Morometii la subiectul 3 la bac
Re: Re: Re:
Nici nu trebuie sa vi se citeasca subiectul daca nu are nicio legatura cu cerinta. Degaba ati scris corect tot, e complet pe langa cerinta. Nu va mai vaitati atat si treceti la lucruri mai serioase, nu mai stati de milogeala. Totul e negru pe alb, nu vi se puncteaza nimic.
A
Da, foarte corect, exact ca sistemul si politica din Romania. Totul ar fi corect, ne-am obinsuit cu asta.
Re: Re:
Sa spunem ca ai scris testament și te-ai chinuit scriind totul bine ai ajungând la 3 pagini tu prin absurd înțelegând ca despre asta este subiectul ai merita 0.5 pentru paginile acelea
Re:
Cred ca vrei sa zici "egzamen". Doamne, toata lumea maltrateaza limba romana. Oribil.
Tu nu ai inteles de ce vrem sa fie punctat.Este bac.la romana si de aceea;are actiunea in perioada interbelică,deci poate fi punctat.
Avand in vedere ca site-ul asta nu te lasa sa fii contra unei petitii:
http://www.petitieonline.com/nu_morometii_la_s3
.
BAC
Muje la prosti ,adica la cei care semneaza si au scris Morometii .Sper sa fie corecti profii si sa va puncteze cu 0 .
O mare prostie! După 4 ani de liceu nu e normal sa nu se facă diferența dintre interbelic și postbelic. Unii au capul doar ca sa nu le plouă în gât. Subiectul a fost bine formulat, exprimarea nu e ambiguă, cine nu știe ce înseamnă interbelic e prost. Toată ziua se fac petiții pentru toate rahaturile, învățați sa va asumați greșelile.
Nu, tu nu ai inteles. Tu ai impresia ca o sa revolutionezi literatura romana si ca ai venit cu o idee si viziune noua care ar putea sa te scape din cacat, dar nu realizezi ca ce spui tu e nejustificat, e o ineptie si o mizerie care te face sa pari penibil!
Defapt tu oripilezi limba și literatura romana pentru ca nu este ,,egzamen" ci examen
Ion roman psihologic
Emotii? Altii cum de n-au avut emotii? Nu v-au intimidat si camerele? Alooo nu mai sunteti la gradinita (fizic, cel putin).
Asta e nestiinta. Nu te-a dus capul, asta e. In loc sa pierdeti vremea fumand si golanind, puteati invata. Chiar credeti ca va tine cineva cont de petitia asta doar pentru ca prostia voastra a fost in floare, ca de obicei?
La cum ai formulat petiția ...
Bă prieteni, la cum e formulată petiția asta, și din punct de vedere gramatical și din punct de vedere expresiv, eu zic să lăsați dracu BAC-ul și să vă axați pe altceva.
la sapa cu voi!!
sper sa va calce trenu pe toti care semnati petitia asta. ne-am saturat toti de prostiile voastre, plangaciosilor. greu mai e sa gandesti, dar sa sari in sus revoltat si sa gasesti vinovati e usor. invatati odata sa va asumati o greseala si stfu, jalnicilor, PENNIBILILOR rade tara de voi ba
Frate voi dacă aveți de ales între un kilogram de aur şi unul de argint alegeți unul de căcat ?
Din 4 subiecte ați ales pe al 5-lea .
Vai de capul vostru !!! Dupa ce ca sunteti prosti mai si semnalizati!!!!!!
Re:
Da.. hai să îi susținem pe toți care au scris orice.. la urma urmei, și cei care au scris Testament și-au sacrificat cel puțin o oră din viața lor ca să-l învețe...
Jalnic.
Cat de incult sa fii frate ca in clasa a 12-a sa nu stii ce inseamna interbelic si mai ales cat de prost sa fii sa scrii o opera asa, ca poate va da ceva, fara sa stii anul aparitiei acesteia si apoi sa te mai si lauzi ca esti prost facand petitii?? Sunteti o rusine si va meritati soarta si notele jalnice pentru dezinteresul si lenea de care dati dovada!
| This discussion has been closed. |
#772: Păreri - Re: Re:
Hai sa imi puncteze si mie la istorie daca imi cad constitutiile si scriu despre Ferdinand I.. Adica, tot pe-acolo e.. constitutia din 1923, Ferdinand (1914-1927).. despre ce vorbim?