Petitie impotriva demiterii d-lor dir.ai liceului "Goga Ionescu"

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-08-27 00:02


anonim

#27

2012-08-27 09:29

Frumoasa incercare.....eu cred ca le este frica de reactia oamenilor,nici nu ar avea ce sa spuna, nici nu ar fi indicat sa spuna ceva....ar trebui sa intre in pamant de rusine....sa nu mai dea ochii cu nimeni....nu avem nevoie de persoane ca ele... care vor sa obtina ceva miseleste...care musca mana celui care le a hranit...rusine sa le fie....nu au caracter si asta s a vazut... vor sa fie niste directoare pe care nimeni nu doreste.....mmmm deci nu putem sa spunem bravo pentru ele(ca la magar)...iar in ceea ce l priveste pe dl Fenoghen este un om cum rar intalnim....

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-08-28 17:48


Robert Radulea

#29 Re: Re: Subiect

2012-08-28 17:55

#14: Miha - Re: Subiect

da, cred ca n-ai inteles nimic... Adevarul e ca am scris un pic cam mult si cred ca n-ai avut rabdare sa citesti in intregime comentariul meu sau l-ai citit superficial. Tot ce am spus se refera strict la perioada aceea sau cea de dinainte; era normal ca, ulterior absolvirii mele, sa se mai miste cate ceva "in tara si peste hotare". Eu NU detin adevarul absolut, am vorbit doar despre LUCRURI PE CARE LE STIU ca ELEV al liceului, prin urmare nu pot spune altceva si nici nu pot sa nu le spun. S-auzim de bine!

radu iulia diana

#30

2012-08-29 00:53

cazimir sa imi explici si mie ce se intampla la liceu...pls..
un titian

#31

2012-09-04 19:49

totusi respectele mele pt sotul dnei directoare pupazescu,la cata matematica stie si preda la copii m-a spart!!!! si acum, dupa un an, mai caut unghiurile drepte la o usa de mobilier pe care mi-a facut-o el cu manusitele sale algebrice, aceasta fiind principala constanta de subzistenta a familiei,nu pedagogia.adevar zicea Base ca scoala romaneasca produce tamplari si ospatari. cinste lor!!! si respecte adevaratilor profesori,indiferent daca mai sunt sau nu directori.
Marius Vasile

#32

2012-09-05 01:38

Cu tot respectul pentru doamna Ghițulescu, părerea mea este că domnul Ilie Fenoghen este potrivit pentru funcția de director. A demonstrat acest lucru în nenumărate rânduri de-a lungul celor 8 ani în care am avut plăcerea de a-i fi elev la Grupul Școlar ”Goga Ionescu”. Fără îndoială, domnul director (pentru că pentru mine va rămâne mereu ”domnul director”) și-a păstrat această funcție atâția ani deoarece a fost (și încă este) omul potrivit pentru a conduce acest liceu. Așa cum se poate observa și în fotografiile de pe facebook, acea transformare a liceului se datorează, cred eu, și domnului Fenoghen Ilie.
Valentin Sandu

#33 ???

2012-09-13 20:45

am fost 8 ani de zile martor la evenimente care mi-au schimbat viata,am vazut lucruri care m-au facut sa-mi schimb parerea despre cuvantul PROMISIUNE,pentru ca am ascultat promisiuni care n-au ramas simple vorbe...8 ani de zile am invatat in conditii de invidiat pentru altii am vazut comentarii referitoare la adresa domnului Fenoghen care m-au socat...copii care sunt sigur ca nu au viitor ca habar nu au ce inseamna un liceu ce inseamna respectul fata de profesorii si director,NOUA GENERATIE,care nu aduc nimic bun :) si stiu ca va doare dar asta este adevarul aveti toate conditiile posibile v-au fost create de un om pe nume FENOGHEN ILIE...si nici asa nu ati putut lua un 5 amarat la examenul de bacalaureat...ma simt umilit de catre voi pentru ca acest om mie mi-a fost model,si daca v-ati simtit atacati de ce am zis,ma bucur :) pentru ca si eu ma simt umilit despre parerea care o aveti voi!!!CAZY UN SALUT TIE SI TATALUI TAU...TOT RESPECTUL...nu e cazul sa dau nume l-am publicat pentru ca eu nu ma feresc ca altii ;)