PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU" / Anunțuri / SimpIu de auzit, greu de spus. / Comentarii


Musafir

#1

2020-05-30 01:42

Merita dat o șansă domnului

Georgescu și va ridica tara din noroi, sper sa nu apere interesele vre-unei organizații mondiale ci numai a României


Musafir

#2 Re: trebuie o mobilizare generală și exemplară!

2020-05-30 08:41

#1: -  

 


Musafir

#3

2020-05-30 12:31

Da..am urmarit videoclipul cu interes de oameni ca dînsul..are Romania nevoie!!

Musafir

#4

2020-05-30 16:26

Semnez petitia in care D-nul CALIN GEORGESCU sa fie propus in functia de PRIM MINISTRU,VOTEZ asemenea pentru prima data fara nici o retinere,sa-u indoiala. Vorbeste liber ,stie problemele tarii,are un plan pentru a ne recupera tara cu bogatiile ei care au mai ramas ,dar sa nu uitam ca ne are pe noi POPORUL ROMAN . Potentialul nostru ca popor cu un asemenea om in frunte care ar putea sa-si faca propria echipa la Guvern are toate sansele ca aceasta tara draga noua sa-i adune inapoi pe toti romanii intr-un singur glas,o singura voce ,va fi strigatul natiunii catre un nou viitor.. ROMANI HAIDETI SA- L SPRIJINIM ADEVARAT! Cred ca sint multi romani care gindesc ca tine, romani adevarati ,patrioti ,care vor sa faca ceva bun pentru tarisoara noastra,in care copiii lor sa ramina cu drag acasa ,sa-si construiasca un viitor pt ei si pt tara,sa-si faca familii aici sa nasca copii aici ,dar ei nu sint acolo unde ar trebui sa fie ,nu din vina lor ,ci datorita politicienilor, tradatori de neam care nu fac decit sa-si urmareasca propriile interese bolnave,ei nu au loc ,deranjeaza,le afecteaza planurile diabolice care le pun la cale pt a vinde si distruge tot ce a mai ramas si care pentru realizarea lor strabunii nostri sa-u sacrificat . In momente grele ca acestea ar trebui masuri drastice ,radicale luate impotriva acestor parveniti, care au sabotat economia tarii ,care pun la cale legi prin care tot ce se mai produce romanesc sa dispara. Vor sa importam tot. iIn cei peste 30 de ani NIMENI nu a fost acuzat de sabotarea economiei , si au fost foarte multi si STIM CINE SINT .Asteptam pedeapsa lor,pentru ca raul trebuie eliminat ,alfel viitorul nostru ,al copiilor nostri,si tarii va fi unul sumbru. Intrebarea mea este CINE si CIND se va intimpla. ??!! O ZI FRUMOASA CELOR IN CARE BATE O INIMA DE ROMAN! PS:Totusi ce se intimpla cu semenii nostri de nu reactioneaza prin a semna cit mai multi,sa fie nepasare ,nu cred .Eu personal am intimpinat probleme cu distribuirea pe mes la mai mult de 5 pers ,nu am putut trimite si au trecut 2 zile de atunci si sint blocat pe mes.Ce se intimpla?!

Musafir

#5

2020-05-30 18:38

#4: -  

Nu plinge,maica ROMANIE!
Ca am sa mor neimpartasit!
Un glont pornit spre pieptul tau,
Cu pieptul meu eu l-am oprit..

Nu plinge, maica Romanie!
E rindul nostru sa luptam
Si din pamintul ce ne arde
Nici o farima sa nu dam!

Nu plinge ,maica Romanie!
Pentru dreptate noi pierim,
Copiii nostri,peste veacuri,
Onoare ne vor da,o stim!

Nu plinge, maica Romanie!
Aduna tot ce-i bun sub soare,
Ne cheama si pe noi la praznic,
Cind Romania va fi MARE!

Dragi Romani aceste versuri au fost gasite in ranita unui soldat mort in toamna lui 1918 pe muntele Sorica, din Carpatii de Curbura. ROMANI TREZITI-VA!!! Copiii nostri ne vor intreba ce am facut pentru tara!? Treceti la fapte,treceti la ACTIUNE!

 


Musafir

#6

2020-05-30 18:43

Avem nevoie foarte repede de un om precum d-nul Calin Georgescu pentru a salva tara si viitorul tari noastre.Dumnezeu sa ne ajute si sa-l ajute pe d-nul Georgescu sa scoata tara din aceste jafuri si tilharii facute cu buna stiinta de acesti oameni care au condus si conduc Romania spre o directie foarte,foarte gresita

Musafir

#7

2020-06-01 22:25

Hrana,apa,energie,

Musafir

#8 Re:

2020-06-01 22:27

#3: -  

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...