Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#15226 Re: 15208!!!!!uitate mizerabil de lingau cernevistin cuuuuurtea ta,miiirs

2014-01-06 09:17


Musafir

#15227 Re: 15206 SI DACA URCA OLTUL,CE O SA FACI CERNOBIL

2014-01-06 09:22


Musafir

#15228 Exclusiv Andrei Gerea: Termenul de privatizare al Oltchim ar putea fi prelungit

2014-01-06 10:38

http://qmagazine.ro/actual/exclusiv-gerea-termenul-de-privatizare-al-oltchim-ar-putea-fi-prelungit/

http://qmagazine.ro/wp-content/uploads/2013/12/gereaBirou.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ministrul Economiei Andrei Gerea susține că termenul de privatizare al Oltchim ar putea fi prelungit în cazul în care va exista un interes major, pentru ca toți marii investitori să primească șansa de a participa la procedură.
Andrei Gerea afirmă că prelungirea, dacă va fi agreată și de creditori, va fi însă de maximum o lună întrucât ministerul nu dorește tergiversarea procesului, ci sporirea șanselor ca privatizarea să fie una reușită. „Luna iunie este un termen limită până la care situația Oltchim trebuie finalizată într-un fel sau altul. În mod normal, pe calendarul actual, la finalul lui ianuarie trebuie să deschidem ofertele. Dacă lucrurile vor evolua în așa fel încât să se merite să prelungim puțin procesul de privatizare, și vorbim aici de data de 3 februarie, o vom face, pentru a da o șansă cât mai multor investitori puternici care sunt interesați să cumpere caietul de sarcini. Dar nu vom prelungi cu mult. Maximum o lună. Până înainte de Crăciun au fost cumpărate două caiete de sarcini”, a afirmat ministrul citat de protalul de știri argeșean proarges.ro.
Între timp însă, conducerea companiei și ministerul Economiei, acționarul majoritar al combinatului își iau și măsuri de precauție în cazul în care privatizarea nu va fi un succes, după cum a explicat chiar ministrul de resort: „Ne îndreptăm către furnizori și către termenele de plată. Încercăm să obținem materie primă cu plata nu la 30 de zile, ci la 60 sau 90 de zile și să scurtăm termenul de încasare la materia furnizată. Vrem să mai pornim și o nouă secție de producție”.

Rafinăria de la Arpechim, luată în calcul. Marile nume interesate de Oltchim
Ministrul menționează că sunt șanse foarte mari ca viitorul investitor să preia nu doar activele Oltchim de la Vâlcea și petrochimia de la Bradu, Argeș, ci și rafinăria de la Arpechim. Oficialul a subliniat însă că această posibilitate țină exclusiv de viitoarea conducere a combinatului. „Am spus că voi încerca să lipesc rafinăria de la Arpechim, care acum se află la OMV, de întregul Oltchim, penru că așa a și fost construită, să se lucreze integrat.
Sigur, există o alternativă, să se facă aprovizionare de benzină tit nafta direct la platforma de la Bradu, prin ocolirea rafinăriei. Totuși, un operator mare ar trebui să își dorească și rafinăria. Acest lucru depinde însă și ce dorește să facă viitorul investitor la Oltchim. Am avut bucuria să văd că, pe lîngă cei care și-au anunțat inițial intenția de a cumpăra Oltchim, consorțiul Chimcomplex Borzești, a mai venit un consorțiu rus. Și-a mai anunțat intenția, o dată cu vizita premierului chinez și două societăți din China care sunt în asociere. Mai există și Socar, compania de stat din Azerbaijan, în asociere cu o firmă care s-a desprins inițial din compania de stat, AzerChimie. Și ei și-au manifestat intenția să cumpere integrat Oltchim cu rafinăria, deși ei au capacitatea să transporte și să aducă materia primă prin sistemul de conducte. Cei din China au posibilitatea și colaborează deja cu OMV Petrom pentru reabilitarea unor puțuri vechi. Am mai avut contact cu un alt consorțiu rus care a solicitat Oltchim la pachet”, a completat ministrul, care a subliniat că au existat contacte pe tema Oltchim și cu unele companii din Arabia Saudită și Emirate.
Procedura de selecție a ofertei angajante pentru achiziția părților sociale deținute de Oltchim și Oltchim SPV va avea loc pe 3 februarie 2014.
Valoarea de reper a activelor transferate de la Oltchim către Oltchim SPV este de 305.241.000 de euro, fără ca aceasta să reprezinte limita maximă a prețului tranzacției. Din Oltchim SPV face parte si Petrochimia de la Bradu.
Adunarea creditorilor Oltchim a aprobat la data de 2 decembrie strategia de reorganizare judiciară propusă de administratorii judiciari, utilizarea denumirii “Oltchim” pentru crearea noii societăți comerciale (adică Oltchim SPV SRL), precum și procedura de selecție a ofertei angajate a achizițiilor părților sociale ale SC Oltchim SPV.
Conform datelor de până acum, de privatizarea Oltchim și-au manifestat interesul Chimcomplex Borzești, Oil Gas Trade, Tise, asocierea azeră Socar – Azerchim, asocierea chineză Baota Petrochemical Group – Junlun Petroleum Co și asocierea Petro Carbo Chem (PCC) și Fortissimo Capital.


Musafir

#15229 Re: Exclusiv Andrei Gerea: Termenul de privatizare al Oltchim ar putea fi prelungit

2014-01-06 10:41

#15228: - Exclusiv Andrei Gerea: Termenul de privatizare al Oltchim ar putea fi prelungit

noutati tata, nu vechituri deastea, ca stim ce s-a zis, hai , pe cai, la produs de stiri noi,


Musafir

#15230

2014-01-06 10:43

http://www.zf.ro/companii/top-10-esecuri-in-economie-in-2013-privatizarea-cfr-marfa-listarea-adeplast-insolventa-oltchim-sunt-cap-de-lista-11853831

 

Top 10 eşecuri în economie în 2013: privatizarea CFR Marfă, listarea AdePlast, insolvenţa Oltchim sunt cap de listă

Anul 2013 a fost marcat de o serie de eve­ni­mente ce pot fi considerate eşecuri eco­no­mice: de la privatizări ce nu s-au mai fina­lizat până la in­solvenţe sau fraude şi furturi de acţiuni. Tot 2013 a adus o creştere a încasărilor la buget la ju­mătate faţă de cât îşi propusese statul, dar şi o rată de ab­sor­bţie a fondurilor europene mult mai mică faţă de cât îşi asumase guvernul în urmă cu un an.

1) Privatizarea CFR Marfă

Anunţată cu surle şi trâmbiţe şi con­si­de­ra­tă unul dintre cele mai importante eve­ni­mente din 2013, privatizarea CFR Marfă, cel mai mare tran­sportator de marfă pe calea feroviară, nu a mai fost dusă până la capăt. Privatizarea a eşuat după ce firma de­sem­nată câştigătoare a licita­ţiei or­ganizate de stat, Grup Feroviar Român (GFR), con­tro­lată de Gruia Stoica, nu a plă­tit 170 mil. euro, suma pe care o mai avea de dat pentru preluarea pachetului de acţiuni de 51%.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1481/21333/11853831/2/adeplast-andre...

2) Listarea AdePlast pe bursă

Oferta inţială de vânzare de acţiuni (IPO) derulată de producătorul de materia­le de construcţii AdePlast pentru listarea la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a eşuat din cauză că investitorii au subscris mai pu­ţin de 70% din acţiunile scoase la vânzare de companie, nivelul minim de închidere cu succes a operaţiunii.

3) Vânzarea eşuată a concentratului de cupru al Cupru Min

Vânzarea concentratului de cupru al Cupru Min a eşuat, cele două companii interesate, Trafigura (Singapore) şi Yildirim (Turcia), nedepunând oferte, iar Ministerul Economiei va schimba procedura de atragere a unui partener strategic la compania din Abrud.

În primăvara anului 2012 producătorul de cupru a fost scos la vânzare, cu un preţ de pornire de 57,3 milioane euro, dar proce­dura a fost oprită din cauza neînţelegerilor cu Roman Copper, câştigătorul licitaţiei.

După eşecul privatizării, Ministerul Economiei a fost mandatat de guvern să caute un investitor cu care să se asocieze pentru a finanţa activitatea Cupru Min.

Investitorul, trader sau producător din domeniu, urma să contribuie cu fonduri minime de 40-50 milioane euro.

4) Insolvenţa Oltchim

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, cea mai mare companie deţinută de stat din sectorul industrial, a intrat în insolvenţă la începutul anului 2013. Statul, care deţine prin Ministerul Economiei 54,7% din acţiunile Oltchim, a eşuat în 2012 în încercarea de a privatiza combinatul chimic. Oltchim a fost scoasă în 2013 la privatizare, însă din cauza datoriilor foarte mari pe care le acumulase şi care depăşeau 700 mil. euro nu a atras un interes suficient pentru a se concretiza o vânzare, la licitaţie participând doar nemţii de la PCC, acţionarul minoriar cu aproape 33% din acţiuni al Oltchim, Ştefan Vuza, proprietarul Chimcomplex Borzeşti şi Dan Diaconescu, care a transformat privatizarea Oltchim într-un circ după ce a licitat cea mai mare sumă, dar nu s-a prezentat cu banii.

5) Rezilierea contractului cu americanii de la Bechtel

Statul a reziliat în 2013 contractul de construcţie a autostrăzii Transilvania, semnat cu americanii de la Bechtel. Eşecul constă în faptul că în cei 10 ani de contract statul a plătit peste 1,4 mld. euro pentru doar 52 km de autostradă finalizaţi şi alţi 60 de kilometri care sunt doar pe jumătate construiţi. Con­trac­tul cu Bechtel, semnat în 2003 pentru con­strucţia a 415 km autostradă, se ridica la circa 2,2 mld. euro.

6) Venituri bugetare mai mici faţă de estimările iniţiale. Investiţii publice mai mici

Deşi veniturile bugetare aveau o rată anticipată de creştere de 8,4% în 2013 faţă de 2012, acestea au crescut cu doar 4,5% an la an în decursul primelor nouă luni din 2013, evoluţia încasărilor reflectând doar parţial ascensiunea economiei. În acest context, cheltuielile de capital, adică investiţiile făcute de stat, au scăzut cu 11% în primele nouă luni ale anului 2013.

7) Fraude şi furturi de acţiuni

Frauda de la firma de brokeraj Harinvest, unde zeci de clienţi şi-au pierdut acţiunile şi banii din portofolii din cauza tranzacţiilor ile­gale ale angajaţilor, şi furtul de acţiuni din con­tul şefei IFC România, Ana Maria Mihăescu, au fost evenimentele negative şi au lovit din nou încrederea investitorilor în piaţa de capital.

8) Absorbţia fondurilor europene

Ministrul fondurilor europene Eugen Teodorovici îşi propusese la preluarea mandatului, în decembrie 2012, o rată de absorbţie de 50% până la sfârşitul anului 2013, însă în realitate până în octombrie rata de absorbţie a fondurilor structurale şi de coeziune ajunsese la doar 24,56%.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1481/21333/11853831/3/ponta-foto-mar...

9) Memorandumul dintre guvernul Ponta şi Rompetrol a picat

Legea de aprobare a Memorandumului de înţelegere între statul român - guvernul Ponta şi Parlament şi grupul Rompetrol a fost declarată neconsti­tuţională de către Curtea Consti­tuţională, în urma unei sesizări a preşedintelui Traian Băsescu.

Legea, iniţiată de guvernul Ponta, privind aprobarea Memorandumului de înţelegere încheiat între statul român şi The Rompetrol Group semnat la Bucureşti la 15 februarie 2013 a fost adoptată în octombrie. Memo­randumul prevedea ca statul român, care controlează 44,6% din acţiunile Rompetrol Rafinare (RRC), să cedeze un pachet de 26% grupului Rompetrol, acţionarul majoritar al companiei, pentru 200 de milioane de dolari. Compania petrolieră de stat KazMunaiGas din Kazahstan, care controlează grupul Rompetrol, se mai angaja să constituie un fond de investiţii kazah-român, în care Rompetrol să deţină 80% din acţiuni şi statul român 20%, care să investească în următorii ani un miliard de dolari în proiecte din sectorul energetic.

10) Eşecul managementului privat în companiile de stat

Proiectul „CEO privat la stat” a fost lansat în anul 2011, iar de atunci şi până în prezent orice tentativă de a pune un manager cu experienţă de business la conducerea unei companii de stat a eşuat. Principalul motiv este presiunea politică, exercitată fie asupra consiliului de administraţie, care a refuzat aproape toate listele „private” întocmite de headhunteri, fie asupra managerului privat care s-a restras din „cursă” pentru că nu putea să ducă la îndeplinire lucrurile asumate în mandat. Prin urmare, în echipele de management privat au ajuns fie foştii şefi ai instituţiilor respective, fie oameni cu activitate în sfera politică sau chiar manageri care nu au experienţă în mediul privat.

 


Musafir

#15231 Re: DRACU; SA TE IA,VORBESTE DE prezent cerrnevist muist

2014-01-06 10:51

#15206: dracu -

unde am ajuns din cauza voastra sugatorilor de cohones,ca de lingai ca voi ne am saturat,miirs

DISPONIBILIZAT

#15232

2014-01-06 12:19

FRAIERILOR... MAI CREDE-TI IN PORNIREA OLTCHIMULUI? ROIBU A SPUS ADEVARUL. CINE VINE SA INVESTEASCA UN MILIARD DE EURO IN INSTALATIILE RUGINITE? AMAGIRI DESARTE.

Musafir

#15233 În sfârşit AU RECUNOSCUT! Acesta este ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a format USL

2014-01-06 13:27

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/in-sfarsit-au-recunoscut-acesta-este-adevaratul-motiv-pentru-care-s-a-format-usl-477403.html?utm_source=LibertateaOwn&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/PONTA_12_f7e0fbdba6_08_7d8b47b1fb.jp...

USL nu s-a format pentru a aduce bunăstarea românilor sau alte scopuri asemănătoare. De fapt, adevărul este altul şi a fost recunoscut de co-preşedintele uniunii, Victor Ponta.

Victor Ponta a declarat că principalul motiv pentru care s-a realizat alianţa dintre un partid de stânga, PSD, şi unul de dreapta, PNL, a fost schimbarea "regimului Băsescu". Premierul a declarat că acest obiectiv trebuie dus la bun sfârşit. Deci nici vorbă despre îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a românilor.

„Trebuie să câştigăm europarlamentarele. Trebuie să câştigăm prezidenţialele. Trebuie să fim uniţi. Eu dau un mesaj foarte clar: că eu cred că USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Băsescu şi trebuie să ne ducem acest obiectiv la bun sfârşit", a spus Ponta, conform Realitatea TV.

De asemenea, Ponta crede că toţi cei care s"s-au săturat de regimul Băsescu" ar trebui să se unească.

„Eu cred că putem să fim uniţi nu doar în cadrul USL, dar cred că putem să fim uniţi şi cu alţi reprezentanţi ai partidelor politice sau societăţii civile care s-au săturat de regimul Băsescu", a spus Ponta.

În opinia şefului Guvernului chiar şi PDL are o o problemă cu Traian Băsescu, dovadă stând faptul că relaţiile dintre cele două părţi sunt mai degrabă reci.

„Şi PDL s-a săturat de regimul Băsescu, de abuzuri, de şantaj, de dosare, de linşaj mediatic (...) Important e că trebuie să folosim 2014 pentru adevărata schimbare a României. Am încredere că PSD poate fi actorul principal în acest sens, dar nu singur, ci împreună cu toţi cei din USL şi din afara USL care vor această schimbare", a spus Ponta.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/in-sfarsit-au-recunoscut-acesta-este-adevaratul-motiv-pentru-care-s-a-format-usl-477403.html#ixzz2pcn06ICi


Musafir

#15234

2014-01-06 14:06

STATI CUMINTI ,FARA BANI...EU V-AM LUCRAT...MIHAI

Musafir

#15235

2014-01-06 14:08

CAMPANIE LA PDL VL CU AUTO VL 99 CCH ,CU BENZINA OLTCHIM ....HALAL LIDER DE SINDICAT!!!!!!
COTIZATI ENORIASII..COTIZATI CA PROSTIA NU DOARE

Musafir

#15237 Adrian Năstase, condamnat la patru ani de închisoare

2014-01-06 14:49

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Adrian+Nastase+condamnat+la+patru+ani+de+inchisoare

http://www.digi24.ro/onedb/picture%28width=570%29/52cabb9e95f9cfd129000000...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrian Năstase a fost condamnat la patru ani de închisoare, cu executare, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia este definitivă.
Soția sa, Dana Năstase, a fost de asemenea condamnată la trei ani de închisoare, însă pedeapsa este cu suspendare.

Decizia de condamnare - pentru luare de mită, de patru ani de închisoare, pentru care fusese anterior achitat, și pentru șantaj, de trei ani - a fost luată în unanimitate de cei cinci judecători ai instanței supreme.

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase, a declarat, în direct, la Digi24, că apărătorii fostului premier nu se așteptau la o astfel de pedeapsă.

„E o pedeapsă grea, complicată, Adrian Năstase va trece și prin această grea încercare, pentru că e foarte dificil pentru el să se reîntoarcă în penitenciar”, a spus Ion Cazacu.

Avocatul a aminitit că trei judecători care l-au condamnat pe Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calității au făcut parte din acest complet de judecată. „Din moment ce ei l-au considerat atunci simbolul corupției clasei politice din România, era greu de imaginat că își vor schimba părerea”, a spus el.

Ion Cazacu a arătat că, în opinia sa, în acest proces a fost judecat mai degrabă omul, nu dosarul.
Pregătiți pentru achitare

După o vacanţă petrecută pe Valea Prahovei, Adrian Năstase a aşteptat în vila din Zambaccian decizia definitivă a instanţei în dosarul Trofeul Calităţii. Fostul premier a făcut anunţul pe blog, într-o postare în care scria despre curaj, dar şi despre necunoscutele anului 2014. O atitudine uşor sceptică, spre deosebire de momentul încheierii procesului, când Adrian Năstase era optimist.

„Sunt pregătit psihic pentru achitare, pentru că aşa mi s-ar părea normal. Celelalte variante nu am de ce să le iau în considerare, după ce i-am ascultat pe avocaţi mi-am dat seama cât de firavă este acuzarea”, spunea fostul premier în decembrie. Încrezătoare a fost şi soţia sa, Dana.

Avocații soţilor Năstase încearcă de mai bine de şapte ani să-i convingă pe magistraţi de nevinovăţia celor doi. „Opinia mea e că argumentele apărării au fost mult mai pertinente şi mai la obiect decât cele aduse de Parchet”, declara recent Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase.

Adrian Năstase a publicat şi pe blogul său pledoaria finală în faţa Curţii Supreme.

„Sunt nevinovat. La fel şi soţia mea, târâtă în acest proces. Cum s-ar putea încheia acest dosar cu o achitare? Sentinţa trebuie să justifice munca DNA din ultimii nouă ani”, a susţinut Adrian Năstase.

În prima instanţă, soţii Năstase au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare. Însă nu pentru acuzaţiile de corupţie, ci pentru şantaj şi utilizarea de documente vamale false.

Fostul premier a fost acuzat că a primit diverse obiecte din China, dar și materiale de construcții de la fostul consul Ioan Păun, dar si de la Irina Jianu, fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcții, pentru a-i menţine în funcție. În total, bunuri de peste 600.000 de euro.

Obiectele ar fi fost introduse în țară prin utilizarea unor documente vamale false, furnizate de Dana Năstase. Conform declarațiilor vamale de import, containerele livrate familiei Năstase conțineau termopane, pămătufuri pentru șters mașina, sacoșe din rafie, dar și statuete din bronz, pitici de grădină sau instalații sanitare. Dosarul a ajuns pe masa judecatorilor în 2006.
La ce puteau să se aştepte soţii Năstase

Condamnat în primă instanţă la închisoare cu suspendare, fostul premier trebuie să se întoarcă în penitenciar, dacă nu a obţinut o achitare.

La ultimele termene al procesului, Adrian şi Dana Năstase au cerut judecătorilor să îi achite.

„De ani de zile, din păcate, sunt sub această presiune. Pierd ore întregi, zile de viaţă, nervi, neuroni care nu se refac pentru o operaţiune de război de gherilă cu DNA-ul şi operaţiunile astea judiciare”, spunea fostul premier pe 2 decembrie.

Judecătorii au avut patru variante. Prima a fost achitarea, la care spera şi familia Năstase. Asta însemna ca instanţa supremă să fi admis recursurile soţilor Năstase, condamnaţi în primă instanţă la câte trei ani de închisoare cu suspendare, iar aceste pedepse să fie anulate.

A doua variantă, de asemenea favorabilă lui Adrian Nastase, era refacerea dosarului. Asta însemna ca procesul să se reia de la zero, tot la Curtea Supremă.

Exista şi posibilitatea ca prima decizie dată în acest caz să fie menţinută. Dana Năstase ar fi rămas cu pedeapsa de trei ani cu suspendare, însă o asemenea condamnare ar fi însemnat pentru fostul premier, acum eliberat condiţionat, reîntoarcerea în penitenciar. Asta pentru că pedeapsa cu suspendare devine, de drept, cu executare.

În ultimul rând, exista posibilitatea, pronunțată luni, ca instanţa sa dicteze alte pedepse, dar cu executare, pentru fostul premier.

Dosarul a fost trimis în judecată în 2006, însă doi ani mai târziu cazul a fost trimis la DNA, pentru refacerea anchetei. Abia dupa alţi doi ani a revenit pe masa instanţei supreme.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-06 15:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-06 15:44



Musafir

#15240

2014-01-06 15:46

Baniiiii, baaaaaaaaaaaaaaaaa

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-06 15:50


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-06 15:53


mirciulica cracanatu

#15243 ciocu mic soricei de bibloteca

2014-01-06 16:01

PROFIT DE VOI DE ANI CU CARUL,DOAR NASUL SA FACUT CA GOGOSARUL CE MAI CONTEAZA???? V-AM TRSO 20 DE ANI ...EU PRISACARU!!!
la multi ani si de la noi ömule?""

#15244 mare chief

2014-01-06 16:10

circa 400 de angajati ai oltchim erau astazi la 13 00 peste pasarela sub bolta din curtea liderului lor mihai diculoiu
ai serbau ziua ,dar intr-un mod mai aparte; toti erau cu capetele descoperite si caciulile sub brat,...asta da respect bai frate!

Musafir

#15245

2014-01-06 16:14

MARIUSICA PIRVULICA ,AI PUTINA RABDARICA ,CA USEL CURIND PICA

Musafir

#15246

2014-01-06 16:21

OFER SERVICI TRANSPORT PE RELATIA VILCEA PITESTI CU O FLOTA DE BICICLETE CARPATI.
OFERTA ESTE VALABILA CU 1 FEB 2014IAR PRETURILE SINT DE CRIZA.
TINUTA PILOTILOR ESTE OBLIGATORIE:PANTALONI GIINSI SI PANTOFI DIN PIELE INTOARSA IAR SA REZISTATI FRIGULUI AVETI VOIE SA CONSUMATI ZILNIC UN LITRU VOTCA
YILDIRIM

#15247

2014-01-06 16:46

Ba chiar santem o natie de prosti, santeti in rahat pana in gat si va balacariti ca prosti, asta denota cat creer aveti, ce treaba are sindicatul cu PDL(si bine ca sa dus acolo ca nu a-ti fi vrut sa se duca la USL-MIZERIE) intreabati-va ce dracu a facut USL pana acum, mergeti la 10% din capacitate ,50% din combinat a avut liber din 23-12-2013 si pana in 05-01-2014(din 1968 nu cred ca Oltchimul a avut asa program ca un SRL)si mai vad uni prosti care sant oripilati ca nu stiu care se plimba cu masina acum nu stiu cati ani prin Bucuresti( ba cretinule atunci nu aveati intarziere la salariu de 6 luni ca 3luni sant de la AJOFM )este vorba de principiu, situatia care este acum(conducere de rahat,pusa politic,930 disponibilizati cu zeci de mii de lei restante de aproape un an de zile) si cum dracului poti sa compari pe SPIRU cu "FARAONUL" ala nici pana la slit nu se ridica (poate tu ajungi),nici cand dormiti nu visati sa ajungeti la nivelul "FARAONULUI".Aveti rabdare, ca mai este un pic si o sa dati uni dintre voi explicati la colt de strada ,unul ca tiganu si unu ca sudoro-sofer, nu purtati voi de grija la alti ca au alti grija de voi.

Musafir

#15248

2014-01-06 16:54

Rataidracu si voi acum tigane cu pacaliciul de sudoro-sofer si maimuta urlatoare,ce faceti acum, nu profitati, hai sictir nesimtitilor unde erau sfanti ca voi nu beneficiati de nimic acum, ordinarilor

Musafir

#15249

2014-01-06 16:56

Ba eu as striga la spiru ca e mare director si cacademic de tic-tac sau magic si nu mai stiu cum

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-06 16:58