Reglementarea meniurilor alimentare din gradinite si crese
E foarte importanta alimentatia copilului si educatia lui in acest topic. Haideti sa facem ceva bun pentru copiii nostri impreuna!
Pacat ca la noi nu se autosesizeaza ministerele... Felicitari pentru initiativa, Ioana Scaunas.
DE CE ABORDATI ACEST SUBIECT DIN PERSPECTIVA MAMEI SINGURE?....SINTETI VADUVA?....CIND ABORDEZ O PROBLEMA CARE ARE TANGENTA CU COPILUL MEU VORBESC LA PLURAL :"EU SI SOTIA MEA"....ASA MI SE PARE NORMAL....SAU SOTUL DUMNEAVOASTRA E DOAR DONATOR DE SPERMA....
Re:
Nu generalizati !!!!!!!!!!!! Sunt gradinite care chiar se respecta Ordinul nr. 1563/2008.
Dumneavoastra cereti semnarea unei petitii pt respectarea Ordinul nr. 1563/2008- ce parere aveti despre carnea de pui ......pentru ca asa cum spune respectivul ordin ai voie sa dai carne rosie doar OCAZIONAL
Pentru ca imi pasa de nepotica mea,care e la camin si primeste drept gustare eugenii,cornuri cu ciocolata,prajiturele.............etc.N-am vazut niciodata sa primeasca un mar(pe care ea le adora)sau alt fruct!Sanatatea micutilor e importanta,ei sunt viitorul tarii!
| This discussion has been closed. |