Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA"

Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA" / Anunțuri / Petiţia privind "Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA"" / Comentarii


Musafir

#1

2020-06-23 05:52

Dragă ,Cornelia, Vă admir și vă susțin!Mergeți până la capăt, nu dăți înapoi!Eu am 69ani ,dar tot îmi pasă și vreau să fiu alături de voi,cei tineri!
Cornelia Povar

Autorul acestei petitii

#2

2020-06-23 09:09

#1: -  

Va multumim! În opinia mea, soluţionarea unei probleme porneşte de la recunoasterea ei. Trebuie să susţinem tinerele talente şi să prevenim suicidul! Trebuie să învăţăm să preţuim viaţa! Multi ani înainte dvs!


Musafir

#3

2020-06-25 21:53

Buna ! Asteptam cu nerabdare implementarea ideei in fapte concrete . Multumim de initiativa !
Cornelia Povar

Autorul acestei petitii

#4 Re:

2020-06-26 15:49

#3: -  

Bună ziua! 

Trebuie să înțelegem, cu toții, că proiectul este unul ambițios (costisitor) și necesită, la prima etapă, aprobarea de către autoritățile publice (Consiliul Municipal, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (p/u componenta culturală) și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (p/u componenta prevenirii suicidului în rândul adolescenților și tinerilor)), inclusiv formalizarea denumirii pasajului subteran; alocarea bugetului pentru activități, care se va face, în cel mai bun caz, pentru anul viitor. 

Vrem să facem un lucru frumos și calitativ, cu care să ne mândrim mulți ani înainte și de care s-ar putea bucura tinerii, care se simt singuri, dar și tinerele talente.

La o anumită etapă, dacă va fi necesar, vom solicita și contribuția financiara a cetățenilor. În acest scop, am discutat cu părinții lui Cătălin să creeze, eventual, Fundația ”Cătălin Caragea”, care în perspectivă se va ocupa de promovarea tinerelor talente și prevenirea suicidului în rândul adolescenților și tinerilor, astfel încât contribuțiile cetățenilor să fie acumulate formal (adică oficial) în conturile deschise de fundație și să se ducă evidența asupra modului de cheltuire a banilor. 

Am lucrat în paralel, la elaborarea schiței proiectului și am început, deja, promovarea acestuia în rândul autorităților publice, însă mizăm, în continuare, pe sprijinul dvs. vizând distribuirea și semnarea petiției de către un număr cât mai mare de susținători! Dacă fiecare dintre noi ar îndemna o singură persoană să semneze, petitia și-ar dubla, în termen scurt, semnatarii, adică ar fi semnată de 6000 de persoane. 

Vă mulțumim.

 

Virginia Moraru

#5 Catalin ne vorbeste si ne canta din Ceruri !

2020-07-04 11:46

Pentru al auzi pe Catalin este nevoe de a crea o situatie ! Aceasta idee este binevenita in primul rand pentru noi pamantenii... pentru ai intelege mesajul. Tragedia lui se v-a transforma pentru alte persoane intr-o solutie.  

Cornelia Povar

Autorul acestei petitii

#6

2020-07-04 12:24

Adevarat...Va multumim!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2020-07-04 19:49





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...