Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#11851 CAR

2013-11-18 12:19

Care sunt lunile in care OLTCHIM nu a virat banii retinuti pe fluturasii de salarii? Se zvoneste ca aceste sume nevirate sunt la masa credala si respectiv in Instanta dar apar salariatii nu CAR!
Stie cineva mai multe detalii? Luminati-ma!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-18 12:31



Musafir

#11853

2013-11-18 12:35

sumele de care spuneti sint creante ale car si angajati nu au nici o taina ca oltchim nu a virat acei bani la car si i-a dirijat pe alte canale.
toata mizeria asta se numeste DETURNARE DE FONDURI si se pedepseste cu bulau.....dar la romini nu e problema
deci sarpe s-a inscris cu acele sume la masa credala si e problema lui'tu si voi vi s-a oprit acei bani ..ca nu au ajuns unde trebuia e alceva

Musafir

#11854 Re: CAR

2013-11-18 13:08

#11851: - CAR

Din adeverinta reies lunile: septembrie,octombrie,noiembrie si decembrie 2012 oprite pe fluturas pt. CAR. Am impartit suma la rata care o aveam. Mai este de luat transportul pe decembrie 2012 si avansul pe ianuarie 2013. Toate sunt bagate la masa credala. Aceste retineri au fost pe vremea cand conducerea era de la CET, pana la intrarea in insolventa.

 

Din cate am aflat CAR nu a dat in judecata Oltchimul, doar noi salariatii disponibilizati suntem cu proces in tribunal !!!

un

#11855 99,999%

2013-11-18 13:33

acest site este o hazna
si asa trebuie tratat
neaclav anagrama

#11856 Re: 99,999%

2013-11-18 13:41

#11855: un - 99,999%

Pai e facut de unu' care inca se oftica ca nu a murit Oltchimul. (cacofonie intentionata)

S. MAX

#11857 Gigantul Gazprom, scrisoare de recomandare pentru Oil Gas Trade

2013-11-18 14:27

"Gigantul Gazprom, scrisoare de recomandare pentru Oil Gas Trade, compania rusă care doreşte să cumpere combinatul Oltchim

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/11/18/528a1407c7b855ff560cc5d...

Compania Oil Gas Trade, unul dintre investitorii interesaţi să achiziţioneze combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea a prezentant Ministerului Economiei, în această vară, o scrisoare de recomandare din partea Gazprom.

Gigantul Gazprom descrie CJSC 'Neftgazsbyt' (n.r -Oil Gas Trade ), drept un partener de încredere, care îşi respectă obligaţiile contractuale.

<< Prin prezenta confirmăm satisfacţia privind gradul de încredere şi calitatea parteneriatelor dintre CJSC 'Neftgazsbyt' şi LLC 'Ges Resurs'. (...) Putem menţiona înalta conduită profesională a conducerii CJSS 'Neftgazsbyt' şi acurateţe în îndeplinirea tuturor obligaţiilor ce rezultă din contractul încheiat între companiile noastre. Prin urmare, recomandăm CJSS 'Neftgaszbyt' drept un partener de încredere >>.

Mâine, la Râmnicu Vâlcea, reprezentanţii în România ai Oil Gas Trade vor susţine o conferinţă de presă pentru a-şi prezenta intenţiile faţă de combinatul Oltchim.

<< Cei de la Oil Gas Trade vor să cumpere Oltchimul, Arpechimul şi Rafinăria de la Piteşti. Am înţeles că vin cu un capital de lucru de 50 milioane euro şi sunt dispuşi să ofere suma maximă, aproape 300 milioane euro, la care a fost evaluat Oltchim SPV sau Oltchim fără datorii >>, spune Ionel Vîncea, vicepreşedintele Sindicatului 'Cartel Alfa', filiala Vâlcea. Printre companiile care recomandă Oil Gas Trade drept un partener serios se numără şi Lukoil Rusia. Scrisoare de recomandare depusă la Ministerul Economiei."

Preluare articol publicat in "ADEVARUL" - http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/oltchim-gazprom-1_528a1223c7b855ff560cba35/index.html


SALVATI OLTCHIM

#11858 Oltchim – FATA SI REVERSUL | Partea 2. Abaddon Exterminatorul sau REVOLUTIA ? ! / Comentarii

2013-11-18 14:35

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! / Anunțuri / Oltchim – FATA SI REVERSUL | Partea 2. Abaddon Exterminatorul sau REVOLUTIA ? ! / Comentarii

Musafir
#1
2013-11-18 00:02

cine sa mai porneasca un combinat oprit de circa 6 ani de zile?un combinat fara ingineri.cei vechi plecati in propotie de 80 la suta,cei ramasi bucurosi ca a cazut o pleasca cu locuri libere lasate de fosti.iluzii negre.arpechimul a fost o emblema a orasului arges pana in momentul opririi.dupa aceea a venit haos.angajari pe ochi frumosi .oricum un combinat care are consumuri foarte mari nu este atractiv de nici o firma de pe fata pamantului.arpechimu considerti-l ca si taiat
Returnează Raporteaza continut inadecvat

Musafir
#2
2013-11-18 10:00

daca la magarii ce au distrus OLTCHIMUL nu lise confisca averile si cu ele sa finanteze OLTCHIMUL atunci nu mai exista nici de doi lei speranta.
Returnează Raporteaza continut inadecvat
Speranta

#3 HOTII DE DUPA 89...
2013-11-18 11:47

"daca la magarii ce au distrus TARA nu lise confisca averile si cu ele sa finanteze INTREPRINDERILE DISTRUSE atunci nu mai exista nici de doi lei speranta"
BLESTEM PE CEI CARE AU FURAT TARA!
Returnează Raporteaza continut inadecvat

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:07


S. MAX

#11860 O troica a pus ochii pe Oltchim

2013-11-18 15:09

#11858: SALVATI OLTCHIM - Oltchim – FATA SI REVERSUL | Partea 2. Abaddon Exterminatorul sau REVOLUTIA ? ! / Comentarii

O troica a pus ochii pe Oltchim

http://gazetadebistrita.ro/wp-content/uploads/2013/11/Dan-Voiculescu-300x200.jpg...

"Gazeta de Cluj vă dezvăluie modul în care combinatul Oltchim este posibil să ajungă, după privatizare, pe mâna unei troici formate din Viorel Hrebenciuc, Dan Voiculescu şi Stefan Vuza. De curând, în funcţia de director al Oltchim a fost numit un apropiat de-al liderului PC. Apoi, este cunoscut faptul că omul de afaceri clujean Stefan Vuza şi-a manifestat intenţiile de preluare a Oltchimului. Nu în ultimul rând, intenţia de participare la licitaţie şi-a manifestat-o şi un SIF care îl are ca membru în CA pe proaspăt numitul Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD.

De când Guvernul a luat hotărârea să privatizeze combinatul chimic Oltchim, toate procedurile au avut aspectul unui teatru. După eşecul cu Dan Diaconescu, acum se pregăteşte un atac venit pe două direcţii pentru obţinerea combinatului vâlcean. Este vorba de troica formată din liderul PC, Dan Voiculescu, PSD-istul Viorel Hrebenciuc şi afaceristul clujean Stefan Vuza.

Printre ultimele mişcări de trupe este cea a schimbării directorului Oltchim. Este de notorietate faptul că noul director, Marius Pârvu, face parte din cercul de protejaţi ai lui Dan Voiculescu.

Înainte de această mutare în cadrul conducerii Oltchim, Stefan Vuza s-a asociat cu SIF Moldova în vederea participării la licitaţia pentru vânzarea combinatului.

Acţiunea a fost gândită din timp, pentru că împreună cu acest SIF, Stefan Vuza a pus bazele   proiectului 'Compania Naţională de Chimie'. Din acest proiect o parte este deţinută şi de compania de audit Deloitte. Conform unui comunicat, prin acest proiect va fi preluată întreaga activitate a Oltchim, va fi asigurat un capital de 50 milioane de euro, un capital tehnic de investiţii urgente de 25 milioane de euro şi un capital pentru investiţiile de mediu şi contravaloarea părţilor sociale ale combinatului.

Însă, o altă bucăţică din caşcaval va ajunge la Viorel Hrebenciuc. Chiar dacă nu are legătură directă cu SIF Moldova, chiar în acest an, fiul lui, Andrei, a ajuns să fie numit membru în Consiliul de Administraţie  al SIF Moldova. Propunerea pentru ca Andrei Hrebenciuc să facă parte din CA-ul SIF-ului a venit din partea Dianei Le Bomin, persoană fizică care deţine circa 3% din acţiuni la SIF Moldova. Cea din urmă este ora omului de afaceri Mihai Rotaru, unul dintre cei mai mari sponsori ai PSD la nivel naţional.

Cu alte cuvinte, combinatul Oltchim va ajunge pe mâna lui Ştefan Vuza şi a mahărilor din PSD şi PC, care au ca numitor comun plăcerea de a face afaceri cu statul, pe care îl şi guvernează.

Fără materie primă, valoare zero

Până în prezent Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a semnat acorduri de confidenţialitate cu câţiva investitori interesaţi de privatizarea combinatului, fără să ofere detalii.

Ministerul Economiei intenţionează să vândă întregul pachet de acţiuni deţinut la Oltchim, de 54,8% din capital, termenul impus de Fondul Monetar Internaţional pentru finalizarea procedurii fiind sfârşitul lunii aprilie.

Conversia datoriilor în acţiuni ar dilua puternic participaţiile acţionarilor minoritari dacă aceştia nu vor putea participa cu zeci de milioane de euro la capitalul companiei pentru a-şi menţine participaţiile actuale.

Acţiunile Oltchim vor fi vândute într-un proces în care singurul criteriu de departajare a ofertelor depuse va fi preţul, iar statul se va baza în negocieri pe evaluări care relevă că valoarea de piaţă a companiei poate ajunge şi la aproape 300 milioane euro, dacă Oltchim beneficiază şi de serviciile rafinăriei Arpechim, principalul furnizor de materii prime, aflată în prezent în proprietatea Petrom. Fără materia primă furnizată de Arpechim, valoarea Oltchim este însă zero.

'Puii' lui Vuza

Omul de afaceri clujean, cu o avere estimată de Top Capital la circa 425 de milioane de euro, controlează direct sau prin interpuşi SC Sinterom, Federaţia Română de Turism Sportiv, SC A1 Impex Cluj-Napoca, SC A2 Ploieşti, SC A4 Borzeşti, SC A6 Dej, SC Euro House Piatra Neamţ, SC Uzuc Ploieşti, SC Someş Dej, SC Chimcomplex Borzeşti, SC Iaşitex, SC Caromet Caransebes, SC Novatextile Bumbac Piteşti, şi este acţionarul majoritar din cadrul Serviciilor Comerciale Române."

Preluare articol scris de Răzvan Robu in Gazeta de Bistrita - http://gazetadebistrita.ro/stiri-cluj-investigatii/troica-pus-ochii-pe-oltchim/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:15


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:18



Musafir

#11863 da mi numele gogule ca o fura osor,osor;remy

2013-11-18 15:21

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:27


ELC 4

#11865

2013-11-18 15:34

ELCT 4 LUCREAZA LA AVARIE DE 60% DE MIERCURI LUCRAM CU CLOR DE LA VUZA SI MAI VINDEM DECIT POLIETERI SA DAM SALARI LA 2300 ANGAJATI
TU DICULOIULR NE SPUI ACUM O SAPTAMINA SA ASCULTAM TOTI DE BOGDAN STANESCU???
PAI DE NU TE VOM ARUNCA PRIN GEMURI SI PE TINE SI PE STANESCU SA FITI VOI AI DRACU

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:36


ELC 4

#11867

2013-11-18 15:38

CE LE MAI SPUI TU IGNAT LA OAMENI DIN ELC 4 DE CIND AI OPRIO DE DICULOIU AL TAU SI DE ACTIUNILE LUI OSTILE REDRESARI OLTCHIM?
VEZI CA SE APROPIE IGNATU....IGANTU PORCILOR CA VOI

Musafir

#11868

2013-11-18 15:40

NU SINT BOULE CERNEVIST SI TI-AM FOST SEF..AM MAI MULTA SCOALA CA TINE
Alexandru

#11869 OIL GAS TRADE vrea sa cumpere Oltchimul

2013-11-18 15:40

Rusii de la Oil Gas Trade sunt din ce in ce mai interesati de combinatul Oltchim. Reprezentantii companiei vor veni maine la Valcea pentru a dezvalui ca dispun de sumele necesare pentru cumpararea si derularea investitiilor ulterioare pentru societatea de pe platforma chimica. Potrivit Agerpress, acestia s-au oferit chiar sa finanteze cu 50 de milioane de euro capitalul de lucru al combinatului pana la privatizare.

http://vtv.ro/?p=8367

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:47



Musafir

#11871 Re: REMUSEEEEEEEEEEEEEEEE

2013-11-18 15:51

#11861: ZILEE - REMUSEEEEEEEEEEEEEEEE

cacatule nu pot vorbi cu tradatorii de oltchim;citeste n morti mati ce v am spus din martie de felix motanul;dar intreaba l si pe talpasanu despre dan voiculescu si nu ma lua tu cu bani altora,ma intereseaza ultimul an de minciuni si de santaj asupra mea mincami ai pula ,cu cernev si mardare;alup igus

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-18 15:56



Musafir

#11873 Re: tiganeeee sa moara mata ne v om intilni cu siguranta,alup igus

2013-11-18 16:00


Musafir

#11874 Re: o ai degeaba fraiere;tot remy

2013-11-18 16:02

TESA

#11875

2013-11-18 16:02

IA ZI MUIE TRISTA ..SCUZE DOM FOTA AI FOST LUNEA TRCUT LA ORA 8 IN AUDIENTA LA DOAMNA MARDAE?
CE AI VAZUT BA TARANE IN ACEL BIROU?..AI VAZUT BA ADEVARACIUNE DE FEMEIE? AI BA PE CINEVA IN NEAMUL TAU CA EA..?..NICIODATA BA
MARDARE E O DOAMNA BA GHIOLBANE CE TU CREDEAI CA O VRAJESTI CU DICULOIU TAU SI TE IA DE LA CAP DE BANDA DIN RAMPLAST SA TE ADUCA INAPOI LA COMPRESOARE SA DORMI LA MUNCA PE SALARIU DE BOIER!!!!
LASA ASA CA ASA MERITI CA AI FOST CACANAR SI REGRET CA NU TI-AM FACUT VINT IN ORDONANTA....DAR TE DETASAM CIT DE CURIND LA PITESTI (CA BUN SPECIALIST) SI DACA REFUZI PA