Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!


Musafir

#226 Laurentiule, tu esti bre?

2012-03-29 16:12

Auzi, bre, Laurentiule, daca tot iti iei apararea singur aici poate te consiliaza cineva cam pe unde se pun liniutzele alea de le zicem noi romanii cratime. Pe bune, esti penibil. Ce credeai, ca nu ne-am prins ca tu esti, don'sor Laurentiu? Apropos, cum mai mere piata de amfetamine?

Mie in locul tau mi-ar fi si rusine sa mai postez aici. Ti-ai facut bagajele? Ca vine valu' si o sa cam iti cauti servici. Cum canta pe vremuri domnu' Boc "pusca si cureaua lata, ce job misto aveam odata..."

Aa, si sa ii transmiti stapanului tau, Ashpagaritzei sau cum il mai cheama, ca dupa ce pleaca o sa il uitam curand. Si pe tine de altfel. Suflet de sclav ce esti...

Curiozitatea mea cea mai mare este insa dupa ce vor pleca spagarii astia cu timbrele si se va anula mizeria asta cine va plati timbrele deja tiparite? Nu ma pricep eu la legi dar cred ca alaturi de Ashpagaritzei ar trebui sa raspunda si consilierul juridic, nu? :)

 

 


Musafir

#227 nu este Laurentiu

2012-03-29 16:20

Ma numesc Iuliana si sunt psiholog. Am urmarit de ceva timp comentariile voastre si mi se par penibile. Va certati ca niste copii mici, care sa ia bucata mai mare din prajitura. Nu comentez pe nimeni daca nu am informatiile necesare. Asa ar trebui sa faci si tu...

Musafir

#228 Re:

2012-03-29 16:39

Limbajul folosit de o parte dintre noi nu este adecvat unui psiholog. Ne putem manisfesta si fara a recurge la insulte, in special cand nu suntem bine informati. Sunt psiholog in supervizare, proaspat iesit de pe bancile facultatii si inteleg ambele puncte de vedere. Tocmai de aceea va spun, dragi studenti sau proaspat absolventi, inainte de a lansa ofense, de a sustine sau nu o cauza, informati-va! Studiati si ce se intampla in tabara adversa, care sunt principiile lor. Cum puteti semna petitii fara ca macar sa intelegeti bine ce semnati? Intelegeti cu adevarat ce inseamna aceste timbre si felul in care suntem limitati? In momentul in care veti intra in profesie veti intelege ce inseama a fi limitat la 1 aviz/pe ora. Daca suntem buni specialisti, nu putem fi dati la o parte!

Corina Nitu

 

posibil Laurentiu

#229 Re: Laurentiule, tu esti bre?

2012-03-29 18:16

#226: - Laurentiule, tu esti bre?

'Bre' probabil ca este  nume dvs. de familie, si fiind Laurentiu nu am alta treaba decat a-ti raspunde.

Probabil ori esti :

1.Miclea si plangi pentru un al 3-lea mandat,

2.Daniel David si plangi dupa plata unor teste,

3.Madam Zivari si atunci iti bate inimioara pt avizele aiurea acordate.

5.In cazul in care esti Alin Briceag(fost reprezentat al colegiului pt imagine)atunci te inteleg, ai toate motivele sa plangi, esti pitic, chel,si incercerci sa compensezi marimea a sti tu ce printr-o namila de masinaluata din banii fostei sotii(scrie la gazeta asa ca nu te ostenii sa te intreb de unde am aflat), la toate astea se adauga si faptul ca te-a parasit nevasta pt altul, +  banii dati aiurea pe amfetaminele de care vorbesti.

Cu drag al vostru...Laurentiu ...nu-i asa???? :)


Musafir

#230

2012-03-29 18:44

Cum poate cineva sa creada ca este normal sa eliberezi mai mult de un aviz pe ora?
Total de acord cu argumentele din petitie! Il respect pe domnul Duvac, dar este rusinos ce incearca dansul sa faca!
Agamita Dandanache psiholog cu acte in regula

#231 Re:

2012-03-29 19:01

#230: -

doresc sa multumesc pe acesta cale celor care sunt IMPOTRIVA TIMBRELOR!!!

Cum adica un aviz pe ora? dumneavoastra cunoasteti ca datorita sutelor de avize pe care le acord pe ora nu a mai fost nevoie sa ma duc la sala de forta?Stiti ce brand am acum? doroftei este mic copil, sa vedeti dreapta mea!

Vreti sa bagati timbre?vreti sa ma omorati!!!! eu care tocmai am inceput sa stampilez si cu mana stanga?! Eu care am salvat fabrica de tus!? Ce o sa-i mai spun femei de servici? cand oboseam eu,trecea dansa la stampilat!!

UAAA, Jos Anitei, Jos cu Departamentul juridic al Copsi, Jos cu Doamna Jenii Chiriac care isi permite luxul sa fac un copil!!!

Afara miseilor, Traiasca Branzovenescu!!!


Musafir

#232

2012-03-29 19:12

sunt de acord cu domnul ION DUVAC si cu alti colegi ce ii impartasesc opinia
Florin

#233 Situatia explicata fara emotie!

2012-03-29 19:15

Este de ajuns sa mergem pe strada, sa vedem masinile din trafic, pentru a observa la ce s-a ajuns in urma eliberarii fara nicio noima a avizelor psihologice.
Acum avizele psihologice se elibereaza pe banda rulanta, fara nicio metodologie clara si fara limite, de catre oricine are o parafa si pe oricat.
Instructorii auto intermediaza avizele psihologice pe siguranta circulatiei, la ei ramane o mare parte din valoarea avizului, iar examinarea psihologica nu mai are niciun rost cand psihologul vede ca un instructor castiga cat el fara niciun efort. Avizele psihologice pentru port-arma sunt diferite de cele pe siguranta circulatiei prin pretul lor, mai mare ce este drept, cu o acoperire de fiecare data cu doua teste, sau daca vine de la o pila, cu cartea de identitate trimisa prin fax.
Valoarea muncii noastre este reprezentata de nenorocitul de pret, restul este istorie, facultate, laboratoare, examene, mastere, conferinte si atat.
Dupa ce se intoarce de la o conferinta in care toti lectorii vorbesc despre calitate, psihologul trebuie sa faca un dus rece sa se trezeasca pentru ca gustul amar al pretului conferintei merge de minune cu blau-blau-ul de rigoare. Se sterge pe fata si pe maini si intra in cabinetul lui, unde tocmai a inceput stampilarea si semnarea avizelor psihologice. Ce iures...ce minune...pentru ca psihologul are de munca, altfel ar muri de foame.
Oricine vine in cabinet este bine primit, primesti un telefon de la cineva care se programeaza si de-abia stepti sa primesti pretul, restul a ramas la conferinta. Acasa te asteapta copiii, cheltuielile, sau pur si simplu ratele noastre lunare la masina si casa.
De ce suntem in aceasta situatie? Simplu, pentru ca nu avem curaj sa spunem celor care fac ilegalitati sa se opreasca sau, mai simplu, sa chemam pe cei de la protectia consumatorului.
In realitate suntem lasi, vedem sau auzim de la prieteni ca policlinica x are nu stiu cate avize psihologice pe luna si nimeni nu spune nimic. Nu stie nimeni cine este in spatele acelei policlinici, cine finanteaza si se finanteaza.
Oamenii vechi in profesia de psiholog stiu acest adevar crunt si s-au saturat sa tot reclame, sau pur si simplu au imbatranit si nu le mai pasa. Altii au cateva contracte si nu vor sa strice mersul lucrurilor, chiar le convine asa.
Dupa cativa ani in care nu s-a reusit mai nimic pentru inlaturarea medicilor din psihologie, conducerea actuala a colegiului a gasit se pare o solutie ca policlinicile sa nu mai emita avize psihologice si de aici stiti toata povestea.
Faptul ca exista contestatari ai solutiei gasite nu este ceva nou, nu am auzit ca cineva in Romania sa nu se impotriveasca oricand si la orice. Insa cred ca aici, acum este ceva mai mult, cred ca sunt cel putin doua mari probleme:
1. Policlinicile mari nu pot sta cu mana in sac si actioneaza politic si economic, pentru abrogarea deciziei care avantajeaza psihologii si scot policlinicile practic de pe piata (pentru cei care nu stiu, daca mergi la posta si lucrezi la o policlinica nu ti se elibereaza timbre, deci nu mai poti elibera avize psihologice) si
2. Exista interese mari ale unora din conducere pentru a pune mana pe aceasta uriasa fabrica de bani - Copsi.
Nu trebuie sa fii cine stie ce destept ca sa intelegi ca o institutie care are bani pentru un sediu atat de mare poate fi jecmanita usor de cineva care se pricepe bine la comert.
Pana acum la Copsi noi am avut la conducere doar profesori, dl. Mitrofan si acum dl. Anitei, care nu sunt nici producatori de teste si nici oameni de afaceri, doar simpli formatori.
S-a ridicat insa o generatie de psihologi care nu mai sunt dispusi sa astepte deciziile unei institutii democratice si greoaie, care nu vor sa mai respecte reguli impuse de altii, ci vor sa castige bani, cat mai multi bani.
Situatia creata acum se datoreaza in mare masura acestor ambitii ale unor membri ai Copsi care nu au cum sa fie alesi din nou. O rasturnare de situatie le convine de minune, asa ca au trecut la atac.
Cel vizat este blandul domn Anitei, care mi-a fost profesor si e un om de bine.
Ceva ce trebuie sa retinem: niciodata in istorie astfel de lovituri nu au adus nimic bun celor multi.
Nimic nu este intamplator, nici faptul ca domnii protestatari vor sa il dea jos pe Anitei, sunt oameni cu greutate si cu multe interese, Miclea, Cracsner si David. Eu personal nu cred ca acest individ dubios Duvac are vreo sansa sa conduca ceva in viata lui, nu e vorba despre noroc ci pur si simplu de o limita a ratiunii umane, este totusi un circar.
Pana la urma domnul Anitei este cel care a facut cele mai multe lucruri pentru psihologi, iar acest lucru este de necontestat. Cat despre "drogatul ala de jurist" sau "Laurentiu" cred ca este o tinta foarte buna, oricum extrem de vulnerabil ca si situatie personala.






sustinatoare infocata la limita lesinului

#234 Prostia are un nume=ion duvac

2012-03-29 19:17

sunt de acord si eu cu domnul profesor Dr. psiholog, membru in comisia de ... si in alte comisii si comitete..., in general un papagal, nelu duvac

Musafir

#235 Pentru Eusebiu Tihan

2012-03-29 19:22

Pentru dintre putinii psihologi verticali din Romania
un anti-psiholog

#236 Re: Situatia explicata fara emotie!

2012-03-29 19:38

#233: Florin - Situatia explicata fara emotie!

mai, fratilor, eu nu-s psiholog da' imi place sa citesc comentarii la diverse.

tin sa va multumesc pe de o parte pt amuzamentul si circul oferit si pe de alta parte parte pt ca mi-ati intarit convingerea ca acesta profesie numita psihologie este apa de ploaie, practicata de niste persoane fara caracter si bun simt, obsedate de conspiratii si de bani, cu tulburari de personalitate.

am fost testat pt scoala auto, pe bune. si nu inteleg ce legatura au patratelele si cubuletele cu stilul meu de conducere.

am fost testat si la policlinica pt meseria mea si la fel nu pricep cine sunteti voi sa-mi dati teste cu cerculete si bifat de patratele la chestionare ca la urma din asta sa reiasa ca imi dati voi voie sa practic o meserie pt care am studiat ani de zile si am o diploma pt asta. timp pierdut inutil. bani cheltuiti doar pt beneficiul vostru. asta inseamna pt mine psihologia.

nu-mi dau cu parerea despre cei care fac terapie dar daca ar fi sa ma iau dupa cei care-si dau cu parerea prin reviste sau la tv, e clar...

sunteti niste inutili, dp meu dv. nu cred ca ceea ce faceti voi este stiinta. pun pariu ca nu exista nici o cercetare care sa sustina ca testarile voastre au vreo valoare reala decat tot pt voi.

sugerez sa va alegeti o meserie adevarata si utila societatii.

probabil ca au dreptate cei care sustin ca toata lupta de acum e pt putere. traim in romania, fratilor, so o data cu puterea vin si banutii ;)

Mirela Zivari

#237 Laurentiu, te iubesc

2012-03-29 19:46

Laurentiu, te iubesc la fel ca in prima zi. Mai ai niste meth d'ala high class si pentru sufletzelu' meu?

Musafir

#238 jordan 12

2012-03-29 20:10

Later on the comlete Nike jordan parents shut off after Brooklyn at North carolina. Nike jordan originally from his own childhood days was actually planning to pursue in many being ventures including skiing sport, golf video game amazing most liked ball video game. It's treatment intended for adventures am higher than his or her research studies which probably reproduced as they was a fresh omg. Nike air jordan have also been non-connected within court case to get acquainted with that b-ball professionals associated with our secondary education in case david is at some of the 10th college when he was discovered into structure to enrol the team. A bit of a late as part of his world that he or she grew to become a state-of-the-art basketball player and then he showed Mc Jesse Entirely Our team. And this is what your man's travel and leisure as an extreme well-known bag bowling ball battler created. The nike air jordan dabbled in for several well-liked memberships through t
posibil tot Laurentiu

#239 Re: Laurentiu, te iubesc

2012-03-29 20:28

#237: Mirela Zivari - Laurentiu, te iubesc

Mai am Mirela dragostea mea,cum sa nu , te pun in legatura cu Miclea, ca el are si heroina si stiu ca tie iti plac senzatile tari.

Mirela Zivari

#240 senzatii tari

2012-03-29 20:30

nu, Laurentiu, pentru senzatii tari ma pastrez pentru Anitei, cand ma priveste cu ochii aia de securist batran ma tulbura toata...
Romeo, psiholog cu obraz fin....ca de plumb-recte: turnatoarea Odett urmasa lui Holdevici

#241 Re: Re: Laurentiu, te iubesc

2012-03-29 20:35

#239: posibil tot Laurentiu - Re: Laurentiu, te iubesc

Mirelo nu lua de la Miclea ca este bulangiu, vorbeste cu mustaciosu de la Cluj, dar ai grija ca la 10 grame luate iti baga pe gat si un test de-al lui.

mariana radulescu

#242 Re: E bine asa cum esteacum domnule Duvac!?

2012-03-29 20:37

#25: Dan Verneanu - E bine asa cum esteacum domnule Duvac!?

nu inteleg de ce se spune problema asa de agresiv... va rog incercati sa fiti eleganti in exprimare. suntem psihologi!!!

Tache Farfuridi

#243 Re: senzatii tari

2012-03-29 20:43

#240: Mirela Zivari - senzatii tari

ehehe hoasca batrana, cum le sti tu pe toate :), te tulburi cand te uiti in ochii lui ,dar te uzi toata cand te da Bahmuteanca-n judecata.....mai draga mai

Mirela Zivari

#244 Re: Re: E bine asa cum esteacum domnule Duvac!?

2012-03-29 20:46

#242: mariana radulescu - Re: E bine asa cum esteacum domnule Duvac!?

poate tu esti , eu nu!

Mi-am dat seama ca prostitutia si psihologia sunt doua meserii banuase, asa ca m-am gandit sa le combin.

Cristian Holban

#245 Ati luat-o razna !

2012-03-29 20:54

Este incredibil,este corect sa-ti aperi si sa-ti argumentezi punctul de vedere dar sa ajungi sa ataci persoana si nu idea inseamna sa fi din punct de vedere spiritual la pamant.
Nu stiu ce as putea sa mai adaug.Faceti meseria de ras in fata celor din afara ei si care poate nu stiu ca sunt si oameni deosebiti de la care ai ce sa inveti.As putea sa scriu o lista intrega dar stiu ca acele persoane nu doresc sa-si terfeleasca numele in astfel de discutii.


Musafir

#246 nu sunt psihologi aici

2012-03-29 22:50

eu nu cred ca aici a scris ceva vreun psiholog. Cred ca e doar Laurentiu Traficantul-de-Droguri care posteaza tot cu toate pseudonimele ca sa dea iluzia ca exista oameni care sunt de acord cu aberatia cu timbrele. Petitia asta e un fel de one-man-show. Ma rog, 'man' e asa, o figura de stil, clownul acela nu e chiar 'om'...
Asociatia Filatelistilor din Romania

#247 Protest al Asociatiei Filatelistilor din Romania

2012-03-29 22:58

Asociatia Filatelistilor din Romania protesteaza pe aceasta cale pentru faptul ca nu a fost consultata si informata in ceea ce priveste timbrele profesionale. Lunga traditie a timbrelor din Romania este cu aceasta ocazie saracita de faptul ca timbrele psihologilor sunt urate si monotone.

Asociatia propune Colegiului Psihologilor emisiuni "First Day", cu plicuri, achizitionarea de carti postale din stocurile armatei precum si distribuirea obligatorie, contra-cost catre psihologi a revistelor nevandute.
Breaking News

#248 Anitei fuge

2012-03-29 23:02

O stire de ultima ora: Anitei se pregateste sa paraseasca pe ascuns sediul Colegiului Psihologilor unde s-a baricadat de o saptamana cu Laurentiu zis si "Amfetamina" si sa paraseasca tara. Intrebarea este unde sunt ascunsi restul de saci cu timbre.
Ginela

#249 speed dating

2012-03-29 23:04

Ma numesc Ginela si as vrea sa cunosc mai in amanunt un psiholog, as vrea sa il acopar pe tot corpul cu timbre. Anyone?

Musafir

#250 Jigodiile nu mor niciodata

2012-03-29 23:08

Prostia e sora cu rautatea, traiesc din resturi, fara mandrie sau demnitate, oameni nici...noste jigodii