Bianca Purcarea trebuie sa ramana la X Factor !
Musafir#1 Oct 24, 2011, 16:28
Morar sa-si vada de treaba lui la radio... Oricum si acolo este salvat de Buzdugan... sa se gandeasca bine, ar fi NIMENI IN DRUM fara aportul lui Buzdu...
Musafir#2 Oct 24, 2011, 16:41
Trebuie facut ceva pentru a atrage atentia asupra unei mari gafe! Ce s-a intamplat la XFactor se intampla in fiecare zi in Romania. Adevaratele valori trebuie sa fie scoase la lumina!
Musafir#3 Oct 24, 2011, 18:51
vreau sa ramana bianca la x factor
Musafir#4 Oct 24, 2011, 19:22
trebuia sa ramana in competitie
Musafir#5 Oct 24, 2011, 20:51
E nr.1
Musafir#6 Oct 24, 2011, 21:41
vrem sa ramana Bianca este nr 1 fata de alti concurenti care sunt....
Musafir#7 Oct 24, 2011, 21:52
din punctul meu de vedere bianca trebuia sa castige x factor...numai ca un "geniu" in muzica mihai morar a eliminato:(
Musafir#8 Oct 25, 2011, 00:44
da da
Musafir#9 Oct 25, 2011, 01:42
Ma bucura mult atitudinea initiatorilor acestei petitii.
Trebuie sa facem presiuni asupra Antenei 1 pentru aceasta nedreptate.
Trebuie sa facem presiuni asupra Antenei 1 pentru aceasta nedreptate.
Musafir#10 Oct 25, 2011, 12:48
CEA mai buna voce,trebue sa se intoarca in competitie
Musafir#11 Oct 25, 2011, 13:48
Bianca,este extraordinara,o voce minunata!
Mult noroc in viata,pentru aceasta domnisoara si Dumnezeu sa- i scoata in cale,numai oameni de valoare.Sunt foarte importanti oamenii,pe care ii intalnesti in viata si care la un momoment dat iti hotarasc destinul.
Mult noroc in viata,pentru aceasta domnisoara si Dumnezeu sa- i scoata in cale,numai oameni de valoare.Sunt foarte importanti oamenii,pe care ii intalnesti in viata si care la un momoment dat iti hotarasc destinul.
Musafir#12 Oct 25, 2011, 14:29
trebuie sa mearga mai departe!!!
Musafir#13 Oct 25, 2011, 15:57
Bianca Purcarea merita sa ramana la X Factor
Musafir#14 Oct 25, 2011, 15:58
Bianca, o voce de aur trebuia sa fie marea castigatoare
Musafir#15 Oct 25, 2011, 19:16
multa bafta
Musafir#16 Oct 25, 2011, 21:50
Eu am terminat Academia de Muzica ,sectia canto si pot sa spun ca Bianca este cea mai buna voce a Romaniei.Rautatea juriului a eliminat-o.Nu iti trebuie studii sa iti dai seama ca e ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff buna.
Musafir#17 Oct 25, 2011, 22:37
Trebuia eliminat Morar ca nu se pricepe deloc la muzica.Fetita aceasta trebuia sa castige pt ca are o voce minunata,pacat ca e atata nedreptate.Bianca,capul sus pt noi tu esti o invingatoare.
Musafir#18 Oct 26, 2011, 12:40
ce sa spun..nu mai am cuvinte..am ramas socata cand am vazut k a eliminat-o..nu-mi venea sa cred..era concurenta mea preferata si s-a facut o mare nedreptate k a fost scoasa din competitie..dar ne aflam in Romania si asta spune tot :|
Musafir#19 Oct 26, 2011, 14:35
Multa bafta! Si sper sa te mai auzim la tv cat se poate de des...
musafir#20 Oct 26, 2011, 14:41
Am trecut de la extaz la agonie;nu-mi venea sa cred ca a spus :"NU"!Ochelarii i-au ascuns privirea,dar expresia gurii lui spunea altceva.Sa-l fi influentat Duta atat de mult,care,(iertata fie-mi interventia)intr-o interpretare live ar fi mai mult decat jalnic si penibil?Sa-i propunem lui Morar sa-l invite intr-o emisiune de-a lui, sa cante live si sa-i vad admiratia .Cert e ca
Morar a gresit si ma intreb:a dormit impacat in noaptea aia?S-a uitat in ochii fetitelor lui ca un tata corect si integru? Bianca va ajunge acolo unde merita ptr ca are tot ce-i trebuie.Pacat doar ca a fost nedreptatita acum,la o emisiune in care si-a investit increderea.Talentul ei este real si lumea nu se termina cu "X FACTOR".Nu a fost un esec,ci o nedreptate.Va invinge cu siguranta.
Morar a gresit si ma intreb:a dormit impacat in noaptea aia?S-a uitat in ochii fetitelor lui ca un tata corect si integru? Bianca va ajunge acolo unde merita ptr ca are tot ce-i trebuie.Pacat doar ca a fost nedreptatita acum,la o emisiune in care si-a investit increderea.Talentul ei este real si lumea nu se termina cu "X FACTOR".Nu a fost un esec,ci o nedreptate.Va invinge cu siguranta.
Musafir#22 Oct 26, 2011, 15:40
BIANCA PURCAREA este vocea stralucitoare care m-a impresionat cel mai mult la X FACTOR.Nu-mi vine sa cred ca Morar a eliminat-o...e pacat...ea merita din plin sa mearga mai departe!!!Stiu ca nu-i intereseaza pe jurati parerea noastra,dar sper sa-i miste aceasta petitie si sa-i mai acorde o sansa in finala!Sper din tot sufletul sa-i mai aud vocea extraordinara, voce desprinsa din acordurile ingerilor!
Musafir#23 Oct 26, 2011, 15:41
Eu sunt socata. Numai un idiot ar fi putut s-o trimita acasa.
Si s-o pastreze pe Irina? doamne sfinte....
Si s-o pastreze pe Irina? doamne sfinte....
Musafir#24 Oct 26, 2011, 15:47
EA este XFACTOR NU MAI TREBUI SA CAUTE
Musafir#25 Oct 26, 2011, 22:09
Inca mai sper ca nu o sa ramana lucrurile asa. Bianca
este fara nici o indoiala cea mai buna voce si cea mai frumoasa aparitie. Bravo tie, Bianca pentru talent, voce, bun simt, atitudine si frumusete. Toate aceste daruri nu ti-i le-a dat Dumnezeu degeaba. O sa-ti dea si un drum frumos.
este fara nici o indoiala cea mai buna voce si cea mai frumoasa aparitie. Bravo tie, Bianca pentru talent, voce, bun simt, atitudine si frumusete. Toate aceste daruri nu ti-i le-a dat Dumnezeu degeaba. O sa-ti dea si un drum frumos.
| This discussion has been closed. |