!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!
O alta lege data la comanda, pentru Tiriac & co
Protejati padurile.
Nu mai furati !!!
Ba ? Chiar asa o minte bolnava?
Tu om bolnav mintal,sarac sufleteste si indobitocit acut, chiar nu mai ai putin de sensibilitate in sufletul ala pe 3 sferturi negru? Cum poti propune asa ceva domnule ( nu stiu cine esti,o sa renunt la domnule) , BA, esti PROST ? Nu mai aveti haine din blana naturala? Genti din piele ? Rusine.
opriti macelul din padurile romanesti
va rugam ferm sa anulati acest ordin iresponsabil. Nu cred in studiul care pretindeti ca a fost facut. am casa la tara, in preajma padurii si nu se pune problema ca animalele salbatice sa distruga satul. ele coboara in sat in perioade de zapada mare,si daca padurarii nu le duc mancare in padure in aceste perioade. Va rugam sa verificati hotararile si aprobarile de taieri de copaci care se dau pe plan local numai pe spaga. asa se va intampla si cu aprobarile de vanatoare, se vor castiga bani multi iar padurile romanesti vor fi depopulate . RUSINE ! RUSINE! Mai bine sa va impuscati voi,vanduti ce sunteti ! Ati distrus industria , agricultura, padurile, apele, Delta, acum vreti si animalele salbatice , INCONSTIENTI< INCOMPETENTI< CRIMINALI!
Chiar nu este nimeni competent in toata tara asta, care sa poata sa isi dea seama ca acest proiect este o porcarie?? In ce lume traiti oameni buni? Ce rau v-au facut pisicile si lupii si ursii din paduri? Chiar va simtiti mai satisfacuti daca va duceti cu o pusca si ii omorati de la distanta? Va face sa va simtiti mai barbati? Mi-e rusine...
Si asa cum spunea Honore de Balzac "Ignoranta este mama tuturor crimelor" si as adauga lipsa celor "7 ani de acasa".
Forurile competente care se intituleaza "Agentii pentru Protectia Mediului (APM) " si mai marele lor ANPM ar fi trebuit sa interzica defrisarea masiva a padurilor. Asa ca, daca vor sa faca ceva util, mai bine ar replanta padurile defrisate si ar recreea habitatele sarmanelor animale, mai putin salbatice decat indivizii care le haituiesc."
Trăim intr-o tara cu oameni ( dacă pot sa ii numesc asa ) cruzi.
Mi-e scârbă! Rușine sa va fie ministrule.
Catalin
Astept cu mare interes un viitor proiect pentru aprobarea vânării altor animale, mult mai fioroase sau (mai periculos!) aparent mai inocente decât cele de mai sus. Animalele politice!
Nu le e rusine!!...si nu au mila!!
O tara condusa de ignoranta si idiotism total!
| This discussion has been closed. |