PETITIE ON-LINE CATRE CONSILIUL DE MEDIERE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PETITIE ON-LINE CATRE CONSILIUL DE MEDIERE

ion

#101 Re:

2016-11-07 08:14

#100: Mirabela -  

stimata d-na,

poate si noi am fost minti luminate si am discutat idei...rezultat zero...apoi am fost mediocre si am trecut la evenimente....rezultat zero...daca am sarit si de a 3 a optiune.....unde suntem acum?

nu stii?

suntem la ..cainii latra ..apa curge... adica suntem ..de unde am plecat..tot la zero...

probabil ca aceasta petitie nu ar fi existat, daca si medierea era ..asa cum ni s-a spus inca de cand faceam cursurile de 3-4000 ron.. obligatorie..

insa.... au ramas doar taxele...

medierea a trecut .... au ramas doar cainii sa latre dupa taxe....taxa ca ai privit apa care trece..

Musafir

2016-11-07 10:19

Buna ziua.
Sunt mediator autorizat din 2011 si nu am nici o mediere, doar 2 informari.
Suma de 400 de lei imi este imposibil de achitat dar si prea mare.
MULTUMESC CA AVETI ACEASTA INITIATIVA.
SUCCES IN TOT CE FACETI.
Wally

#103 Pica para malaiata...........

2016-11-07 11:00

#102: -  

Eu sunt mediator din 2013 si  am peste 50 de informari si in jur de 35 de medieri.Toate astea datorita efortului sustinut depus de catre mine.Sunt multe,sunt putine....Dar sa astepti sa-ti pice in gura......Cred ca ar trebui sa privesti si sa analizezi si din alt unghi faptul ca ai numai 2 informari.

Musafir

2016-11-07 11:29

Pentru ca autoritatile statului in realitate nu doresc sa faca ceva in domeniul medierii, iar atat timp cat reprezentantii alesi au interese particulare, medierea este sortita esecului.

Musafir

2016-11-07 14:30

am cheltuit foarte multi bani cu acest curs avand incredere in aceasta institutie a medierii, am sperat din 2012 si pana in prezent ca activitatea de mediator va fi de un adevarat succes insa sunt foarte dezamagita ca pentru noi cei ce ne-am autorizat cu mult entuziasm Consiliul Medierii NU A FACUT ABSOLUT NIMIC DECAT SA NE CEARA BANI SI SA NE AMENINTE ca ne va lua UN DREPT PENTRU CARE AM PLATIT FOARTE MULTI BANI. CUM E POSIBIL ASA CEVA? TOTI SUNTEM ABSOLVENTI A UNEI SAU MAI MULTOR FACULTATI SI PANA CAND VOM ACCEPTA ACEASTA BATJOCURA DE NOI CAT SI DE ACEASTA PROFESIE ? DRAGI COLEGI DIN CONDUCEREA CONSILIULUI TREBUIE SA INTELEGETI CA SUNTEM COLEGII VOSTRI SI TREBUIE SA FACETI CEVA BUN SI PENTRU ACEASTA PROFESIE CAT SI PENTRU NOI SI ABIA DUPA SA INCEPETI SA CERETI CEVA.. ..

Musafir

2016-11-07 16:12

Am semnat aceasta petitie pentru motivele invocate de dvs si pentru faptul ca am platit o multime de bani Consiliului de Mediere cu scopul de a ne reprezenta interesele noastre, ale mediatorilor si n-am vazut sa apara "incurajari" sau schimbari semnificative in evolutia acestei profesii care a ramas in continuare ca si inexistenta din punct de vedere practic. Plus ca salariile lor sunt de-a dreptul sfidatoare pentru cat au realizat pentru noi, mediatorii.

Musafir

2016-11-07 18:37

Pentru ca îmi doresc ca aceasta profesie sa devina realitate, sa capete substanță

Musafir

2016-11-08 06:00

Quousque abutere nostra patientia....CM??!!!

Musafir

2016-11-08 08:20

- NU am primit DIPLOMA plătită. 

- Lipsa de transparenţă a CM.

- Cine sunt cei angajaţi acolo? (în afară de cei aleşi) 

Musafir

2016-11-08 08:39

De cand m-am autorizat am avut suspiciuni in ceea ce priveste administrarea fondurilor si dorinta arzatoare a unora de a fi in organele de conducere; asemenea indemnizatii si salarii sunt nejustificate in conditiile in care marea majoritate a mediatorilor normali NU incaseaza intr-un an venituri comparabile cu salariul lunar al unei secretare angajata a CM. Oare ce grade de rudenie sau prietenie au acesti angajati cu personalul din conducerea CM ?

Musafir

2016-11-08 15:28

Taxa este abuzivă si aplicată fără a se face vreo diferența între mediatorii care au sau nu venituri din aceasta activitate!

Musafir

#112 Re: Re:

2016-11-09 07:18

#101: ion - Re:  

Ca bine ziceti!!!!!

Musafir

2016-11-09 07:27

Sunt mediator autorizat din 2013. Ce frumos suna! Dar atat! In ultimii 2 ani nu am avut nici un fel de activitate, ca de....suntem buni doar de plata! Dezamagire si dezgust...e putin spus...

Musafir

2016-11-09 19:43

Succes in demersurile facute!

Musafir

2016-11-09 20:34

la asa onorarii o sa vrem toti sa ajunge la conducere fara ca sa dam socoteala la nimeni de bani care vin de la cotizanti

Musafir

2016-11-10 13:02

Cele solicitate sunt si in asentimentul meu
Ovidiu Zamfira

2016-11-11 15:46

Daca tot se doreste o taxa anuala, cel mai bine este sa aplice un procent (stabilit de comun acord), pe veniturile anuale ale fiecarui mediator. Si asta se poate face f.usor, avand in veder declaratiile de impunere depuse la ANAF. Poate fi in jur de  5%  din veniturile declarate si se poate plati in prima parte a anului, pentru anul care s-a incheiat. 

Mi se pare o solutie f ok, laund in consideratie ca majoritatea mediatorilor nu realizeaza mari venituri din mediere si nu este cazul sa vina cu bani de acasa ptr a sustine un consiliu care nu prea face nimic (in afara de publicitate proprie).

Musafir

#118 Propunere

2016-11-14 15:08

Deoarece sintem multi mediatori care am preferat sa ne autosuspendam la cerere, (nu mai amintesc cauzele deja mult cunoscute si pe care le-am intinit cu totii), cred ca este cazul ca si acestia sa fie luati in calcul si invitati cu drepturi egale ca si cei care profeseaza, la toate activitate care au in atentie desfasurarea meseriei nobile de mediator. 

Musafir

#119 #118

2016-11-15 09:38

Cei suspendati/fara FEP/inactivi nu beneficiaza de nici un avantaj; nu mai exista. Nici macar in Tabloul Mediatorilor nu pot fi vizualizati, atunci pentru ce este perceputa taxa anuala/lunara? Nu vi se pare abuziva ?

Musafir

2016-11-17 06:48

Profesia de mediator e controlata de persoane care doresc sa pregateasca mediatori si nu sa promoveze reguli si principii pentru a fi practicata. De la aparitia legi mediatorilor ca profesie, aplicarea ei si mai ales,avantajele aplicari au fost reduse, de indivizi ce nu doresc ca aceasta profesie sa poata fi functionala. si in Romania, acest lucru poate fi observata cu ocazia modificari, completari legii.