Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

un băsist împuțit

#3176

2014-08-02 15:08

la pârnaie cu fratsu lui băse un neam de pușcăriabili.

Musafir

#3177

2014-08-03 15:08

Ponta este un om mic,las,mincinos,antinational,care nu guverneaza,ci doar taxeaza !
Mic:se vinde oricui care-l poate ajuta sa ajunga presedinte.
Las:Nu are curajul sa ia hotarari importante,iar daca cumva ia vreo hotarare,o ia pe ascuns,dar se grabeste s-o retraga in caz ca simte ca lumea se revolta cand afla.
Mincinos:cred ca "USL traieste" e destul,dar pPonta minte cum respira,stie toata lumea !
Antinational:Cel mai nou,a numit prefecti de la UDMR in Harghita si Mures !

Musafir

#3178

2014-08-03 15:59

3177 = băsist împuțit.

Musafir

#3179

2014-08-03 16:35

jos ponta să vină premier unul din slugile matrafoxatului de la Cotroceni de preferință boc să taie pensii și salarii că atunci s-a trăit mai bine zic rahații de băsiști.

Musafir

#3180

2014-08-03 16:37

în 16 noiembrie băsiștii o să-și sugă pulele cu ponta președinte.

Musafir

#3181

2014-08-03 16:39

și matrafoxatu la pușcărie

Musafir

#3182

2014-08-04 07:29

Bai asta,sau astia care sunteti platiti sa ne faceti basisti pe noi cei ce am semnat aceasta petitie,ar fi mai bine cititi mai jos cine este Tonta sicine este prietenul sau fanariot Turnatoriceanu:

Am primit un mesaj pe mail pe care îl voi posta aici. Mul?umesc cititoarei care mi l-a trimis.

SPUNEAM DESPRE PONTA CA ESTE “COPILUL DE SUFLET” AL LUI ION ILIESCU SI ADRIAN NASTASE CRESCUT DE ACESTIA IN SPIRITUL TRADITIEI BOLSEVICE. IN ZIARUL ” LIBERTATEA ” A APARUT UN ARTICOL DIN CARE REZULTA CA PE MAMA LUI PONTA O CHEAMA ” NAUM ” PE NUMELE DE FATA , ADICA ESTE EVREICA . PE TATA LUI PONTA ( DUMNEZEU SA-L IERTE ) IL CHEMA ” NINEL” … DACA PE TATA IL CHEAMA NINEL … IESE FECIORUL MAI “BRUNETEL ” , ADICA EXACT ASA CA PONTA (OCHII PUTIN OBLICI I-A MOSTENIT PE LINIE MATERNA DE LA ” KHAZARI ” ) . IATA DECI SI LEGATURA DE SANGE CU ION ILIESCU SI ADRIAN NASTASE , NU DOAR IDEOLOGICA . ESTE EVIDENT DE CE IN CONDITIILE ASTEA VICTOR PONTA ESTE ” APROPIAT ” DE VICTOR IANUKOVICI – PRESEDINTELE UCRAINEI ( CEL CU TREI DOSARE PENALE INAINTE DE 1990 SI RECRUTAT DE K.G. B. IN 1976 ) SI IATA DE CE VICTOR PONTA A SEMNAT IN MARTIE 2011 UN PROTOCOL SECRET DE COLABORARE CU VICTOR SELIN ( EVREU UCRAINEAN ) LIDERUL PARTIDULUI SOCIAL - DEMOCRAT DIN R. MOLDOVA ! CA SA ” DUCA DE NAS ” PE AMERICANI , VICTOR PONTA A INTRAT IN MASONERIE CA SI SOCRUL SAU , PSD-ISTUL ILIE SARBU . . . DAR SA VEDEM PE CINE VREA SA ADUCA PONTA LA GUVERNARE ? PE TIGANUL-MASON FLORIN GEORGESCU , PE EVREICA ROVANA PLUMB – MEMBRA DE FRUNTE IN SINGURA LOJA FEMININA DIN ROMANIA , PE UNGURUL OVIDIU SZILAGHY – MASON SI CARE S-A IMBOGATIT DIN IMPORTURI DE HAINE SECOND-HAND DIN ITALIA , PE LUCIAN ISAR - FIUL UNUI GENERAL EVREU DIN SIE PE CARE BASESCU L-A PENSIONAT IN 2006 DIN MOTIVE INTEMEIATE … SI LISTA POATE CONTINUA . NU-MI PLACEA NICI MRU , DAR CU ACEST GUVERN CONDUS DE ACEST EVREU -TIGAN , ROMANIA VA MERGE DIRECT SPRE DEZASTRU , SPRE ALIANTE CU RUSIA ( INITIAL SUB FORMA DE CONTRACTE ECONOMICE SI MAI APOI SI POLITICE ) , SPRE TRCUTUL TENEBROS DIN CARE PROVIN TOTI ACESTI MUTANTI PE CARE PONTA- NASTASE ILIESCU NI-I PROPUN CA MINISTRII…. RUGATI-VA CU TOTII PT ROMANIA SI NATIUNEA ROMANA ! CU STIMA , DACIAN DUMITRESCU P. S. ROG TRIMITETI ACEST MAIL MAI DEPARTE LA TOTI ROMANII DE BUNA- CREDINTA , LA TOTI CEI PE CRE-I STITI CA AU ” INIMA ROMANA ” . CU STIMA , D D


Adevărul (despre premierul Victor Ponta) care ne zbârlește părul
A doua scrisoare deschisă către Victor Ponta

Cetăţene prim-ministru,

Având în vedere că sesiunea parlamentară s-a încheiat săptămâna trecută, vă transmit o scrisoare deschisă cu statut de interpelare, urmând să o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin această scrisoare-interpelare, să vă adresez mai multe întrebări legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul şi prezentul dumneavoastră, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplă declaraţie politică intitulată „Victoraş, ai grijă de copii!”, pe care am anunţat-o de altfel. Chiar dacă aspectele mai grave şi interesante din această declaraţie au fost verificate şi răsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca şi dumneavoastră, am decis să respect o regulă străveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultă şi cealaltă parte), pe care dumneavoastră nu aţi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider că după nefastul episod Ceauşescu, românii au dreptul să cunoască părţile mai întunecate din biografia conducătorilor lor.

Aşadar şi prin urmare, vă solicit să răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?

2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?

3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?

4. Dacă, după ce aţi devenit procuror, le-aţi sprijinit pe mama dumneavoastră şi pe o mătuşă a dumneavoastră, să acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Ţapului (Buşteni), moştenită de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pătrăşcanu?

5. Dacă este adevărat că, în timp ce eraţi procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aţi soluţionat un singur dosar cu rechizitoriu şi că în acesta s-a pronunţat soluţie de achitare?

6. Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

7. Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?

8. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?

9. Dacă aţi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastră Călin Lemnaru, şi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureşti, proprietatea prietenului dumneavoastră Robert Negoiţă?

10. Care sunt motivele divorţului de prima soţie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani căsătoria dvs cu fiica sa Daciana?

11. Dacă la Târgu Jiu aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângă Hotelul Ana, proprietatea aceluiaşi amic Călin Lemnaru, cu o membră PSD (cu iniţialele I.V.) pe care aţi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? Ştiţi că aţi fost monitorizat în legătură cu această relaţie de serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor (DGIPI)? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe actualul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci şeful SIPI Gorj?

12. Dacă în acelaşi apartament aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituată minoră de lux, ai cărei părinţi au formulat plângere penală împotriva dumneavoastră pentru infracţiunea de relaţii sexuale cu minore? Dacă ştiţi că aţi fost monitorizat de SRI în legătură cu relaţiile sexuale cu prostituata minoră? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe colonelul Cătălin Peptan, şeful Direcţiei Judeţene Gorj a SRI în perioada respectivă? Dacă i-aţi solicitat naşului dumneavoastră George Maior, directorul SRI, să blocheze acest dosar?

13. Dacă, în calitate de deputat de Gorj, aţi intermediat încheierea unui contract bănos între Complexul Energetic Turceni şi cabinetul de avocatură al prietenului dumneavoastră Dan Şova, la care eraţi asociat? Care a fost valoarea totală a acestui contract?

14. Dacă, împreună cu amicul Dan Şova, i-aţi solicitat şi aţi primit de la actualul preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcţiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apăra pe fiul său vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, promiţându-i că veţi rezolva cu preşedintele completului de judecată? Fiind chestionat ulterior, judecătorul în cauză a afirmat că nu aţi făcut niciun demers în acest sens.

15. De ce nu recunoaşteţi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penală Internaţională”? Întâmplător, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteşti şi Gheorghiţă Mateuţ de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate şi-mi sunt prieteni, astfel că ştiu adevărul. Aveţi demnitate, recunoaşteţi furtul şi demisionaţi!

16. Dacă este adevărat că, cu o săptămână înaintea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, împreună cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aţi solicitat liderilor judeţeni ai PSD să discute cu preşedinţii de secţii de votare să raporteze la orele stabilite o prezenţă mai mare cu 25 de persoane decât cea reală, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenţă la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacă l-aţi menţionat în autodenunţul depus anul trecut la DNA, după începerea urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu să recunoaşteţi şi să demisionaţi!

17. Dacă şi cu ce aţi fost şi sunteţi şantajat de preşedintele Traian Băsescu? Care este motivaţia reală a pactului de coabitare încheiat cu acesta?

18. Cine v-a impus s-o numiţi pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcţia de procuror şef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureşti, pe care Kovesi l-a ajutat scăpându-l de răspundere penală pe fiul său minor, autorul real al accidentării mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?

19. De ce v-aţi schimbat poziţia în problema exploatării gazelor de şist din România de către corporaţia americană Chevron?

20. De ce v-aţi schimbat poziţia şi v-aţi exprimat toleranţa faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex?

21. De ce v-aţi schimbat poziţia în privinţa statului Kosovo, recomandând recunoaşterea independenţei acestuia de către România?

22. Dacă aţi încheiat o înţelegere cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborării steagului secuiesc şi lărgirea autonomiei maghiarilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc?

În rest, nu-mi mai inspiraţi niciun respect şi în niciun caz vreo frică.

Satu Mare Senator

1.07.2013 Valer Marian


De profesie ginerica si infiltrator in PNL la comanda fostei si actualei

securitati inca din 1990, Calin Popescu Tariceanu este fiul vitreg al

lui Dan Amadeo Lazarescu, cel care a "predat" la securitate zeci de

fruntasi liberali, in anii ´50. E drept, Dan Amadeo Lazarescu provenea

dintr-o familie veche de liberali, dar tot el s-a dovedit ca a fost unul

dintre informatorii platiti de securitate. Chiar el a recunoscut ca a

primit bani pentru informatiile pe care le dadea depre liberalii din

partid, apoi s-a scuzat pentru tradarea din trecut argumentand ca din

banii primiti de la securitate pentru notele informative a ajutat

victimele pe care tot el le trimisese in puscarie.

Dar Tariceanu, fiul se dezice de orice relatie de rubedenie cu cel care

s-a dovedit a fi un colaborator al securitatii. "A fost sotul mamei

mele. Punct. Nu a fost tatal meu vitreg. E o mica mare diferenta. Dar,

in sfarsit, Dan Amedeo Lazarescu, sa spunem asa a facut parte din

familia mamei mele, deci nu este o persoana care sa-mi fie straina", a

sustinut Tariceanu, intr-o emisiune tv.

Mai du-te dreaqlui bai jegosule si infiltratorule bolsevico-securisto-

FSN-nisto-PSD-ist !!! Mars la securistii ai caror bani i-ai invartit in

asazisele tale afaceri!LINGAULE !!

E valabil si pentru javra de Ponta caruia ii tremura chilotii de frica Liberalilor !

Musafir

#3183

2014-08-09 15:00

muie și căcat băsiștilor

turcescu

#3184

2014-08-10 15:45

da când matrafoxatu îi dădea în freză nevestesii ce spuneți băsiștilor.


Musafir

#3185

2014-08-15 15:42

băse s-o pună premier pe analfabeta de fiisa și ministru pe pușcăriabilu de fratsu.


Musafir

#3186

2014-08-23 16:07

ponta la prezidenție și matrafoxatu la brutărie. să vie mai repede alegerileeeeee


Musafir

#3187

2014-08-24 15:05

și boc la brutărie

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-08-30 03:41Musafir

#3189

2014-08-30 14:52

muie băsiștilor mai ales târfei de udrea.

cristoiu

#3190

2014-08-30 15:16

la udrea este coadă mare avem de așteptat ca pe vremea lui ceaușescu să-i dăm muie dar merită.


Musafir

#3191

2014-09-21 14:00

muiță la târfa lui băse sună bine sun și-n prieten.


Musafir

#3192

2014-09-25 10:04

Sint un simplu muncitor ,dar consider ca este rusine pentru tara cu un asemenea politician si o si mai mare rusine pentru intelectualii din jurul lui...

Musafir

#3193

2014-09-27 14:33

ăsta muncitorule mai bine îl sugi în pulă pe băse și pe toți băsiștii dar cum și tu ești tot un băsist poți să te sugi singur.


Musafir

#3194

2014-09-30 19:14

plagiatorul si tradatorul de Ponta trebuie sa plece si sa plateasca pentru furt intelectual,plagiat si tradarea poporuluin roman
ARHANGHELUL MIHAIL

#3195 in 16 nov.,o sa va punem capul pe butuc,al celor care il sustin pe plagiator,nu trebuie sa f: Re:

2014-09-30 19:23

#3188: - Re:  

 in 16 nov.,o sa va punem capul pe butuc,si o sa ne pisam in gatul voastru al celor care il sustin pe plagiatorul si tradatorul PONTA,nu trebuie sa fii Basist sa vezi adevarata fata a gunoiului de Ponta.EU NU SUNT BASIST SUNT SI MAI RAU.....SUNT UN URMAS AL LEGIONARILOR BANATENI,STRAMOSII MEI AU LUPTAT IMPOTRIVA COMUNISTILOR SI COMUNISMULUI,AU INDURAT FOAME SI FRIG,IAR ACEST SECURISTO-MASON VICTOR VIOREL NAUMOVICI PONTA ESTE URMASUL ACELOR GUNOAIE SECURISTE CARE AU ASUPRIT  SI BATJOCORIT ACEASTA MANDRA NATIUNE.


Musafir

#3196

2014-10-11 14:59

băsiști sugeți pula


Musafir

#3197

2014-10-12 14:50

udrea târfa băsiștilor.

turcescu

#3198

2014-10-22 14:44

aș futeo pe udrea în gurița aia spurcată de băsistă.


Musafir

#3199

2014-10-30 15:29

udrea la pușcărieeeeee

iohannis

#3200

2014-10-31 16:11

ponta președinte muie băsiștilor.