administratorul judiciar a spus că ar pleca în secunda următoare, falimentul fiind o variantă greşită.

     "Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat", a mai spus Piperea.

     Oltchim este cea mai mare societate economică din judeţul Vâlcea, aflat în insolvenţă din ianuarie 2013.

Musafir

#26805

2014-09-28 11:57

ce panglica urma sa taie PONTA  la Valcea ?


Musafir

#26806

2014-09-28 12:05

LEGEA nu permite IMBOGATIREA INJUSTA dar mafia politica DA, o sustine .
UITATI va la ei , mananca cu 5-10 GURI !!! FERMA DE PORCIME POLITICA !!
SUNT asa de EPUIZATI DE MUNCA, de FOAME , incat iti vine sa PLANGI de MILA LOR !!
MINCIUNA NU SE PEDEPSESTE, pot PROMITE ce vor dar ei au cheile de la CAMARA :)), VOI SPOR la MUNCA, DREPTURILE mai greu, trebuie PROBATE , nu sunt ACTE :)))))) ! MUNCA, MUNCA, MUNCA cine te lasa sa stai in SPITALE, te lasa POLITICA ?!! NU INTERESEAZA PE NIMENI ca nu ai sanatate , nu i intereseaza ca PLATESTI , dau vina pe GUVERN si ei PLESNESC de cat FURA, fura si fura LOCAL =POLITICA .
INCLUSIV MUNCA NEPRESTATA si platita de POPOR este JJJJAAAFF NATIONAL !
DAR cine face fata INUNDATIILOr la ORAS ?! ASCUND/ DISTRUG PROBE !
ASA SE TRAIESTE IN ROMANIA ?
POLITICA are pensie de boala, indemnizatii de handicap , ajutor social, functii, etc . absorb ce altii muncesc , restul ajung in STRADA !
NORMAL ca din disperare si saracie gasesc MEMBRI !
DAR , ATENTIE , CINE MUNCESTE sa i INTRETINA , ei nu !!!
Daca ei nu MUNCESC (functii politizate , milioane sunt ) tu nu ai DREPTURI :)))))))))) nu ti dau ACTELE ! NOI DEPINDEM de POLITIC nu de REALITATE .

preluare https://www.facebook.com/


Musafir

#26807 CE PANGLICA? A FOST TERMINATA "AUTOSTRADA" FOAMEI LA OLTCHIM!

2014-09-28 12:17


Musafir

#26808 Re: Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

2014-09-28 12:57

#26804: - Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau. 

"Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM... "
=> PIPEREA&CO
 
18 iun. 2014

 AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA? 
NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!
SAU AVETI ... NUMAI IN AGRICULTURA, DEMOLARI - asa cum ati propus AGEA OLTCHIM.
STIM CA ATI FOST "PLANTAT" IN OLTCHIM DAR ACUM AFLAM CA SUNTETI SI "PLANTA" LA UMBRA UNOR INTERESE MESCHINE?


Musafir

#26809 Re: Re: Re:

2014-09-28 13:27

#26778: - Re: Re:  

 "PE ASTA CU VOTUL LAS-O DE-O PARTE CA AR TREBUI SA VA TURNATI CU TOTII CENUSA IN CAP CARE V-ATI DUS CA TURMA DE OI IN 90 LA VOT SI ATI VOTAT CA NISTE B..I.ERAU COZILE CA LA CARNE PENTRU VOTAREA LUI ILIESCU.PLATIM SI ACUM PENTRU PROSTIILE VOASTRE"

Bravo bai filozofule! Nu cumva te numeri si tu printre turma aia numai ca incerci sa pari interesant?

In tara asta au ajuns toti tampitii si retarzii sa filosofeze din spatele calculatoarelor (vezi cazul Fota)


Musafir

#26810 Re:

2014-09-28 13:45

#26776: -  

 "STATUL ROMAN MAI ALES PRIN REPREZENTANTII SAI ADICA ECHIPA MANAGERIALA."

Mi-a placut, chiar nu ma mai satur citind , esti tare omule. Dar ce zic tare? Foarte tare frate.

Te rog scrie in continuare , chiar imi plac ideile tale.

Apropooo , vad ca esti bine informat cu banii de care vorbea Tiriac , ca ar fi in Valcea alea, alea. Nu ne dai si noua pontul?


Musafir

#26811 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 13:57

#26782: - Re: Re: Re: Re:  

" ,,,,,,,,,,,,,, INSA AVEM CEEA CE ATI ALES SI VOTAT DE 20 DE ANI INCOACE."

Bravo frate super tare . Dar tu cu cine ai votat? Noua de ce nu ne-ai spus cu cine sa votam. Salvai Romania de la dezastru, ajungeai erou national sau poate te puneam presedinte. Ai ratat ocazia superteligentule. Poti sa ne spui barem acum cu cine ai votat de 20 si de ani? Iti spun eu cu cine : P.S.D., P.S.D. si asa mai departe pana in anul de glorie 2014


Musafir

#26812 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:18

#26811: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 CU RATIU.NU AM VOTAT NICIODATA PSD SI NICI NU O VOI FACE

NU CA AR CONTA

SI DA,POT SA-TI SPUN PE UNDE SUNT O PARTE DIN BANI SAU CAM DIN CE CREZI TU CA AU APARUT VILELE SI LIMUZINELE PRIN ORASUL ASTA?

CASCATI NAIBA OCHII CA PREA SUNTETI NAIVI

SI CA SA MERG PE IDEEA TA MAREA PROBLEMA NU E NEAPARAT CU FILOSOFAREA CI CU FAPTUL CA AU DREPT DE VOT TOTI CRETINII SI UITE ASA SE PREFIGUREAZA O NOUA ERA PESEDE.MACAR DE-AR FI DOAR 4-5 ANI...


Musafir

#26813 Profetiile lui Ion Tiriac.

2014-09-28 14:20

Profetiile lui Ion Tiriac. Ce spune omul de afaceri despre alegerile prezidentiale, autostrazi, EURO 2020 si Simona Halep

Noul sezon al emisiunii “Dupa 20 de ani” s-a deschis cu un invitat care stapaneste la fel de bine politica, afacerile si tenisul: Ion Tiriac

In prag de alegeri prezidentiale, Ion Tiriac a venit la “Dupa 20 de ani” si a inceput prin a spune de ce NU candideaza. “Eu nu fac compromisuri la fiecare colt de strada iar un politician exact asta trebuie sa faca”, afirma omul de afaceri, care crede insa ca acum cativa ani ar fi adunat destule voturi si pentru a castiga din primul tur.

Cum crede Ion Tiriac ca ar trebui sa arate presedintele ideal? “Vrei un presedinte jucator, vrei un presedinte spectator? Cel mai bun ar fi un presedinte arbitru. Dar nu vad printre niciunul dintre candidatii anuntati un arbitru.” Spera insa ca viitorul presedinte, dupa ce va fi ales, “va uita putin de unde vine si va fi presedintele tuturor romanilor”.

Si asta pentru ca, in opinia lui Ion Tiriac, au trecut 20 de ani si suntem ultima roata la caruta in Europa. Asa ca a venit timpul sa puneti piciorul in prag si sa cereti viitorului presedinte si viitoarei guvernari sa se miste”.

Omul de afaceri are si o serie de sfaturi pentru candidati, si mai ales pentru cei ai dreptei: “inainte de un razboi, toate triburile mai micute se unesc, pentru ca asa au mai multe sanse. Ar trebui ca si in sanul dreptei sa existe alegeri interne, sa spuna “candidatul nostru este”. Si atunci poate n-ar mai fi Iohannis, ar fi o femeie sau poate ar fi cineva care vine din alta tagma”, spune Ion Tiriac, care refuza insa faca vreo previziune: “Chiar daca as avea un pronostic, nu vi l-as spune. Si daca influentez doi votanti, nu e corect din partea mea.

Ion Tiriac are insa o intrebare pentru oricine va deveni presedinte: Unde sunt cele trei trilioane care au venit din 1990 pana in momentul asta ca produs al acestei tari. In ce sunt? Cine le-a furat?

In aceeasi emisiune puteti afla si detalii inedite din culisele candidaturii Romaniei pentru Euro 2020, ce rol a jucat Ion Tiriac in ea si ce relatie are cu Michel Platini. Dar si ce crede omul de afaceri despre infrastructura din Romania – sau, mai bine zis, despre absenta acesteia si problemele pe care le genereaza aceasta situatie: “Ibiza face vreo 8-9 miliarde din turism, Romania nu face 5 miliarde.

continuare in link http://stirileprotv.ro/emisiuni/dupa-20-de-ani/

 


Musafir

#26814 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:22

#26812: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hai te rog eu spune de unde sunt vilele si masinile de lux.


Musafir

#26815

2014-09-28 14:23

DA MAI SI MARMOTA...


Musafir

#26816

2014-09-28 14:24

Pai sa intrebam noi MARMOTA ???? Da....


Musafir

#26817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:25


Musafir

#26818

2014-09-28 14:27

DAAAAA

CU INTREBARILE O SA RAMANEM :D

CEL PUTIN PANA INTRA FOTA PE FIR :,D


Musafir

#26819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:28

#26817: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 MAI DEGRABA DEZAMAGIT


Musafir

#26820 Re:

2014-09-28 14:29

#26818: -  

 Pai vezi, este si el un raspuns, poate are adevarul....


Musafir

#26821 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:30

#26819: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Toti suntem dezamagiti, inclusiv Fota. Am platit si am muncit de ne-a luat dracu, acum ne scoteam ochii unu altuia si altii au defilat pe langa noi cu nemerniciile lor, iata unde este OLTCHIM....!!!!!!!!!

Cred ca trebuie sa aducem AVOCATI INTERNATIONALI SI JUDECATORI DIN ALTA TARA, AICI NU NE ASCULTA NIMENI, NE INCEARCA SA NE DUC  IN EROARE CU EXPRIMARI GRESITE SI BINE PUSE SI SCOASE DIN CONTEXT.


Musafir

#26822 Re: Re:

2014-09-28 14:31

#26820: - Re:  

 DIN NEFERICIRE, DA, CHIAR ESTE UN RASPUNS...

ASA CA DACA ATUNCI AM CREZUT CA BRUCAN E UN TAMPIT SI MI-A FOST TEAMA SA-L ASCULT ACUM SUNT CONSTIENT CA TREBUIE SA TREACA GENERATII


Musafir

#26823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:33

#26821: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 DA

MAREA PROBLEMA ESTE DEFINIREA EXPRESIILOR "ALTII" SI "NEMERNICII"

 

AVOCATI DIN ALTA TARA ADUCEM DEGEABA.TREBUIE ALTE LEGI

SI IN PRINCIPIU IN TARA ASTA NU RASPUNDE NIMENI PENTRU NIMIC


Musafir

#26824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:36

#26823: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 DAAA LE-AM DAT NUMELE SI E PLINA PETITIA, INCEPEM CU SURPRIZA, BOMBOANA PE COLIVA SINDICATELE MAI PRECIS CONDUCATORII UNII ALESI ALTII IMPUSI LA BUTONUL ASTA ( IL INCLUDEM SI PE VINCEA, OMUL DE CASA...)


Musafir

#26825 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-28 14:38

#26823: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 LEGILE SUNT PREA BUNE, DAR DACA ORI FI MULTI CA TINE CARE REFUZA SA LE CITEASCA..., ITI DAI SEAMA CATI SUNT MINTITI SI PACALITI, MAI IERI PE PETITIE SUNT CONVINS IMI SCRIAI BAZACONII CU LEGEA SI CU OLTCHIM, HAI LAS-OOOO CA, PANA V-AM SCOS CARTITELE DIN CAP SI NICI ACUM NU LE AVETI SCOASE, INCA MUSUROIUL VA ZAPACESTE MINTAL. PUNE  MANA SI OCHII, CITESTE SA STI TU CE AU FACUT EI, CAND TU SPERAI SI VISAI, EI LUCRAU LA TERMENE SI DETURNARI, MINCIUNI SI OBSTRUCTIONARI... SI MULTE ALTE FAPTE ASCUNSE DE TINE.