NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / PUNCTUL DE VEDERE AL GUVERNULUI Tudose PRIVIND ÎNFIINŢAREA "CASEI REGALE A ROMÂNIEI" / Comentarii

Gabriela

#1

2018-01-21 14:28

Cele 3219 persoane care au semnat pana in acest moment petitia ar putea trimite e-mailuri sau sms-uri la senat, Prim-ministru, si alte foruri decidente, in care sa-si spuna parerile. Pentru acest lucru o rugam pe D-na Petrut sa ne dea adresele de contact. Nu cred ca este suficient doar prezentarea listei de semnaturi pentru a impiedica aceasta marsavie. Trebuie sa fim mai activi si mai uniti.

MONICA PETRUŢ
Autorul acestei petitii

#2 Re:

2018-01-21 16:29

#1: Gabriela -  

Am mai scris un anunţ în noiembrie 2017 şi îl repostez, aici: 

Puteți trimite OPINII privind INFIINTAREA "CASEI REGALE"

In 21.11.2017, am trimis la Senatul României solicitările cuprinse in petiția online intitulată «NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !» (https://www.petitieonline.com/a/153337)
şi comentariile scrise ale semnatarilor petiției, solicitând să le publice pe site-ul Senatului, la sectiunea “Lista opiniilor exprimate pentru propunerea legislativă L493/2017 - Propunere legislativă pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a României”, la acest link https://www.senat.ro/LegiProiectAdmin.aspx?Cod=20921 .
AM VERIFICAT ŞI AM OBSERVAT CĂ NU AU PUBLICAT NIMIC. 
Cine doreşte să le comunice opiniile, să trimită mesaje pe e-mailul Senatului, la Comisiile juridice, dar si presedintilor PSD si ALDE, Dragnea şi Tăriceanu, ca să vedem ce vor face cu acea propunere legislativă şi dacă se încumetă să publice opiniile românilor pe site-ul Senatului României si pe site-ul Camerei Deputatilor (când propunerea legislativă va ajunge acolo)!!!  
Eu continui să acționez pe mai multe planuri şi o să public informații când primesc răspunsuri.
E-mailurile la care PUTEȚI SĂ TRIMITEȚI OPINII referitoare la INFIINTAREA PRIN LEGE A "CASEI REGALE" le-am menţionat într-un P.S. pe care l-am scris în anunţ, unde am menţionat şi link-ul de pe Facebook unde am publicat aceste informaţii (în comentarii, NU am voie să postez e-mailuri, iar link-ul de la Facebook e prea lung şi, la fel, nu pot să-l postez in comentarii).


Musafir

#3

2018-01-21 22:58

l-au dat jos pe tudose si pt acest 'subiect'; dudele si gasca vor primi tot ce doresc


Musafir

#4

2018-01-22 23:12

Doamna Monica Petrut,
Apreciez efortul dvs de a va implica intr-o astfel de problema controversata. Aveti toate argumentele pentru a dovedi ca cei mai multi politicieni se urca pe gramada de bani (stransi cu greu de la cei care muncesc cu adevarat in tara aceasta si isi achita corect impozitele si taxele ) si o impart dupa bunul plac, dupa interese care de care mai extravagante. Prin ce anume se poate justifica sa intretinem o "CASA REGALA " din bani publici ? Este de bonton sa fim regalisti pe banii altora !


MONICA PETRUŢ
Autorul acestei petitii

#5 Re:

2018-01-23 11:34

#4: -  

Vă mulţumesc pentru aprecieri şi pentru susţinere!


Musafir

#6

2018-01-24 10:40

Stimata Doamna,
Cred ca nu vor calca in picioare avizul ministrului de justitie.


Musafir

#7 sa respete avizul minisrului de justitie

2018-01-24 10:42

Stimata Doamna,
Cred ca nu vor calca in picioare avizul ministrului de justitie.

Robin

#8

2018-12-08 07:22

Felicitari Doamna Petrut! Sa nu lasati ghemul de limbrici regali sa paraziteze si viitorul copiiilor din Romania.Destul au plans bunicii si strabunicii tinuti in mare saracie pe mosiile regale.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...