Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Anto >3
Re:
Propun renuntarea la lb romana si trecerea la limba engleza - ca oficiala. Nu are gramatica incalcita de nici profesorii n-o cunosc exact. Iar Academia Romana sa se numeasca Academia Engleza si sa puna 's la genitive, sa puna s la plural, sa puna verbele la aceeasi forma, mai putin pers a III-a sg.
E vraiste si dezordine in limba romana, ca in societatea romaneasca.
Mai bine vorbeam daca sau traco-daca (barza, brinza etc.).
Re:
Dar eu fetei mele ,care a terminat cu media 10 la limba romana ,domnule ministru?
da..
Re: Re: wtf?
#744: Tacsu lu dracu - Re: wtf?
Copile:)) daca voi sunteti prosti si ati intors aia, nu inseamna ca sunt doua variante, oricum ministerul nu va schimba nimic:-j pentru ca tara asta e condusa de prosti, degeaba faceti petitii.
!
Re: wtf?
Propozitia nu are o logica clara asa cum zici tu , totul e interpretabil si , imi sustin parerea alaturi de mii de oameni ca raspunsul corect este B. , si raspunsul C. este corect , deci normal ar fi ca ambele variante sa se puncteze in egala masura asa cum zice si in Gramatica Academiei!
Evaluare Nationala 2012 Limba Romana
Re:
Consider ca aveti perfecta dreaptate. Eu am participat din clasa a V-a in fiecare an la olimpiada nationala si am obtinut premii foarte importante in cadrul acesteia, deci cred ca stiu destul de bine ce inseamna un subiect de limba romana cu grad ridicat de dificultate. Acesta nu a fost foarte greu, dar prin faptul ca este interpretabil, cred ca cei care au elaborat subiectele trebuie sa recunoasca greaseala si sa accepte ambele variante ca fiind corecte(subiectiva si predicativa). Nu a fost un subiect potrivit pentru un EXAMEN NATIONAL, respectiv pentru copii MEDII!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Anto >3