Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PT FRAIWERI DIN OXO DOF SI EL3,de la fota

#22201 vai de mamele voastre de labagiii oltchimuilui: va pup pe portofelul gol

2014-06-16 18:58

#22200: - Re:

DORMITI GORNISTILOR IN VESTIARE,DORMITI CA VA MAI APARA SULEA SPATARUUUUUUL,STATI SI DORMITI CACANARILOR,CA O SA PLECATI ACASAAAAAAAAAAA,VA SPUNE FOTAAAAAAAA

ASTA O SPUNE FOTA,O VEI FURAAAAAAAAAAAAAA

#22202 Re: Compania RCS&RDS va finanţa Oltchim cu 1,5 milioane de euro

2014-06-16 19:03

#22198: - Compania RCS&RDS va finanţa Oltchim cu 1,5 milioane de euro

ce sa mai discutam? cazul CERNEV;[tradatorul,mincinosul OLTCHIMULUI si somnorosul] ACASA CERNEVEEEEEEEEEEEEE CA TE VOM DECAPITAAAAAAAAAAAAAA


Musafir

#22203

2014-06-16 19:15

Judecătorii au confirmat pentru a treia oară că Adrian Duicu făcea trafic de influenţă în biroul lui Ponta din Palatul Victoria. STENOGRAME NOI: „Duceţi-vă şi omorâţi-i cu banii”

http://www.gandul.info/stiri/judecatorii-au-confirmat-pentru-a-treia-oara-ca-adrian-duicu-facea-trafic-de-influenta-in-biroul-lui-ponta-din-palatul-victoria-stenograme-noi-duceti-va-si-omorati-i-cu-banii-12769093

Judecătorii de la Curtea Supremă şi Curtea de Apel au confirmat pentru a treia oară că Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă în biroul lui Victor Ponta din Palatul Victoria. Informaţia apare în motivarea prin care mandatul de arestare preventivă a lui Adrian Duicu a fost prelungit pe data de 28 mai la Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii au confirmat din nou referatul DNA prin care au solicitat prelungirea arestării preventive pentru Adrian Duicu. În referat, anchetatorii au susţin faptul că pe 13 iunie 2013 Duicu s-a aflat în Palatul Victoria unde şi-a traficat influenţa pentru şeful poliţiei judeţene Mehedinţi, Constantin Ponea, care l-ar fi ajutat să câştige procesul cu ANI pe incompatibilitate.Vezi în text şi alte detalii din această cauză.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/12769093/1/clipboard01.jpg?...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luni 16 iunie, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea lui Adrian Duicu de a fi cercetat în libertate. Anterior pe 28 mai tot Curtea de Apel Bucureşti a dispus prelungirea arestării preventive a lui Duicu, măsura fiind confirmată şi de către Curtea Supremă.

În motivarea Curţii de Apel de pe 28 mai, judecătorii constată că Adrian Duicu făcea trafic de influenţă la nivel înalt şi confirmă referatul DNA cu propunerea de arestare.

Dosarul Duicu pe scurt. Din informaţiile prezentate până acum de procurori reiese că Adrian Duicu conducea în Mehedinţi o reţea de corupţie integrată. Potrivit DNA, în centrul reţelei se plasează el şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Constantin Ponea. Duicu îşi folosea influenţa politică pentru a-l menţine în funcţie pe şeful IPJ, dar şi pentru a-l promova la Bucureşti în structurile centrale.

DESCARCĂ AICI MOTIVAREA INSTANŢEI

Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului din Palatul Victoria. Duicu ar fi cerut ca şeful IPJ din judeţ, Constantin Ponea, să fie menţinut şi apoi avansat, iar în schimb poliţistul i-a promis că îl scapă de dosarul de incompatibilitate de la ANI. Anchetatorii susţin că premierul l-a convocat la Guvern pe însuşi şeful Poliţiei Române pentru a-i satisface doleanţele lui Adrian Duicu.

Procurorii susţin că influenţa lui Duicu asupra membrilor guvernului „s-a dovedit reală”

Curtea de Apel Bucureşti a dispus pe 28 aprilie şi 28 mai ca Adrian Duicu să fie menţinut în stare de arest preventiv pentru câte 30 de zile consecutiv. Prelungirea arestării preventive a fost solicitată de către procurorii DNA. În referatul prin care au solicitat prelungirea arestării preventive, procurorii îşi întăresc acuzaţiile de trafic de influenţă la nivel guvernamental. Procurorii spun că traficul de influenţă exercitat de către Adrian Duicu asupra membrilor Guvernului a dat roade.

► „În perioada martie-iunie 2013, numitul DUICU IOAN-ADRIAN (preşedintele Consiliului judeţean Mehedinţi) a afirmat faţă de numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN (inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi) faptul că are influenţă asupra mai multor funcţionari publici (membri ai Guvernului, funcţionari publici din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe de o parte, şi consilierii locali din cadrul Consiliului local al municipiului Orşova, pe de altă parte), influenţă care s-a dovedit a fi reală, cum se va arăta în cele ce urmează”, se arată în referatul procurorilor DNA.

În motivarea instanţei pentru decizia din 28 mai se reţin următoarele: „Obţinerea acestor foloase a fost promisă (şi, în parte, realizată) de către DUICU IOAN-ADRIAN cu ajutorul influenţei pe care o avea asupra mai multor funcţionari publici (membri ai Guvernului, funcţionari publici din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române), influenţă care s-a dovedit a fi reală”.

În plus, DNA susţine că Adrian Duicu prin intermediul lui Bidilici Adrian şi Mijache Loredana-Andreea a cerut ” tuturor primarilor şi tuturor funcţionarilor publici cu funcţii de conducere de pe raza judeţului Mehedinţi, să plătească contravaloarea unor „urări” care aveau să fie difuzate (sub forma unor anunţuri scrise pe „burtiera” ecranului) la cele două posturi de televiziune la care erau acţionari membri familiei Duicu. Concret, fiecare persoană căreia i s-a impus plata unor astfel de „urări” a trebuit să plătească suma de 600 lei.”

Cei care nu plăteau erau trecuţi pe o listă neagră şi erau uneori supuşi unor presiuni. Judecătorii au constat în motivarea de pe 28 mai că însuşi Duicu superviza colectarea banilor. Iată ce spun judecătorii:

►Astfel, numitul DUICU IOAN-ADRIAN a dispus întocmirea unor liste cu persoanele cărora li s-a impus plata acestor „urări”, listă pe care a dat-o numiţilor B A, R. D şi M L-A, aceştia ocupându-se efectiv de colectarea sumelor de bani. În măsura în care persoanele „de pe listă” refuzau să achite sumele de bani, numiţii B A, R. D şi M L-A făceau, explicit sau implicit, referire la autoritatea lui DUICU IOAN-ADRIAN …

►În această perioadă, DUICU IOAN-ADRIAN i-a contactat ritmic pe numiţii B A şi R. D, pentru a verifica nivelul încasărilor şi a se interesa care sunt persoanele care refuză să plătească.

►La data de 19 decembrie 2013, B A i-a adus la cunoştinţă lui M S-L  faptul că este trecut „pe lista neagră” şi că această listă „e de la împărăţie, de la Dumnezeu”.

►Într-o altă convorbire telefonică, numitul DUICU IOAN-ADRIAN îl îndeamnă pe numitul B A: „nu faceţi altceva, duceţi-vă, omorâţi-i cu banii şi luaţi-vă banii”. (sursa: motivarea instanţei)

DNA: trafic de influenţă pentru un post de conducere la DNA sau Parchetul General

Procurorii anticorupţie susţin că, pe lângă funcţiile solicitate pentru Constantin Ponea, Duicu a promis să-şi traficheze influenţa şi pentru soţia şefului IPJ, Elisabeta Ponea procuror şef în cadrul Parchetului Curţii de Apel Craiova. ”Pentru soţia sa, numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN a pretins numirea într-o funcţie de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sau în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, se arată în referatul DNA.

Informal, Elisabeta Ponea a fost propusă anul trecut pentru funcţia de şef al secţiei judiciare a DNA. Propunerea a fost făcută de către ministrul Robert Cazanciuc. Mai multe surse judiciare au eplicat că propunerea a fost făcută şi în scris de către ministrul Cazanciuc dar ulterior a retras-o astfel că nu a ajuns să fie înregistrată oficial la CSM. Membrii CSM care au văzut aestă propunere refuză acum să confirme oficial acest episod. Această operaţiune de trafic de influenţă nu s-a concretizat Elisabeta Ponea nefiind numită oficial la DNA sau la Parchetul General.

Potrivit procurorilor, traficul de influenţă a fost comis în biroul lui Ponta

Pentru a doua oară, procurorii DNA susţin faptul că Adrian Duicu făcea trafic de influenţă din biroului premierului Victor Ponta. În noul referat prin care au cerut prelungirea arestării lui Adrian Duicu, procurorii arată că baronul de Mehedinţi a fost prezent în biroul premierului. Procurorii spun că pe 13 iunie Adrian Duicu a fost prezent în biroul premierului Victor Ponta, unde premierul l-a chemat pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă pentru a-i cere să-l menţină în funcţie pe Constantin Ponea la Mehedinţi şi apoi să-l promoveze adjunct în cadrul direcţiei de Ordine Publică din structura centrală. Premierul Ponta a negat acest episod spunând că este vorba de ”o înscenare de presă”

Redăm mai jos referatul DNA care susţine, pentru a doua oară, că în biroul lui Ponta se făcea trafic de influenţă:

► „La data de 13 iunie 2013, numitul DUICU IOAN-ADRIAN s-a deplasat la Bucureşti, fără a fi însoţit însă de numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN. Aici, de la cabinetul prim-ministrului, l-a sunat pe numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN, transmiţându-i că la premier se află ministrul afacerilor interne. Apoi, numitul DUICU IOAN-ADRIAN i-a transmis lui PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN un SMS, transmiţându-i că prim-ministrul l-a chemat pe TOBĂ PETRE la Guvern.

► La solicitarea prim-ministrului, numitul TOBĂ PETRE s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a întâlnit cu numitul DUICU IOAN-ADRIAN, care i-a solicitat menţinerea temporară a numitului PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN în funcţia deţinută şi promovarea sa ulterioară în funcţia de director adjunct al Direcţiei Ordine Publică, solicitare cu care numitul TOBĂ PETRE s-a arătat de acord.

► În împrejurările sus-descrise, numitul DUICU IOAN-ADRIAN, folosindu-se de autoritatea conferită de poziţia sa în cadrul Partidului Social Democrat, a obţinut folosul pe care i-l promisese numitului PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN.

►Apoi, numitul DUICU IOAN-ADRIAN l-a sunat pe numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN, comunicându-i rezultatul întâlnirii avute cu TOBĂ PETRE :„ţie ţi-a rezervat director adjunct la Ordine Publică şi-l ţine până te hotărăşti tu să pleci de-acolo şi i-am spus: nu pleacă acum de aicea…ştia subiectul de ea, că vrea să vină la Parchetul General, că la DNA a avut o problemă şi n-a pus-o acolo…deci e absolut ok, o să urmeze treaba aia cât de curând; cealaltă zic; ceea ce te interesează cel mai mult”.

► Aşadar, numitul DUICU IOAN-ADRIAN i-a transmis numitului PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN că, în viitor, acesta va obţine şi folosul vizat pentru soţia acestuia, respectiv ocuparea unei funcţii de conducere în cadrul unei structuri de parchet din Bucureşti.

► Cu privire la aceeaşi întâlnire, numitul DUICU IOAN-ADRIAN i-a transmis numitului DUMITRESCU DORU „l-a chemat acolo şeful al mare, l-a chemat acolo la Guvern; şi a venit acolo; ok”.

Cine sunt poliţiştii din dosarul Duicu

Unul dintre cele mai importante nume din Poliţie care este amintit în dosar este cel al lui Petre Tobă, şeful Poliţiei Române. Are 50 de ani şi 24 de ani de activitate în poliţie. Este şef al Poliţiei Române din 2012. A mai condus Inspectoratul General al Polţiei Române în perioada 2009-2010. În dosarul Duicu, Tobă este nominalizat ca participant la întâlnirea de la Palatul Victoria unde Adrian Duicu i-a cerut să-l menţină pe Constantin Ponea la şefia IPJ Mehedinţi şi să-l promoveze ulterior în structura centrală a Poliţiei Române. În urmă cu aproape două săptămâni, Petre Tobă a fost audiat la DNA.

Petre Tobă devine, astfel, martorul cheie în acest dosar. Petre Tobă este cel care poate da greutate acuzaţiilor formulate de DNA. Potrivit referatului procurorilor, Petre Tobă este cel căruia Adrian Duicu i-ar fi cerut în mod direct ”menţinerea temporară a numitului Ponea Constantin Ştefan în funcţia deţinută şi promovarea sa ulterioară în funcţia de director adjunct al Direcţiei de Ordine Publică”.

Şeful Poliţiei poate spune dacă, spre exemplu, discuţia cu Duicu s-a purtat în faţa premierului Ponta. Petre Tobă poate spune dacă premierul Ponta s-a implicat activ în această discuţie, dacă a fost parte activă a desfăşurării evenimentelor sau dimpotrivă. Depoziţia lui Petre Tobă de la DNA este crucială pentru direcţia dosarului investigat de procurorii anticorupţie.

Un alt nume menţionat în referatul procurorilor este cel al lui Doru Dumitrescu. În 2013, la momentul comiterii faptelor relatate în dosar, era adjunct al secretarului de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şef al Departamentului de Ordine Publică în cadrul aceluiaşi minister. Acum este subsecretar de stat în cadrul MAI. Are 61 de ani şi o experienţă de 33 de ani în carul Poliţiei Române. Din 1976 până în 2005 a activat în cadrul IPJ Mehedinţi, adică fix în baronatul lui Adrian Duicu.

În dosar numele lui Doru Dumitrescu este menţionat în contextul în care Adrian Duicu îşi trafica influenţa şeful IPJ Mehedinţi, Constantin Ponea. ” La data de 11 iunie 2013, numitul DUICU IOAN-ADRIAN îi comunică numitului DUMITRESCU DORU că pe data de 13 iunie 2013, intenţionează să meargă la premier: mă duc la premier dimineaţă şi o să-l pun şi pe premier să sune, că eu vreau să-l stabilizez pe acesta bine acia”, se menţionează în dosar

Pe 17 ianuarie Doru Dumitrescu a preluat conducerea Departamentului Schengen din cadrul MAI de la Marian Tutilescu. Marian Tutilescu a fost cooptat anul trecut în echipa de consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu.

Numele fiului lui Marian Tutilescu este menţionat în referatul DNA. Mai precis procurorii spun că fiul lui Marian Tutilescu, Cătălin Tutilescu care ocupă funcţia de şef al Gărzii Judeţene de Mediu Mehedinţi răspundea la ordinele lui Duicu. Mai precis Duicu i-a solicitat lui Tutilescu să amendeze o serie de companii. Ceea ce şeful Gărzii de Mediu a şi făcu.

Citeşte mai jos pasajul relevant din referatul DNA:

► „În perioada martie-iunie 2013, numitul DUICU IOAN-ADRIAN i-a determinat pe numiţii DRĂGHICI ADRIAN (funcţionar public în cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mehedinţi, structură teritorială a Administraţiei Naţionale Apele Române, instituţie publică centrală aflată în subordinea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice) şi pe numitul TUTILESCU CĂTĂLIN (comisar-şef al Gărzii Judeţene de Mediu Mehedinţi, structură teritorială a Gărzii Naţionale de Mediu, instituţie publică centrală aflată în subordinea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice) să îşi îndeplinească atribuţiile de control, în aşa fel încât să înceteze activitatea unui operator economic, anume a S.C. LIATI CONSTRUCT IMPEX S.R.L., indiferent de condiţiile în care acesta îşi desfăşura activitatea.

►Acţiunea de instigare exercitată de către DUICU IOAN-ADRIAN avut ca urmare controale efectuate de cele două instituţii publice la operatorul economic menţionat, soldate cu aplicarea de sancţiuni pecuniare semnificative, în condiţiile în care operatorul economic menţionat îşi desfăşura activitatea într-un cadru legal."

Ionel Georgescu, preferatul PSD la DGIPI

În cadrul audierilor de la procesul în care s-a judecat cererea de arestare, Adrian Duicu a relatat, răspunzând la o întrebare a procurorilor DNA, că îi cunoaşte pe Vlad Stoica (şeful cancelariei premierului), Adi Bădescu şi Ionel Gerogescu pe linie de partid. Procurorii DNA susţin prin interogatoriu că Duicu i-a cerut lui Ionel Georgescu să remită un CV al Elisabetei Ponea către Adi Bădescu, acesta urmând să-l trimită mai departe şefului Cancelariei lui Victor Ponta.

Un nume foarte important în acest context este cel al lui Ionel Georgescu care în 2009 a fost propus de PSD la conducerea DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne. Numele lui Georgescu se leagă de scandalul care a dus la ieşirea PSD din coaliţia de guvernământ cu PDL din 2009. Mai precis, Ionel Georgescu era promovat şi susţinut pentru şefia DGIPI de către Cătălin Voicu şi de fostul general Mitică Iliescu. Din dosarul fostului senator PSD Cătălin Voicu ştim că acest dorea chiar să devină ministrul Internelor. În schimb la minister au fost numiţi Gabriel Oprea, Dan Nica şi apoi Liviu Dragnea. Premierul Boc a respins propunerea ca Ionel Georgescu să fie numit la şefia DGIPI, acesta fiind şi unul din motivele pentru care PSD a părăsit la acel moment guvernul.

 


Musafir

#22205 Re: Re: Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

2014-06-16 19:28

#22187: - Re: Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

2014-06-05 21:18

http://ziaruldevalcea.ro/2014/06/05/presedintele-consiliului-judetean-valcea-ion-cilea-il-finanteaza-pe-vladimir-putin/

Prin firma Strabag, care aparține oligarhului rus Oleg Deripas*a,

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/10/ion-cilea.jpg...

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

Ion Cîlea îl finanțează la greu pe oligarhul rus Oleg Deripas*a, prieten la cataramă al președintelui rus Vladimir Putin. Deripas*a deţine circa 25% din compania de construcții Strabag, care rade în ultima perioadă toate marile licitații, organizate de Consiliul Județean Vâlcea. Întâmplător sau nu firma Strabag este asociată la Vâlcea cu compania vâlceană Cazicom, patronată de Ion Cazan, un apropiat al lui Ion Cîlea și sponsor fidel al campaniilor electorale PSD. Cîlea și armata de funcționari din CJ fac pe dracu-n patru și la marile „licitații“, în valoare de zeci de milioane de euro, scot câștigătoare asocierea Strabag – Cazicom. Să-i spună președintele CJ lui „Mutu“, că nu mai există alte firme în județ sau în țară mai capabile decât Strabagul oligarhului rus Deripas*a! Așadar, domnule dr. ing. Ion Cîlea, așteptăm răspunsuri legale la aceste întrebări: 1. A sponsorizat vreodată Ion Cazan sau Strabag (prin interpuși) PSD?; 2. Chiar este Strabag „buricul pământului“ în materie de asflatări de drumuri?; 3. Firma din subordinea CJ, RAJDP, mai trăiește?; 4. Ați favorizat la licitații societățile Strabag și Cazicom?; Credeți că au capacitate tehnică cele două firme să desfășoare lucrări pe zeci de fronturi?; Sunteți conștient că în acest stil de atribuire a banilor europeni și ai CJ omorâți multe firme locale serioase, care ar fi putut foarte bine să execute respectivele lucrări? Celelalte întrebări le pot pune alte instituții abilitate ale statului. Noi tragem doar un semnal de alarmă și notăm ultimele două „licitații“ câștigate de Strabag-Cazicom la Vâlcea!

6,66 milioane euro – Reabilitare şi modernizare DJ 677

La sfârşitul lunii mai, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a semnat cu firmele Strabag (în calitate de lider al asocierii) şi Cazicom contractul de execuţie lucrări în vederea reabilitării şi modernizării drumului DJ 677 Mădulari – Şuşani – limită judeţ Olt, pe o porţiune de circa 24 kilometri. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil executantului de către achizitor, conform graficului de plăţi, este de 30,2 milioane de lei, din care cuantumul aferent cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 1,6 milioane de lei, echivalent a 6,66 milioane de euro, la care se adaugă 1,6 milioane de euro reprezentând TVA. Proiectul „Reabilitare şi modernizare DJ 677 Mădulari – Şuşani – limită judeţ Olt judeţul Vâlcea” este cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, Domeniul major de intervenţie 2.1 – Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane-inclusiv construcţia sau reabilitarea şoselelor de centură.

12 milioane euro – Reabilitare şi modernizare a DJ 665

La Vaideeni, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a semnat contractul de execuţie lucrări la obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare a DJ 665 limită judeţul Gorj – Mariţa – Izvorul Rece – Vaideeni – Horezu” cu firmele CAZICOM şi Strabag. Acest proiect este finanţat în mare parte prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi are o valoare totală de circa 12 milioane de euro. Contribuţia Consiliului Judeţean Vâlcea este de 220.000 euro.


Musafir

#22206 Re: Re: CINE A LUAT MITĂ, HER CÎLEA???

2014-06-16 19:28

#22186: - Re: CINE A LUAT MITĂ, HER CÎLEA???

CINE A LUAT MITĂ, HER CÎLEA???

2014-06-04 18:48

http://ziaruldevalcea.ro/2014/06/04/cine-a-luat-mita-her-cilea/

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/09/cilea-vladoiu-e1380100250944...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Întrebare adresată președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, și care trebuie cercetată URGENT de DNA: s-a luat MITĂ în cazul asfaltării DJ 677 Mădulari-limită judeţ Olt, contract de 6,66 milioane euro???


Musafir

#22207 Re: Re: SĂ NU NE MINȚIȚI, DOMNULE PREȘEDINTE! SI SE PARE CA IAR NE-AI MINTIT.

2014-06-16 19:28

#22185: - Re: SĂ NU NE MINȚIȚI, DOMNULE PREȘEDINTE! SI SE PARE CA IAR NE-AI MINTIT.

http://ziaruldevalcea.ro/2014/06/02/sa-nu-ne-mintiti-domnule-presedinte-ion-cilea-oltchim-va-fi-preluat-saptamana-viitoare-de-o-companie-din-china/

SĂ NU NE MINȚIȚI, DOMNULE PREȘEDINTE!

Ion Cîlea: „Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China!“

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2014/01/ion-cilea214-567x320.jpg...

"Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a anunţat vineri în cadrul şedinţei ordinare, că în cursul săptămânii viitoare, Oltchim va fi preluat de către o companie din China.

‘Trebuie să menţionez că sunt şanse mari ca săptămâna viitoare să se încheie aşteptarea de la Oltchim. Ieri, domnul ministru Niţă, întrebat de premierul Victor Ponta care este situaţia de la combinatul vâlcean, ministrul a dat asigurări că în cursul săptămânii viitoare, o companie din China va semna pentru preluarea pachetului de la Oltchim şi mai ales păstrarea celor 2.400 de angajaţi. Eu cred că asta va fi cea mai bună veste pentru vâlceni’, a menţionat Ion Cîlea.

Oltchim, cel mai mare agent economic din Vâlcea, se află în insolvenţă din ianuarie 2013, lucrează la 25% din capacitate şi se încearcă privatizarea de mai mulţi ani.

Ultimul termen de privatizare anunţat este 6 iunie." (Agerpres)


Musafir

#22208 Re: Re: Re: Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

2014-06-16 19:34

#22205: - Re: Re: Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, îl finanțează pe Vladimir Putin!

http://www.romanialibera.ro/politica/partide/video--stenograma-sedintei-psd-din-sala-mare-a-consiliului-judetean-valcea--sa-nu-puneti-oameni-fara-telefoane-mobile-334242

VIDEO. Stenograma ședinței PSD din sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea: Să nu puneți oameni fără telefoane mobile

Ședințele PSD din teritoriu par desprinse din comunism. Președintele organizației dă indicații, iar ”colegii de partid” execută. Astfel, președintele Ion Cîlea vrea să implice în campanie doar ”oameni capabili”, cu studii superioare și neapărat să aibă telefon mobil. Publicația Jurnal Vâlcean a publicat stenograma acestei ședințe.

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, le-a vorbit punctual colegilor de partid despre ce au de făcut în cursa electorală pentru europarlamentare, insistând pe importanţa celor trei responsabili pe secţia de votare, dar şi pe întocmirea listelor cu votanţii partidului.

 

HEIRUP  PSD : video  https://www.youtube.com/watch?v=m9YLKfwdOEA

 

Vă rog eu din tot sufletul, hai să lăsăm prieteniile, rudeniile şi tot ce ar putea să împiedice selectarea unor oameni de foarte bună calitate şi să-i alegem pe cei mai buni.

Aceştia trebuie să fie oameni pregătiţi care au în preocuparea profesională exerciţiul cifrelor. Ar trebui să fie de regulă economişti, ingineri, statisticieni, informaticieni. Sigur, şi cu alte pregătiri, dar să fie oameni integri. Eu aş zice că, în primul rând, trebuie să moară cu doctrina partidului în suflet…

Acolo trebuie puşi cei mai valoroşi oameni. Oameni care să aibă capacitatea de interpretare juridică corespunzătoare a ceea ce se întâmplă în secţia de votare. Şi atunci când constată o ilegalitate imediat să sară ca ars să oprească votarea, să ia măsurile care sunt stabilite, fără să aibă jenă sau frică de preşedinte care, chipurile, este judecător sau nu ştiu ce este.

Acolo, dânsul reprezintă interesele unui partid şi trebuie să fie foarte atent la problematică. Trebuie să aibă o rezistenţă fizică deosebită. Oameni care nu picotesc după şase ore, care rezistă până la închiderea procesului de votare, au atenţie distributivă şi sunt foarte atenţi la tot ce se întâmplă acolo până în momentul în care se încheie procesul-verbal. E nevoie de oameni foarte rezistenţi, oameni care au mai trecut prin aşa ceva. Nu oameni care să zică: «Mi-e foame, mi-e sete…». O zi nu moare nimeni”, a spus președintele.

Să aibă telefoane mobile!

”Să nu puneţi oameni fără telefoane mobile. Să aibă credit valabil şi acumulator pentru asigurarea funcţionării pe parcursul a 24 de ore. De acolo, ei iau o indemnizaţie, cât de cât”, a ținut să precizeze președintele PSD Vâlcea.

”Dacă eu pun unul fără telefon sau unul care se vaită săracul că nu are resurse financiare să-şi alimenteze telefonul, vă spun, nu putem face nimic. Trebuie să aibă telefonul în permanenţă în funcţionare, cu cablu de încărcare, cu tot ce trebuie, în aşa fel încât să poată să rezolve toate aceste probleme. Vom face o instruire foarte serioasă a reprezentanţilor în secţiile de votare şi avem în vedere pregătirea acestora în cinci centre”, a subliniat Ion Cîlea.

Pe de altă parte, secretarul executiv al PSD, Dumitru Persu, le-a explicat oamenilor cum să nu pună toate afișele din prima zi, deaorece ar putea să rămână fără ele, până la finalul campaniei.

”Să folosiţi cel mult 65% din aceste materiale, restul de 35% să-l folosiţi pe parcurs sau cu o zi sau două înainte de alegeri. Localitatea dumneavoastră trebuie să fie roşie… Chiar dacă se sperie unii şi ne critică! Trebuie să aibă culoarea vieţii. Culoarea sângelui, culoarea omului sănătos şi la minte şi la trup şi nu trebuie să ne fie frică să înroşim comuna cum trebuie! În prima etapă vă vom trimite câte un banner, pentru că nu am avut posibilităţi financiare”, a spus Persu.

 

SAU SUGI DE LA FOTA,NU MAI CONTEAZAAA

#22209 Re: Re: SA NE FIE INTELEASA SMENARIA CERNEVE,IA DE LA FOTA

2014-06-16 19:38

#22151: CHINEZOIUL iangtzomping. - Re:

TU NU AI URMARIT CERNEVE DECIT INTERESELE NEAMURILOR SI PRIETENILOR TAI SI ATIT,DAR INTRE TIMP AI FACUT SI IN ASA FEL SA DEZBINI OAMENI SI SA I DENIGREZI[PRIN A I SANTAJA  CU SLUGOII DE GHIOCA ,RADU SI CAP DE CAL]ACUM VETI SUPORTA UMILITA OAMENILOR DE RIND,VA PROMIT EU FOTAAAAAAAAAAA,SA TE FEREASCA D ZEU CERNEVE SA NE INTILNIM VREODATA PE PLATFORMA OLTCHIM,,,,,ZAU CA MA SPAL PE MAINI CU SINGELE TAU,,,,,,,,,,,EU FOTAAAAAAAA

TRADATORII DIN OLTCHIM

#22210 SVO+SLO

2014-06-16 19:54

RDS-RCS-este un prieten de familie al lui Bogdan Stanescu care MAINE 17. 06 .2014 -Diculoiu , Dolana, MARCU si ,ANAGRAMATUL  Cartelui Alfa VALCEA   ION Vancea vor nerge la MECMA sa faca jocurile inclusiv cu CCM.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-16 20:12


NUMAI MUIE CERNEV SI GHIOCA ,NUMAI MUIEEEEEEEEEEEE

#22212 CRISTOSUL MATI GHIOCA SI AL TAU CERNEV,TRADATORILOR

2014-06-16 20:21

#22211: - Re: SVO+SLO bagatiai pula n mata ghioca,de ce ma tradatori?

VEDETI CUM REUSESC UNI OAMENI [PENSIONARI]SA SE ZBATA PT PROSTI DIN OLTCHIM SA LE OFERE LOCURI DE MUNCA?VOI CE LE ATI OFERIT OAMENILOR?[MINCIUNI SI DENIGRARI,SANTAJ,ETC]O SA PLECI ACASA GHIOCAAAAAAAAAA,CU TACTO CERNEV,MARDARE,[TALPASEANU PE CARE LA I DENIGRAT ULTIMA DATA],MARCELA CUR DE BABUIN,ETC,ITI PROMITE FOTAAAAAAAAAAAAAAAAA

HOPA HOPA PENELOPA ,V A TRAS O FOTA?

#22213 SI TOTUSI;CINE PLEACA ACASA CERNEVEEE,,,GHIOCA

2014-06-16 20:24

indiferernt de ce se va intimpla,eu fot va voi minca cerneveeeee,ghiocaaaaaaaa

#22214 trasatorilor,sa mi o sugetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,eu sint un FOTAAAAAAAAAAAAA

2014-06-16 20:44

#22213: HOPA HOPA PENELOPA ,V A TRAS O FOTA? - SI TOTUSI;CINE PLEACA ACASA CERNEVEEE,,,GHIOCA

plecati cumva in bulgaria?      ati pregatit cortul?           va intreaba pupi picasso in mina ghiocaaaaa,cu cernev,etc?

EU ,FOTAAAA ESTI GHATAAAAAAAAAA

#22215 Re: CRISTOSUL MATI GHIOCA SI AL TAU CERNEV,TRADATORILOR

2014-06-16 20:50

#22212: NUMAI MUIE CERNEV SI GHIOCA ,NUMAI MUIEEEEEEEEEEEE - CRISTOSUL MATI GHIOCA SI AL TAU CERNEV,TRADATORILOR

APROPO GHIOCAAAAAAAAA,ASTEPT SA MI VINA HOTARIREA DE LA POLITIE CU MASINA TA,APOI O SA VEZI CE VA URMAAAAAAAAAAAAAAA,MIZERIOOOOOOOOO,AM AVOCAT NU CACAT CA CERNEV AL TAU,LA BULAAAAAAAAAAAAU


Musafir

#22216 Re: SVO+SLO.. OARE CINE IS TRDADATORIIIIII;ZIII GHIOCA INCA O DATA

2014-06-16 20:54

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-16 20:59



Musafir

#22218 Re:

2014-06-16 21:11

#22217: -

hai maa incetati..., si prietenul, prietenului tau a prieteniilor tale cine este...?  baaa voi v-ati tampit de-a binelea...

Musafir

#22219

2014-06-16 21:46

Nu cred ca e important pentru noi ce fac ei acum si ce hoti mai fac, PENTRU NOI E IMPORTANT SA NE STRAGEM CAT MAI MULTI SI SA MERGEM PESTE EI CA NU MAI SE POATE AU RAS PREA MULT DE NOI. SE TERMINA SOMAJUUUUUUU, SALARILE COMPENSATORII AR FI CA O GURA DE AER AVEM TOTI O GRAMDA DE DATORII. PE EI FRATIILORRRRR TREBUIE SA PUNEM PICIORU IN PRAG
Pardaillan cu sabia mare

#22220 Re: Re: Re: ASCULTATI L PE FOTA CA NU A MINTIT NICIODATA SI S A ADEVERIT

2014-06-17 04:43

#22184: EU SINT FOTAAAAAAAA SI MUNCESC PT COPII MEI,ATIT - Re: Re: ASCULTATI L PE FOTA CA NU A MINTIT NICIODATA SI S A ADEVERIT

"NU MAI REZIST EU FOTA SA L VAD PE TRADATORUL DE CERNEV ,GHIOCA, MARDARE ,TALPASANU,POPESCU V,PIPERE"

Nu mai rezisti tu de parca cine stie ce mare scula ai fi tu si nu stim noi. Tu nu esti decat un prost care se crede cineva (margelatu care suge acadeaua lu baiatu sau pippicacatu). Tu daca il vezi pe dl, ghioca ca vine spre tine , te-ai si scapat, dar in dosul calculatorului e mult mai usor.

Apropoo de Mardare , mie chiar imi place

Multi dar prosti

#22221 Re: Re: EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

2014-06-17 04:48

#22178: - Re: EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

Daca se vinde la fier vechi Diculoiu ce face, doarme? Cernev ce face , doarme? Bica ce face , Doarme? Dumitru ce face, doarme? Voi ce faceti, dormiti (voi sunt convins ca da)

Ei dorm ca au interes , dar voi ce interes aveti?


Musafir

#22222

2014-06-17 06:48

Ar trebui constientizat ca neacceptarea propunerii din petitie de catre Guvern(citat din ea:" vă propunem să dispuneţi iniţierea unui act normativ care să prevadă plata salariilor compensatorii menţionată mai sus, urmând ca aceasta să fie recuperată de către statul român în procedura insolvenţei, conform legii.")ar insemna raspunsul tacit al guvernului ca nu vom primi nimic si ca se alege praful de Oltchim.Daca au de gand sa faca ceva cu Oltchimul,si sa il treaca pe profit dupa privatizare(oricand ar fi ea)propunerea ar putea/trebui acceptata logic.Daca nu,singura cale e pe ei pe mama lor fratilor ca nu mai tine,fara putina zguduiala nu mai putem scoate nimic de la ei.
Ne vedem joi,sa aflam raspunsul.Sa fim cat mai multi ca e in interesul nostru personal.


Musafir

#22223

2014-06-17 07:31

Mai e o chestie, Oltchim NU POATE SPUNE IN 2014 si sustine prostia ca " ANAF prezinta sume datorate (realizate) si nu sume incasate, sume care societatea le-a inregistrat, conform legii in vigoare, in evidenta contabila",OK, asta o poate spune cand nu este in insolventa si nici atunci pentru ca ei nu au inchis anul  si  socotelile cu noi, virandu-ne banii pe impozit si pensii private anul trecut, suma reala neajungand la noi, ceea ce este ilegal ca ne-au creat prejudicii personale fiecaruia din noi si din simplul motiv ca OLTCHIM ESTE IN INSOLVENTA SI ACEASTA LEGE SPECIFICA ACHITARE (ARDERE) , MINIMIZARE, REDUCERE SI STERGERE DATORII, ei imputand niste sume pe anul 2013, dar cu obligatie sa nu treaca anul 2014 pana nu-si achita la ZI datoriile, fiind in insolventa  ( din cauza asta apar impozitati anaf si virati bani pilonul II pensii), aplicarea legii contabile mai mult de atat URGENTEAZA ACHITAREA pe legea insolventei, altfel prin repetatele fentari de la plata si intarzieri prejudiciaza societatea si pe noi TOTI,  inclusiv nerespectarea legii insolventei, care este ultimul pas pana la declansarea falimentului, obligand conducerea si administratorii la achitare si reducere de litigii, ASA CA NU STA IN PICIOARE DE NICIUN FEL CEEA CE COMUNICA CONDUCEREA OLTCHIM, SOCIETATEA ESTE IN INSOLVENTA, nu-si pot permite astfel de abateri, NU AU VOIE, conform si AUDITULUI care a specificat asa ceva.

musafir

#22224 Re:

2014-06-17 07:41

#22222: -

la oltchim sau la prefectura

 


Musafir

#22225 Re: Re:

2014-06-17 08:09

#22224: musafir - Re:

Miercuri, 18.06.2014, ora 9. Ramnicu Valcea la Tribunal, Prefectura si Consiliul Judetean