Petitie impotriva maririi tarifelor notariale
RUSINE NOTARILOR DIN ROMANIA!!! SUNT NISTE LICHELE, NISTE LIPITORI! JOS CU PRETURILE ABERANT DE MARI!
Re:
Sa-mi arati si mie programul ala automat de calculator de care vorbesti tu care iti face tie traducerea! Daca exista asa ceva, la parlamentul european de ex. mai existau sute de traducatori angajati pe atitea limbi?!! Inainte sa deschizi gura si sa maninci rahat, pune mina si documenteaza-te.
Re: Re:
Chiar sunt curioasa si eu de programul respectiv, care face minuni. Ca tot traduc si eu deja de ceva vreme si inca nu am descoperit minunea unui asemenea program. Cine nu cunoaste, gura mica.
taxe si mai mari ca in USA
Doriti zeci de mii de slujbe bine platite in Romania?
Doriti impulsionarea cercetarii si transferul de tehnologii de ultima ora in tara?
Doriti dezvoltare economica sustinuta in urmatorii 10 ani?
Doriti inzestrarea armatei romane la cele mai inalte standarde?
Semnati aceasta petitie, prezentati-o familiei voastre, prietenilor si colegiilor de serviciu, pentru ca este o batalie pentru noi toti, este o lupta care inca mai poate fi castigata… Depinde doar de noi daca vom accepta sa traim in continuare astfel, fara sa ne pese de cum foloseste statul banii nostri sau dimpotriva, vom face ceva…
http://www.petitieonline.com/avioane_noi_si_dezvoltare_economica_prin_offset
Re:
trebuie sa iasa lumea in strada, atitudinea fatalista a romanilor e cunoscuta, certificata si hotiile pe asta se bazeaza. Ne ingrozim de razboiul civil din Iugoslavia, de alte conflicte de genul asta, ei bine in Romania e aceeasi situatie ca si acum 200 ani, boierii sunt boieri, muritorii de foame tot muritori de foame.
Re:
tu esti notar muie, asa-i ? Poezia asta o invatati in prima zi de munca.
| This discussion has been closed. |
Nu inteleg de ce parlamentul nu liberalizeaza aceasta profesie, ca cea de avocat