Petitie impotriva faradelegilor comise de TEODOSIE al Tomisului


Musafir

#101

2016-08-17 13:49

mult noroc

Musafir

#102

2016-08-17 17:03

 Vad semnaturi din toată tzara, Teodosie este la Tomis, parcă ar fi patriarhul Romaniei. Căutați cu arcanul semnatari peste tot, exagerați ! Ce au cei din toată tzara cu noi,tomitanii, chiar îi doare pe acei semnatari, atât de mult, de noi cei care ne aflam atât de departe de ei, mă / ne miră ! Până acum câteva zile, nu s-a văzut,că ne poartă de grijă unii / altzii. Le mulțumim, dar este cam agresivă purtarea lor de grijă, sau unde-i vara si multzi se afla la plaja ! 

Neutru

#103 Re:

2016-08-18 04:38

#1: -  

 DE CE va ascundeti identitatea daca faceti parte din lumea vertebratelor ?


Musafir

#104

2016-08-18 19:04

Intrebarea-i dacă vertebratii sunt si creștini în acest contecxt și ce urmăresc, ce-i frământă mai mult ranchiuna cu Teodosie, ori ca au fost răniți în propriul orgoliu de Teodosie, ori răzbunarea face ca să treacă peste cadavre, si mândria rănită ii determina sa distrugă oameni si funcții, numai ca ei sa fie fericiți și bucuroși ! Asta-i egoism si..... ! 


Musafir

#105

2016-08-18 22:14

Desi nu stiu cat de exacte sunt acuzatiile din petitie, am semnat-o deoarece omul nu e de calitatea necesara pt. aceasta functie importanta - eu pot (simt) sa citesc caracterul oamenilor mai ales dupa chip si ochi- si cred ca omul de fata NU merita aceasta functie. Mai marii Bisericii nu pot citii si ei oamenii dupa chip ? (desi e o calitate obligatorie, pe care trebuie s-o aibe orice preot !), de l-au numit in functia asta ? sau si Biserica s-a prostit/lacomit...cum multi cu functii in tara asta s-au prostit/lacomit ? Nu trebuie sa ai calitati speciale pt. a simtii oamenii...gasesti criteriile pe Google: " cum se citeste caracterul unui om dupa chip" !
IUBITZI SI IERTATZI, CA D-ZEU, SA VA IERTE SI VOUA PACATELE !

#106 CRESTIN SI NU PAGAN !

2016-08-21 06:13

        PREOTZII   SUNT   VINOVATZI   IN  EGALA   MASURA   CU  TEODOSIE,  CA   UNII   AU  DAT,   SI  ALTUL  A   LUAT,  CE   A  LUAT ?!  NICI,  UNUL  NU-I  SCUTIT  DE  RASPUNS  SI   PEDEAPSA  IN  FATZA  LUI  DUMNEZEU ,  PENTRU  FAPTA  /  FAPTE  !  SA   DAI   POMELNICE  GRASE,  ORI   DARURI,  PENTRU  DARUL  DE  LA  DUMNEZEU,  PREOTIA  !  CHIAR,   NU  ATZI  INTZELES,  SI  NOI,  OAMENII,  INTRAM  TOT  ACOLO,  DACA   AM  DAT  POMELNICE  GRASE  SI  DARURI   PENTRU,  CA  DUMNEZEU,  SA  NE  IERTE  PACATELE,  DUMNEZEU  NU  IARTA   PACATELE   CU   BANI,  OAMENII   NE  MAI  FACAND   PACATELE   SI   FACAND   BINELE   APROAPELUI ,  DUMNEZEU   SE   MILOSTIVESTE,  SI  NE  IARTA,  DAR  NOI,  NU  INTZELEGEM,  PENTRU  CA   ATATA  CREDINTZA   SI  IUBIRE    DE   DUMNEZEU,  AVEM   IN   NOI  ?!   

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-08-29 09:18



Musafir

#108 Re: Care se stie fara de pacat, sa arunce primul cu piatra ?!

2016-08-29 09:19

 

 

Valentin

#109 Valentin

2016-09-08 16:52

Pt 108#. Cum ai spus? " Care este fara de pacat sa arunce primul cu piatra?".

Pai prietene, am impresia ca nu știi in ce context a spus Mântuitorul aceste cuvinte! 

In plus, ce spui de toate cuvintele pe care Mântuitorul le-a rostit impotriva celor care fac fărădelegi? Vrei sa spui că Domnul a iubit păcatul? Nu cumva a luptat cu păcatele, in principal ale fariseilor si cărturarilor? Dumnezeu i-a iubit pe păcătoși, dar le-a condamnat păcatele. Crezi ca noi trebuie sa propovăduim păcatele lui Teodosie? Asa face un crestin adevarat? Este de acord cu păcatele? Esti pe dinafara total! Adică tu ne spui ca Teodosie poate sa faca orice si noi trebuie sa spunem: Bravo, pt ca nimeni nu este fara de pacat. Dar daca Teodosie vine si iti bate copilul sau iti regulează femeia sau iti regulează tatăl sau iti fura banii( ca la Nazarcea sunt si banii tai daca esti contribuabil sau isi ia salariu si din banii tai de la stat) ce spui? E ok. Il iert, nu? Ma lasi cu ipocrizia ta ieftina? A gresit? Sa plateasca in fata legii ca orice om de rand, ca oricum este doar un om si punct! In instanta tot cu texte de-astea mergi? Ii spui judecătorului: " cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra?" Nu de alta, dar judecătorul ti-ar arunca o piatra de vreo 10-20 de ani cu executare.

Creștin și nu eretic ! Catzi eretici slujesca-n altar, multzi ?! V-a al

#110 Roman de buna credință !

2016-09-09 15:55

Te rog, citeste comentarul nr 106 si probabil, ca nu ai sa mai gandesti la fel, domnule comentator de la punctul nr 109 !


Musafir

#111 Re: asa este

2016-09-18 04:44

#11: -  

 nu numai preotii,si calugarii nostri dobrogeni,au plecat din cauza lui

Creștin și nu eretic ! Catzi eretici slujesca-n altar, multzi ?! V-a al

#112 Roman de buna credință !

2016-09-18 17:50

Chiar credetzi ca se face ceva cu semnaturile astea ?! Au votat circa 8 milioane de oameni, la referendumul din 2012, cam asa ceva, pentru plecarea presedintelui Basescu si ce s-a rezolvat ? NIMIC ! Asa ca ne / va ostenitzi / ostenim de pomana, mai bine ne-am vedea de treaba, fiecare  si de  problemele zilnice. Mai bine, numai punetzi bani multzi in pomelnice si nu-i mai spurcatzi, nu le mai datzi bani multzi nici : preotzilor si  ierarhului, ca sa scapatzi de pacate. De pacate scapatzi, ne mai facandu-le, si chiar daca atzi facut pacate, facetzi milostenie cu familii cu copiii multzi, cu familii nevoiase, cu familii, unde tatal  nu are un venit lunar sigur, ori ca parintzii, oameni seriosi, sunt someri. Preotzii sunt ghiftuitzi, au de toate, adica au : case, bani multzi,  masini luxoase, fac vacantzele in zone geografice exotice si incep constructzia de biserici pentru a mulge banii crestinilor naivi si care-s creduli  ! Preotzilor cand nu le mai merg treburile / afacerile bine, incep sa-l faca pe ierarh, cum le vine la gura, paseaza ori scot castanele din foc cu mana ierarhului ! Nu caut sa-l scot pe ierarh din ecuatzia pacatului, dar vina cea mare o au trepadusii, preotzii cei mai multzii dintre ei, peste 80- 90%, ca zece la% sunt preotzi de mare calitate si merita tot respectul, pretzuirea ! Ierarhul este ierarh si pentru cei, circa10 % dintre preotzi, totul este sa fi cu adevarat capabil, inteligent si sigur pentru misiunea, pentru care ai pornit in viatza, pentru Hristos, dar cum multzi dintre preotzi, au confundat MISIUNEA cu meseria, de aici "vin" toate problemele in biserica !

Trezitzi-va !

#113 Un om !

2016-09-20 08:51

 Calugarii care-l critica pe ierarhul Teodosie, nu sunt mai putzin pacatosi in fatza lui Dzeu, pentru ca au : bani destui, masini / bolizi de lux, nu alunga cainii cu rugaciunile sfantului Modest, ci, cu aparate cu senzori si alte aparate lumesti. Multzi calugari, au imbracat sutana, asa, ca s-a intamplat, spun facetzi milostenie, dar sa le dai lor, calugarii / preotzii fac milostenie, cu oamenii in nevoi, amaratzi ?! Niciodata , poarta cruci metalice scumpe, IIsus Hristos, a fost rastignit pe cruce de lemn si nu de metal ! De ce atata avaritate, ca la ziua plecarii de pe pamant, luam doar 4 scanduri, ca atunci doar atatea scanduri, ne trebuiesc pentru, a ne cobori / odihni in pamantul din care Dzeu, ne-a facut ?!  De ce atata : rautate, razbunare, dusmanie, ura, invidie........ ?! Intr-una din zile, fiind in cimitir, groparii scosesera dintr-o cripta, resturile pamantesti / trupesti ale unui / unuia, si un vierme maaare, gras se zvarcolea pe pamant, ii spun unei rude, uite, ce vierme mare ?! Ruda-mi, raspunde, sa ne dam seama, pe cine, sa hranim mai bine : trupul ori sufletul ?! Sufletul daca-i hranit cu : ganduri bune, fapte bune, iubirea de Dzeu si aproapelui, fara ura, fara dusmanie, fara egoism, fara vrajba........ . Sufletul hranit cu binele, nu punem pretz, pe cele lumesti, ci pe cele care ne mantuiesc si binele ar schimba viatza oamenilor, oamenii, nu s-ar mai gandi, doar la : averi, spaga, mita.... ! Doamne ajuta 


Musafir

#114 Să gândim cumpărat....

2016-09-24 05:01

De unele fapte vă pot asigura că ÎPS TEODOSIE nu e vinovat, vă spun sigur că nu a vărsat sângele de împărtășanie ! În plus este unul dintre puținii ierarhi care nu s-a prezentat la Sinodul din Creta și NU A SEMNAT ECUMENISMUL! Dacă v-a fi înlocuit cu un episcop ecumenist care a semnat în Creta și noi oamenii de rând vom face protest împotriva lui Constantin Cumpănă! Acestea par mai mult niște jocuri de putere din partea domnului Cumpănă!


Musafir

#115

2016-09-24 05:04

Nu sunt de acord ca ÎPS TEODOSIE să fie schimbat!


Musafir

#116

2016-09-29 12:13

Deoarece BOR a ajuns sa fie stat in stat.

GANDUL BUN, ATRAGE DUPA SINE BINELE ! IAR GANDUL RAU, ATRAGE DUPA SINE RAUL IN LUME !

#117 CRESTIN

2016-09-29 15:32

SA  GANDIM   BINE  TOT  NEAMUL  OMENESC,  CA  SA   FIE   BINE  TUTUROR  !

 

ABITZIILE UNOR OAMENI FARA D-ZEU IN SUFLET !

#118 TOMITANI TERFELITZI

2016-09-29 15:53

          MULTZI  SEMNATARI,  N-AU,  NICI  O  LEGATURA  CU  EPARHIA  TOMISULUI. SEMNATARII  DIN  AFARA JUDETZULUI  CONSTAZNTA, N-AU  DE  UNDE  STI  /  CUNOASTE,  PROBLEMELE  DIN  CADRUL  EPARHIEI TOMISULUI,  ORI  SUNT: RUDE,  PRIETENI,  CUNOSTINTZE.....  ALE  CELOR  CARE  SUNT  IN  RACA  CU  IERAR HUL  TEODOSIE !  NOI,  CONSTANTZENII, NU  STIM  /  NU  CUNOASTEM  PROBLEMELE  DIN  EPARHIILE ROMANIEI. TOTUL CUSUT  CU  ATZA


Musafir

#119

2016-10-01 06:01

NOI CONSTANTENII STIM  CE PROBLEME A CREAT IERARHUL TEODOSIE LA TOMIS. 

POSTACII LUI TEODOSIE IES LA ATAC. E NORMAL SI FIRESC INTR-O TARA LIBERA, DAR FAPTELE LUI SUNT PREA EVIDENTE, IAR CRESTINII ORTODOCSI NU POT FI DE ACORD CU MOJICIILE ACESTUIA; RESTUL POT FI. IN PLUS, AMINTITI-VA DE ARHIEPISCOPUL LUCIAN AL TOMISULUI, CE OM BLAND SI CORECT A FOST SI CUM EPARHIA ERA IN ORDINE, FARA CA NIMENI DINTRE PREOTI SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA FARADELEGI, ASA CUM FACE TEODISIE SI GASCA LUI DE CONSILIERI. TREZITI-VA! SI SPUNETI-MI DACA SUNTETI DE ACORD, IN AFARA DE FAPTELE LUI TEODOSIE CU FAPTELE CONSILIERILOR LUI SI A PREOTILOR DIN GASCA LUI:

-( CATEVA EXEMPLE):

-POALELUNGI NECULAI - DOSAR PENAL SI SENTINTA DE 8 LUNI CU SUSPENDARE PT ALCOOL LA VOLAN

- ROMAN VALERIU - TRIMIS IN JUDECATA PT ALCOOL LA VOLAN( CEL CARE A FACUT CIRC BEAT MORT SI A FOST FILMAT DE CEI DE LA TELEVIZIUNE DUPA CE A FACUT ACCIDENT IN MIJLOCUL CONSTANTEI)

- STOICHIN CIPRIAN - DOSARUL CU PROSTITUATE CARE ESTE PE ROL LA JUDECATORIA CONSTANTA

- BUCICA - PREOTUL TRAFICANT CARE A PRIMIT BINECUVANTAREA LUI TEODOSIE PT SCRIEREA CARTII IN PUSCARIE

- TICAN VASILE - DOSAR PENAL SI  SENTINTA DE 2,4 ANI CU SUSPENDARE IN CAZUL NAZARCEA

- CIUTOIU - POPA PORNO DE LA CERNAVODA APARUT PE STICLA CU AMANTA

- PETREA VALENTIN CU 6 ANI DE PUSCARIE CU EXECUTARE, NECATERISIT

- MANTA ION CU 1 AN DE PUSCARIE CU EXECUTARE, NECATERISIT

SI LISTA ESTE MAI LUNGA, CU PREOTI DIVORTATI SAU CU DOSARE INCA IN LUCRU!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-10-03 09:50


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-10-03 09:59


Peste tot si-n toate, in tzara noastra, este la fel !

#122 Cei care nu au ce face, fac ?!

2016-10-03 10:04

Credetzi ca rezolvatzi ceva ?!  Peste tot este la fel si chiar mai rau !  La Tomis stam bine !  Chiar nu avetzi ce face si facetzi, mai bine uitatzi-va la gunoiul ascuns sub pres, si la cate nu se rezolva-n orasul acesta frumos, dar ca sa abatezi atentzia de la nerealizarile politicienilor, va ocupatzi, de fapt de chestiuni, ce nu intereseaza pe oamenii din Constantza, mai bine mergetzi cu : microbuzele si vedetzi cum circula oamenii batjocoritzi pe banii lor, mergetzi prin oras si vedetzi gunoaiele care au acaparat urbea, mergetzi la ghenele de gunoi, unde rromii fac prapad, desfac pungile cu resturi menajere si este o mizerie si o infectzie totala, chiar nu vedetzi , chiar nu auzitzi ce se petrece-n jurul dumneavoas tra / nostru / tututuror, buruienile au acaparat orasul nostru "european", strazile Constantzei si curatzenia lasa de dorit, totul, parca sta sa planga, drumurile au aspectul, unui "sat uitat de lume" si parca toate-s bune si frumoase-n orasul nostru, doar problema lui Teodosie si eparhiei Tomisului, ramasesera nerezol vate ?! Ne abatetzi atentzia de la adevaratele : nere guli, probleme cu care ne confruntam, noi, oamenii platitori de taxe si impozite ! Totul este cusut ca atza rosie, RUSINEEEE ! De vina sunt toate partidele : psd, pnl, pntzcd....., care in cei 26 de ani, s-au perindat la conduce rea Constantzei, s-au perindat copiii fostilor si actua lilor comunisti, care democratzie, de unde democra tzie, doar vorbe, unde-s faptele ?! Chiar creditzi, ca ne putetzi mintzi si duce cu zaharelul, ca pe copii si catzei ?!

Victor

#123 Re: Cei care nu au ce face, fac ?!

2016-10-07 16:42

#122: Peste tot si-n toate, in tzara noastra, este la fel ! - Cei care nu au ce face, fac ?! 

 Teodosie este ticalosul care a facut mereu politica si s-a implicat in conducerea orasului daca nu stiai, deci ce spui tu este cusut cu ata alba, nu rosie, pt ca situatie e neagra! Si nu doreste nimeni sa atraga atentia de la alte probleme si daca ai ceva concret despre anume persoana care are functie mare si face nereguli spune clar sa luam atitudine. Pana una alta, Teodosie este un nelegiuit si nu suntem de acord cu el!


Musafir

#124

2016-10-07 18:14

Securist din ala ordinar, nu e securist ok

Musafir

#125

2016-10-07 18:59

De ce am semnat? Sa scapam Constanta de securistul asta imputit. LA PUSCARIE CU IDIOTUL!!!!