Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
Amestecului politicului in activitatea UMF Tg.Mures este o grava incalcare al autonomiei universitare si in consecinta a constitutiei.Presiunea facuta de liderii UDMR este clar un santaj politic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3625: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Crede-mă că nici relaţiile francezo-germane nu erau mai bune în istorie (nici cele între austriacii şi ruşii sau turcii, nici cele între Anglia şi Germania sau Austria şi nici cele între Spania şi Franţa sau Portugalia, să nici nu vorbim despre relaţiile între greci şi turci).
Şi în prezent aceste ţări sunt aliaţi în NATO, iar majoritatea lor şi în UE.
Deoarece ei au reuşit să le DEPĂŞEASCĂ conflictele din trecut (deşi erau uneori şi mai multe decât la noi).
Dacă un german gândeşte la francezi nu Napoleon este primul pe care îi aduce aminte...
Toate acestea trebuie să treacă şi la noi odată. Sper că în curând...
Consider ca Romania a acordat tot ceea ce se putea acorda, in materie de drepturi, minoritatilor.
Din acest punct de vedere, cred ca, suntem in Top 3 UE.
Re: Re:
Ca sa intelegi ce inseamna minoritate:,,Minoritate națională = grup de oameni de aceeași limbă și origine care locuiește pe teritoriul unui stat național.,,-citat din dex.
Cei care imigreaza intr-o tara, indiferent de unde, intr-un numar ...sa spunem de 1.500.000 si au drept de sedere si apoi primesc cetatenie sunt MINORITATE.
SUNT TARE NEFERICITA DE TOT CE SE INTIMPLA IN TARA MEA ,DAR CINE SA MA AUDA CE VREAU MA DUC CA DOBITOACA SI VOTEZ ,VOTEZ DEGEABA PENTRU CA EI AU PROGRAME SPECIALE PRIN CARE I-SI ARANJEAZA SCORUL.
SA LE FIE RUSINE
Re:
Pentru a dispare aceasta problema a santajului din partea UDMR, este suficient sa mergem la vot, noi romanii, si sa votam cu orice partid non-maghiar. Astfel ei nu mai au cum sa intre in parlament. Simplu !
LE MONDE: Roumanie : la fièvre nationaliste gagne les Hongrois de Transylvanie
Re:
Ultima propozitie este un mare adevar.Dar din pacate cu mentalitatea democratica suntem in Europa sec.XIX.Nu numai ca nu avem cunostinte istorice ,dar suntem si foarte mari nationalisti.Din pacate.
Respecati LEGEA !!!
| This discussion has been closed. |