Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#22626 Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

2014-06-21 12:35

http://www.criterii.ro/index.php/en/national/10000-procesul-murdar-al-secolului-statul-contra-roibu

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

Nicicând Europa, ca să nu mai vorbim despre România, nu a cunoscut un proces mai murdar, mai ipocrit, mai manipulator.

Nicicând statul român nu s-a îndreptat împotriva unui cetățean al său cu pretenții atât de absurde, atât de grotești.

Statul roman, prin reprezentantul său legal, administratorul judiciar al Oltchim Gheorghe Piperea, l-a dat în judecată pe Constantin Roibu, fost director general al Oltchim, cerându-i daune materiale de 500.000.000 euro.

Procesul a început, la Rm. Vâlcea, având un prim termen pe 18 iunie a.c. Din cauza scandalurilor din politică, nimeni nu i-a acordat atenție.

Îi vom acorda noi, pentru a demonstra că un stat corupt vrea să se salveze pe spinarea unuia care i-a fost colaborator și i-a îndeplinit ordinele.

Ceea ce veți citi în continuare este doar scheletul unei demonstrații care s-ar putea întinde pe sute de pagini. Balena este uriașă, să ne mulțumim cu studiul coloanei ei vertebrale.

Administratorul judiciar Gheorghe Piperea nu a reușit să redreseze combinatul Oltchim, a lucrat cu firmele definite de el drept căpușe, a ratat privatizarea, a redus activitatea combinatului până la limita intrării în comă, a disponibilizat o mie de persoane cărora nu li s-au plătit salarii compensatorii, a îndreptat totul într-o direcție necunoscută.

În tot acest timp, guvernul a lansat promisiuni, a schimbat miniștri, a folosit minciuna pentru a sări peste campanii electorale. De curând, a recidivat, programând privatizarea dincolo de prezidențialele din noiembrie.

Sare în ochi faptul că există scenarii oculte. Iar la aceste scenarii se adaugă acum o pată de culoare: intentarea unui proces cu daune uriaşe fostului director general Constantin Roibu.

Nu îl apărăm pe Roibu, apărăm un pricipiu.

Un director al unei firme de stat poate fi învinuit de folosirea activelor statului în interes personal, de corupţie, clientelism, de toată gama de infracţiuni posibile şi imposibile. De un singur lucru nu poate fi însă acuzat acel director şi anume de ducerea la îndeplinire a unor decizii ale guvernului, ale adunării generale a acţionarilor, aşadar ale statului.

Vorbim aici, repet, în principiu.

Dacă Gheorghe Piperea îl dădea în judecată pe Constantin Roibu pentru că a semnat contracte oneroase, pentru că a lucrat cu firme prietene, pentru că a luat acasă bucăţi din Oltchim, tăceam şi aşteptam sfârşitul procesului. Sunt destui cei care, îndreptăţit sau nu, l-au acuzat pe Constantin Roibu de corupţie. Însă nu despre corupţie este vorba aici, în acest proces, ci despre, chipurile, greşeli de management ale căror costuri s-ar ridica la o jumătate de miliard de euro.

Este un pumn de praf în ochi şi remarcăm cu satisfacţie că procesul nu face vâlvă, că Gheorghe Piperea s-a înşelat, că diversiunea nu a funcţionat.

Deocamdată.

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

Totuşi, opinia publică nu e idioată, simte manipularea şi ştie că Oltchim nu a fost combinatul lui Constantin Roibu încât să ia decizii singur şi să plătească tot singur.

Câteva exemple dintr-un dosar alcătuit ca documentare pentru acest articol vor argumenta cele spuse.

Combinatul Oltchim Rm. Vâlcea a suferit, după anumite opinii avizate, efecte nocive deosebit de grave prin acţiunile acţionarului minoritar PCC SE. La un moment dat, preşedintele comisiei de control a activităţii SRI de la acea dată, deputatul Cezar-Florin Preda, a primit o scrisoare prin care se solicită investigarea acţiunilor dăunătoare ale firmei amintite. Scrisoarea este semnată de: Ion Cîlea (preşedinte CJ Vâlcea), Petre Ungureanu (prefect Vâlcea), Romeo Rădulescu (primar Rm. Vâlcea), Gh. Davidescu (prefect Argeş), C. Nicolescu (preşedinte CJ Argeş), Tudor Pendiuc (primar Piteşti). Toţi aceşti domni declară că sunt îngrijoraţi de declinul Oltchim şi că această situaţie este imputabilă alcuiva decât lui Constantin Roibu.

În mai 2011, sub semnătura premierului Emil Boc, este aprobat un memorandum prin care se solicită:

„Aprobarea preluării de către Oltchim de la OMV Petrom a instalaţiilor rafinăriei Arpechim Piteşti.”

Un alt memorandum, din 2010, aprobat, de asemenea, de premierul Boc şi contrasemnat de miniştri Videanu şi Vlădescu, vorbeşte despre necesitatea acordării unei garanţii de 339,2 milioane de euro Oltchim în cadrul unui program de investiţii, lucru care nu s-a realizat.

Câteva zeci de asemenea documente demonstrează că directorul general nu a luat măsuri discreţionare, iar dacă activitatea combinatului a înregistrat pierderi uriaşe, acest fapt se datorează unui complex de factori: garanţiile nu au fost acordate, conversia datoriilor în acţiuni nu a fost făcută, Arpechim nu a fost preluat de către stat, PCC a continuat să acţioneze aşa cum a dorit.

Cine plăteşte pentru toate acestea ?

Dacă alături de Constantin Roibu, ori înaintea acestuia mai degrabă, ar fi fost chemaţi în judecată primul ministru, miniştri, directorul SRI şi directorul SIE, adică toţi cei implicaţi,ori din incompetență neimplicaţi, în luarea deciziilor, de-a lungul anilor,în ceea ce priveşte evoluţia Oltchim, atunci am fi putut spune că avem de a face cu o revoluţie în materie de responsabilitate a statului faţă de averea sa. E absurd însă ca în scopul unei diversiuni ieftine, să fie chemat în instanţă acarul Păun.

Chiar dacă pe acest acar îl cheamă Roibu.

Ar mai fi de adăugat ceva. De-a lungul anilor, o serie de oameni politici şi-au declarat susţinerea şi admiraţia faţă de Constantin Roibu, l-au demumit manager providenţial, salvator al Vâlcii şi Argeşului. Ar fi de dorit ca demnitatea să îi facă pe toţi aceştia să reacţioneze în faţa unei nedreptăţi uriaşe care i se face acum acestui om.

Cândva, l-am socotit pe Constantin Roibu vinovat de prea multă implicare nocivă în viaţa politico-mediatică a Vâlcii. Păstrez şi acum aceeaşi opinie.

Consider însă că este o datorie de conştiinţă să apăr un om de acuzaţiile care trebuie aduse unui sistem, unei guvernări sau mai multora, unor ţări mai mult sau mai puţin prietene, Europei chiar.

Constantin Roibu nu poate fi lăsat singur în faţa celor care vor să-l vadă ars pe rug doar pentru a nu li se vedea lor păcatele.

Sunt convins că într-o ţară normală şi într-o perioadă normală Constantin Roibu ar fi socotit un stâlp al societăţii, un mare manager.

În fond, prăbuşirea Oltchim poate fi considerată, până la un moment dat, o vină a sistemului. Îi putem spune chiar sistem ticăloşit.

Sunt vinovaţi premierii din 2007 încoace, miniştrii de resort, reprezentanţii de rang înalt ai judeţelor Vâlea şi Argeş. Este vinovată clasa politică din cele două județe.

Un proces al tuturor acetor vinovăţii ar fi de dorit dar , din păcate, e irealizabil. Nu acceptăm însă ideea de a înlocui un asemenea proces cu procesul unui singur om.

Acum, când corabia naufragiază, ştim cine fuge.

Noi, nu.

Vom reveni.


Musafir

#22627 Re: Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

2014-06-21 12:53

#22626: - Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim - http://www.oltchim.ro/index.php?name=relatia-cu-investitorii/informatii-financiare) pe "masa".

Se vede in mod clar care au fost datoriile Oltchim la data la care domnul Constantin Roibu nu mai era Director General al Oltchim, datorii acumulate in 20 de ani, datorii care se pot cuantifica in tot ceea ce s-a facut in Oltchim (instalatii noi, modernizari, hulitul Arpechim, autorizatii de mediu, de instalatii, etc.)
- la 30.09.2012 - 2.656.632.919 lei (adica - 603.780.209 EURO - la un curs EURO / lei = 4,40 lei).

Domnul Piperea a uitat sa spliteze cele cca. 800.000.000 EURO in doua: "epoca Roibu si 'epoca" de dupa Roibu.

Dupa cum se vede, in perioada de dupa Roibu, datoriile Oltchim au crescut cu 200 de MILIOANE de EURO - NUMAI IN TREI LUNI DE ZILE - FARA SE SE MAI FACA NIMIC IN Oltchim !!!


TREBUIE SA SPUNEM CA NICIODATA OLTCHIMUL NU A INREGISTRAT CRESTEREA DATORIEI INTR-UN TRIMESTRU (SAU INTR-UN AN SAU INTR-UN "CINCINAL") CU O SUMA ASA DE MARE (cca. 200 MILIOANE de EURO).

http://i.imgur.com/j9lCoT4.png?1?8843...


Musafir

#22628

2014-06-21 13:01

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA,DADEAI LUMEA AFARA CUM ZICI IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII .NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."




JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!


Musafir

#22629 Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

2014-06-21 13:15

#22627: - Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

SI HAI SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

ATENTIE, CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).

Si sa vedem documentele (RAPORTUL transmis catre BURSA DE VALORI BUCURESTI):

(www.oltchim.ro/index.php?name=relatia-cu-investitorii/informatii-financiare).

 

 

http://i.imgur.com/WmhzyaU.png?1?2467...

http://i.imgur.com/UyDKhmg.png?1?2387...

TREBUIE SA SPUNEM CA NICIODATA OLTCHIMUL NU A AVUT O PIERDERE ASA DE MARE (cca. 211 MILIOANE de EURO) INTR-UN AN.


NU SE POATE SA AI ASA PIERDERI IN INSOLVENTA CAND TU NU AI "BATUT" UN CUI IN OLTCHIM SI CAND AI TERIMIS ACASA CCA. 1000 DE SALARIATI (O TREIME) !!!

ATAT DOMNUL PIPEREA CAT SI DOMNUL MINISTRU NITA SI MAI ALES "COMITETUL CREDITORILOR OLTCHIM" TREBUIE SA SE INTREBE DACA NU CUMVA PROASTA ADMINISTRARE A OLTCHIMULUI - INCEPAND CU 01 OCTOMBRIE 2012 - ESTE CAUZA REALA A ACESTOR CRESTERI A DATORIILOR SI A PIERDERILOR NEMAIVAZUTE IN OLTCHIM !!!

ESTE O BATJOCORA LA ADRESA CELOR DIPONIBILIZATI CARORA TE PLANGI CA NU AI 9 MILIOANE DE EURO PENTRU CA SA LE PLATESTI SALARIILE COMPENSATORII DAR TU, ITI PERMITI SA RISIPESTI IN VANT 211 MILIOANE DE EURO, MAI ALES PRIN PRISMA FAPTULUI CA ATUNCI CAND AI DISPONIBILIZAT ACESTI OAMENI AI FACUT-O IN NUMELE UNOR ECONOMII CARE "SALVEAZA" OLTCHIMUL:

(http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/)

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual)."

UNDE SI LA CINE SUNT "PIERDUTE" DOMNULE PIPEREA CELE 211 MILIOANE DE EURO, IN  ANUL 2013 - PRIMUL AN AL INSOLVENTEI OLTCHIM SUB ADMINISTRAREA DUMNEAVOASTRA?


Musafir

#22630 Re: Re: Re: EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

2014-06-21 13:54

#22477: - Re: Re: EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.rominsolv.ro/situatia-financiara-a-oltchim-sa/        MINCIUNI ROMINSOLV

http://www.rominsolv.ro/anuntul-privind-vanzarea-la-licitatie-a-activului-ramplast-oltchim/

ANUNT PRIVIND VANZAREA LA LICITATIE A ACTIVULUI RAMPLAST, OLTCHIM

Consortiul de administratori judiciari ai S.C. OLTCHIM S.A., ROMINSOLV SPRL si BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, organizeaza in data de 08.10.2013, ora 11:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, licitatie publica cu strigare pentru vanzarea in bloc a activului “RAMPLAST DMC”, situat in Str. Uzinei Nr. 1, Ramnicu Valcea, jud. Valcea si Ramnicu Valcea, Raureni, punct „Filipini”, jud. Valcea, format din terenuri, constructii si echipamente extrudare PVC pentru rame usi si ferestre. Pretul de pornire a licitatiei este de 6.093.761 EUR (exclusiv TVA). Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, cel mai tarziu in data de 07.10.2013, ora 16:00 inclusiv, documentele specificate in cuprinsul caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL pentru echivalentul in RON al sumei de 5.000 EUR (exclusiv TVA). Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.319.94.76.

=======================================================================================

IN TIMPUL INSOLVENTEI NU SE VINDE IN FORMA CARE ARATA ACTELE  PUBLICATE DE VOCEAVALCII.

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

 

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/03dd0bc72379e036b7440fe8cf6798b3_...

http://www.voceavalcii.ro/images/oltchim_contracte/oltchim%20contract%201.jpg...

http://www.voceavalcii.ro/images/oltchim_contracte/oltchim%20contract%201%201.jp...

http://www.voceavalcii.ro/images/oltchim_contracte/oltchim%20contract%202.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014-06-07 17:39

 

 

 

 

 

 

 

VOCEA VÂLCII vă prezintă dovezi covârşitoare că din combinatul chimic Oltchim se vinde fier vechi. După a doua încercare ratată de privatizare a combinatului chimic Oltchim, atât salariaţii, cât şi cei disponibilizaţi nu mai au nicio speranţă că ceea ce a fost odată perla chimiei româneşti nu va ajunge la fier vechi. De fapt, încet, încet din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după ce fostul manager Constantin Roibu a fost înlăturat.

De curând, am intrat în posesia a două contracte, din care rezultă, fără echivoc, că fostele conduceri ale combinatului din timpul mandatelor miniştrilor liberali Vosganian şi Gerea au vândut fier vechi din Oltchim.

Primul document în posesia căruia am intrat este un contract de vânzare-cumpărare din data de 14.05.2013, când director era Mihai Tălpăşanu, care avea drept obiect vânzarea, respectiv cumpărarea deşeurilor metalice şi nemetalice, adică deşeuri inox austenitic pregătit şi deşeuri inox austenitic nepregătit. Firma care urma să cumpere deşeurile este din Râmnicu Vâlcea şi se numeşte SC SILNEF MG şi este administrată de Ion Mihalcea. Contractul s-a derulat în perioada 01.05.2013 – 31.12.2013. Preţul pentru care s-a perfectat afacerea a fost de 1.680 USD/tonă deşeu pregătit, respectiv 1.500 USD deşeu nepregătit.

Surse din combinat susţin că afacerea cu fier vechi a ajuns şi la urechile administratorului judiciar Gheorghe Piperea, care a turbat când a auzit. Avocatul s-a dus şi i-a cerut sprijinul ministrului Economiei de atunci, Varujan Vosganian, care a demarat o anchetă. Din păcate, aceasta nu a mai fost finalizată niciodată pentru că Vosganian a fost schimbat, iar la cârma ministerului a ajuns un alt liberal, Andrei Gerea.

Al doilea contract de vânzare a fierului vechi apare în „epoca" Gerea, când combinatul a fost condus de un apropiat al acestuia şi anume directorul Marius Pîrvu. Perioada se suprapune primului contract deoarece este cuprinsă între 16.10.2013 şi 31.12.2013. Ceea ce este ciudat şi creează semne de întrebare este preţul, de data aceasta mult mai mic. În acest al doilea contract, unde beneficiar este o firmă din judeţul Argeş, SC LIFE TIME CHIMICAL SRL, preţul negociat este de 1.020 USD/tonă în cazul deşeurilor din inox austenitic pregătit şi de 975 USD/tonă, în cazul din inox austenitic nepregătit.

Aşteptăm explicaţii publice din partea Ministerului Economiei în privinţa celor două contracte şi poate cei care conduc acum combinatul reuşesc să ne răspundă la câteva întrebări de bun simţ:

• de ce se vinde din combinat fier vechi, dacă se trâmbiţează peste tot că se doreşte privatizarea combinatului?

• unde a dispărut secţia de apă distilată?

• ce cantităţi de fier vechi au fost vândute şi ce s-a întâmplat cu banii încasaţi din vânzare?

NU E FOTAAAAAAAAA CI MARGELATU

#22631 Re: Re: AM UITAT SA TI SPUN FRATEEEE;ARE DOSARUL STERS,S A OCUPAT FELIX MOTANUL

2014-06-21 14:34

#22624: PIPPICACATU sau Margelatu care suge p...a lu Diculoiu - Re: AM UITAT SA TI SPUN FRATEEEE;ARE DOSARUL STERS,S A OCUPAT FELIX MOTANUL

LASA MAI GHIOCA] GAOAZA MIZERABILA,CA O SA TI VINA RINDUL CU TACTO CERNEV SI PIPEREA ,DE O SA MI SUGETI ACADEAUA

OMUL CARE NU ESTE PATAT

#22632 22552-intereseazate

2014-06-21 14:37

22552-Domnule Fota eu nu mint daca vrei sa te convingi intreaba sindicalistii din toate sindicatele care au fost pe 06.02.2014 la intalnirea cu fostul ministru Gerea , inclusiv salariatii care au fost in Sala Mare a Pavilionului cand a venit la Oltchim ministru Nita-daca te vei interesa i-mi vei afla si identitatea.

 


Musafir

#22633 Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

2014-06-21 14:52

#22629: - Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

DOM PIPEREA ASA NE-A FOST VORBA ... UNA SPUI SI ALTA FUMEZI?

"Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate. Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm. Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori", a spus Piperea, pe 13 aprilie 2013, la un post privat de televiziune."

http://www.capital.ro/pipereacomitetul-creditorilor-oltchim-aprobat-luni-este-format-din-avas-electrica-bcr-bt-si-mfc.html

DOM PIPEREA ASA NE-A FOST VORBA ... UNA SPUI SI ALTA FUMEZI? AI SPUS CA VEI AVEA UN PLAN DE REORGANIZARE IN "septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist". VI IN DATA DE 18.06.2014 SA NE SPUI CA VEI AVEA UN PLAN DE REORGANIZARE LA SFARSITUL LUI AUGUST 2014 SAU IN DECEMBRIE DUPA PRIVATIZARE! ASTA MA FACE SA CRED CA NU AI MASURA REALITATII SI CA ESTI DUS ... CU PLUTA PE "MEANDRELE CONCRETULUI".
RUSINE DOM PIPEREA, RUSINE!!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-06-21 15:37


VA SPUNE FOTA ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL

#22635 NU MA INTERESEAZA CINE ESTI D LE,IAR PT CA MA TOT PROVOCATI

2014-06-21 21:00

#22632: OMUL CARE NU ESTE PATAT - 22552-intereseazate

PE ACESTI DOMNI DE LA PUTERE[DACA I POT NUMI DOMNI],NU URMARESC DECIT DISTRUGEREA OAMENILOR SARACI DE RIND;UITATI VA FRATILOR LA TOATE INDUSTRIILE DIN TARA  CE SA INTIMPLAT CU ELE IN DECURSUL A 25 DE ANI,HOTIE PE FATA ,ACUM REVENIM LA OLTCHIM,ACESTE MIZERIII DE POLITICIENI,ACEST GUVERN NESIMTIT,CHIAR NE A DISTRUS,CU MINCIUNILE LOR PRIN INFILTRAREA UNOR PERSOANE DUBIOASE PRINTRE OAMENI,CARE NU AU FACUT ALTCEVA DECIT SA NE MINTA,DENIGREZE ,SANTAJEZE SI SA NE AMENINTE,VEZI CHIPURILE CA TU OMULE DE RIND NU AI VOIE SA TI DAI CU PAREREA[VEDETI CAZUL MEU FOTA,CU MIZERIA DE CERNEV,IN LEGATURA CU REPORNIREA OLTCHIM],ACESTI NEMERNICI CARE CHIPURILE VOR SA NE SALVEZE,NU AU FACUT ALTCEVA DECIT SA NE MINTA SI SA NE SANTAJEZE PRIN ACESTI NEMERNICIII,[CA ALTFEL NU I POT NUMIII]IAR DACA INCERCI SA LE SPUI ADEVARUL S A VAZUT IN CAZUL MEU,TE AMENINTA SI DENIGREZA,ATIT VREAU SA VA SPUN;CA POLITICUL DIN TARA ASTA PRAPADITA,NU URMARESTE DECIT BUZUNARUL LUI PROPRIU ,INTERESELE LOR SI CHIAR NU I INTERESEAZA DE NOI, CHIPURILE  PRIVATIZARE,DAR ZLOTIII STIU SA I IA ESCROCIII,PT CA IN TOATA TARA ACESTE PRIVATIZARI AU ESUAT,IAR BANUL E IN BUZUNARUL LOR[VEZI A NASTASE SI TARICEANU CU PETROM DIN 2004 SI APOI 2008,CIND SE PUTEA REGLEMENTA SITUATIA OLTCHIM,DAR NU S A VRUT,PT CA  ACESTI BAIETI DESTEPTI AU LUAT MALAIUL,ZECI DE MILIOANE DE EURO],ASTA I ADEVARUL FRATILOR,MINCIUNI,MINCIUNI SI MINCIUNELE SI CA SA INCHEI ACEST SUBIECT NUMIT OLTCHIM,VOM AJUNGE EXACT CA U S G,ADICA PUTINI ,FOARTE PUTINI.ACUM O SA MA INTREBATI CE E DE FACUT;EU NU POT DECIT SA VA INDRUM SPRE PROTESTE SI ATIT,DA NU MAI STATI SA MINCATI ,SA DORMITI SI SA BETI,CA VOM PLECA ACASA PT INDIFERENTA PE CARE O ARATAI,EU CHIAR VA PUP PE PORTOFELUL GOL,NU I ASA GHIOCA ?CA TU AI PORTOFELUL PLIN?

FOTA E UN PROST?

#22636 Re: NU MA INTERESEAZA CINE ESTI D LE,IAR PT CA MA TOT PROVOCATI

2014-06-21 21:09

#22635: VA SPUNE FOTA ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL - NU MA INTERESEAZA CINE ESTI D LE,IAR PT CA MA TOT PROVOCATI

AM UITAT UN SINGUR LUCRUUUUUUUUUUUU,PRIORITATEA NR 1 A ACESTUI GUVERN,SE MAI FINALIZEAZA,SAU NU,,,,PAI VA SPUN TOT EU ,NU MAI E OLCHIMUL NICI O PRIORITATE,DE ACEEA LA ADUS PE NEMERNICUL DE PIPEREAAAAAA,SA PORNEASCA, SA PRIVATIZEZE[CHIPURILE]SI SA NU PLECE OAMENI ACASAAAAAAAAA,ACUM TRAGE TI VOI CONCLUZIILE FRATILOR

ATI AJUNS LA MINUTA LUI PIPICASSO?DA SAU NU?

#22637 Re: Re: NU MA INTERESEAZA CINE ESTI D LE,IAR PT CA MA TOT PROVOCATI

2014-06-21 21:32

#22636: FOTA E UN PROST? - Re: NU MA INTERESEAZA CINE ESTI D LE,IAR PT CA MA TOT PROVOCATI

IAR PT ACESTI MINCINOSI ORDINARII DE CERNEV SI TALPASANU;CERNEVEEEEEE,UNDE I REPORNIREA EL3,OXO SI DOF? ?,,,,TALPASANULEEEEEEEEEEEEE ,UNDE E REPORNIREA MONOMERULUI SI PVC urilor [poate a wc lor],CA ASA LE PROMITEAI DISPONIBILIZATILOR ANUL TRECUT IN SEPTEMBRIE,ITI ADUCI AMINTE?   SPUNE SI ACUM TALPASANULE,SPUNE CERNEVEEEEEEEEEEEE,CUM E?,,,,,,,SPUNETI LE PROSTILOR DE OLTCHIM,CUM E TRADATORILOR SI MINCINOSILOR

picasso a spus atunci ;ca privatizarea oltchim e un escec si putem face pariu pe o lada de bere

#22638 pt ca am uitat sa ti dau replica DOMNULE,cauta ce a zis fota in iarna lui 2013

2014-06-22 06:21


Musafir

#22639

2014-06-22 08:49

MULTI!!!!! MULTI!!!! DAR PROSTI!!!!JUCATI DE FLECURILE PANTOFILOR CU TOC AI LUI MARIA MUNTEANU MARDARE
PLINGETI CU LACRIM PE ALTI SI CAUTATI ALTE LOCURI DE MUNCA

Musafir

#22640

2014-06-22 09:01

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA,DADEAI LUMEA AFARA CUM ZICI IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII .NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."




JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!

acu cine mai e de vina escrocule si tradatorule,te intreaba PIPICASSO

#22641 Re: vai de mamele noastre de prostiii satului,cum e cernevee cu D L ROIBU?

2014-06-22 09:37

AM UITAT SA TI DAU NUMELE CERNEVEEEEEEEE

#22642 Re: Re: vai de mamele noastre de prostiii satului,cum e cernevee cu D L ROIBU?

2014-06-22 09:39


Musafir

#22643 Re: Re: Re: Re:

2014-06-22 10:27

#22563: - Re: Re: Re:

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

OMUL CARE NU ESTE PATAT

#22644 FITI BARBAT

2014-06-22 11:17

Domnule Fota se pare ca nu-ti place ca mai sunt si unele persoane care au curajul sa infrunte sistemul tie iti place sa te dai mare ca numai tu esti un luptator si ca deti adevarul absolut accepta si alte persoane care vor binele OLTCHIMULUI.

Musafir

#22645

2014-06-22 11:17

#22643: - Re: Re: Re: Re:

Secunda piperata...

ITI RECOMANDA MARGELATU,SA O BEL,,, LA BAIATU

#22646 PIPEREAA,IA O PE OLT LA VALEE, CA AJUNGI IN DUNARE,LA GIURGIU

2014-06-22 11:22

STIMA OMULE SAU DOMNULE?

#22647 NU MA DAU MARE SI CHIAR TE RESPECT PT CA, GINDESTI CA MINE

2014-06-22 11:24


Musafir

#22648

2014-06-22 11:27

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA,DADEAI LUMEA AFARA CUM ZICI IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII .NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."




JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!

RESPECT OMUL DE RIND SI ATIT

#22649 Re: NU MA DAU MARE SI CHIAR TE RESPECT PT CA, GINDESTI CA MINE

2014-06-22 11:29

#22647: STIMA OMULE SAU DOMNULE? - NU MA DAU MARE SI CHIAR TE RESPECT PT CA, GINDESTI CA MINE

VREAU SA TE ROG FRUMOS SA NU MA MAI JIGNESTI SI TU[CA SINT SATUL DE 1 AN SI 6 LUNI],EU NICIODATA NU AM FOST INCREZUT SI MARE,MAI INTREABA OAMENII DIN OLTCHIM


Musafir

#22650 Re: LASA I FRATEE,OAMENII TREBUIESTE ASI FACE SIESTA LA SERVICIU

2014-06-22 11:42