PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU" / Anunțuri / Apa nu hidratează celulele dacă este dură. Tu ce apă bei? / Comentarii


Musafir

#1

2022-05-28 14:35

Apa de la canal.

Musafir

#2

2022-05-28 17:54

Partidul AUR, care a avut o ascensiune rapida, va avea si o cadere libera...ne.am pus mari sperante in acest partid. Ca va aduce ceva bun romanilor si Romaniei. Cred ca ne.am inselat. Iar Calin Georgescu este un om deosebit, cu onoare si o speranta pt romanii patrioti. Nici nu vreau sa comentez mai mult, dar e ceva putred in chestia asta, a departarii lui Calin Georgescu.

Musafir

#3

2022-05-28 20:53

Apa zero. Multumim pentru tot ce faceti pentru semenii d-voastra.

Musafir

#4

2022-05-29 14:27

Adică ori străng apa de ploaie, ori cumpăr aparat de purificare a apei Cum nici apa de ploaie nu mai e curata ptr ca atmosfera are multe noxe , rezultă ca...trebuie să cumpăr aparat de purificat apa. De unde cumpăr ? De la ....ei !

Musafir

#5

2022-05-29 16:59

Trebuie sa ne unim, trebuie sa fim uniți, altfel nu cred ca facem nimic. De ce nu merge nimic cu diplomația, de ce diaspora trebuie sa fie sluga la străini, de ce nu trebuie sa stam pe pământurile noastre strămoșești, de ce nu trebuie sa muncim la noi în țară. O să caute diaspora cu lumânarea sa o aducă acasă.
dan

#6

2022-12-22 11:55

AUR începe să semene cu celelalte partide . Aceiași luptă pentru funcții, aceiași lipsă de organizare în teritoriu . Nimic pentru organizarea dezbaterilor de idei pentru atragerea oamenilor care pot promova dezbateri de idei  sau chiar programe economice, sociale,politice precum Dl. Georgescu, dl Marga,  . Văd doar structuri de conducere tot mai anchilozate, mai puțin transparente, pentru că, noi, prostimea, oricum votăm, chiar dacă nu merită să pierdem timpul  în favoarea șmecherilor.  Ce pot spera de la luptătorii pentru parvenirea personală ?  Binele comun ne pute la majoritatea - prea seamănă a comunism unde toți muncesc pentru toți dar tot ,,descurcăreții”  înving sau fac ,,re- și atunci la ce bine să ne mai așteptăm de la viitorii conducători Egoiști luptând să își umple sacii lor și ai apropiaților lor ?

dan

#7

2022-12-22 11:55

AUR începe să semene cu celelalte partide . Aceiași luptă pentru funcții, aceiași lipsă de organizare în teritoriu . Nimic pentru organizarea dezbaterilor de idei pentru atragerea oamenilor care pot promova dezbateri de idei  sau chiar programe economice, sociale,politice precum Dl. Georgescu, dl Marga,  . Văd doar structuri de conducere tot mai anchilozate, mai puțin transparente, pentru că, noi, prostimea, oricum votăm, chiar dacă nu merită să pierdem timpul  în favoarea șmecherilor.  Ce pot spera de la luptătorii pentru parvenirea personală ?  Binele comun ne pute la majoritatea - prea seamănă a comunism unde toți muncesc pentru toți dar tot ,,descurcăreții”, ori aliații dușmanilor,  înving ori fac ,,revoluție” pe viețile naivilor, idealiștilor, - și atunci la ce bine să ne mai așteptăm de la viitorii conducători Egoiști luptând să își umple sacii lor și ai apropiaților lor ?   Dar, ca asasini ai lui Ceaușescu, ce naiba mai  așteptăm pentru această națiune ?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...