Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
E singuru lucru bun care s-a intamplat in ministeru sanatatii si meritul il are un singur om care nu e roman,dar e un om deosebit pentru care am tot respectu( Arafat).
Desi sunt departe de tara, sunt permanent in contact cu cei de acasa si stiu , inca de la infiintarea lui, ca SMURD INSEAMNA VIATA ! Viata pe care actualii guvernanti pironiti in fotolii parca pe vecie , incearca sa ne-o ia prin toate mijloacele . SMURD nu a putut fi aservit unui sistem politic infect si mafiot si de aceea au decis sa il desfiinteze . Va suntem alaturi cu inima si cu gandul ., pentru noi sunteti niste ingeri pe pamant.
Fetita mea traieste datorita profesionistolor de la SMURD. Nu vreau sa jignesc dar modul in care trateaza pacientul e total diferit fata de cel al personalului de la serviciul Ambulanta. Cei de la SMURD sunt profesionisti si mai mult decat atat isi fac munca cu placere si eficacitate. Deci NU desfiintati SMURD
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
350: - Re: Re:
Nu e nimic gratuit pe lumea asta. Daca-i la stat, se plateste din impozitele mele (da, platesc impozite, si platesc mult!)