Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#16726 Re: SUCCES

2014-02-05 14:05

#16724: MERCEDEZ SI DIAMANT DIN EL III - SUCCES

da fratilor din vorbe,ca din fapte    ciu   ciuuu,asa i nea cornele,din vorbe sa ne faci sugeaneai o oaie,apucama i de[picasso]

Am si eu o parere

#16727 pentru Alain Eugen 4

2014-02-05 14:17

Spune un singur lucru bun pe care la facut Cernev ca inginer in Oltchim si unul ca lider al Sindicatului Victoria.
Spune un singur lucru bun pe care l-a facut actuala conducere. As vrea daca se poate sa incepi cu noile achizitii Spirii, Mardare....

Musafir

#16728 Re: pentru Alain Eugen 4

2014-02-05 15:26

#16727: Am si eu o parere - pentru Alain Eugen 4

pai ca inginer a fost un libidinos,iar ca lider un mincinos si o puslama ,care nu a facut alceva de 1 an decit sa ne dezbine,cu vreo 2 , 3  boschetari ,se stiu ei nu i mai numesc ,ca mi e scirba ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eu nebagat in seama ,  PICASSO


Musafir

#16729 Re: pentru Alain Eugen 4

2014-02-05 15:33

#16727: Am si eu o parere - pentru Alain Eugen 4

Nu are ce sa spuna dar pot sa spun eu: nimic.
Ca sef de sectie nu avea curajul sa spuna ca cele doua electrolize au problemele pe care le-a gasit acum, ca fost sef de sectie. In schimbul I toate mergeau ca "unse": instalatiile nu aveau probleme, consumurile erau in parametrii, lesia erea de calitate, mercurul era la locul lui dar cum venea schimbul II si III totul se intorcea la 180 de grade: compresoarele de clor cadeau, consumurile sareau de parca ar fi fost inscrise la saritura cu prajina, lesia isi pierdea concentratia si continea "coji", "bobitele" de mercur alergau pe "podele". De ce oare?

Eu am gasit raspunsul cam prin anul 2009 cand am analizat, din intamplare, orele suplimentare din combinat. Si ce-am vazut acolo: Cernev semna intr-o veselie tot felul de "interventii" facute de Mentchim, Protetchim, Design.ro in cele doua instalatii, la schimburile II si III. Facand atunci un calcul reiesea faptul ca timpul de lucru suplimentar (platit de combinat) depasea cu aproape 100% timpul de lucru normal (acest lucru se poate vedea foarte clar analizand situatiile cu orele suplimentare platite de combinat - situatii care se afla la "resurse umane" si facturile emise de catre prestatori aflate la serv. MEA sau Tehnic).


Musafir

#16730 Re: Re: pentru Alain Eugen 4

2014-02-05 15:45

#16729: - Re: pentru Alain Eugen 4

BA STIU SI EU CA MAI VENEA DE ACASA LIBIDINOSUL SI URMAREA LABORANTELE CU CINE SE FREACA NOAPTEA LA SCH 3,VA SPUN TOT EU PICASSO DE LA FEMEI,VEZI CA NU STI TOTUL


Musafir

#16731 Re: pentru Alain Eugen 4

2014-02-05 15:55

#16727: Am si eu o parere - pentru Alain Eugen 4

am aflat ca cernevel le freaca muierile lui gaocel si cap de cal si cica aceste achizitii sint bagaboante aduse politic peste noapte,ca si cernev,piperea,marcela,toti niste scirbe aduse politic


Musafir

#16732 Re: Re: pentru Alain Eugen 4

2014-02-05 16:17

#16729: - Re: pentru Alain Eugen 4

SA INTELEGEM CA [CERNEV] O FRECA CU POPESCU VALENTIN,PAI ASTA E PREA GROASA CERNEVICA SI POPESCULEE,,,,,,,,LA PENSIE CU VOI CA PREA MULT FURARATI,,,,AFARAAAAAAAA,MAI PLOUAA

ESTI VARZA. "VARZA A LA CLUJ."

#16733 #16547 - POATE AFLA SI DOMNUL MINISTRU ANDREI GEREA SI PUNE PUNCT ACESTEI SITUATII!

2014-02-05 16:41

Sa recapitulam. In 2012, August, Oltchim avea - datorii de 700 milioane eur
ASTA SPUI TU. MIHAI BALAN SI FELICIA SPIRU CIOBESCU SPUNEAU SI SEMNAU ALTCEVA - DATORII LA 30.09.2012 DE CCA. 600 MILIOANE EURO (http://www.oltchim.ro/index.php?name=relatia-cu-investitorii/informatii-financiare). DIFERENTA ESTE CAM MARE INTRE CEEA CE CREZI TU SI CEEA CE SPUN RAPOARTELE FINANCIARE.

Sa recapitulam.
INCA DIN SEPTEMBRIE 2012, CERNEV, BATE CLOPOTELE DISPONIBILIZARILOR (EL CA LIDER AL SALARIATILOR TREBUIE SA SPUNA NU DISPONIBILIZARILOR) (http://www.monitorulcj.ro/actualitate/14864-liderul-angajatilor-de-la-oltchim-daca-va-fi-reluata-activitatea-la-65-la-suta-din-capacitate-vor-fi-restructurari#sthash.J179PyJm.dpbs):
"Le-am spus oamenilor ce s-a discutat aseară (n.r. - miercuri seară) la Ministerul Economiei. Dacă se va relua activitatea la 65 la sută din capacitate, vor fi şi restructurări "

Sa recapitulam. In 2012, August, Oltchim avea - restante salariale de 3 luni
ASTA SPUI TU. CERNEV SPUNEA ALTCEVA (http://www.monitorulcj.ro/economie/14811-compania-a-recurs-la-modificarea-grafica-a-fotografiilor-din-noul-catalog#sthash.X4rOHWzF.dpbs).

"Nu au fost primite salariile pe luna august (deci o luna spunea cernev si eu spun o luna si jumatate, nu trei luni), producţia este oprită, nu se întâmplă nimic şi nu sunt speranţe după cum văd că evoluează lucrurile. Trebuie să începem să lucrăm, să producem, pentru că altfel tensiunea va creşte pe zi ce trece. Marţi dimineaţă ne-am întâlnit cu salariaţii, informându-i despre rezultatul negocierilor de la Ministerul Economiei.
Noi am cerut să se reitereze dispoziţia Ministerului Economiei de a da bani pentru repornirea combinatului, cu titlu de împrumut, cu titlu de ajutor de stat şi să primim salariile cât mai repede. Angajaţii au decis ca de mâine (miercuri - n.r.) să reluăm protestele pe perioadă nedeterminată. Vrem salariile restante şi capital pentru repornirea instalaţiilor".

Sa recapitulam - sa aduci firma in pragul falimentului si sa ai pretentii de salvator... asta nici nu stiu cum sa zic ca se numeste....
ASTA SPUI TU. CERNEV SPUNEA ALTCEVA (http://www.monitorulcj.ro/documente/27.09.2012.pdf)
"Noi am fost aduşi în această situaţie din cauza măsurilor luate de stat. Nu că nu ne-am făcut noi datoria."
PENTRU "PRAGUL FALIMENTULUI" ESTE VINOVAT "STATUL", ASA DECLARA CERNEV.

Am si eu o parere

#16734 Re: #16547 - POATE AFLA SI DOMNUL MINISTRU ANDREI GEREA SI PUNE PUNCT ACESTEI SITUATII!

2014-02-05 17:30

#16733: ESTI VARZA. "VARZA A LA CLUJ." - #16547 - POATE AFLA SI DOMNUL MINISTRU ANDREI GEREA SI PUNE PUNCT ACESTEI SITUATII!

Sa citeasca si inginerasul,secretara si membrii de sindicat din Victoria - Ce ziceti mai sunt ineptii pe aceasta petitie la 16733

Repeta raspunsul de cate ori poti poate li se ridica valul de pe ochi

FOARTE TARE POSTAREA. FELICITARI


Musafir

#16735 Primarul Emilian Frâncu vrea să construiască locuinţe sociale pe terenul combinatului Oltchim din Co

2014-02-05 18:19

Primarul Emilian Frâncu vrea să construiască locuinţe sociale pe terenul combinatului Oltchim din Colonie Nuci

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2014/02/05/52f23f32c7b855ff561855b...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edilul din Râmnicu Vâlcea spune că discuţiile cu reprezentanţii Oltchim pe această temă sunt destul de avansate. Primăria ar putea primi teren de la combinat în contul datoriei pe care societatea o înregistrează la bugetul local. Potrivit primarului Emilian Frâncu, dacă se va ajunge la o înţelegere, în Colonie Nuci se vor construi locuinţe sociale sau o întreprindere socială pentru populaţia defavorizată din acest cartier. „Azi merg să discut cu cei din conducerea Oltchim şi sper să găsim o soluţie mai ales în zona Colonie Nuci, unde vrem să ridicăm locuinţe sociale. Terenul este amplasat la graniţă cu comuna Mihăeşti. Avem deja două variante, dar este nevoie de o discuţie şi cu domnul Gheorghe Piperea. Noi putem face o expropiere pentru cauză de utilitate publică sau putem să şi cumpărăm acel teren,cu echivalarea datoriilor”, precizează edilul-şef. Totodată, conducerea primăriei poartă discuţii cu deţinătorii de terenuri din apropierea platformei chimice în vederea deschiderii unui parc industrial. „Se poate face un parteneriat public –privat, nu trebuie să fie doar terenuri ale municipalităţii. Sunt anumite facilităţi pe care le acordă Guvernul şi dorim să beneficiem şi noi de ele, important e să găsim şi investitori pentru ca acest demers să nu fie doar unul strict făcut pe hârtie. Vom face adrese tuturor ambasadelor ţărilor importante din Europa şi America de Nord pentru a le prezenta avantajele unor investitii la Râmnicu Vâlcea”, completează Emilian Frâncu. La finele anului trecut, combinatul Oltchim înregistra datorii de 4,36 milioane lei către bugetul local. La această sumă se adaugă penalităţi de 210 000 lei. Combinatul nu şi-a mai plătit impozitele pe terenuri, clădiri şi maşini din a doua jumătate a anului 2012.

Citeste mai mult: adev.ro/n0j09g


Musafir

#16736

2014-02-05 18:19

sa ne.... pe ei. pe tambalagiul presedinte de sindicacat. si sleahta lui. care au promis si pupat in kur pina la extaz noua conducere dupa schimbarea lui roibu. conducere care a demonstrat doar ca stie sa fure mai bine. si mai mult decat ROIBU, ingropand societatea in datorii si mai mari.


Musafir

#16737 MEMBRII SVO: NU VA FIE FRICA. GHIOCA SI CERNEV JOI PICA.

2014-02-05 18:59

AMR O ZI. "VOTATI-L" PE CERNEV SI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

LIDERII NOSTRII SA LASE VRAJEALA CU AMANAREA ALEGERILOR PENTRU CA VINE ANDREI GEREA LA COMNINAT.
ANDREI GEREA NU S-A INSCRIS IN SVO SI NU PARTICIPA LA ALEGERILE NOASTRE.
DACA VINE, CU ATAT MAI BINE, TREBUIE SA FIM REPREZENTATI LA INALNIREA DE LA ORA 15 DE CATRE NOUA CONDUCERE A SVO. ASTIA VECHII S-AU TOT INTALNIT CU MINISTRI SI NU AU FACUT NIMC PENTRU NOI.


Si, uitati ce declara cernev in ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei:
"alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare (adica si disponibilizari de salariati) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".

Adica, in traducere libera, cernev il cearta pe Roibu pentru ca:
- a marit salariile la Oltchim;
- nu a disponibilizat salariatii de la Oltchim.

Bine tovarasu' cernev, cand Roibu ti-a marit salariul de sef sectie - paznic de zi la "fiare" inerte, de ce nu ai refuzat acest lucru si de ce nu ai cerut sa fi disponibilizat. Ai tras cu dintii de scaunul tau caldut si nu ai cedat decat atunci cand ai fost trecut la dispecerat pe bani mai multi si pe timp liber berechet.

Cand ai fost "uns" ca reprezentant al salariatilor - viitor presedinte de sindicat ti-ai tras si bonus: transferul sotiei de la design.ro la oltchim si nu pe post de palmas si nu pe bani putini.

Cand ti-ai "tras" sindicat cu ce ai momit oamenii ca sa se inscrie in sindicatul tau? Nu cumva cu marirea salariilor, cu functii special si ad-hoc infintate, cu garantarea "vesnica", "intru vesnica ta pomenire", a locurilor de munca pentru membrii tai de sindicat?

Cand 1.000 de oameni au fost disponibilizati tu ai spus "pas" atat pentru tine cat si pentru consoarta ta.

Acum vii sa ne spui ca Roibu a gresit cand ne-a marit salariile si nu ne-a disponibilizat?

Asa gandeste un lider de sindicat si asa sunt aparati salariatii prin masuri de disponibilizare si de inghetare a salariilor?
Tu vrei sa ne convingi sa te realegem presedinte la SVO dupa care o se ne spui ca trebuie sa acceptam MICSORAREA SALARIILOR si NOI DISPONIBILIZARI.

CEI CARE DORITI MICSORAREA SALARIILOR SI NOI DISPONIBILIZARI, VOTATI-L PE CERNEV SI GASCA LUI DE "MAFIOTI".


HAIDE-TI, JOI 06.02.2014, LA SEDINTA SI HAIDETI SA MICSORAM NUMARUL CONDUCERII, SA MICORAM SAU SA ANULAM COTIZATIA (PENTRU CA CEI CE VOR FI ALESI SUNT SALARIATI AI COMBINATULUI), SA MICSORAM SAU SA ANULAM INDEMNIZATIA DE LIDERI SI SA ALEGEM ALTE PERSOANE LA CONDUCEREA SVO, INDEPARTANDU-I PE CEI DE MAI JOS.

CERNEV -2000 sau 1700 RON
GHIOCA -1400 RON
DOBRE MARCELA -1000 RON
SARPE -500 RON
MORCOACE -500 RON
ION DAN -500 RON
PATRASCU -500 RON

VREM ALEGERI LIBERE SI NEARANJATE, FARA IMPUNERI DE LIDERI.
VREM LIDERI ADEVARATI NU LIDERI DE "BANCURI"!
TOTI SUNTEM MEMBRII SVO, TOTI SUNTEM LIDERI.
NU ACCEPTATI CA ALEGERILE SA FIE FACUTE NUMAI DE ASA ZISII DELEGATI. PUTETM PARTICIPA TOTI MEMBRII.

TOT JOI LA ORELE 15:00 VA FI LA OLTCHIM SI DOMNUL MINISTRU ANDREI GEREA.


Musafir

#16738 ciocu mic si joc de glezne

2014-02-05 19:49

16737-voi membri SVO nu aveti ce cauta la intalnirea cu ministrul Andrei Gerea vor fi acceptati doar liderii voi veti primi informatii de la liderii vostri,ramane pe alta data Adunarea Generala- [FERICIRE].

 


Musafir

#16739 Re: MEMBRII SVO: NU VA FIE FRICA. GHIOCA SI CERNEV JOI PICA.

2014-02-05 19:54

#16737: - MEMBRII SVO: NU VA FIE FRICA. GHIOCA SI CERNEV JOI PICA.

nu ar fi normal ca din 4  sindicate sa facem unul puternic ? care sa fie condus in urma unor alegeri. de un nou presedinte. si aici cand spun nou. sa nu fie nici diculoiu. nici dumitru. nici cernev ori bica.


Musafir

#16740 Re: ciocu mic si joc de glezne

2014-02-05 20:01

#16738: - ciocu mic si joc de glezne

Da asa este la intalnire trebuie sa participe liderii nostri dar liderii noi nu vechii ciocoi. Cine si cu ce drept a hotarat modificarea datei alegerilor? Ce faceti voi este tragere de timp pentru ca intre timp sa va faceti jocurile cu "ciocu mic si joc de glezne".


Musafir

#16741 Re: Re: MEMBRII SVO: NU VA FIE FRICA. GHIOCA SI CERNEV JOI PICA.

2014-02-05 20:03

#16739: - Re: MEMBRII SVO: NU VA FIE FRICA. GHIOCA SI CERNEV JOI PICA.

sa pice si sa plece tradatorii,bagalea si sirma n nas,ca la porcul meu de acas,,miiirs,eu sint PICASSO


Musafir

#16742 Investitorii „salvatori“ întârzie să apară

2014-02-05 20:54

http://www.zfcorporate.ro/burse-fonduri-mutuale/la-un-an-de-la-insolventa-oltchim-nu-s-a-rezolvat-nimic-combinatul-functioneaza-la-20-din-capacitate-nu-are-finantare-iar-investitorii-salvatori-intarzie-sa-apara-12028679

La un an de la insolvenţa Oltchim nu s-a rezolvat nimic: combinatul funcţionează la 20% din capacitate, nu are finanţare, iar investitorii „salvatori“ întârzie să apară

În urmă cu un an, când Oltchim îşi cerea intrarea în insolvenţă, ministrul economiei de atunci, Varujan Vosganian, spunea că e singura soluţie de salvare a combinatului.

Dominiq

#16743 DEMISIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-02-05 21:00

MIINE IN SEDINTA CERETI DEMISIA LUI CERNEV.
TOATA LUMEA!

Musafir

#16744 Re: Re: OLTCHIM si ARPECHIM

2014-02-05 23:37


Musafir

#16745 Re: Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

2014-02-05 23:38

#16696: - Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q82/s720x720/1455953_1015...

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan Administrator Judiciar Stanescu Nicolae Bogdan Codrut Administrator Special Pirvu Marius Director General Talpasanu Mihail Director General Adjunct Tehnic-Productie Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand Director General Adjunct Operatiuni Smeu Alin-Ion Director Economic Popescu Valentin Director Directia Energetica-Mecanica Marinescu Norocel-Lucian Director Directia Tehnica-Calitate-Mediu Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane

 


Musafir

#16746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-05 23:39

#16694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

#16254: - Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

2013-12-10 18:57

#14121: -  NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

===================================================================================

 

SALVAREA OLTCHIM? CAND O ZBURA ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRY2-Wj0RSwUFvHAdOLU_sf8R79...


Musafir

#16747 Re: OLTCHIM si ARPECHIM

2014-02-05 23:42


Musafir

#16748 Re: Re: Re: Re: Re: "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" - MAJORITATEA LACUSTE LIBERALE

2014-02-05 23:43

#16629: - Re: Re: Re: Re: "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" - MAJORITATEA LACUSTE LIBERALE

#16320: - Re: INCA UN OSCIOR PENTRU FRAIERI DE LA "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM"

http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...

MINCIUNA SI DEZINFORMARE LA NIVEL GUVERNAMENTAL PRIVIND OLTCHIM.

TOATA LUMEA VORBESTE DESPRE SALARII NEPLATITE DE DOUA LUNI SI JUMATATE.
FALS. ESTE VORBA DESPRE TREI LUNI SI JUMATATE (SAPTE CHENZINE SALARIALE)!

RESTANTELE SALARIALE ale oamenilor de la OLTCHIM sunt de 7 CHENZINE (3 LUNI SI JUMATATE), astfel:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat) – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012 - (trebuia achitata in data de 10.01.2013);
2. avans luna IANUARIE 2013 (trebuia platit in data de 25.01.2013) – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. avansul lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.11.2013);
4. lichidarea lunii NOIEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.12.2013);
5. avansul lunii DECEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.12.2013);
6. lichidarea lunii DECEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.01.2014);
7. tichetele de masa aferente lunii DECEMBRIE 2013 (trebuiau distribuite in data de 10.01.2014);
8. avansul lunii IANUARIE 2014 (trebuie platit in data de 25.01.2014);
9. lichidarea lunii IANUARIE 2014, cu transport inclus (ar trebuii platita in data de 10.02.2014);
10. tichetele de masa aferente lunii IANUARIE 2014 (ar trebuii distribuite in data de 10.02.2014).

RESTANTELE SALARIALE ale disponibilizatilor de la OLTCHIM (trebuiau platite in momentul disponibilizarii – respectiv pana cel mai tarziu in data de 13.06.2013, sunt urmatoarele:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013 - conform unui comunicat al OLTCHIM, sumele aferenta CO se vor achita in perioada februarie - iunie 2014, in ultima zi a fiecarei luni;
4. salariile compensatorii datorate de OLTCHIM conform CCM.

Sa nu uitam de DETURNARILE DE FONDURI (furturi din avutul personal) facute de catre conducere OLTCHIM cu binecuvantarea liderilor SVO (directorul CAR este si lider / contabil SVO): retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea “garantiilor” pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc.

Sa nu uitam ca, desi la ora aceasta OLTCHIM, functioneaza la maxim 10% din capacitatea de productie (dar managementul vorbeste de 25%), numarul de personal a scazut cu 30%, numarul directorilor (numiti pe criterii politice si de rudenie nu pe criterii de competenta) a crescut, fiind supradimensionat - este 22 directori (spre exemplu conducerea executiva a OLTCHIM a crescut de la 6 directori la 9 directori, deci cu 50% mai multi). Ei nu au fost sacrificati, nefiind disponibilizati!

Cei 22 de directorii (majoritatea ineficienti si subcalificati, numiti pe criteriul apartenentei politice) din OLTCHIM sunt tinuti in functie, desi s-a cerut in nenumarate randuri reducerea fireasca a acestora de la 22 la maxim 7 iar datoriile OLTCHIM cresc vazand cu ochii (de cand a plecat Domnul Constantin Roibu, sa zicem din 30.09.2012 pana la 31.01.2014, datoriile au crescut cu cca. 255 de milioane de euro).


Musafir

#16749 ASA SE VA INTAMPLA SI LA RAMNICU VALCEA: SALARIATII NU MAI AU NIUMIC DE SPUS!

2014-02-06 11:15

Gerea, vizită la Arpechim

http://ziarobiectiv.ro/index.php/actualitate/gerea-vizita-la-arpechim.html

http://ziarobiectiv.ro/cache/multithumb_thumbs/c_400_300_16777215_0___images_sto...

Ministrul Economiei Andrei Gerea a ajus la platforma Arpechim în urmă cu câteva minute.
Acesta împreună cu prefectul Cristian Soare se întâlnește în aceste momente cu reprezentanții combinatului petrochim pentru a discuta despre situația privatizării Oltchim împreună cu Rafinăria.
Spre surprinderea multora, demnitarul nu a fost întâmpinat de angajații platformei petrochimice.

Știre în curs de actualizare


Musafir

#16750

2014-02-06 11:48

Scrie CLAR IN COMUNICAT. A VENIT PENTRU IMAGINE SI DECLARATII PENTRU PRESA. ESCROCHERIE CURATA !!!!!!! BLA, BLA, BLA GUVERNAMENTAL. VIN ALEGERILE ......!!!!!!!!!!!!!!!