Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Adevarul
unul care a ales sa gandeasca
#5856: Unu care a ales c. - Re:
Se vede ca nu prea ai nimic in cap dupa cum gandesti...ce sa faci?!
DOAMNEE
Vrea sa spuna ca daca fac contestatie voi lua cele 6 pct????
Sunt ca intr-un roman cu Sherlock Holmes, afli toooocmai la sfarsit cine a ucis...
Re:
imbecilule! ceilalti au scris PREDICATIVA pe baza unei analize SUPLIMENARE, de nivel facultate sau chiar mai mult! si asta pentru ca au invatat MAI MULT decat ANA ARE MERE ROSII!
BHaaaaaii
S-a rezolvat!
Re: Argument
MULTUMESC ENORM! TREBUIE SA O FACEM PUBLICA PENTRU TOTI!
Re:
ai invatat ! sunt sigura ! si al meu a rupt ! scoala (al 3-lea liceu din tara) plus pregatire ! are nevoie de si de 0.01! ultima medie de intrare a fost anul trecut 9.80 ! realizezi?
propozitie
Re: Re:
si eu am invatat de am rupt! Al 4-lea liceu din tara! Ultima medie la profilul pe care il vreau a fost 9.81 anul trecut! Si am ales subiectiva! Pentru ca am invatat cu adevarat!
Re: propozitie
Ne impacam scumpo, dar sa stii ca exista o solutie ( asa zice ministru) asa ca stai si tu linistita si mai usor cu rautatile si tu si restu care ati pus subiectiva.:)
#5896 propozitie Re :
Doamneee ce nu intelegeti !?
Problema care ne intereseaza pe noi este ca ni se iau 6 puncte pe nedrept !
Nu veni tu cu argumente pentru ca nici profesorii nu stiu, daca nu ii cred pe ei, crezi ca pe tine te.ar crede ?
Ca e subiectiva sau predicativa nu mai conteaza ! Exercitiu nu era pentru EN la clasa a VIII-a . S-a demonstrat asta !!
| This discussion has been closed. |
Re:
#5875: -
ar fi frumos sa fie adevarat