!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!
Jidanii au dat o lovitura de stat in '89...Dracii astia distrug Daco-Romania,au vindut tara si genocidul vietii de pe teritoriu-al oamenilor,al animalelor,al naturii-e in floare,mai ales ca aduce si bani;propun impuscarea dracilor jidoviti,cancerul planetei...Doar asa ne vom elibera si vom salva tot ce-i romanesc,riul,ramul si minunatele noastre animale...Moarte jidanilor,traiasca Romania eterna!
NU pot fi de acord cu CRIMA VOTATA DE NISTE OAMENI DEZINTERESATI !!! SE DISTRUGE ECOSISTEMUL UNEI TARI PRIN VOTUL UNOR NEPASATORI CARE SE GANDESC NUMAI LA PROFIT!!! DACA SE POT FACE CEVA BANI CRED CA AR FI DE ACORD SA-SI UCIDA SI MAMA !!! INDIFERENTA, NESIMTIRE , PARVENITISM SI MULTE ALTE ""VALORI"" VETI GASI LA ACESTI VOTANTI !!! VETI PLATI PENTRU FIECARE SUFLETEL UCIS !!! BLESTEMATI SA FITI !!!
Re:
Si eu m am gandit -in parlament cu o bombă mitraliera e prea mica pentru atâtea javre împuțite .slinoase cu burțile alea revarsate peste bracinari si ordinarele cu botox care se aclama in doamne..si scapam de câțiva..!ce bine ar fi!
Re:
Rebut uman ultima scursura de sperma de pe penisul lui tac tu scursura ordinara care ai aparut pe pământ fara sa fii programat..cine te pune sa iti faci casa in mijlocul pădurii!rebut uman accident genetic fatat de o alta creatura care e ma-ta ..abandonat in neant!
toti vinatorii la puscarie
Este revoltator unde sa ajuns! "An de an 3.000 de vanatori straini vin sa impuste ursi si alte animale mari". De ce, pentru ce? De aceea am ajuns aici...Coruptie, lasitate, indiferenta, prostie! Nimic nu ne atinge pe noi romanii, nu ne deranjeaza, le luam ca atare si nu iesim in strada cum ar fi trebuit sa iesim de mult timp pentru orice lucru facut impotriva noastra! Dar stam linistiti, cuminti si acceptam absolut tot ce ni se intampla... In final, ne meritam cu totii soarta si conditia.
| This discussion has been closed. |