DEMISIA ARAFAT; GUVERN; PREȘEDINTE SUSPENDAT !!!

Deoarece crimele la adresa Românilor trebuie să înceteze și Bisericile trebuie să rămână deschise;
 
deoarece protocoalele din spitale trebuie să respecte Dreptul Pacientului;
 
deoarece ne iubim țara, strămoșii, cultura și suntem deciși să le apărăm ca pe propria noastră viață, 
 
Cerem oamenilor politici să facă posibil:
 
- demiterea domnului Raed Arafat și anchetarea acestuia în ceea ce privește utilizarea protocoalelor folosite în spitale;
 
- suspendarea Președintelui României ca principal susținător al directivelor internaționale implementate în România, în urma cărora s-au impus reguli și restricții pe care le considerăm ilegale și imorale;
 
- demisia întregului Guvern pentru proasta gestioanare a crizei sanitare având ca rezultat încălcarea drepturilor omului și prăbușirea economiei naționale cu impact major social.
 
În același timp, menționând că starea de alertă este neconstituțională cerem încetarea respectării fără discernământ a recomandărilor O.M.S., ori a altor organisme internaționale, implicit REVENIREA LA NORMALITATE, deoarece România nu este nici a multinaționalelor, nici a altor entități suprastatale!
 
Pentru a putea fi îndeplinite cererile noastre, cerem tuturor cadrelor militare, active sau în retragere să se dezică de rolul ingrat în care sunt împinși de către o clasă politică trădătoare și să ia măsurile de rigoare în a apăra cetățenii români și țara.
 
Cerem structurilor de securitate ale Statului Român de a denunța imixtiunile politice în numirile din rândul lor și să monitorizeze cu seriozitate și celeritate situația generată prin numeroasele Hotărâri ale C.N.S.U., care ce nu au apărut în Monitorul Oficial, dintre care doar una a fost publicată în Monitorul Oficial, avănd valabilitatea doar pentru zilele de 14 – 18 mai 2020. Tot ce nu apare în Monitorul Oficial NU EXISTĂ !
 
Mai mult decât atât, nicio hotărâre a CNSU și nici HG -urile pandemice nu au fost supuse avizului prealabil al Comitetului Economic și Social, de altfel obligatoriu conform legii.
 
Cu speranța că respectarea Constituției României și a Protocoalelor Internaționale ce privesc Drepturile Cetățenești și Naturale, dorim ca în funcțiile Statului Român să fie numiți doar cetățeni născuți în România, așa cum se întămplă în multe alte țări din lume, născuți în acele țări.Captură_de_ecran_de_la_2021-04-02_23-20-01.png

Din partea organizatorilor,

Luiza Volf;

Tasia Șerban (Tania Ionașcu);

George Liviu Bănulescu.


Luiza Volf; Bănulescu George; Tasia Șerban (Tania Ionașcu)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Luiza Volf; Bănulescu George; Tasia Șerban (Tania Ionașcu) va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...