Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

WARDOG.

#25076 Re:

2014-08-13 06:30

#25058: -  

Pentru SUO s-au terminat minciunile. de aia tace tovarasu dumitru. tace ca mortu in papusoi. pentru ca-i convine. cui nu iar conveni. 

-salar lunar de la OMV 10 000 RON.

-vice si secretara. salarizati de oltchim S.A.

- SPATIU PENTRU SINDICAT MOCA , IN CLADIREA OMV.

si multe alte beneficii secrete de care pulimea habar nu are.


Musafir

#25077 Profitul net al OMV Petrom a scăzut cu 22% în primul semestru, iar vânzările s-au diminuat cu 7%

2014-08-13 07:17

http://www.mediafax.ro/economic/profitul-net-al-omv-petrom-a-scazut-cu-22-in-primul-semestru-iar-vanzarile-s-au-diminuat-cu-7-13076124

OMV Petrom a înregistrat în primele şase luni vânzări de 10,72 miliarde lei, în scădere cu 7% faţă de rezultatul din primul semestru al anului trecut, şi a avut un profit net de 1,9 miliarde de lei, mai mic cu 22%, a anunţat marţi compania.

 

Societatea a raportat pentru perioada ianuarie-iunie 2013 un profit net de 2,43 miliarde de lei.

OMV Petrom precizează că acest profit este atribuibil actionarilor OMV Petrom excluzând elementele speciale.

Profitul net atribuibil actionarilor OMV Petrom SA după deducerea profitului net atribuibil interesului minoritar a fost în primul semestru de 1,38 miliarde de lei, mai mic cu 42% faţă de nivelul de 2,39 miliarde de lei înregistrat în primele şase luni ale anului trecut.

"În prima jumatate a anului 2014 am continuat să implementăm proiectele noastre de investiţii in conformitate cu strategia companiei. Astfel, am finalizat cu succes, în termenele şi bugetul stabilite, proiectul de modernizare a rafinariei Petrobrazi, demarat in 2010, în valoare de 600 milioane euro, care ne va permite imbunătăţirea marjelor de rafinare şi o mai bună satisfacere a cererii pieţei", a declarat marţi într-un comunicat Mariana Gheorghe, directorul general al OMV Petrom.

În domeniul explorării şi producţiei (E&P), operaţiunile de foraj şi reparaţii capitale au contribuit la stabilizarea producţiei interne, iar în zona offshore de mică adâncime, sonda de explorare Marina-1 a descoperit cel mai mare zăcămant de ţiţei din Marea Neagră, de la privatizare.

În zona de mare adâncime, Petrom a finalizat mobilizarea platformei Ocean Endeavor, care a permis începerea forajului la sonda Domino-2 din blocul Neptun Deep, cu scopul de a confirma descoperirea iniţială de gaze şi de a identifica posibilităti suplimentare de explorare.

"Cererea redusă de produse petroliere şi gaze, combinată cu impozitarea suplimentară introdusă în 2013-2014, a neutralizat în mare măsură beneficiile rezultate în urma liberalizării preţului la gaze", a spus Gheorghe.

Cu toate acestea, având în vedere ciclul lung al investiţiilor în sectorul de ţitei şi gaze şi presupunand un viitor cadru fiscal şi de reglementare favorabil investiţiilor, Petrom va continua proiectele, concentrându-se în special pe cele de explorare şi redezvoltare zăcăminte, atât onshore, cât şi offshore, a adăugat şefa Petrom.

În primul semestru, OMV Petrom a produs 32,72 milioane barili echivalent petrol (bep) de hidrocarburi, în scădere cu 1% faţă de 33,2 milioane bep în intervalul ianuarie-iunie 2013.

Producţia internă de ţiţei a scăzut cu 1,1%, la 14 milioane barili, în principal din cauza declinului natural al zăcământului Suplacu.

Producţia internă de gaze a crescut cu 0,8%, la 17,1 milioane bep, susţinută de rezultatele pozitive ale campaniilor de reparaţii capitale offshore şi de sondele noi de pe zăcămintele Totea şi Mamu.

Producţia de ţiţei şi gaze din Kazahstan a fost mai mică cu 21,8% comparativ cu primul semestru din 2013, atingând valoarea de 1,6 milioane bep, în principal din cauza dificultăţilor legate de integritatea conductelor de pe zăcămantul Tasbulat.

Volumele de vânzări s-au diminuat cu 1% comparativ cu intervalul similar de anul trecut, din cauza scăderii vânzărilor în Kazahstan, parţial compensate de creşterea vânzărilor de ţiţei şi gaze in România.

Costurile de producţie ale grupului în dolari/bep au crescut cu 22% faţă de primul semestru al anului trecut, în principal din cauza creşterii costurilor de producţie în Romania şi a efectelor nefavorabile ale cursului de schimb valutar (deprecierea dolarului faţă de leu cu 3%).

"Costurile de producţie din România în dolari/bep au crescut la 17,59 dolari/bep, în principal din cauza noului impozit pe construcţii introdus în 2014 şi a costurilor cu personalul (incluzând şi cheltuieli nerecurente)", se arată în raportul Petrom.

Volumele vânzarilor de gaze ale OMV Petrom au fost în primele şase luni cu 11% sub nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut, comparativ cu scăderea de 5% a consumului estimat de gaze al României, reflectând preponderent extracţia scăzută din depozitele subterane în primul trimestru (întrucât compania a vândut cantităţi adiţionale de gaze în perioada de injecţie din trimestrele doi şi trei din 2013, în loc să le depoziteze pentru iarnă).

În primul semestru, consumul naţional estimat de energie electrică a scăzut uşor, cu 2%, în timp ce producţia estimată a fost cu 7% mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cea mai mare creştere provenind din surse regenerabile şi cărbune. Producţia neta de energie electrică a OMV Petrom a fost semnificativ redusă, reflectând producţia mai mică a centralei Brazi, de 0,64 TWh, faţă de (1-6/13: 0,98 TWh), determinată de scăderea marjelor ca rezultat al preţului mai mare al gazelor.

Producţia netă de electricitate a parcului eolian Dorobanţu a fost de 0,04 TWh, în declin de la 0,06 TWh în primul semestru din 2013, pentru care OMV Petrom a primit circa 70.000 de certificate verzi, jumătate dintre ele urmând să devină eligibile pentru tranzactionare dupa 1 ianuarie 2018. În urmă cu un an, Petrom a primit aproximativ 114.000 de certificate verzi, toate eligibile pentru tranzacţionare.

Rata de utilizare a rafinariei Petrobrazi a scăzut în primul semestru la 76%, faţă de 89% în urmă cu un an, din cauza opririi programate a rafinăriei.

Volumul vânzarilor din marketing a scăzut cu 7%, iar vânzările cu amănuntul s-au diminuat cu 4%, în principal din cauza creşterii taxelor la carburanţi in România şi a intensificarii concurenţei de pe piaţă. Vânzările comerciale au scăzut cu 12% din cauza concurenţei crescute pe piaţa motorinei şi ca efect al volumelor mai mari din 1-6/13 generate de oprirea rafinăriilor locale. În plus, cantităţi le de păcură contractate nu au fost vândute din cauza iernii blânde.

La sfârşitul primului semestru, OMV Petrom avea 782 de benzinării, cu 10 mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În trimestrul al doilea, profitul net al OMV a scăzut cu 25%, la 827 milioane de lei, de la 1,1 miliarde de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce vânzările s-au redus cu 6%, la 5,42 miliarde de lei, faţă de 5,78 miliarde de lei în urmă cu un an. Acest profit este atribuibil acţionarilor OMV Petrom excluzând elementele speciale.

Profitul net atribuibil acţionarilor OMV Petrom după deducerea profitului net atribuibil interesului minoritar a fost de 311 milioane de lei, în scădere cu 71%, de la 1,06 miliarde de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În trimestrul al doilea, preţul ţiţeiului a rămas favorabil, preţul mediu al ţiţeiului Ural înregistrând valoarea de 108,20 dolari pe baril, în creştere cu 6% comparativ cu intervalul similar din 2013. Preţul mediu realizat la ţiţei a crescut tot cu 6%, până la 96,95 dolari pe baril.

Costurile de producţie ale Grupului în dolari/bep au crescut cu 30% în trimestrul al doilea, din cauza costurilor mai mari înregistrate în România, a efectelor nefavorabile ale cursului de schimb şi a producţiei mai scăzute în Kazahstan.

În România, costurile de producţie în dolari/bep au crescut cu 31% în trimestrul doi, iar în lei/bep s-au majorat cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, reflectând în principal noul impozit pe construcţii introdus in 2014 şi costuri mai mari cu personalul (incluzând şi cheltuieli nerecurente) ca rezultat al negocierilor privind Contractul Colectiv de Muncă din trimestrul al doilea.


Musafir

#25078 Arpechim

2014-08-13 07:23

http://ro.wikipedia.org/wiki/Arpechim

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Arpechim Pitești este o rafinărie de petrol din România. Are două module similare cu o capacitate de 3,5 milioane de tone pe an, construite în 1969 și 1975. Arpechim a fost inițial proiectată ca parte a unui complex petrochimic; prima instalație a fost inaugurată în 1964, iar în 1971 rafinăria a fost integrată cu complexul petrochimic. Rafinăria Arpechim furnizează 60% din bitumul rutier folosit în asfaltări în România.

În mai 2006, a inaugurat o instalație care permite obținerea de carburanți cu un conținut redus de sulf, cu costuri mai mici și în concordanță cu standardele europene, retehnologizare care reduce semnificativ nivelul noxelor. Prețul instalației se ridică la 42 milioane euro. Investiția face parte din programul de modernizare elaborat de Petrom la rafinăriile Arpechim și Petrobrazi, în valoare de un miliard de euro, în perioada 2006-2010, în vederea alinierii tuturor produselor la standardele europene.

În anul 2006, Arpechim a rafinat 3,4 milioane tone de petrol, iar în anul 2005 a rafinat 3 milioane de tone.

În decembrie 2009, Petrom a vândut Arpechim combinatului chimic Oltchim, pentru suma de 13 milioane de euro. Petrom a transferat activele fixe aferente activității de petrochimie. Aceste active fixe includ instalația de piroliză, extracția de aromatice, polietilenă de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate, o serie de rezervoare precum și terenul aferent cu o suprafață de circa 150 de hectare. Unitatea de extracție aromatice are o capacitate de 50.000 de tone pe an, iar instalația de piroliză poate produce până la 200.000 de tone de etilenă și 95.000 de tone de propilenă pe an. Oltchim avea nevoie de piroliză pentru a deveni independentă în asigurarea cu materii prime.


Musafir

#25081 HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

2014-08-13 07:45

 NU A MAI AVUT CAND SA DUDUIE LA CAPACITATE :

 


Musafir

#25082 Oltchim și-a redus pierderile

2014-08-13 09:29

http://www.realitatea.net/oltchim-i-a-redus-pierderile_1502617.html

 

Oltchim a înregistrat pierderi de 114,51 milioane lei în primul semestru din 2014, în scădere cu 22% față de aceeași perioadă a anului trecut, când pierderile se cifrau la 147,49 milioane lei, potrivit situațiilor financiare transmise Bursei de Valori București /BVB/, potrivit AGERPRES.


Pierderile din exploatare au fost de 108,8 milioane lei, iar pierderile financiare s-au cifrat la 5,7 milioane lei.

Veniturile din exploatare s-au situat la 274,3 milioane lei, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut — 206,98 milioane lei, iar cheltuielile din exploatare s-au cifrat la 383,1 milioane lei.

În prima jumătate a anului 2014, vânzările pe piața internă de produse chimice ale companiei Oltchim au reprezentat 31% din cifra de afaceri, iar pe piața internațională — 69%.

Acționarul majoritar este statul român, prin Ministerul Economiei, cu o participație de 54,8% din totalul acțiunilor.

Oltchim se află în insolvență din ianuarie 2013 și este propusă pentru a fi privatizată în luna decembrie a acestui an.

 

Musafir

#25083 Oltchim și-a redus pierderile cu 22% în primul semestru

2014-08-13 09:36

http://www.agerpres.ro/economie/2014/08/13/oltchim-si-a-redus-pierderile-cu-22-in-primul-semestru-10-51-28

Compania Oltchim a înregistrat pierderi de 114,51 milioane lei în primul semestru din 2014, în scădere cu 22% față de aceeași perioadă a anului trecut, când pierderile se cifrau la 147,49 milioane lei, potrivit situațiilor financiare transmise Bursei de Valori București /BVB/.

Pierderile din exploatare au fost de 108,8 milioane lei, iar pierderile financiare s-au cifrat la 5,7 milioane lei.

Veniturile din exploatare s-au situat la 274,3 milioane lei, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut — 206,98 milioane lei, iar cheltuielile din exploatare s-au cifrat la 383,1 milioane lei.

În prima jumătate a anului 2014, vânzările pe piața internă de produse chimice ale companiei Oltchim au reprezentat 31% din cifra de afaceri, iar pe piața internațională — 69%.

Acționarul majoritar este statul român, prin Ministerul Economiei, cu o participație de 54,8% din totalul acțiunilor.

Oltchim se află în insolvență din ianuarie 2013 și este propusă pentru a fi privatizată în luna decembrie a acestui an.


Musafir

#25084 Re: Re:

2014-08-13 13:58

#25059: - Re:  

 

Daca tu poti spune ca se vehiculau liste de prin 2010 - 2011 iti pot si eu spune ca asta ar fi dorit Cernev si nu numai asta ... el a acuzat fosta conducere ca a marit salariile celor care lucrau in OLTCHIM.

 

Nu inteleg formularea

Liste erau cu siguranta. Radu Olaru poate confirma asta.

Acuzatiile catre fosta conduvcere pt marirea salariilor au fost aduse de adminii judiciari in RAPORT. Cernev nu a facut decat sa citeze.

Da, si eu spun ca a fost o eroare aia, si la vremea aia toata lumea se intreba cum de e posibil asa ceva!!!!

 

 

Citeste si te cruceste ce poate sa debiteze un lider de sindicat care trebuie sa lupte pentru salariati si nu sa fie impotriva lor!
"Cernev consideră că alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare  (adica de disponibilizare) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".

 

E foarte corect, in cursul a ceea ce ti-am zis mai sus, unde naiba e problema? Nu reusim sa diferentiem lucururile?


Musafir

#25085 Re:

2014-08-13 13:59

#25058: -  

 

SVO (SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM) DE LA VALCEA A INCALCAT TOT CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA......!!!!!!!!!!!!! DE LA PRIMA COPERTA PANA LA ULTIMA.

 

DOVADA, DE CE NU DISCUTAM DE AL TREILEA SINDICAT SUO (SINDICATUL UNIREA OLTCHIM) DE LA PITESTI, PENTRU CA EI STIU, BRAVOO PITESTIUL, PUNCTE DE VEDERE AU MAI FOST SI DE ACOLO DIFERITE, DAR NU S-A ABUZAT, PAREREA MEA, DACA ARE CINEVA SA LE REPROSEZE, SA O FACA...

SEMNATARUL CU PARAFA PE CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ESTE SLO (SINDICATUL LIBER OLTCHIM) DE LA VALCEA.

 

Deci nu reusesti sa aduci niste argumente clare, dar sa vii sa spui ca  "DOVADA, DE CE NU DISCUTAM DE AL TREILEA SINDICAT SUO (SINDICATUL UNIREA OLTCHIM) DE LA PITESTI, PENTRU CA EI STIU..."

mi se pare un nonsens, nu prea esti ambiguu in exprimare.

Sunt destule de reprosat si acolo, tocmai ti s-a raspuns.


Musafir

#25086 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-08-13 14:53

#25085: - Re:  NU MAI INSISTA AICI PE PETITIE, VEI RASPUNE IN FATA JUDECATORULUI DE FAPTELE TALE.

 ESTI UN NONSENS:

 O SA TI SE EXPLICE DE CATRE JUDECATOR IN FATA INSTANTEI CA VOI SVO SI SUO NU VA PUTETI PRONUNTA SAU SA FACETI ALTE ACTIVITATI FARA ACORDUL SLO CHIAR SI SUO, CONFORM CCM.

DE REPROSAT  DE LA PITESTI #25076, A SPUS DE ALTE ASPECTE CARE N-AU NICIO LEGATURA CU CEEA CE DISCUTI TU, SAU DETURNEZI ORI INCERCI SA DETURNEZI. ESTE PROBLEMA INTERNA SUO A CELOR DE LA PITESTI, CEEA CE A SPUS RESPECTIVUL DE LA #25076 .

SUO, NU A FACUT ALTE FAPTE SI DE CELE CARE LE-AU FACUT, AU INTREBAT SLO DACA SUNT DEACORD, MULTE ACTIUNI FIIND COMUNE SLO SI SUO LA CARE S-A PARTICIPAT IN COMUN, CONFORM CCM.

 VOI CEI DE LA SVO, ATI CALCAT IN PICIOARE CCM DIN PRIMA COPERTA PANA LA ULTIMA COPERTA, DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA ATI NIMICIT SI V-ATI AUTOPRONUNTAT PESTE TOTI SI FARA CEI DIN SLO SI SUO, ORI ALTI ANGAJATI CARE N-AU APARTENENTA SINDICALA SI PESTE PATRONAT SAU INTERESELE COMUNE ALE OLTCHIM RAMNICU VALCEA. Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

INSISTI SI BATI CAMPII, REVII CU LIMBAJ DE LEMN, INSA LEGEA E LEGE SI CCM ESTE LEGE JUDECATOREASCA PENTRU SC.OLTCHIM SA RAMNICU VALCEA SI IN VIGOARE.

#23159

DIGI 24 TV:

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/OLTCHIM+Peste+o+mie+de+angajati+dati+afara

POZA ARATA EXACT CAND SE JURA, REPETITIV.....(SE OBSERVA SATISFACTIA SI BUCURIA....!!!)


Musafir

#25087 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-08-13 14:57

#25084: - Re: Re:  

 ALOOOO......, LISTE FACUTE DE PATRON (Radu Olaru ESTE CONDUCEREA OLTCHIM, NU SINDICAT), NU DE TINE SVO SINDICAT MINORITAR SI NEREPREZENTATIV IN OLTCHIM, UMBLAI CU MAPA-N MANA PRIN COMBINAT SI GLASCIORUL TAU E PUBLIC PE TOATE TELEVIZIUNILE CAND ANUNTAI REPETITIV DISPONIBILIZARI, CONFORM LISTELOR CARE LE AI SI URMAU SA FIE DISCUTATE CU CONDUCEREA SI CEI INDREPTATITI SA DECIDA....

SALARIILE TREBUIAU NEGOCIATE FIIND OBLIGATIE PE CCM  SI NIMENI NU COMENTEAZA ACEASTA DECIZIE, DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA SE PRELUASE DE LA PITESTI O NOUA GRILA DE SALARIZARE SI NU SE PUTEA CA OLTCHIM SA FIE CU ALTA GRILA DE SALARIZARE IN CONDITIILE IN CARE  LA PITESTI ERA TOTUL OPRIT, OLTCHIM FIIND IN FUNCTIUNE ATUNCI...!!!

#23159

DIGI 24 TV:

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/OLTCHIM+Peste+o+mie+de+angajati+dati+afara

" Citeste si te cruceste ce poate sa debiteze un lider de sindicat care trebuie sa lupte pentru salariati si nu sa fie impotriva lor!
"Cernev consideră că alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare  (adica de disponibilizare) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică". "

 

SI NU MAI FACE PE CHIORUL ORI SURDUL SAU PENTRU CA STAI RAU CU  INTELIGENTA A PRICEPE CEVA DIN CEEA CE TU AI COMIS.

TIE CHIAR NU ITI ESTE RUSINE CU CE AI COMIS??? TU NU TE VEZI....???? ESTE PLIN INTERNETUL DE FAPTELE TALE, PLUS ALTE DOVEZI...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-13 15:02



Musafir

#25089 Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 15:27

#25087: - Re: Re: Re:  

Asta chiar are tupeu! Se bate cu caramida in piept ca vechea conducere a gresit ca ne-a marit salariile si ca nu ne-a dat afara inca din 2009.
Pai daca este asa el de ce a acceptat marirea de salariu si de ce nu si-a cerut disponibilizarea -  mai ales ca era Sef de Sectie cu atributii de PAZNIC.
A nuuu! Asta nu se poate. Pentru el si familia lui nu se pune! Ei trebuie sa stea in combinat si sa stea pe bani multi si somn cat cuprinde. A trebuit sa-si angajeze si nevasta si pajul - transferandu-i in OLTCHIM.
Atentie! Pe ce citerii? Nu cumva au dreptate cei care suspecteaza ca aceste angajari (facute fara concurs si fara a fi nevoie de alti salariati in combinat) au fost facute prin dare si luare de mita si prin trafic de influenta? Si aici se pot incadra si posturile create ad-hoc pentru diverse persoane si numirile in functii a diverselor persoane.


Musafir

#25090 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-08-13 15:31

#25089: - Re: Re: Re: Re:  

 Pot sa-i postez si ce spunea Gerea (stia adevarul mai bine el decat Cernev), pentru ca era uluit un lider sindical sarea in aparea lui, in loc sa tina cu angajatii, conform CCM, atunci tot Diculoiu (SLO) a intervenit repede spunand realitatea pentru momentul respectiv..., probe sunt pe net si pe petitie suficente...

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI 13.08.2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

 

Decizia din data de 15.05.2013 Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

 

Sau cum se autopronunta el pe-o banca in parc fara sa fi participat si nici invitat ori sa fi avut vre-un mandat din partea sindicatului care a semnat CCM si celuilalt sindicat de la Pitesti si nu raspundea intrebarilor reporteritei, comentand total contra intrebarilor in special disponibilizati.

https://www.youtube.com/watch?v=QilFOhhqLfc Corneliu Cernev - liderul sindicatului VICTORIA - OLTCHIM - 19 martie 2013

 

Plus tot net-ul ( ESTE PLIN CU CERNEV) ori peste tot in public, mass-media, presa, cu dovezi ale prezentei lui peste tot si-n toate...

 

Este de groaza acest individ si nu realizeaza ce fapte grave a comis si comite in continuare.

 I le-am postat repetitiv cu muuulte repetitii si  exista pe aceasta petitie ( cu riscul sa ma injure si cei de la petitie si altii...) si el nu concepe sa inteleaga,  a comis numai ilegalitati, inclusiv legea insolventei facand-o praf si pulbere.


Musafir

#25091 Re: Re: Re: Re: Re: Re: dragi iubitori ai sindicatelor, Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!

2014-08-13 16:49

#25055: - Re: Re: Re: Re: Re: dragi iubitori ai sindicatelor 

 

#24757 BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII SALARIILOR PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA .

Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA (PUNCT).

Va ofer text la interviu adevarul.ro  spus de Nita:

"Nu, nu, ea este in insolventa..."

"Este o procedura pe care o prevede legea, FMI nu are ce sa faca in asemenea situatie."

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!< =PIPEREA & CO SI RESTUL PARTICIPANTILOR... RESPECTA LEGEA ???

"Comitetul creditorilor este cel care spune ce trebuie sa faca cu aceasta companie"

"PENTRU CA, BANII SUNT AI LOR !!!"

"PAI, ASTA ESTE...!!!"

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 

#24788 Re: Rectificare bugetară:

 

 

#24789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

 

 

#24790 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

 

#24751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STOP CENZURA !!!!!!!!!!!

 

Toata lumea si toti trebuie sa se informeze cat si sa aibe limpezite ideile si definitivate spre solutionare, conform CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ) si tuturor legilor in vigoare care specifica libertatea de exprimare si libertatea de opinie, coroborat cu toate alte reguli si decizii legale ale legislatiilor si regulilor.

 

#24786 ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS

 

#24789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

 

#23472 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#24790 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

 

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

 

#24751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STOP CENZURA !!!!!!!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A & NATO

 

Convenţia europeană a drepturilor omului


Musafir

#25092

2014-08-13 17:43

Internetul este plin de minciunile a doi trei 'informatori' ca tine. Ai spus ca citeaza aia prin presa cele spuse pe PetitieOnline. Si eu spun ca e o minciuna ce spui tu pe aici. Interpretezi aiurea. Esti in situatia asta datorita unora care isi vad de treaba tocmai pentru ca exista destepti ca tine.

 

Toaca in continuare, vorbe seci, intoxicari.


Musafir

#25093 Re:

2014-08-13 17:51

#25092: -  

 Minciuna este aparitia lui CERNEV??? Pe sticla la tv sau in presa cu toate microfoanele pe el (BAI CERNEV , EL ESTE, EL CHIAR ESTE..., EL EXISTA..., EL, DE CE SA NU SPUNEM PUBLIC, EL EXISTA.......), FILMAT SI PREZENTAT AUDIO-VIDEO CU TOATE FAPTELE LUI ...!!!! ASTA VREI TU SA SPUI ????? DAR CE ESTE SVO ASTA: BANDITISM, HAITA, GRUP INFRACTIONAL...??? CE SUNTETI VOI????????

CE ESTE INTERPRETAT GRESIT, CAND CERNEV IN PERSOANA SI TOTI CEI DIN SVO CARE  AU FOST LA MICROFOANE SI IN PRESA AU GRAIT SI TRAMBITAT PESTE TOT ????!!!!!

BAI BAIATULE, TU AI FOST JOCUL ALORA SI NE-AI JUCAT PE TOTI. NU AVEAI VOIE SA DESCHIZI PLISCUL IN NUMELE NOSTRU. (PUNCT)

ESTI TU OTRAVIT DE NEMERNICIE SI PROSTIE CUMULAT CU SPALARE PE CREIER CU SODA CAUSTICA SI LESIE PE NEURON (SINGURUL CARE-TI PERMITE SA MAI SCRI AICI PUBLIC TAMPENII SI ACELA SUFOCAT SI STRANGULAT DE INDOBITOCIRE SI PROSTIE). AI NIMICIT TOT SI ITI PERMITI SA MINTI CONTINUU....

TU CHIAR NU TE VEZI CA RAMANE SCRIS AICI, CE SPUI????

P.S. Am postat repetitiv cu muuulte repetitii si  exista pe aceasta petitie ( cu riscul sa ma injure si cei de la petitie si altii...) si el (ei) nu concep sa inteleaga,  au comis numai ilegalitati, inclusiv legea insolventei facand-o praf si pulbere.

ACUM SPER SA NE INTELEAGA SI CEI CARE AU PETITIA SI CEI CARE NU NE INTELEGEAU DE CE REPETAM INCONTINUU POSTARILE..., EEEE UITE CA AVEM SI DIN ASTIA CARE SI CU PROBE SI DOVEZI, NU CONCEP CA EI SUNT SI CULMEA, MAI ESTE SI LEGE PE LUMEA ASTA DE RESPECTAT.

SVO SI CERNEV NE-AU MANCAT ZILELE SI ANII !!!!!!!!!!!!!!! IN ILEGALITATE FIIND  FARA ACORDUL NOSTRU.


Musafir

#25094 Re:

2014-08-13 18:31

#25092: -  

Bai ciorane, daca tu ai fi fost liderul sindicatului liber ne-ai fi vandut de mult.
Dupa spusele tale, ca lider SVO, trebuia sa plecam acasa cam din anul 2009.
Ghinionul nostru ca tu ai plectat acasa, cu coda intre picioare, abia anul asta.

Si ai dreptate cand spui ca vinovat este Roibu. Asa este ... este vinovat ca te-a angajat in Oltchim dupa ce cei de la Cartel Alfa si cei de la USG te-au mirosit, te-au analizat, te-au evaluat si ti-au dat niste suturi in cur aruncandu-te peste gardul USG.

Locul tau este la lada de gunoi pentru ca esti un mizerabil si pentru ca ai facut numai mizerii colegilor tai, indiferent de firma la care ai lucrat.


Musafir

#25095 Re: Re:

2014-08-13 18:37

#25093: - Re:  

 Stiti cum ii spunea Basescu lui Geoana "Dar cand ai fost acasa la Vantu ti-a placut"?

Asa este si cu Cernev: "Dar cand te dateai pe sticla ti-a placut"?
Nu uita cum faceai tu planificarile cu "intru in direct"!
Nu avea nimeni voie sa se dea pe sticla daca nu avea acordul tau.
Nu avea nimeni voie sa intre in greva foamei daca nu avea binecuvantarea ta.
Oricum ereau putini dintre noi care erau atrasi de sticla si care se considerau mari revolutionari.

Mari revolutionari de mucava aparuti din spuma marii si topiti ca spuma marii.

Hai pa ... ca pasi din Oltchim ai facut si foarte bine ai facut ... sau au facut altii ca ti-au dat papucii. Sper ca ti-ai luat si pijamaua cu tine!

electroliza 3

#25096 Cernev

2014-08-13 19:01

Lasati omul in pace ca este la pensie ,omul s-a strecurat prin viata ca gasca prin apa ,valoarea nu-l recomanda ,dar a avut gargara si i-a pacalit pe toti ,a avut numai functii bine platite asa ca omul a dus-o bine mai mul nu ar avea nici o valoare dac nu l-ati pmenii voi aici.


Musafir

#25097

2014-08-13 19:05

Topaia tot SVO-ul cand Cernev aparea la tv pe sticla, lasau munca, lasau copiii pe strada abandonati, terminau cu telenovelele, aruncau semintele, inchideau usile, geamurile si minuneeeee... APAREA EL LIDERO https://www.google.ro/webhp?tab=ww&ei=EobrU7qaK-6RywPplYHYBw&ved=0CBQQ1S4#q=corneliu+cernev  BAAAAAAAAAA VOI SUNTETI NEBUNI STRIGA UNU DIN SVO, NU MAI VORBESTE NIMENI, E TATICUL LA TV NE TRANSMITE STIRI, UITE-L BAAA PE TACTO LA TV, ASTA E LA PALATUL VICTORIA, ARE DUPA EL UN OM SIMPLU SI AMARAT CARE IESISE DIN GREVA FOAMEI, VEZI CAT LUX ETALEAZA EL, ALA DE LANGA EL ESTE IN PUFOAICA..., VEZI BAAAA PROSTULE..., VEZI.., V-AM SPUS EU ASTA AJUNGE MARE, CUM BAAAA..., NU-L VEZI E CU MINISTRU..., E DAT DRACU ASTA II FACE PE TOTI....

 

http://stiri.tvr.ro/oltchim-ramnicu-valcea-opt-angajati-raman-in-greva-foamei-joi-grevistii-vor-merge-la-guvern_37899.html

in vizita la o cafea Palatul Victoria:

 

SCIRBA NENOROCITA,SA MA PUPI IN SPATELE GARI?NU E PIPICASSO

#25098 cernevee,ia ti pe muher[vagaboanta],gaoaza,cap de magar si miiirs in BULGARIA

2014-08-13 19:05


Musafir

#25099 Re: Cernev

2014-08-13 20:05

#25096: electroliza 3 - Cernev  

 Asta pensie???? Pentru asta trebuie sa muncim noi sa-i scoatem lui pensia...ptiuu drace..., pai indisciplina ar trebui sa-l penalizeze la pensie..., pentru ca el ne-a penalizat pe noi si incearca inca sa faca nenorociri in jurul lui....


Musafir

#25100

2014-08-14 04:15

Stai linistit, pentru pensia voastra trebuie sa munceasca altii, generatia de care v-ati batut joc si care nu mai are loc de marii pensionari din campul muncii. Dar asta e alta discutie. Veninul care iese din cuvintele voastre o sa va duca pe linie moarta. Oricum sunteti pe linie moarta. Sunteti tari numai cand e de injurat, cand e de facut ceva concret va ascundeti pe acasa. Mai pune niste maimute ca la asta te pricepi.