Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#25901 Re: Oltchim: Fața și Reversul -1-

2014-09-05 07:51

#24834: - Oltchim: Fața și Reversul -1- 

 http://stareanatiunii.com/

Ce fac romanii ?

Romanii negociaza cu marii investitori !

Isi negociaza foamea si subdezvoltarea pe viitorii zeci de ani. Dar mai este si fosgenul si clorul, substante deloc prietenoase pentru mediul, dar mai ales pentru mediul uman ! Dar povestea este asa de complicata incat trebuie sa inchiriezi un elicopter si sa te ridici deasupara platformei, din cand in cand, ca sa vezi intregul corp al monstrului, cu conductele subterane cu tot, cele care alimenteaza puii crescuti cu grija de vrajitorul Roibu.

Legal, spune liderul de sindicat, echipa veche a anticipat urgia privatizarilor care, inevitabil, isi va arunca plasa obscura si criminala, odata si odata, asupra vechii platforme. ( va urma )


Musafir

#25902 Re: Re: Este oficial. Incepe descalificarea la Oltchim

2014-09-05 09:26


Musafir

#25903 Re: Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

2014-09-05 11:03

#25657: - Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim !!! 

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

si restul SINDICATELOR......

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

http://ziaruldevalcea.ro/

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

 

http://www.oltchim.ro/i

 

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

 

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

http://www.zf.ro/

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

Musafir

#25904 Oxo oxo oxo

2014-09-05 11:15

Ce chestie ma, nu mai inteleg nimic ,ce este rau ca s-a mai pornit o sectie sau care este rationamentul?


Musafir

#25905 Re: Oxo oxo oxo = ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-09-05 11:25

#25904: - Oxo oxo oxo NU POTI FACE DUPA URECHE MISCARI DIN ASTEA, TREBUIE APROBATE DE SPECIALISTI PRIN JUDECATOR SINDIC APROBAT PLANUL DE REORGANIZARE FINAL, ASA NE SPUNEA PIPEREA "NU ORICE VISATOR FACE PLANUL DE REORGANIZARE", IATA CE AU CREAT EI:

 După ce va fi repornită, va creşte capacitate de producţie a uzinei la 40%

Secţia de oxoalcooli a combinatului Oltchim a intrat de luni în probe. Odată repornită, secţia ar urma să ridice capacitatea de producţie a uzinei la 40%, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, liderul filialei vâlcene a sindicatului Cartel Alfa, Ion Vâncea.ziaruldevalcea.ro

Oxo-Alcooli reprezinta 15%(cresterea de productie anuntata:de la 25%la  40%)..., poate fi DEZASTRUL INCHIDERII DEFINITIVE. NU AI PLAN DE REORGANIZARE FINAL APROBAT JUDECATOR SINDIC NICI IN LUNA SEPTEMBRIE 2014, PE CE LUME TRAIESTI????????? CE NU INTELEGI, ESTE SFARSIT SI SE PREGATESC DE PETRECERE, ISI APROBA DISTRACTIA, MASA SI DANSUL (ANGAJATII VOR AVEA ROL DE SERVITORI).

http://www.zf.ro/ Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM PUBLICAT LA FEL CA CEILALTI PE CARE LE AVETI PUBLIC FACUTE......????E TOP SECRET SAU SUNTETI REPETENTII,REPETITIILOR,REPETARILOR MINCIUNILOR VOASTRE!!!!!!!!

Click link pentru vizualizare  BDO:  http://www.bdo.ro/

Ce soluţii întrevedeţi pentru Oltchim pentru perioada următoare?

Gheorghe Piperea: Există trei paliere care trebuie avute în vedere.

Dacă vorbim de insolvenţă, această procedură are nişte termene pe care nu le putem încălca. Pe data de 19 iunie, preconizăm că se vor soluţiona contestaţiile la tabelul preliminar, depus săptămâna trecută.

După ce se vor soluţiona aceste contestaţii vom avea un tabel definitiv, după care urmează un termen de 30 de zile în care trebuie să depunem planul de reorganizare, fie noi, fie debitorul prin administratorul special. Soluţia e ca acest plan de reorganizare să fie cosemnat de noi şi de administratorul special, care e reprezentantul acţionarului majoritar.

Cel de-al doilea palier e operaţional. În momentul de faţă, societatea funcţionează la 23% din capacitatea de producţie. Încercăm să obţinem nişte contracte cu traderii. Furnizorul de propilenă ne-a anunţat zilele trecute că poate să ridice livrarea de propilenă la 5.000 de tone pe lună, ceea ce înseamnă aproape jumătate din capacitatea totală a Oltchim pe partea de propilenă.

Principala problema este energia electrică. Aceasta este foarte costi­sitoare. Între timp, ea a fost redusă însă de la 80 de euro pe MW la 69 euro/ MW. Consumul maxim este de 110 euro/MW.

Ca să funcţionezi la capacitate maximă trebuie să pui în funcţiune electroliza cu mercur, care este relativ învechită din punct de vedere energetic şi consumă jumătate din energie. A cumpăra această energie acum, când nu suntem siguri că putem vinde la întreaga capacitate, este periculos.

În ceea ce priveşte al treilea palier, noi pregătim în momentul de faţă nu doar schiţa planului de organizare. Nu orice visător poate să facă un plan de reorganizare la Oltchim. Există doar trei persoane care pot face acest lucru: administratorul special (Bogdan Stă­nescu), adică acţionarul majoritar, administra­torul judiciar şi orice creditor care are minim 20% din creanţe. În această postură sunt AVAS şi Electrica.

Vorbim despre creditori care au o expunere de 793 de milioane de euro, cu şanse foarte mari să piardă o mare parte din aceste creanţe. Ei nu vor vota un plan de reorganizare „fantezist“, ci unul care include cel puţin două condiţii: e fezabil, inclusiv la nivel operaţional şi la nivel de plăţi şi asigură un tratament echitabil pentru creditori.

Judecătorul sindic este cel care are un cuvântul final în planul de reorganizare. Noi lucrăm la pregătirea acestui plan de reorga­nizare, dar şi la pregătirea privatizării. La pregătirea privatizării noi încercăm să încheiem nişte contracte care să ne asigure o precalificare a unui investitor.

Ce şanse sunt să ajungă Oltchim la o cifră de afaceri de 800 mil. euro?

Gheorghe Piperea: Până la sfârşitul acestui an, dacă nimic imprevizibil nu se întâmplă, Oltchim nu poate ajunge la această cifră.

În 2014 – 2015, Oltchim poate să ajungă din nou la o cifră de afaceri de 1 miliard de euro. E o afacere care poate să fie făcută bună, însă cu o condiţie: să ni se permită să peticim sacul atât la fund, cât şi în părţi.

 Ce soluţii sunt să meargă şi producţia de PVC?

Petre Ianc: Prima condiţie este să existe o piaţă de PVC. A doua condiţie este ca acest produs să fie făcut la costuri care să-l facă vandabil pe piaţă.

Oltchimul a fost proiectat şi pentru PVC. A da deoparte 35-40% din capacitatea de producţie a combinatului, cât este producţia de PVC, înseamnă că infra­structura com­binatului, conducte, tot ce alimentează, vor fi utilizate în proporţie de doar 70%, ceea ce este nerentabil.

Este foarte important să evaluăm partea tehnologică a Oltchimului. Trebuie să ştim ce vrem de la Oltchim.

Situaţia de la Oltchim nu este prima în România. Toate combinatele mari siderurgice şi complexurile industriale din România au trecut prin aceste probleme la un moment dat, iar problemele au fost rezolvate.

Ce se poate face pentru a fi repornită secţia de petrochimie de la Arpechim pentru producerea de etilenă?

Petre Ianc: Această chestiune se discută cu potenţialii investitorii. Acest lucru îl poate cuntifica cel care investeşte. Dar el trebuie să aibă un suport din partea română, şi legal, şi moral.

Acest proces trebuie susţinut de o revizie generală a rafinăriei, de o revizie generală a petrochimiei, de un capital de lucru care trebuie să meargă pe ciclul bani, marfă, bani. Trebuie rezolvată problema materiei prime, dacă este nafta sau ţitei.

Gheorghe Piperea: Etilena este un produs extrem de costisitor şi foarte special, circulă prin conducte de la Arpechim la Oltchim la temperatura de -180 de grade.

Soluţia este în cazul de faţă opţiunea între două variante. Potrivit specialiştilor, acum şi în următorii 10 ani va fi un surplus de benzină nafta de 15% faţă de ce se consumă pe piaţă. Benzina nafta e un produs de rafinare, e o fracţie a petrolului care apare inevitabil.

Cea mai bună soluţie este să cumpere cineva din domeniul petrochimic platforma de la Bradu.

A doua soluţie, cea pe care o recomandăm, este să găseşti un actor important din domeniul petrochimiei care să aibă o structură integrată a acestui business, care să însemne în afară de rafinare, distribuţie de carburanţi şi petrochimie.

Acesta este efortul nostru cel mai serios, de a identifica un astfel de actor din domeniul petrochimiei. Avem 2-3 în România, însă nu sunt interesaţi de această afacere. Mai mult, vecinul nostru de la Arpechim, OMV, a spus nu doar că nu e interesat de acest lucru, ci că dacă statul nu găseşte o soluţie în 6 luni, e nevoit să o demoleze. Există însă doi investitori, mai de la Est, care sunt interesaţi.

http://www.zf.ro/ 19 apr 2013


Musafir

#25906 Re: Oxo oxo oxo

2014-09-05 11:57

#25904: - Oxo oxo oxo 

 PROBLEMA CU OXO ESTE CA DACA O PORNESTI PT DOUA LUNI CA SA O OPRESTI APOI E CA SI CUM AI CARA CURENT CU GALEATA. SE DUCE NAIBA CATALIZATORUL. DACA EXISTA PERSPECTIVE DE FUNCTIONARE PENTRU MACAR UN AN DE ZILE FARA OPRIRE MAI TREACA MEARGA. LA MOMENTUL ASTA INSA RISCURILE SA CREASCA PIERDERILE SUNT ENORME DECI SUNA A TREABA ELECTORALA.

VAI DE VOI PLANTELOR,VAI DE VOI

#25907 bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 15:18


Musafir

#25908 Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 17:22

#25907: VAI DE VOI PLANTELOR,VAI DE VOI - bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an? 

 NU BAI BOLOVANULE INTREBASREA ESTE CAND DREAQ TE TREZESTI TU.EU STIU CA TU INJURI PE TOATA LUMEA DE MAI BINE DE UN AN. DE INTELES NU IMI BAT CAPUL SA TE PRICEP PENTRU CA AR FI O PIERDERE DE TIMP. SI LA URMA URMEI CINE MAMA DRACULUI ESTI TU DE LE STIAI PE TOATE?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-05 19:19



Musafir

#25910 Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 19:23

#25908: - Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an? 

 NU BAI BOLOVANULE INTREBASREA ESTE CAND DREAQ TE TREZESTI TU.EU STIU CA TU INJURI PE TOATA LUMEA DE MAI BINE DE UN AN. DE INTELES NU IMI BAT CAPUL SA TE PRICEP PENTRU CA AR FI O PIERDERE DE TIMP. SI LA URMA URMEI CINE MAMA DRACULUI ESTI TU DE LE STIAI PE TOATE?"

FOTA? Un prost si el acolo


Musafir

#25911 Re: Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 19:31

#25909: - Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an? 

 Fota? Un retard cu acte in regula. Vocabularul lui e compus doar din cateva cuvinte. Cateva vulgaritati plus CERNEV.

Asta e ca actualul guvern. Daca ii intrebi care e strategia lor de redresare a economiei iti raspund "jos Basescu" Orice i-ai intreba , acelasi raspuns "jos basescu"

Normal ar fi sa nu il mai bagati in seama dar cand nu e bagat se baga singur pentru ca asa sunt prostii.

Jos Diculoiu

UN RETARDAT CA MINE,O... PE MATA BINEE

#25912 Re: Re: Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 19:43

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-05 19:44



Musafir

#25914 Re: Re: Re: Re: Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 19:59

#25913: SA INTELEG CA I O SUGI LUI D L DICULOIU? - Re: Re: Re: Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an? 

 Nu ai inteles. Am vrut sa-ti demonstrez cine e sugaciul de serviciu si care e rolul lui. Daca Diculoiu nu iti angaja sotia ce mai scriai bai retardule pe aceasta petitie?

Mama ai si tu bai retardule , dar vezi care e diferenta dintre noi si tine? Mama ta nu are nici-o vina in afara de aia ca te-a nascut


Musafir

#25915 Este oficial. Incepe descalificarea la Oltchim

2014-09-05 19:59

#25902: - Este oficial. Am ajuns de rasul presei.
Uitati-va ce titlu de articol in ziarul BURSA:

 http://www.bursa.ro

BURSA 05.09.2014

Acţionarii combinatului chimic "Oltchim" Râmnicu Vâlcea (OLT) au fost convocaţi, pe 9 octombrie, să decidă completarea obiectului de activitate al societăţii cu activităţi de cultivare a plantelor pentru înmulţire, diverse lucrări de construcţii şi fabricarea ambalajelor din lemn.

"Oltchim" este în insolvenţă de un an şi jumătate, după ce încercarea de privatizare a eşuat.

Consorţiul de administratori judiciari ai "Oltchim" -Rominsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL - a anunţat recent procedura de selecţie a ofertei pentru achiziţia integrală a activelor companiei.
Acesta aşteaptă oferte angajante în vederea achiziţiei integrale a părţilor sociale deţinute de Oltchim S.A. la Oltchim SPV.

Ofertanţii care doresc să participe la procedura de selecţie trebuie să depună la oricare din sediile BDO Business Restructuring SPRL şi Rominsolv din Capitală, cel mai târziu în data de 12.12.2014, ora 11:00, documentele necesare.

Recent, combinatul chimic a repornit secţia de oxoalcooli, potrivit lui Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai societăţii. Repornirea secţiei are loc după ce aceasta a stat închisă trei ani, ne-a precizat recent domnia sa.

Până acum, combinatul a primit un împrumut de 1,5 milioane de euro de la RCS&RDS, iar administratorii săi au în diverse etape de perfectare împrumuturi de peste 15 milioane de euro, potrivit domnului Piperea.
Aceste împrumuturi au fost avizate recent de creditori, grosul sumei (15 milioane euro) urmând să vină de la investitorii chinezi interesaţi de Oltchim. 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-05 20:01



Musafir

#25917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an?

2014-09-05 20:03

#25914: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: bai fraiereeee,tu acum te ai trezit?pai fota ce ti a spus de peste 1 an? 

 da,am mama,da nu una care chiar a fatat un retardat ca tine,INTELEGI?


Musafir

#25918 Re: Este oficial. Incepe descalificarea la Oltchim

2014-09-05 20:08

#25915: - Este oficial. Incepe descalificarea la Oltchim 

 NUUUUU,nu mai vreau alte plante ,vreau cit mai multe ambalaje,pt ca sunt prea multi fraierii si prea multe plante,cred ca intelegi ceva de la picasso......


Musafir

#25919 Tara arde si Tariceanu se "piaptana"!

2014-09-05 20:12

Tariceanu propune initierea procedurii de SUSPENDARE a presedintelui.

Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.

Traian Basescu a fost intrebat, in conferinta de presa sustinuta la Newport, dupa summit-ul NATO, daca ii este teama de o noua suspendare din functie.

"Intru un campanie si nu o sa le fie bine, sa stiti ca in campanie am capacitate uriasa de revitalizare", a raspuns el.

"Avand ca baza probatorie nenumaratele incalcari ale prevederilor constitutionale puse in opera de Presedintele Romaniei in anii 2013 si 2014, propun initierea procedurii constitutionale de suspendare si demitere a Presedintelui Romaniei, avand urmatorul calendar: suspendarea de catre Parlament a Presedintelui Romaniei in preajma datei de 23 septembrie si organizarea Referendumului de demitere a Presedintelui Romaniei pe data de 2 noiembrie, aceeasi zi in care se organizeaza primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Coincidenta datei primului tur al alegerilor prezidentiale cu Referendumul de demitere al Presedintelui Romaniei va crea premise favorabile indeplinirii cvorumului legal de 50%+1", sustine Calin Popescu Tariceanu, care semneaza comunicatul transmis vineri ca presedinte al Senatului, presedinte al PLR si candidat la Presedintie.

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/


Musafir

#25920 Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele vâlcenilor!

2014-09-05 20:20

Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele vâlcenilor!

Studiile sociologice arată că în ultimii doi ani, nivelul de trai al românilor a fost în scădere. Potrivit unui studiu recent, aproape 14% din români nu-şi pot asigura traiul de zi cu zi, iar aproape 30% reuşesc să-şi asigure doar strictul necesar. Același raport statistic relevă faptul că aproape 56% din români nu se pot încadra în salariu, în timp ce doar 2,7 % dintre români reuşesc să-şi cumpere tot ce le trebuie, fără a renunţa la ceva. Când vine vorba de “suferință la pompă” suntem printre țările cu cel mai scump preț la carburant, dar cu tot cu accize, nu avem autostrăzi.

“Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele cetățenilor din România și implicit din județul Vâlcea. Cea mai importantă problemă este găsirea unui loc de muncă. Faptul că actualul guvern a sistat investițiile a dus la creșterea numărului de șomeri cu aproape 100.000 de persoane. Este drept că, în campania electorală, Ponta a promis 1.000.000 de locuri de muncă, dar nu a specificat dacă în plus sau în minus. Din câte se poate vedea, de locuri de muncă în plus nu poate fi vorba. Rămâne o singură variantă. Ultima Ordonanță a lui Ponta, cea care suspendă o Lege pentru a permite traseismul aleșilor locali, spune multe despre cum întelege PSD că se guvernează o țară.

Mai sunt aproape două luni până când românii vor merge la vot pentru a-și alege preşedintele. Va fi interesant de văzut, mai ales la noi aici, în Vâlcea, care este modelul cel mai apreciat? Victor Ponta, modelul unui preşedinte incompetent, protector al penalilor, un individ care nu a avut curajul să calce prin județul nostru, măcar pentru a ne reaminti cum mergea Oltchimul pe vremuri, să mintă cât de bine o ducem şi ce lejer circulăm pe drumuri, mai ales pe autostrada spre Sibiu. Sau Klaus Johannis, modelul președintelui european, care a demonstrat în administrație, care a dovedit un sistem stabil de principii și valori, prin fapte, nu prin vorbe. Vom avea de ales între politica dâmbovițeană și politica responsabilă”, este de părere Romulus Bulacu, copreședinte al Alianței Creștin Liberale (ACL) Vâlcea.

http://ziaruldevalcea.ro

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-05 20:26


NU E PICASSO.........

#25923 Re: Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele vâlcenilor!

2014-09-05 20:29

#25920: - Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele vâlcenilor!  

 SI NOI STIM CE SA DAM PE EL[PE VIOREL]MULT RAHATEL SA FACEM PE EL SI PE TATICUTUL SOCRU, ALA CUMSECADE,,,MAMELE LOR DE NEMERNICI SI ESCROCI ORDINARI,CUM DISTRUG TARA COMUNISTII ASTIA NENOROCITI

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-05 20:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-05 20:30