REABILITAREA conceptului de școală și grădiniță publică

Musafir

2016-10-25 12:43

Pentru ca sumele lunare achitate unei gradinite de stat depasesc limitele decentei.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-10-25 13:13

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-10-25 13:14

Musafir

2016-10-31 11:13

deoarece nu mai pot suporta ipocrizia în general.

Musafir

2016-11-01 17:15

Daca nu achit la scoala copilul este cite un pic ofensat.

Musafir

2016-11-02 17:06

sunt impotriva platilor pentru scoala sau gradinita, noua nimeni nu ne da un adaos la salariu

Musafir

2016-11-04 17:54

Directoare foarte hapsina ...nimic n face dar numai bani vrea....

Musafir

2016-11-04 20:52

Deoarece dreptul gratuit al copilului la educatie este consfintit prin Constitutie. Ma simt umilita atunci cand mi se cer bani, odata ce eu din acestia mi-am achitat toate impozitele pentru ca copilului meu sa i se garanteze acest drept.

Musafir

2016-11-04 22:41

Am obosit sa finantam aceste instituții si guvernanții sa ne fure!

Musafir

2016-11-05 00:44

Fiindca ne-am saturat sa dam bani, sa umplem buzunarele nu stiu cui! Ce atata fondul grupei? Ca se fac multe cheltuieli, si nu am fost informati anume concret pentru ce au cheltuit, cecuri nu ni s-a aratat! Si pentru limba engleza tot achitam, dar copilul meu nimic nu stia, si nu merge vorba numai de al meu, anume am intrebat si pe copii ceilalti care frecventau orele, si aceeasi situatie! Coruptie pura!
Nu coruptiei

#11 Nu bani scolilor si gradinilor

2016-11-05 02:08

Personal am trecut prin asta.Ca copilul sa fie primit la gradinita directoarea a cerut bani ca si cum pentru repararea acoperisului sau sa cumparam lucruri, cum fier de calcat, cutie de praf si nu din cele ieftine.Daca nu dam bani si cumparam noi, pai avea nevoie de factura. Aceasta cerere se facea fiecarui parinte ce dorea ca copilul sa inceapa sa frecventeze gradinira. Daca nu-iti spunea ca nu sunt locuri! 

Am refuzat si ne-am limitat la aceea ca am adus doar papetarie...caiete, stilouri si altele! Am frecventat doar doua sapt si am plecat...

Musafir

2016-11-08 10:17

Am semnat aceasta petitie ca poate inte-un sfirsit se va face ordine, in sistemul educational.

Musafir

2016-11-08 12:25

Eu, nu am copii la gradinita deocamdata,insa cunosc multe cazuri cind copii carea se tarag din famiilii cu un buget limitat ,si astfel de familii sunt multe cu parere de rau sunt pusi in situatia ca trebuie sa achite anual bani pentru teparatie ,mobila s.m.d. ca in caz contrar stiu educatoarele cum sa se comporte cu copilul ca tu sa nu mai zici ca nu ai , dar sa iei de la gura lui sa nu iti permiti sa i ei o bomboana sau o jucarie ,ca lunar tu careesti bugetar si achiti niste impozite sa mai faci si salarii pentru ei .Iata de unde se incepe coruptia de la directoare de gradinite ,nu am nimic cu o multumire pentru educatoare daca merita si mai important daca iti permiti ,dar du in halul acasta .trebuie ca fiecare din noi sa spuna nu ,sa nu ne fie frica sa vorbeasca