Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Re: mda...
#668: loooooooool - Re: Re: mda...
Ochiu nu poate sa puta.Daca tie iti pute dute la doctor-ul veterinar.
Tu faci spalaturi anale?
Re: Re: Re: Re: Noobs
#674: chirgu - Re: Re: Re: Noobs
Dute la taicato ca are experienta.
Re: Anti Predicativa
#672: Anti Predicativa ! - Anti Predicativa
Da, da da!!! Ma cac pe tine! Toti ne cacam pe tine!! <3
SUBIECTIVA IN UNIVERSUL ACESTA
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: mda...
#652: Masturbator Sef - Re: mda...
te-ai simtit inteligentule :))
termenul este: "laba trista" :)) auzi tu, cum sa nu-l stiu? :))
Re: Re: Re: Re: Re: Noobs
#679: Masturbator Sef - Re: Re: Re: Re: Noobs
pe bune? taicato? =]]
Pleacaaaa frate. din fundu moldovei estiiii! fimiar scarba de tine.
Re: UITATI AICI!
Logica dumitale e daramatoare....deci la clasa a 8 -a e subiectiva propozitia...si dupa aia e predicativa...mare nesimtire...
Re: Re: Re: Re: mda...
Culmea, ambele raspunsuri sunt solid argumentate.
Si se considera ca ei ne invata.
Re:
Domnule ,va felicit pentru ca interveniti cu atata vehementa !Acesti copii sunt situati in mijlocul acestor controverse si nu este corect si nici moral fata de ei.Oare cum explicam unui copil in varsta de 14ani ca viata nu este mereu corecta ?Oare in spiritul acesta suntem nevoiti sa-i educam ?
Realitatea TV
RE:
daca se inverseaza si se pune propozitia principala inainte de cea secundara, intr-adevar subordonata va fi predicativa,dar in situatia prezenta consider ca era subiectiva, dat fiind faptul ca era inaintea predicatului nominal, si avand un alt sens :)
Re: Re: Re: mda...
| This discussion has been closed. |
Un punct de vedere al unui parinte si cadru didactic:
Un subiect cu o astfel de formulare, ce a creat discutii,coontroverse in randul profesorilor tineri bine pregatiti si profesori"MENTORI" nu trebuia lasat intr-o proba asa de importanta ca Examenul National la Limba si Literatura Romana.
Domnilor profesori din Comisia de elaborare a subiectelor,chiar ramaneti INDIFERENTI la mesajele copiilor,cu atat mai mult cu cat ele vin de la copii care au investit in acest examen.
D-voastra va revine misiunea sa formulati subiecte cu distractori care sa nu lase loc interpretarilor.
Rigoarea cu care formulati subiectele reprezinta examenul pe care il dati d-voastra in fata elevilor.
NOTA ATI PRIMIT-O. O REPREZINTA ACESTE COMENTARII ALE COPIILOR SI PARINTILOR!
Cred ca in aceasta comisie sunt si dascali care stiu sa spuna"IMI CER SCUZE AM GRESIT"!