Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#16751 Re: ASA E FRATILOR,A VENIT SI BANDITUL ASTA SA NE MAI MINTA

2014-02-06 14:16

#16750: - CA NU A M FOST DESTUL MINTITI,,,,MAMA LOR DE HOTI ,PUPANEAR IN FUND PE TOTI

 


Musafir

#16752 Ministrul Economiei exclude posibilitatea ca privatizarea Oltchim să eşueze

2014-02-06 15:30

http://www.capital.ro/ministrul-economiei-exclude-posibilitatea-ca-privatizarea-oltchim-sa-esueze.html

http://www.capital.ro/image-605-388/2014-02/oltchim-02.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a afirmat joi că nu există riscul ca toate firmele care şi-au manifestat intenţia de cumpăra societatea Oltchim să renunţe ulterior la depunerea unei oferte, deoarece interesul arătat până în prezent pentru această privatizare este unul foarte mare.

'Există un interes foarte mare şi eu ştiu foarte bine ce se întâmplă, fiecare are un avantaj şi un interes regional în a prelua Oltchim, iar interesul se va manifesta. Dacă am fi fost la debutul crizei economice, poate ne puteam pune această întrebare, dar în acest moment nu. (...) În mod normal, 31 martie este finalul pe această procedură. (...) Ofertele vor fi depuse şi vor fi desfăcute la 31 martie. (...) Deocamdată, firmele interesate şi-au angajat firme de consultanţă, au intrat în camera de date, deci sunt în procedurile fireşti pentru acest moment', a declarat Andrei Gerea la Piteşti, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Economiei a precizat că pentru privatizarea Oltchim există discuţii, aflate într-o fază mai mult sau mai puţin avansată, cu companii din România, China, Azerbaidjan, Rusia şi Turcia.

'S-au înscris în această cursă pentru Oltchim mai mulţi jucători importanţi. Deocamdată (...) este consorţiul format din cele două companii chinezeşti, sunt cei de la Chimcomplex, este compania MOL din Ungaria. Totodată, mai sunt discuţii cu un consorţiu rusesc şi să vedem dacă reuşim să păstrăm în cursă Socar. De asemenea, sunt discuţii cu trei companii din Turcia pentru a se înscrie în această competiţie, vom vedea dacă individual sau dacă vor forma un consorţiu', a spus Andrei Gerea.

El a adăugat că s-a ajuns la o concluzie unanimă cu privire la o privatizare în sistem integrat, care să includă atât combinatul de la Râmnicu Vâlcea, cât şi Divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti.

'La un moment dat se vorbea doar de Oltchim. După aceea, s-a analizat şi s-a evidenţiat în activitatea administratorului judiciar că e nevoie de Divizia Petrochimică Bradu. Ulterior, începând cu venirea companiilor din China, s-a clarificat pentru toată lumea că este nevoie de tot ce este la Piteşti. Vom vedea în ce măsură lucrurile acestea vor fi coagulate şi oferite investitorilor', a explicat ministrul Economiei.

Referitor la posibilitatea ca statul să preia de la OMV Petrom rafinăria de la Piteşti, pentru a o vinde apoi la pachet cu Oltchim, Andrei Gerea a admis că există discuţii în acest sens cu compania austriacă, dar ele sunt deocamdată confidenţiale.

membru svo

#16753

2014-02-06 15:31

emile demisia ta a fost un gest barbatesc pe care alti nu sint in stare sa o faca ,eu unu te apreciez pt conportamentul de care ai dat dovada in interiorul sindicatului
trebuia sa sti ca daca intri in laturi te maninca porci

Musafir

#16754

2014-02-06 15:46

alţii
Vasile Aduta

#16755 GEREA VINE LA OLCTHIM

2014-02-06 15:49

http://vtv.ro/?p=9364


Andrei Gerea, ministrul economiei efectueaza o vizită la Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, conform unui comunicat al ministerului. Înainte de a vizita combinatul Oltchim, Andrei Gerea se va deplasa la Mioveni, la Automobile Dacia. După vizita la Mioveni, ministrul Andrei Gerea este aşteptat la Arpechim Piteşti. Acesta va avea apoi o întâlnire, pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea, cu reprezentanţii combinatului Oltchim şi autorităţile vâlcene. În urmă cu câteva zile, Adunarea Generală a Creditorilor a aprobat amânarea vânzării combinatului chimic cu două luni.
Diamant-Mercedez-Cimitir

#16756 EL III-(CREMA OLTCHIMULUI)

2014-02-06 15:49

Bravo nea Cornele ne-a placut cum i-ai facut pe fraieri ai vazut ca noi te-am sustinut multumim pentru postul de vicepresedinte 2 -am stiut ca vei ramane in continuare esti cel mai bun.

Musafir

#16757

2014-02-06 15:53

399,398,397...etc., bai baieti, voi sunteti in scadere, ramaneti sef cu sefffffful, o sa va sefuuiti intre voi. Ma apuca rasul si nici sa scriu nu mai pot de atata ras.

Diamant-Mercedez-Cimitir

#16758 EL III-(CREMA OLTCHIMULUI)

2014-02-06 16:21

Nu-i baga in seama nea Cornele sunt invidiosi ca EL III este la putere cu un Presedinte si un Vicepresedinte-caini latra ursu merge.

Musafir

#16759

2014-02-06 16:25

Baaa, dar sa nu mai spuneti ca sunteti sindicatul mare si tare, CA VA MANANCA URSU. :))

Musafir

#16760

2014-02-06 16:51

http://www.ziarulprofit.ro/index.php/promisiunile-ministrului-gerea-la-pitesti-rafinaria-arpechim-va-fi-privatizata-la-pachet-cu-oltchim/




Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a fost prezent astăzi în Argeș, vizitând Uzina Dacia de la Mioveni și platforma Arpechim de la Bradu. La Dacia, Gerea a fost primit de directorul general, Nicolas Maure, iar printre problemele expuse de reprezentanții Uzinei s-au numărat Programul Rabla și reglementările privind timbrul de mediu. Ulterior, alături de prefectul Cristian Soare, Gerea s-a întâlnit cu sindicaliștii și conducerea Arpechim, discuțiile fiind centrate pe privatizarea Oltchim la pachet cu rafinăria de la Bradu. Ministrul le-a prezentat celor de la Arpechim situația actuală a combinatului, modul cum merg negocierile, starea producției și stadiul procesului de vânzare. Potrivit acestuia, se încearcă în continuare privatizarea Oltchim alături de Arpechim, însă despre lucruri concrete se poate vorbi abia după expirarea termenului de depunere a ofertelor. ”Previziunile pentru Arpechim sunt pozitive, suntem în graficul pe care ni l-am propus în ceea ce privește privatizarea Oltchim. Există interes manifestat de mai mulți investotori pentru preluarea combinatului, iar pentru ca Oltchim să funcționeze este nevoie și de tot ceea ce este la Pitești, de Arpechim.Vom vedea cum se poate coagula și ca aceste companii să fie luate la pachet. Nu cred că se va amâna mai mult de 31 martie procesul de privatizare”, a declarat ministrul Economiei.

Se caută soluții pentru problema primelor de murături

La Pitești, ministrul Economiei a fost așteptat în fața Primăriei de mai multe persoane disponibilizate de la Arpechim, care se confruntă cu problema returnării primelor către OMV Petrom. Suma pe care au de returnat disponibilizații de la Arpechim pentru primele de murături încasate se ridică la circa 8 milioane de euro, mulți dintre aceștia fiind în procedură de executare silită. Ministrul Gerea le-a promis acestora că se va găsi o suluție pentru rezolvarea problemei, lăsând să se înțeleagă că rezolvarea ar putea fi una de natură juridică și financiară. ”Vom încerca să-i consiliem pe problema pe care o au. Încercăm să întârziem această procedură de executare silită, să reușim între timp să găsim o soluție. La o problemă de ordin juridic și financiar cum este aceasta, soluția ar trebui să fie la fel, una de natură juridică și financiară”, a declarat Gerea.


Musafir

#16761 bine,bine !!!!

2014-02-06 17:20

Dar ce faceti acum, ca Emilios va ia autoturismul ! Aveti doua posibilitati : caruta gen sanie sau bicicleta. Pe el si pe Marceluta, o sa-i primeasca la cantina ,pe post de hotispatari. O sa-i faca Marceluta niste clatite, de se lipesc de tavan. Ba , lasand gluma la o parte, de cine mai face lumea misto, pe pistolar ni l-ati ascuns, Marceluta nu mai are bani de ruj,coafor si sandale de vara. Iaca acum, v-ati spalat pe jumatate , de pacate. Parca aratati a sindicat mai serios. Aveati toate sansele, daca ii mai tineati pe astia, sa-i pierdeti pe toti ! Nu o mai dati la intors cu demisia, sindicatul trebuia aerisit de nulitati. Domnule Orasanu, avem nevoie urgent de om pe basculanta ! Un reper : sa fie grasut, sa poarte pistol-deoarece transporta valori {iarba},obligatoriu sa fie de la Lapusata. De-abia te asteptam in productie, broscoiule ! Prea ai tras mata de coada.

Musafir

#16762

2014-02-06 17:27

esti cam dezlanat in exprimare.tu nu vezi ca esti incoerent?esti jenant.

Musafir

#16763 Re: bine,bine !!!!

2014-02-06 17:35

#16761: - bine,bine !!!!

Tot mai buni sunt pensionarii! Asa nea cornele.
Dar vezi ca doi prieteni de-ai tai au demisionat: chitoiu si ghioca si nu ereau pensionari ca tine. Ce zici? Mai ai macar un gram de onoare?


Musafir

#16764 Re: bine,bine !!!!

2014-02-06 17:38

#16761: - bine,bine !!!!

SMECHERIE, SMECHERIE,VREI PUTINA ALIFIE/?  BINE ,BINE,MUSCA ACI GAOCEL CA TI A TRAS O CERNEVEL SI TIE[FELICITARI],DAR CINE I PRESEDINTE/?


Musafir

#16765 După vizita lui Gerea, sindicaliștii s-au ales tot cu promisiuni.

2014-02-06 17:47

#16760: -

http://www.stirilazi.ro/dupa-vizita-lui-gerea-sindicalistii-s-au-ales-tot-cu-promisiuni.html

După vizita lui Gerea, sindicaliștii s-au ales tot cu promisiuni.

http://www.ziarobiectiv.ro/images/stories/zzzzzgereaarpechim.jpg...

Ministrul Economiei Andrei Gerea s-a întânit astăzi cu președinții sindicatelor Arpechim și Oltchim „înnarmat” cu o serie de promisiuni, fără a avea o soluție concretă referitoare la privatizarea celor două combinate petrochimice. Acesta le-a prezentat situația actuală, modul cum merg negocierile, starea producției și stadiul procesului de vânzare.

În cadrul conferinței de presă ținute astăzi de ministru, a ținut să amintească ce companii doresc să preia combinatul petrochimic de la Bradu fără a spune concret care va fi și rezultatul.

„Am dat un semnal foarte clar că nu favorizăm pe nmeni, și drept urmare s-au înscris consorțiul format din cele două companii chineze,  Kim Complex, compania din Ungaria și mai sunt discuții cu un consorțiu rusesc. De asemenea se mai poartă tratative cu trei companii din Turcia pentru a intra în cursă. Partea bună este că este nevoie de tot ce e la Pitești. Vom vedea cum se poate coagula și ca aceste companii să fie luate la pachet.” a declarat ministrul Economiei.

Gerea a ținut să amintească și de ce s-a amânat termenul de finalizare al procedurilor de privatizare până pe dată de 31 martie, susținând totodată că nu există nimc concret până în momentul de față.  „O ofertă serioasă nu se poate face într-o lună. Procesul se va mai amâna doar dacă mai apare ceva. Finalul procedurii este pe 31 martie, când ofertele vor fi deschise. Până atunci nu este nimic concret.”

Referitor la salariile restante ale angajaților Arpechim, ministrul Gerea a recunoscut că există o problemă, dar a asigurat, ca și până acum, că oamenii își vor primi sumele restante, fără a avea o soluție viabilă. „Căutăm soluții pentru ca oamenii să fie la zi cu salariile restate. Avem discuții pe această temă și o să găsim o modalitate de a fi la zi.

 


Musafir

#16767 Re: INCREDIBIL! Declaraţiile ministrului Gerea despre Oltchim. Video

2014-02-06 19:17


Musafir

#16768 Re: Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

2014-02-06 20:04


Musafir

#16769 MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-06 20:09

#16746: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

#16254: - Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

2013-12-10 18:57

#14121: -  NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

===================================================================================

 

SALVAREA OLTCHIM? CAND O ZBURA ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRY2-Wj0RSwUFvHAdOLU_sf8R79...


Musafir

#16770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POATE AFLA SI DOMNUL MINISTRU ANDREI GEREA SI PUNE PUNCT ACESTEI SITUATI

2014-02-06 20:22


Musafir

#16771 cititi si va cutremurati

2014-02-06 20:35

Scrisoarea adresata inainte de moarte poporului roman de ARHIMANDRITUL JUSTIN PARVU. Iti scriu pentru ca sper ca macar acum, sa iti amintesti cine ai fost, cine esti si poate asa vezi incotro te indrepti. Toate marile infrangeri s-au bazat pe tradare.Nimeni nu a reusit sa te supuna cat ai fost unit. De ce te lasi dezbinat ? TREZESTE-TE POPOR ROMAN, TREZESTE-TE ROMAN ADORMIT SI NU LASA SA SE STEARGA DINTR-O TRASATURA DE CONDEI, TOT CE TI-AU LASAT PARINTII, NU ITI LASA COPIII PE DRUMURI, SCLAVI AI CELOR CE NICI NU EXISTAU PE CAND TU STIAI SA SCRII. LA MARE PRET SUNT TRADATORII, LINGUSITORII,VANZATORII DE NEAM SI CONSTIINTA, TRASEISTII POLITICI, GATA SA CALCE PE CADAVRE PENTRU A PARVENI SI A ISI PASTRA PRIVILEGIILE. CONDUCATORII ACESTEI TARI AU NEVOIE DE SLUJBASI PROSTI, LIPSITI DE EDUCATIE, LIPSITI DE CARACTER,LIPSITI DE VOINTA,LIPSITI DE COLOANA VERTEBRALA,CA SA II POATA INDOI SI FACE FIGURINE DE PLASTILINA DIN EI.
DOMINIQ

#16772 Re 16753

2014-02-06 20:46

Corect.BRAVO EMILE!
Acei VICE PRESEDINTI care au venit pe val astazi sint oamenii de casa ai lui CERNEV.
Inca o data BRAVO EMIL GHIOCA ptr.gestul pe care lai facut, SICTIR MORCOACE SI RADU!

Musafir

#16773

2014-02-06 20:47

http://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI => CERNEV TRADATORUL, PARVU BETIVANUL.
Cerneve, ti-a tras-o fraiere ministrul, ai fost ridicol, chiar daca oamenii tai nu PRICEP CA AI TRADAT SI AI FACUT CE STI TU MAI BINE .....!!!! <<<< NU VEI PUPA IN VIATA TA FUNCTIA DE DIRECTOR < DEZINFORMATORULE > . DICULOIU A PUNCTAT EXACT, SA AUDA TOTI (BAAA ASTA A FACUT MACAR ATAT, A SPUS REALITATEA PROBLEMELOR).

 

COTIZATI PROSTILOR, COTIZATI LA SINDICATE !!!!!!!!!  EI SUNT DE PARTEA AILALTA A MESEI, NU VA REPREZINTA CU NIMIC, URMARESC SA VA JUPOAIE SI BANUTUL ALA CARE-L LUATI CU TARAITA. COTIZATIAAAAA FRAIERILOR !!!!!

S.C. OLTCHIM S.A societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

cetatean

#16774 incredibil

2014-02-06 21:01

astia cu muraturile l-au aplaudat pe Gerea !!!! Incredibil !!! sper ca cineva sa fi imortalizat momentul si sa-l reaminteasca fostilor disponibilizati atunci cand vor fi obligati sa dea banii inapoi!!!

Musafir

#16775 Ministrul Economiei exclude posibilitatea unui eşec la privatizarea Oltchim

2014-02-06 21:09

http://www.puterea.ro/economie/ministrul-economiei-exclude-posibilitatea-unui-esec-la-privatizarea-oltchim-86013.html

http://www.puterea.ro/media/article/img620/86/86013_1.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a afirmat joi că nu există riscul unui eşec în cazul privatizării Oltchim, amânată pentru finele lunii martie. „Există un interes foarte mare şi eu ştiu foarte bine ce se întâmplă, fiecare are un avantaj şi un interes regional în a prelua Oltchim, iar interesul se va manifesta. (...)

În mod normal, 31 martie este finalul pe această procedură. Ofertele vor fi depuse şi desfăcute la 31 martie. Deocamdată, firmele interesate şi-au angajat firme de consultanţă, au intrat în camera de date, deci sunt în procedurile fireşti pentru acest moment”, a declarat Andrei Gerea la Piteşti, notează Agerpres. El a precizat că pentru privatizarea Oltchim există discuţii, aflate într-o fază mai mult sau mai puţin avansată, cu companii importante din România, China, Azerbaidjan, Rusia şi Turcia. Ministrul a mai spus că s-a ajuns la o concluzie unanimă cu privire la o privatizare în sistem integrat, care să includă atât combinatul de la Râmnicu Vâlcea, cât şi Divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti.