DEMISIA ARAFAT; GUVERN; PREȘEDINTE SUSPENDAT !!!

DEMISIA ARAFAT; GUVERN; PREȘEDINTE SUSPENDAT !!! / Anunțuri / DISTRIBUIȚI ÎN CONTINUARE PETIȚIA! LUPTA NOASTRĂ ABIA A ÎNCEPUT, CĂCI ȘI DICTATURA ACTUALĂ IA AVÂNT! / Comentarii

mihai descendent Vlad Tepes
Musafir

#1

2021-05-27 17:06

Minunat ca'l citati pe G.Cosbuc! Multumesc!

Trebuie gandit paragraf cu paragraf o noua constitutie a Romaniei,in care cei ce ajung la putere sa fie inlocuiti,si dusi la puscarie in maxim 6 luni de zile de la inscaunare,daca fac la fel cum fac aceste hiene de mai bine de 31 de ani!! Legi noi BUNE pt. romanii simpli nu pt. nemernici bogati sau cu statut special!
Astazi asa zisa justitie din Romania este o cacialma ordinara,sau un suport pt. nemernici! Aplicata tot de hiene!

De asemenea cei din servicii asa zis secrete,speciale,magistrati sau mari functionari de stat,din ministere sau banci,si bineinteles progeniturile si nemurile lor,sa plece definitiv,spre puscarie daca este cazul,si conficarea tuturor averilor din tara sau din strainatate!
Kiolhannisss,Isarescul(manole/nume de cod)toti nemernicii din justitie si servicii afara!
Dictatura militar-sanitara "servicii" corupte si mafie politica!

Multa lume se intreaba daca isi faceau datoria fata de tara si neam aceste servicii (ale cui?) astazi am mai fi avut o tara fraudata,furata.."pas-cu-pas"
Daca ar mai fi fost atatea crime si mineriade nepedepsite,si atatea pansii speciale si salarii porcesti,atata nedreptate si miciuna???

Altminteri riscam sa devenim vorba lui Ctin.Brancusi.."si mai saraci si mai prosti", ..si cred ca mai scalvi,si mai bolnavi !
Un plan initial,si plan de rezerva,cooptand si diaspora!

Sunt Mihai,sunt psiholog si va spun ca mentalul colectiv al romanilor este la pamant!.. (distorsionat,deturnat fiind agresat si bolnav din cauza minciunii,crimelor si nedreptatilor tot mai dese si tot mai mari ce devin un fapt normal !!) ..si'mi doresc sa scapam tara de acesti nemernici !

Asa sa ne ajute Dumnezeu!
mihai !!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...