Petitieonline.com

PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

Mulțumim Natalia!

Musafir#1 Aug 29, 2020, 16:18
Mult succes in continuare! Suntem alaturi de dumneavoastra! Doamne Ajuta!
Musafir#2 Aug 29, 2020, 17:34
Susținem pe Domnul Călin Georgescu ca sa fie un Ostaș in fruntea Oastei, a României , E un om in primul rând cu coloana vertebrală și principii de viața și de viitor sănătoase pentru mine ca tânăr tata a trei copii . Dumnezeu Tatăl sa va dea putere in aceasta lupta!!
Musafir#3 Aug 29, 2020, 17:41
Da, pt o Românie nouă !!!
Musafir#4 Aug 31, 2020, 22:44
Domnule Roncea v-am trimis mai demult o scrisoare pe formularele petiiilor pentru ca nu v-am gasit E-Mail-ul dumneavoastra ca sa va scriu. Dar nu am primit nici un Raspuns.
Musafir#5 Sep 04, 2020, 10:55
poate putin offtopic , dl Calin Georgescu nu are nici o legatura cu Partidul Verde,corect?
Musafir#6 Oct 04, 2020, 06:42
Susțin pentru o veata fără griji.
Musafir#7 Oct 07, 2020, 07:55

Offtopic

#5: -  

Nu are, corect. Cu Partidul Verde nu are, dar asta nu ma oprește să-i susțin proiectul... Dl. Calin Georgescu nu susține nici un partid. 

#001:-#8 Oct 12, 2020, 18:34

Legatura ??

#5: -  

In discursul D-lui este vorba despre TOT nu numai despre Partidul Verde , dar pentru a percepe acest lucru este nevoie de UN GRAM de materie cenusie...............

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Publicitate plătită

Petitieonline.com va promova această petiție către un număr de 3,000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Buget 5 € Editează
Metoda de plată
PayPalGoogle PayApple PayCard bancar

Alegeți o metodă de plată pentru a continua.