Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Victoras de la oras

#26501 Gogule mai esti gogule

2014-09-18 18:39

Bravo baieti ,hai PSD istilor dati salariile compensatorii si restantle salariale si va mai lasam sa jefuiti tara asta 4 ani ,votul nostru este ca si dat- ,hai Ponta da-ne banii

sa va duce ti miseilor la 2 metri,acolo va e locul,nu printre oamenii

#26502 Re: dupa ala te duci tu CERNEVE cind te voi prinde sau tu GHIOCA,ori burdoaza?

2014-09-18 21:00

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-18 21:03



Musafir

#26504 Re: Re: Re: Pichet la Prefectura

2014-09-19 05:32

#26497: - Re: Re: Pichet la Prefectura 

 Se observa data, NOI SUNTEM IN SEPTEMBRIE 2014  si acest termen fixat de judecatorul-sindic se reamprospateaza continuu pana la finalul tabelului definitiv de creante, ori pana azi..., a vazut cineva afisat la avizierul Tribunalului Valcea un astfel de tabel ????????? Eu am vazut de la alte firme care sunt in insolventa si care au intrat cu muult inainte de Oltchim, companii mari... Oltchim tabelul final de CREANTE ????

Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu Valcea...????

2


Musafir

#26505 "Vâlcea e aproape de colaps, Oltchim aproape inchis"

2014-09-19 05:38

• fostul secretar de stat in Ministerul Muncii, Nicolae Ivaschescu, a lansat un atac dur la adresa puterii pesediste de la Vâlcea

 Ieri, PMP Vâlcea a avut un oaspete de seama, fostul secretar de stat in Ministerul Muncii si ministru interimar tot la "munca", Nicolae Ivaschescu. Fostul pedelist, trecut alaturi de Elena Udrea la PMP, spune ca Vâlcea este foarte aproape de un colaps: "Judetul Vâlcea este aproape in colaps economic, Oltchimul este aproape inchis. Am vazut in fata Prefecturii zeci de oameni care isi cer drepturile care trebuiau sa le primeasca de mai bine de un an, drepturi pentru care s-au platit taxele pentru bugetul de stat. Iata ce face Victor Ponta, le promite oamenilor si ii minte. Acesta este prim-ministrul României. Mai mult, este posibil ca in Vâlcea oamenii cu dizabilitati sa nu-si primeasca banii din luna ianuarie. E strigator la cer ca personalul in masura de la Consiliul Judetean sa nu aloce banii necesari. Nu o spun ca sunt membru PMP, dar Vâlcea are nevoie de un om ca Elena Udrea. A adus in judet peste 150 de milioane de euro. Sunt multe investitii, ma refer doar la pârtia de ski care nu este terminata si care nu are de jur-imprejur locuri de cazare pentru ca nu a fost aprobat PUZ-ul din zona. Poate domnul presedinte Cilea are putin timp sa se aplece si asupra acestei probleme. Au fost 60.000 de persoane care au venit in aceasta zona anul trecut, nu e pacat sa nu dezvoltam pe orizontala aceasta investitie? Mai putem vorbi despre Hotelul Palace din Govora, despre Spitalul de Urgenta. Acolo am vazut si un ditamai banner in care sunteti anuntati ca este investitie a Consiliului Judetean. Fals, aceasta institutie doar a gestionat banii veniti de la minister. In fine, mai spun de sistemul de supraveghere a municipiului, dar exemplele pot continua.".

Disponibilizatii de la Oltchim au crezut ca vine Udrea

In timpul conferintei, aproximativ 80 de disponibilizati de la SC Oltchim protestau in fata Prefecturii pentru ca nu si-au primit salariile compensatorii. Auzind un zvon ca in Vâlcea ar urma sa ajunga Elena Udrea, o parte dintre ei s-au deplasat in fata sediului PMP, dorind sa-i ceara sprijin fostului ministru. Dupa ce s-au convins ca zvonul este eronat, chimistii s-au intors la Prefectura. Interesant este ca aproximativ 20 dintre ei au semnat pe listele de sustinere pentru candidatura Elenei Udrei. 

 http://www.monitoruldevalcea.ro/politica/45686/

 

 


Musafir

#26506 SENZAŢIONAL O spune un fost secretar de stat: Vâlcea, aproape de colaps economic

2014-09-19 07:00

http://www.viatavalcii.ro/

Marian Mirea, preşedintele PMP Vâlcea, l-a avut ieri ca oaspete de seamă la sediul filialei locale pe fostul secretar de stat şi fost ministru interimar la Ministerul Muncii, Nicolae Ivăşchescu. Fost pedelist, Ivăşchescu a trecut alături de Elena Udrea, la Partidul Mişcarea Populară. În conferinţa de presă susţinută la sediul PMP Vâlcea, fostul ministru interimar al Muncii a spus ceea ce ştim aproape cu toţii, că judeţul nostru este foarte aproape de colaps: „Judeţul Vâlcea este aproape în colaps economic, Oltchimul este aproape închis. Am văzut în faţa Prefecturii zeci de oameni care îşi cer drepturile care trebuiau să le primească de mai bine de un an, drepturi pentru care s-au plătit taxele pentru bugetul de stat. Iată ce face Victor Ponta, le promite oamenilor şi îi minte. Acesta este prim-ministrul României. Mai mult, este posibil ca în Vâlcea oamenii cu dizabilităţi să nu îşi primească banii din luna ianuarie. E strigător la cer ca cei de la Consiliul Judeţean să nu aloce banii necesari. Nu o spun că sunt membru PMP, dar Vâlcea are nevoie de un om ca Elena Udrea. A adus în judeţ peste 150 de milioane de euro. Sunt multe investiţii, mă refer doar la pârtia de schi care nu este terminată şi care nu are de jur împrejur locuri de cazare pentru că nu a fost aprobat PUZ-ul din zonă. Poate domnul preşedinte Cîlea are puţin timp să se aplece şi asupra acestei probleme. Au fost 60.000 de persoane care au venit în această zonă anul trecut, nu e păcat să nu dezvoltăm pe orizontală această investiţie? Mai putem vorbi despre Hotelul Palace din Govora, despre Spitalul de Urgenţă. Acolo am văzut şi un ditamai bannerul în care sunteţi anunţaţi că este investiţie a Consiliului Judeţean. Fals, această instituţie doar a gestionat banii veniţi de la minister. În fine, mai spun de sistemul de supraveghere al municipiului Râmnicu Vâlcea, dar exemplele pot continua”, a afirmat Nicolae Ivăşchescu. Tot ieri, cei aproximativ 80 de disponibilizaţi de la Oltchim, care protestau în faţa Prefecturii Vâlcea, au auzit zvonul că Elena Udrea ar veni în judeţ. Aşa că unii dintre ei au mers la sediul PMP, de pe strada Bogdan Stoianovici, pentru a-i cere sprijin candidatului Mişcării Populare la Preşedinţia României. După ce s-au convins că zvonul este eronat, chimiştii s-au întors la Prefectură. Interesant este că aproximativ 20 dintre ei au semnat pe listele de susţinere pentru candidatura Elenei Udrea.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-19 07:04


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-19 07:33



Musafir

#26510 ESTE CAZUL CA SI "CLANUL MAFIOTILOR" SI SUPERINCOMPETENTILOR DIN FRUNTEA OLTCHIM SA PLECE!

2014-09-19 07:43

http://www.agerpres.ro/economie

ME: Conflictul de muncă de la societatea Băița s-a încheiat; salariații reiau lucrul vineri dimineață

joi, 18 Sep 2014, 19:57
 
Conflictul spontan de muncă de la societatea Băița, din localitatea Ștei, s-a încheiat joi, în urma negocierilor purtate de reprezentanții Ministerului Economiei și prefectul județului Bihor, Claudiu Pop, cu reprezentanții angajaților companiei miniere, informează Ministerul Economiei.

Salariații societății urmează să reia lucrul vineri dimineață.

 Totodată, pentru asigurarea continuității activității a fost numit un nou director general, Octavian Bortoș. Anterior numirii, Octavian Bortoș ocupa funcția de director tehnic în cadrul S.C. Băița S.A.  
  
'Angajații  S.C. Băița Ștei au recepționat pozitiv mesajul ministrului Economiei, Constantin Niță, și au înțeles că această companie își va continua activitatea, strategia ministerului în ceea ce o privește fiind de redresare economico-financiară și dezvoltare, astfel încât sa devină o societate competitivă pe piața de profil', menționează comunicatul.

Anterior, în cursul dimineții, Ministerul Economiei anunțase, tot printr-un comunicat, că nu intenționează să închidă activitatea minieră de la societatea Băița S.A, societate publică aflată în portofoliul instituției, iar schimbarea conducerii are ca obiectiv relansarea activității miniere.

'Ministrul Economiei, Constantin Niță, declară că schimbarea conducerii societății S.C. Băița S.A. are ca obiectiv relansarea activității miniere a societății și îmbunătățirea situației economice în vederea menținerii și creșterii numărului locurilor de muncă, asigurând totodată angajații companiei că nu s-a luat și nici nu se va lua în considerare, în niciun moment, închiderea activității miniere de la societatea Băița S.A', se preciza în comunicatul citat.

Pe de altă parte, Ministerul Economiei a sesizat Direcția Națională Anticorupție privind asocierea dintre S.C. Băița S.A și societatea privată Băița Bihor S.A., având în vedere existența unor indicii de săvârșire a unor fapte de natură penală.

Sesizarea vine după ce Corpul de Control al Ministrului Economiei a constatat deficiențe grave în gestionarea activității societății.

Totodată, a fost sesizată Agenția Națională de Integritate în ceea ce privește posibilul conflict de interese în care s-a aflat personalul de conducere al S.C. Băița S.A. cât și Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la modul de încasare/plată a unei sume în valoare de 5,11 milioane de lei, aferentă unui contract de cesiune de acțiuni între S.C. Băița S.A. și o societate parteneră.

Potrivit Ministerului Economiei, alături de situațiile sesizate organelor competente judiciare, mai există și alte deficiențe în gestionarea patrimoniului societății, aflate în curs de cercetare.

'Situația economică și financiară a societății S.C. Băița S.A. a continuat să se agraveze sub mandatul conducerii executive asigurate de Directorul General, Maria Trip, din 1999 până în prezent. Astfel, pierderile financiare ale societății, la sfârșitul anului 2013, au depășit suma de 17 milioane lei, iar pentru anul 2014 pierderile sunt estimate la nivelul de 5,4 milioane lei. În aceste condiții, în absența unor soluții viabile din partea conducerii executive pentru redresarea situației economice și financiare a societății S.C. Băița S.A., ministrul Economiei, Constantin Niță, a mandatat membrii Consiliului de Administrație să adopte și să implementeze măsurile care să ducă la redresarea acestei situații, în vederea păstrării locurilor de muncă și dezvoltarea activității de exploatare a resurselor minerale aflate în perimetrul minier Băița', se preciza în comunicat.

Directorul general al societății S.C. Băița S.A., Maria Trip, și-a prezentat demisia din funcție în ședința Consiliului de Administrație din 16 septembrie 2014, din motive personale.

Comunicatul Ministerului Economiei a venit în contextul în care Băița SA s-a confruntat cu un conflict spontan declanșat de angajați.

AGERPRES/(AS-editor:Nicoleta Gherasi)

More Sharing ServiceConflictul spontan de muncă de la societatea Băița, din localitatea Ștei, s-a încheiat joi, în urma negocierilor purtate de reprezentanții Ministerului Economiei și prefectul județului Bihor, Claudiu Pop, cu reprezentanții angajaților companiei miniere, informează Ministerul Economiei

Musafir

#26511 Re: Re: Re: Re: Re: Re: RAMANETI CALMI SI PLATITI TAXELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-09-19 07:55

#17047: - Re: Re: Re: Re: Re: RAMANETI CALMI SI PLATITI TAXELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

RAMANETI CALMI SI PLATITI TAXELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Musafir

#26512 Re: #17354: - MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-09-19 08:14


Musafir

#26513 Re: Re: #17354: - MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-09-19 08:43


Musafir

#26514 Re: Re: Re: #17354: - MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-09-19 08:44


Musafir

#26515 Valabil si pentru voi: "Salutări din partea ciumpalacilor"!

2014-09-19 09:05

http://www.gandul.info/stiri

"Salutări din partea ciumpalacilor". Site-ul Poliţiei Române, spart de hackeri.


Musafir

#26516 Disponibilizaţii Oltchim au pichetat Prefectura

2014-09-19 11:11

http://www.editie.ro/

Unei femei i s-a făcut rău

50 de disponibilizaţi de la Oltchim au pichetat joi Prefectura Vâlcea. Oamenii au cerut din nou autorităţile să găsească soluţii pentru a-şi primi salariile compensatorii.Am primit cinci dintre protestatari la discuţii. Am manifestat toată deschiderea pentru aceşti oameni, le înţeleg problema pe care am preluat-o de când am fost numit prefect. Dumnealor au solicitat o întrevedere cu doamna Rovana Plumb, au argumentat acest lucru pentru că doamna ministru a fost parlamentar de Vâlcea la un moment dat şi cunoaşte situaţia economică a judeţului. I-am invitat să lase deoparte protestele pentru că nu prin acţiuni de forţă se rezolvă situaţiile, ci pe calea dialogului.
A precizat prefectul de Vâlcea, Dumitru CornoiuÎn timpul discuţiilor din sediul prefecturii, unei femei i s-a făcut rău şi a fost necesară intervenţia ambulanţei, a anunţat AGERPRES.
În iunie 2013, 969 de angajaţi ai combinatului Oltchim au fost disponibilizaţi colectiv. Potrivit legii, fiecare dintre ei are dreptul să primească între 6 şi 18 salarii compensatorii, în funcţie de vechime, adică între 20.000 şi 50.000 de lei.
Plăţile compensatorii au fost trecute însă la masa credală. Combinatul se află în insolvenţă din ianuarie 2013 şi va fi scos la privatizare în luna decembrie.


Musafir

#26517 ȘTIRILE AGERPRES

2014-09-19 11:13

Un grup de 50 de disponibilizați de la Oltchim au pichetat joi Prefectura Vâlcea, solicitând soluții pentru plata salariilor compensatorii promise în momentul când au fost disponibilizați. În timpul discuțiilor din sediul prefecturii, unei femei i s-a făcut rău și a fost necesară intervenția ambulanței.

http://www.agerpres.ro/


Musafir

#26518 Re: Re: Pichet la Prefectura

2014-09-19 11:28

#26496: - Re: Pichet la Prefectura 

 Daca banii sunt la MASA CREDALA CUM SUSTINE PRESA SI UNII COMENTATORI ... ESTE FOARTE,FOARTE,FOARTE GRAV SI IMPOTRIVA LEGII SI LEGILOR ( ORI SE INCURCA SUMELE DE BANI DATORATE NOUA ).  LEGEA SPECIFICA FOARTE CLAR. JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA SI SA ACHITE ACESTE SUME SALARII, STATUL ROMAN FIIND CEL CARE A DISPONIBILIZAT LA SC. OLTCHIM SA. RAMNICU VALCEA ( NU UITATI CE A SPUS MINISTRUL MUNCII DE LA ACEA VREME MARIANA CAMPEANU....ATENTIE !!!!!!! ) SI JUDECATORUL-SINDIC A APROBAT, TOT STATUL ROMAN..., SALARII !!!!!!! ALTI BANI SALARII SUNT LA MASA CREDALA, NU ACESTE SUME SALARII PLATI COMPENSATORII (CHIAR IMPOZITATI ANAF SI VIRATI SUME CATRE PILONUL II PENSII PRIVATE, ATENTIE!!!!!) CARE S-AU GENERAT LA 5-6 LUNI DISTANTA(15.05.2013 SI INCETARE CIM DIN CCM DATA14.06.2013 ) DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA A SC.OLTCHIM S.A. ( 30.01.2013 PRONUNTAT IN SENTINTA PUBLICA TRIBUNALUL VALCEA), TOATE SUMELE DINAITE DE INTRAREA IN INSOLVENTA SUNT LA MASA CREDALA, NU SI CELE ALE DISPONIBILIZATILOR SI ANGAJATILOR SALARII PE TIMPUL INSOLVENTEI DECLARAT DIN IANUARIE 2013!!!!!!!!! PRESA TREBUIE SA STIE ACEST ASPECT, DACA INCEARCA IAR CU MINCIUNA SE INSALA, INCLUSIV JUDICIARII SI CONDUCEREA OLTCHIM....!!!!!!!

 DISPONIBILIZATII N-AU FOST INSTINTATI SAU CONSULTATI IN PRIVINTA SUMELOR DE BANI SALARII COMPENSATORII NEPRIMITE SI NICI CONVOCATI SA FIE DECISE ACESTE FAPTE ILEGALE DIN PARTEA S.C. OLTCHIM S.A PRIN REPREZENTANTII SAI ADM. JUD. SI ADM. SPECIAL, IMPREUNA CU CONDUCEREA SI RESTUL CREDITORILOR, ESTE O ILEGALITATE DACA BANII NOSTRI AU FOST DIN NOU DETURNATI SI BLOCATI.

BANII SALARII PLATI COMPENSATORII FIIND OLBLIGATIE DE ACHITATE A LOR DE CATRE SOCIETATEA S.C. OLTCHIM SA. STATUL ROMAN FIIND CEL CARE A CONCEDIAT PERSONALUL COLECTIV AL INSTITUTIEI.

http://www.editie.ro/

 

Unei femei i s-a făcut rău

50 de disponibilizaţi de la Oltchim au pichetat joi Prefectura Vâlcea. Oamenii au cerut din nou autorităţile să găsească soluţii pentru a-şi primi salariile compensatorii.Am primit cinci dintre protestatari la discuţii. Am manifestat toată deschiderea pentru aceşti oameni, le înţeleg problema pe care am preluat-o de când am fost numit prefect. Dumnealor au solicitat o întrevedere cu doamna Rovana Plumb, au argumentat acest lucru pentru că doamna ministru a fost parlamentar de Vâlcea la un moment dat şi cunoaşte situaţia economică a judeţului. I-am invitat să lase deoparte protestele pentru că nu prin acţiuni de forţă se rezolvă situaţiile, ci pe calea dialogului.
A precizat prefectul de Vâlcea, Dumitru CornoiuÎn timpul discuţiilor din sediul prefecturii, unei femei i s-a făcut rău şi a fost necesară intervenţia ambulanţei, a anunţat AGERPRES.
În iunie 2013, 969 de angajaţi ai combinatului Oltchim au fost disponibilizaţi colectiv. Potrivit legii, fiecare dintre ei are dreptul să primească între 6 şi 18 salarii compensatorii, în funcţie de vechime, adică între 20.000 şi 50.000 de lei.
Plăţile compensatorii au fost trecute însă la masa credală. Combinatul se află în insolvenţă din ianuarie 2013 şi va fi scos la privatizare în luna decembrie.

creanţe salariate, creanţele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitor şi angajaţii acestuia. Aceste creanţe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidator.

iii) creanţe salariate — creanţele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitor şi angajaţii acestuia. Aceste creanţe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidator;

 I. Cerere de admitere a creanţelor în procedura insolvenţei. Cu excepţia salariaţilor, ale căror creanţe vor fi înregistrate de administratorul judiciar conform evidenţelor contabile, toţi ceilalţi creditori, ale căror creanţe sunt anterioare datei de deschidere a procedurii, vor depune cererea de admitere a creanţelor în termenul fixat în sentinţa de deschidere a procedurii; cererile de creanţe vor fi înregistrate într-un registru, care se va păstra la grefa tribunalului. Cererea de admitere a creanţelor trebuie făcută chiar dacă acestea nu sunt stabilite printr-un titlu. Cererea va cuprinde: numele/denumirea creditorului, domiciliul/sediul, suma datorată, temeiul creanţei, precum şi menţiuni cu privire la eventualele drepturi de preferinţă sau garanţii. La cerere vor fi anexate documentele justificative ale creanţei şi ale actelor de constituire de garanţii. Posesorii de titluri de valoare la ordin sau la purtător pot solicita administratorului judiciar restituirea titlurilor originale şi păstrarea la dosar a unor copii certificate de acesta. Administratorul judiciar va face menţiunea pe original despre prezentarea acestora. Originalele vor fi prezentate din nou la orice repartiţie de sume între creditori, precum şi la exercitarea votului în adunarea generală a creditorilor.

DISPONIBILIZATII DE SASE ORI PAGUBITI

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT PENTRU CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI;

4. BLOCATI SI DETURNATI,SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME;

5. ANAF IMPOZITATI SI PILONUL II PENSII PRIVATE APAREM CU SUME DE BANI CARE NOI NU-I AVEM;

6. INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA&CO SI  NICULAE BALAN BDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!!

sal pavilion

#26519 dezinformare

2014-09-19 12:07

purtatorii de cuvant ai domnului Dumitru srl au inceput sa dezinformeze salariatii DPB BRADU ca celelalte sindicate xare participa la negocierea CCM doresc reducerea nr de salarii copmensatorii.

 ce parere aveti ?


Musafir

#26520 Re: "Vâlcea e aproape de colaps, Oltchim aproape inchis"

2014-09-19 12:08

#26505: - "Vâlcea e aproape de colaps, Oltchim aproape inchis" 

 "Interesant este ca aproximativ 20 dintre ei au semnat pe listele de sustinere pentru candidatura Elenei Udrei. "

Oare ce e atat de interesant, nu cumva e disperant? Dar pentru cine sa semneze? Pentru Ponta? Mai bine pentru Fota, nu e nici-o diferenta.


Musafir

#26521

2014-09-19 12:17

dupa alegeri se alege praful .pana atunci abureala si promisiuni .de ce se privatizeaza sc oltchim exact dupa alegeri ?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-19 13:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-19 13:32


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-19 14:29



Musafir

#26525 CERNEV KAPUTT. KAPUTT SVO? SVO NU S-A PREZENTAT ASTAZI LA PROCES.

2014-09-19 14:34

OBIECTUL PROCESULUI: SVO A RECLAMAT FAPTUL CA SLO NU MAI ESTE SINDICAT REPREZENTATIV.

Nr. unic (nr. format vechi) : 2923/288/2013*
Data inregistrarii  
Data ultimei modificari: 19.09.2014
Sectie: CIVILA
Materie: Civil
Obiect: alte cereri
Stadiu procesual: Fond
NumeCalitate parte
SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM Apelant / Petent / RECLAMANT
SINDICATUL LIBER OLTCHIM Intimat / RECLAMAT

 

 

03.10.2014

Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C11
Tip solutie: 
Solutia pe scurt: 
Document:     

19.09.2014

Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C11
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: 
Document:     

27.06.2014

Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C11
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: DISPUNE Admite proba cu înscrisuri solicitate de reclamant prin apărător . Admite cererea formulată de apărătorul reclamantului privind înaintarea unei adrese la SC Oltchim SA şi va emite adresă pentru a comunica nr. actual de angajaţi precum şi nr. de angajaţi al societăţii la momentul ianuarie , februarie martie 2013 , de a menţiona şi enumera nr. actual de sindicate existente în unitate; nr. de membrii pentru fiecare sindicat pentru perioada ianuarie – decembrie 2013 şi la momentul actual, centralizator şi adeziuni , nr. de membrii cărora se reţine cotizaţia . Pune în vedere pârâtului să depună la dosar centralizator cu nr. de membrii în ianuarie 2013 şi la momentul actual. Amână judecarea cauzei la 19 septembrie 2014 pentru când părţile au termen în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţa publică de la 27 Iunie 2014. 
Document: Încheiere de şedinţă    27.06.2014

 

03.06.2014

Ora estimata: 09:00
Complet: Camera de consiliu - CIVIL
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Respinge cererea de abţinere Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică azi 03.06.2014
Document: Încheiere de şedinţă    03.06.2014

30.05.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C11
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Faţă de înscrisurile depuse la dosar, respectiv sentinţele pronunţate în ceea ce priveşte părţile din prezentul litigiu, preşedintele completului de judecată, înţelege să se abţină de la soluţionarea prezentei cauze. 
Document: Încheiere – abţinere    30.05.2014

28.04.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: Camera de consiliu - CIVIL
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite cererea de abţinere. Dispune înaintarea dosarului la grefierul repartitor în vederea repartizării aleatorii a acestuia. Fără cale de atac Pronunţată în şedinţă publică astăzi 28 aprilie 2014. 
Document: Încheiere – abţinere    28.04.2014