Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
Re:
Si legea si constitutia trebuie respectata, autonomia universitara numai dupa aceste doua.
Re:
Gresit.
Dupa afisarea rezultatelor, s-au suplimentat locurile CU PLATA.
Pentru ca sunt prevazute de lege locuri si pentru seria maghiara si pentru seria romana separat. Dar acest lucru nu s-a respectat, si pe locurile cu plata au intrat doar cei de la seria romana.
Oricum nu te teme, daca copilul tau nu a intrat nici pe locurile cu plata, nu prea are ce cauta la medicina. Rusine sa-i fie ca e atat de prost.
nu sunt de acord cu desfintarea centrului sau ce este.
multumesc.
ong-uri.org
http://www.colmil-mv.ro/istoric1.htm
Si am să mai adaug un mic comentariu: Prezența COLOANEI VERTEBRALE atât pentru un om cât si pentru o nație este fundamentală...
Hai UMF !, Hai Romania. !
Re:
Esti prost, dar ai intrucatva drreptate.
Pacientii romani sunt condamnati la moarte, pentru ca medicii romani pleaca in germania si anglia, iar cei maghiari, vor invata doar in limba maghiara si ii vor trata numai pe pacientii maghiari.
Astfel natiunea romana va disparea in aproximativ 25 de ani.
Re:
In America, unde sunt atatea nationalitati, ofera statul american scoala cu predare in alta limba decat cea oficiala?
Re:
#1839: - Ca student roman aflat in fata unui profesor care imi preda in limba maghiara, ce sanse am la examen?!
Voi chiar sunteti prosti?????
Cine a spus ca studentii romani trebuie sa invata maghiara????????
NUMAI STUDENTII INSCRISI LA LINIA MAGHIARA VOR INVATA IN LIMBA MAGHIARA SI VOR DA EXAMENE IN LIMBA MAGHIARA!!!!!!
Na poftim, vine unul ca #1839, nici nu stie ce semneaza. Asta da inteligenta.
| This discussion has been closed. |