Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
anti subiectiva
Re: AMBELE SUNT CORECTE
da hai sa luam un alt exemplu te rog:
El este Andrei.(cred ca voi toti sunteti de acord ca el este subiect si Andrei e np)
Dar daca spunem: Mihai este el. atunci????
Re: Re: Musafir
In primul rand,aceasta petitie a fost creata pentru a ne spune punctul de vedere(si al profesorilor care ne sustin) si deci nu mi se pare deloc un lucru rau.De ce te oftici dak se pp ca ai dreptate...atunci nu te baga pentru ca se pp ca o sa iasa cum vrei u.Prin asta arati ca nu esti sigur pe tine si incerci sa iti dai si u cu parerea...tipic pt romanii ofticati;)(ca sa stii ma doare exact in ...de alea 6 puncte,am media destul de mare cat sa intru oriunde imi doresc!).U probabil nu ai media prea mare si ce ai zis:L-am prins pe Dumnezeu de picior.De ce sa nu il trag spre mn!
Treziti-va !
Re: Re: AMBELE SUNT CORECTE
#406: - Re: AMBELE SUNT CORECTE
foarte bine. dar dificultatea era articulata cu articol hotarat
Anonim
Nu conteaza, felicitari copiilor care au pus subiectiva, poate au stiut, dar ei sunt majoritatea, si e normal sa le convina varianta lor ... dar drept ar fii sa fie acceptate ambele variante.Nu e vorba ca nu se accepta o greseala, ca la urma urmei, daca totul e bine in rest, nu mai conteaza 0,6 ... dar e interpretabil .. si cine a gandit mai mult pentru o predicativa, se vede ca gandeste mai departe de o contragere.
Pentru frati mei care au scris PREDICATIVA ! VA IUBESC ! SI :
Re: Treziti-va !
Ce email visezi ba?!
carte
Re: NU!
nu e vorba numai de cei care am pus predicativa e vorba si de profesorii care gandesc ca noi!!!!!! voi chiar nu ganditi?!?!?!?nu va mai dati k pararea si lasati'ne sa ne sustinem cauza;););)
Re:
nu are cum sa fie nedreapta atunci cand si cealalta varianta este corecta! din Gramatica Academiei!
Da! ai mare dreptate...e subiectiva si punct.
| This discussion has been closed. |