Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 17:17


contabilitatea

#25727 pe surse

2014-09-02 17:23

Au disparut bani din contul Sindicatului Victoria.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 17:24


Secretara

#25729 Banii ba Baniiii

2014-09-02 17:25

Cei 2 Vicepresedinti ar trebui sa dea si ei socoteala-Morcoase Alexandru si Radu Ion.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 17:26


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 17:28


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 17:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 17:34Musafir

#25734 Re: Re: Re: GHIOCAA, RAMINE CUM AM STABELIT SI MAINE MAI E O ZI

2014-09-02 17:40

#25728: - Re: Re: GHIOCAA, RAMINE CUM AM STABELIT SI MAINE MAI E O ZI 


BOMBA zilei ... de maine: fotica, un fleac ... te-am ciuruuuuit!

 


Musafir

#25735 Re: Dane un semn de viata

2014-09-02 17:49

#25720: Cimitir din EL III - Dane un semn de viata 

JALE SI "LACRIMI DE RECUNOSTINTA" PENTRU CERNEV!
Cainii m-au gasit dar voi, vitejii mei razboinici ai intunericului, nu puteti sa ma gasiti? Sunteti mai prosti ca "cainii"!


Pentru a primi raspunsurile corecte si reale sunati-ma pe mine Ghioca: 0753986662 sau domnul Cernev 0758710722.

 


Musafir

#25736 Niță a invitat firmele chineze să ia parte şi la privatizarea Oltchim!!!

2014-09-02 18:08

China investeste aproape 300 de milioane de dolari in Romania

 • luni, 01 septembrie 2014, 20:30

Contractul a fost perfectat cu ocazia vizitei în China a premierul Ponta şi urmează să fie semnat în cursul zilei de luni de către directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Aurel Niculescu, şi preşedintele Consiliului Naţional de Administraţie China National Electric Engineering Corporation, Xin Chunsheng.Ministrul Economiei, Constantin Niţă, i-a invitat pe investitorii chinezi să ia în considerare și alte proiecte din domeniul energiei, cum ar fi hidrocentrala de la Turnu Măgurele – Nicopole, pe care România şi Bulgaria doresc să o construiască, microcentralele de pe Prut, de la graniţa cu Republica Moldova, precum şi construcţia cablului submarin pentru transportul de energie electrică din România şi Turcia.

Constantin Niță a mai subliniat faptul că România caută investitori şi în industria extractivă minieră, în special în domeniul modernizării minelor, pentru modernizarea şi crearea unor structuri de producţie moderne în prelucrarea cuprului precum şi privind metale neferoase.

Totodată Niță a invitat firmele chineze să ia parte şi la privatizarea Oltchim, la întâlnire participând şi reprezentanţi ai China Junlun Petroleum Co. Ltd.. Potrivit autorităţilor române, compania ar fi interesată de privatizarea combinatului din Râmnicu Vâlcea sau a Cuprumin.

În perioada 30 august – 3 septembrie, premierul Victor Ponta se află într-o vizită oficială în R.P. Chineză, la invitaţia omologului chinez Li Keqiang.

Victor Ponta a călătorit la Beijing alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, de vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, precum şi de miniştrii Ioan Rus şi Constantin Niţă.

Sursa: aradon.ro


Musafir

#25737 Inspectoratul Şcolar Vâlcea, curăţat de „intruşii" PNL.

2014-09-02 18:17

Inspectoratul Şcolar Vâlcea, curăţat de „intruşii" PNL.
Cand va fi curatat si Oltchimul de intrusii si incapabilii PNL si de toti intrusii si incapabilii politici?


Musafir

#25738 BREAKING NEWS: Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea a fost schimbat din funcţie

2014-09-02 19:06

Gheorghe Gogârnoiu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, a fost schimbat din funcţie, potrivit conducerii Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice (DGFP) Craiova.

Conducerea DGFP de la Craiova a confirmat pentru AGERPRES schimbarea din funcţie a lui Gheorghe Gogârnoiu şi numirea ca interimar al DGFP Vâlcea a directorului adjunct Ioan Hrebenciuc până la concursul de ocupare a acestei funcţii.

Gheorghe Gogârnoiu a ocupat funcţia de la conducerea DGFP Vâlcea în ultimii 10 ani. În urmă cu două luni, el a pierdut un proces cu Agenţia Naţională de Integritate, fiind declarat incompatibil în funcţie. Potrivit ANI, în timp ce conducea DGFP Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu a realizat un contract de service auto pentru maşinile instituţiei cu o firmă la care acţionar era fiul acestuia.

http://www.voceavalcii.ro/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 19:16Musafir

#25740 Plan de reorganizare la Oltchim? Pe procedura. Ce voi nu stiti de gluma?

2014-09-02 19:42

#25687: - plan de reorganizare 

Suntem in SEPTEMBRIE. Minciunile lui Pipera: uite planul ... unde-i planul?

2promisiunile? Sunt doar minciuni:
- a crescut capacitatea de productie si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu previziuni si promisiuni care se transforma in MINCIUNI - "conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea;
- avem un plan de reorganizare si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni - la foc automat care se transforma in MINCIUNI - "pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai.", a declarat Piperea;
- au venit banii din CHINA si noi nu stim sau poate ii aduce in bocceluta premierul aflat la plimbare in CHINA - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni care se transforma in MINCIUNI (cum e turcul şi pistolul ... cum e Ponta si Piperea!!!) - "banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China", a declarat Piperea.

Chiar asa! Masura falimentului este valabila numai pentru Piperea nu si pentru disponibilizati?
Falimentul "muma" pentru Piperea si "ciuma" pentru salariati - adica "falimentul actioneaza cu dubla nmasura" ... depinde in ce barca esti.
- OLTCHIM isi poate recupera banii daca baga in faliment ASTRA -
"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat."
- Actiune complet gresita daca disponibilizatii cer falimentul OLTCHIM  - "dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura" spune Pipera.

 

AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?
NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!

 

 - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - 

Si iata ce declara administratorul judiciar al OLTCHIM - Gheorghe Piperea, in "BURSA" din data de 19.06.2014: "În august va exista un plan de reorganizare la Oltchim"

 

 

 

     Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, că la sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atât varianta vânzării societăţii, cât şi cea a funcţionării" aşa cum este acum la capacitate de 40-65%".

     "Conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea, citat de Agerpres, continuând: "Banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finanţare. Pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Există şi o măsură complementară planului A, hai să-i spunem planul B, în care societatea îşi desfăşoară activitatea aşa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selecţie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie. Nu pot spune mai mult deoarece până în 24 iunie, când urmează să se aprobe de către Comitetul Director toate demersurile pentru obţinerea de credite, pentru reducerea costurilor etc, sunt confidenţiale. Condiţiile de obţinere a creditului din China sunt confidenţiale".

     Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că "în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor".

     Valoarea pagubelor produse de managementul anterior de la Oltchim, potrivit lui Piperea, se ridică la 500 de milioane de euro. "Astăzi am avut un termen într-o acţiune care este la îndemâna adminis¬tratorului judiciar. Este vorba de o acţiune prin care încercăm antrenarea răspunderii managementului anterior al societăţii, care deşi a constatat că societatea se afla în insolvenţă din 2009, nu a luat nicio măsură, ba mai mult decât atât, s-a afundat în pierderi. Pentru că azi s-au făcut nişte întâmpinări, se va judeca probabil în 19 noiembrie această acţiune. Din această acţiune, organele de anchetă penală, pe care noi le-am sesizat încă de anul trecut, vor putea să-şi extragă toate probele necesare pentru a declanşa ceea ce trebuie să fie declanşat. Valoarea pagubelor de la Oltchim, după calculele noastre, se ridică la 500 de milioane de euro", a spus Piperea.

     Acesta spune că a cerut falimentul Astra, iar Oltchim ar putea primi sumele asigurate.

     "Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat. Asigurarea pentru Oltchim este de 10 milioane de euro, adică jumătate din capitalul de lucru care ne este nouă necesar (...) Atenţie însă că nu e vorba de un prejudiciu de doar zece milioane de euro, care este suma care a fost asigurată. Noi ne referim la un prejudiciu de 500 de milioane de euro, asta invocăm noi astăzi", a mai spus administratorul judiciar.

     Dacă s-ar ajunge la falimentul Oltchim, administratorul judiciar a spus că ar pleca în secunda următoare, falimentul fiind o variantă greşită.

     "Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat", a mai spus Piperea.

     Oltchim este cea mai mare societate economică din judeţul Vâlcea, aflat în insolvenţă din ianuarie

Musafir

#25741 Re: Inspectoratul Şcolar Vâlcea, curăţat de „intruşii" PNL.

2014-09-02 19:46

#25737: - Inspectoratul Şcolar Vâlcea, curăţat de „intruşii" PNL.  

Cand va fi curatat si Oltchimul de intrusii si incapabilii PNL si de toti intrusii si incapabilii politici?

Ce vrăji vor mai face politicienii Cîlea şi Buican - vrajitorii USL de Valcea?

Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

2014-02-09 14:05

http://ziaruldevalcea.ro/

Postat in 07:34, luni, 22 octombrie 2012

• Ce vrăji au mai făcut politicienii Cîlea şi Buican:
Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

• combinatul tinde să se transforme dintr-o afacere portocalie într-una uselistă
• noii directori: Laurenţiu şi Felicia Spiru Ciobescu, liberali de frunte. Anterior au lucrat pentru Dan Ploscă patron Magic Tic Tac, ca şefi de distribuţie cafea, ceai şi alte produse asemănătoare

În data de 16.10.12 prin decizia Consiliului de Administraţie al S.C. Oltchim S.A., consiliu condus de către Traicu Rodin, lider de seamă al PSD, s-a decis înlocuirea fostei conduceri a Oltchim cu o echipă, condusă de Mihai Bălan, fost director al CET Govora. Din nefericire pentru combinat echipa este formată în cea mai mare parte din politruci, oameni fără experienţă în domeniul activităţii petrochimice, toţi membrii simpatizanţi sau activi ai partidelor care compun USL. Realitatea este că lui Mihai Bălan i s-a impus această nouă componenţă a conducerii Oltchim. Oamenii lui Roibu erau pătaţi din punct de vedere moral şi unii dintre ei chiar penal, dar măcar aveau tangenţe cu obiectul de activitate al combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea! Aşadar, Oltchim tinde să se transforme dintr-o afacere portocalie într-una uselistă! Faptul că actualii directori din subordinea lui Mihai Bălan sunt implicaţi aproape toţi politic şi că nu au cunoştinţele şi experienţa tehnică necesară este grav. Ceea ce este însă şi mai grav este că şi-au generat un sistem clientelar în care şi-au numit membrii de familie lucru ilustrat clar prin comunicatul la bursă anexat la articol.

Politică de personal dictată de USL (Cîlea plus Buican)

Politica de personal de la Oltchim pare a fi dictată de către preşedintele Consiliului Judetean Vâlcea, Ion Cîlea (probabil cot la cot cu liderul PNL, Cristian Buican), exact aşa cum făcea şi la CET în sensul că a inclus în schema de manageri numai persoane implicate politic, rude etc.

Ion Cîlea are antecedente în acest sens: recent “Ziarul de Vâlcea" a semnalat angajările făcute pe criterii politice la CET (numai membrii de partid USL fără nici un concurs pe posturi fără selecţie, strict pe sistem clientelar).  ................. .

Revenim la noua conducere numită de curând pe criterii politice: Norocel Marinescu – Director Directia Tehnica Calitate Mediu, membru PNL Vâlcea; Mihai Tălpăşanu – Director General Adjunct Oltchim susţinător al Partidului Conservator împreună cu liderul de sindicat nou promovat Cornel Cernev; Marius Pîrvu – Director Direcţie Petrochimica unul dintre membrii de frunte ai Partidului Conservator Pitesti şi sponsor în campania electorală a candidatului Daniel Constantin, omul lui Felix, care candidează în colegiul din Pitesti. De asemenea, este un apropiat al preşedintelui Consiliului Judetean Argeş, Constantin Nicolescu. Pîrvu este bun prieten cu Dumitru Marian, liderul de Sindicat Unirea sindicatul de pe Platforma Arpechim Piteşti; Laurenţiu Spiru Ciobescu şi Felicia Spiru Ciobescu, liberali de frunte. Anterior au lucrat pentru Dan Ploscă  patron Magic Tic Tac, ca şefi de distributie cafea, ceai si alte produse asemănătoare. Numai că trebuie să precizăm ca ambii sunt soţ si sotie la fel ca şi în cazul altui director (clanul Coclet); Valentin Popescu – Director Directia Energetica si Mecanica fost Director Mentchim este omul care a adus în insolvenţă firma S.C. Mentchim S.A. cercetat în anii 2006 şi 2007 pentru spălare de bani şi afaceri cu metalurgice împreună cu fostul director Mentchim Serbulescu în relaţia cu ţiganii de la Strehaia, cercetat de DNA şi DIICOT. Aşadar, este clar pe ce criterii şi cum a fost construită noua conducere de la Oltchim.

Nu înţelegem de ce se extinde structura de personal în loc să se reduca. Un exemplu în acest sens este că pe lângă Serviciul Aprovizionare, existent la Oltchim, s-a mai creat şi Departamentul Achiziţii.
“Ziarul de Vâlcea" continuă să monitorizeze situaţia de la Oltchim, urmând ca în numerele următoare să revenim cu noi dezvăluiri.

(Tiberiu Pîrnău)

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 19:58Musafir

#25743 Re: BREAKING NEWS: Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea a fost schimbat din funcţie

2014-09-02 19:59

#25738: - BREAKING NEWS: Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea a fost schimbat din funcţie 

 http://www.impactreal.ro/

• conflict de interese • interimat, asigurat de adjunct, Ioan Hrebenciuc• Gheorghe Gogîrnoiu nu mai poate ocupa timp de trei ani o funcţie de conducere şi este obligat să plătească prejudiciul cauzat

La o jumătate de an de când a pierdut procesul cu ANI - Agenția Națională de Integritate - șeful Finanțelor vâlcene, Gheorghe Gogîrnoiu, a fost eliberat din funcție începând cu 1 septembrie. Motivul - conflictul de interese depistat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Deși a contestat decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în februarie 2014, a pierdut definitiv lupta cu ANI.
Gheorghe Gogîrnoiu este unul dintre cei mai longevivi directori de instituție din județul nostru. S-a aflat în fruntea Finanțelor Vâlcea de la începutul anilor 2000 și a reușit să-și păstreze postul, în pofida schimbărilor politice la nivel local și național.  Faptul că face parte dintr-un puternic grup masonic l-a ajutat în tot acest interval.
Scandalurile în care a fost implicat de-a lungul vremii: acuzațiile de corupție (zeci de plângeri penale făcute de foști parteneri) sau problemele în care i-a fost implicată familia, n-au reușit să-l clintească prea mult din poziția deținută. Până la urmă, însă, tot familia a fost cea care l-a ”ajutat” să ajungă în această situație. ANI a concluzionat că se face vinovat de conflict de interese și corupție, după ce Finanțele vâlcene au încheiat o serie de contracte cu o societate în care fiul, Denis Gogîrnoiu (comisar în cadrul DGFP), deținea calitatea de acționar.

11 contracte de 30.000 de euro

Gheorghe Gogârnoiu, directorul executiv al Finanţelor Publice Vâlcea, a făcut recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Decizia acestui for este irevocabilă, rămânând în picioare sentinţa Curţii de Apel Piteşti care a dat dreptate Agenţiei Naţionale de Integritate. „Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea regimului juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea infracţiunilor de conflict de interese, precum şi a celor asimilate infracţiunilor de corupţie de către Gheorghe Gogîrnoiu, Director Executiv în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea. Conform prevederilor legii Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, „prin conflict de interese se înţelege situaţia în care persoana ce exercită o demnitate publică sau o funcţie publică are un interes personal de natură patrimonială, care ar putea influenţa îndeplinirea cu obiectivitate a atribuţiilor care îi revin potrivit Constituţiei şi altor acte normative”, iar, potrivit dispoziţiilor art. 2531 din Codul Penal al României, conflictul de interese constă în îndeplinirea, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, a unui act ori participarea la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv). Sub aspect procedural, au fost îndeplinite cerinţele Legii nr. 176/2010, referitoare la înştiinţarea persoanelor evaluate, Gheorghe Gogîrnoiu fiind informat, la data de 26.04.2012, 12.07.2012, respectiv la 30.08.2012, despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”.
În septembrie 2012, Gheorghe Gogîrnoiu s-a prezentat la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, ocazie cu care a luat cunoştinţă de informaţiile şi datele cuprinse în dosarul de evaluare, depunând, totodată, la dosarul de evaluare un punct de vedere. În urma evaluărilor demarate s-a constatat că: ”în calitate de Director Executiv în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, a semnat şi aprobat un număr de 11 contracte şi acte adiţionale (având ca obiect achiziţii de autoturisme şi servicii întreţinere parc auto) între Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea şi S.C. AUTOSERVIL S.A. (societate comercială în cadrul căreia fiul acestuia, Gogârnoiu Denis Mugurel, deţine calitatea de acţionar), în baza cărora a fost încasată suma totală de 136.871,14 Lei (aprox. 30.214 Euro). Astfel, beneficiul patrimonial obţinut de S.C. AUTOSERVIL S.A., prin încălcarea prevederilor Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, a fost în cuantum de 136.871,14 Lei (aprox. 30.214 Euro). Începând cu data de 14.07.2003, Gheorghe Gogîrnoiu ocupă funcţia de Director Executiv în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea. De asemenea, Gogîrnoiu Denis Mugurel deţine, începând cu data de 13.02.2002, calitatea de acţionar în cadrul S.C. AUTOSERVIL S.A. Având în vedere cele de mai sus, au fost dispuse următoarele măsuri: - sesizarea organelor judiciare competente cu privire la posibila săvârşire de către Gheorghe Gogîrnoiu, în calitate de Director Executiv în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de Codul Penal al României, precum şi a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie; - iniţierea demersurilor prevăzute de art. 22, alin. (2) din Legea 176/2010, în vederea anulării contractelor încheiate cu încălcarea prevederilor legale privind conflictul de interese. Complementar, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat nerespectarea regimului juridic al conflictului de interese constituie temei pentru eliberarea din funcţie, precum şi interdicţia de a mai ocupa o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a raportului, ori, după caz, constituie abatere disciplinară şi se sancţionează potrivit reglementărilor aplicabile demnităţii şi funcţiei respective. Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare”.
Contactat de colegi din presă, Gheorghe Gogîrnoiu a declarat că nu este convins că va rămâne în sistem, dar caută o soluție pentru a-și câștiga existența pe viitor. Scaunul său va fi râvnit de mulți, cele mai mari șanse pare a le avea, cel puțin deocamdată, actualul subprefect Aurora Gherghina, care a lucrat în sistem, la colectarea creanțelor fiscale. Timp de șapte ani a fost șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă, dar mai are experiență și în Protecție Socială, unde a fost șef de birou, precum și de serviciu.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 20:02Musafir

#25745 Re: pe surse

2014-09-02 20:08

#25727: contabilitatea - pe surse 

 Lasa gluma ca asa ceva nu se poate. Verificati la contabilul sindicatului si la vicepresedinti!
Problema este alta. Oamenii s-au retras dar cotizatia le este oprita in continuare. Aici este buba.
Si nu uitati ca din acesti bani sunt platiti cei din conducerea sindicatului: presedinte, vicepresedinti, secretar, contabil, cenzor si alti bagatori de seama.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-02 20:14


cetatean

#25747 asa da

2014-09-02 21:39

DECIZIE ISTORICĂ PENTRU CONCEDIAȚII DE LA ARPECHIMPropunerea legislativă privind insolvenţa persoanelor fizice a primit astăzi aviz favorabil din partea comisiei pentru buget-finanţe a Senatului, în calitate de primă Cameră sesizată. De această lege vor beneficia și cei 43.000 de angajați disponibilizați de la OMV-Petrom, 6.000 dintre ei fiind din județul Argeș, de la Arpechim.

“Legea insolvenţei persoanelor fizice sau a falimentului personal, inițiată de doamna deputat Ana Birchall alături de un grup de parlamentari printre care mă număr și eu, are ca obiectiv soluționarea unei probleme presante, aceea a românilor înglodați în datorii. Propunerea legislativă prevede ca executarea silită să fie reglementată doar ca o soluție de ultimă instanță. Dacă sunt executări silite începute, acestea se suspendă odată cu declanşarea procedurii de insolvenţă pentru persoanele fizice, după cum prin procedura insolvenţei persoanelor fizice se stopează orice acumulare de penalizări sau datorii pentru întârzieri la plată. De asemenea, datoriile vor fi eșalonate pe o perioadă de 5 ani. (…)

Susțin cu tărie că adoptarea acestei propuneri legislative reprezintă un pas important spre reglementarea corectă a insolvenței persoanelor fizice, având la bază legislații performante în materie de insolvență din statele membre ale Uniunii Europene și din SUA. Românii care au fost victimele crizei economice din 2009, care au suferit reduceri salariale sau concedieri trebuie să fie sprijiniți.”, afirmă chestorul Camerei Deputaților, parlamentarul PSD de Argeș Mircea Drăghici (foto). Avizul favorabil obținut astăzi reprezintă un prim pas spre adoptarea și transformarea în realitate a acestei propuneri legislative.

cetatean

#25748 asa da

2014-09-02 21:42

dar ei au facut proteste....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-03 01:50


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-03 04:36