Morometii la subiectul 3 la bac
Re: Re: Re: Re: Handicapatilor
#151: - Re: Re: Re: Handicapatilor
Daca nu esti convins ca este adevarat,acum ai aflat pentru ca cerem ceva ce este corect.Încearcă sa gândesti profund si o sa ne dai dreptate.
Eu am scris "Enigma Otiliei", nu mi se pare corect sa se puncteze si "Morometii" pentru ca nu se face diferenta intre cine a invatat si cine nu, daca stii-stii, si cu si fara emotii, daca nu stii, nu stii, asta este.
Logica
Dupa logica ta, orice manual de istorie a fost scris in vreo 5 perioade! Nu-ti fa griji de nota, si Ponta a avut doctorat!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Urgent
Eu am scris Plumb de George Enescu. Cine vrea sa facem o petitie sa se ia si asta in considerare?
tema si viziunea despre lume intr-un roman cu actiune interbelica subiectul III pote fi interpretabil
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Pai cei de la uman nu fac toata ziua romana? Noi cei de la real avem 3 ore pe saptamana fata de ei care au 6. Asa ca gura mica.
Re: Re: Idioților
Cum adica cereti ce este corect? Este corect sa nu stiti ce trebuie sa scrieti, sa nu stiti ce fel de roman este romanul Morometii? Asta este corect in viziunea ta? Sunteti cu capul in nori si invatati superficial! Toate aceste petitii si ce mai faceti voi, nu vor avea nici un efect, asa cum nici la cei de clasa a VIII-a nu au avut. Sunteti obisnuiti sa vi se dea totul mura-n gura, iar aceasta situatie devine deja penibila!
Ce-i cu voi, oameni buni? Pe langa faptul ca nu ati invatat ca lumea, nici nu aveti capacitatea de a va asuma greseala? Vin generatii din ce in ce mai proaste, chiar nu stiu incotro ne indreptam... Inteleg ca programa poate nu e asa de atractiva, dar pana se schimba, inveti ce trebuie si nu faci petitii aiurea...nu este alta cale! Un om care a dat bacul in 2009, cand au fost exact aceleasi subiecte la partea a treia.
Re:
Nu este o gresala,conform cerinței este bine ca ai scris Moromeții
Re: INTERBELIC
fara suparare, dar esti prost daca tu crezi ca Morometii e interbelic. e singurul postbelic, mai pune mana pe o carte si du-te dupa aia la bac
Re: Re: INTERBELIC
Daca nu ai facut subiectul 3 sau ai scris Morometii nu inseamna ca dai bacul in toamna.
Re: Re:
mai fato, tu ai tarate in cap?! Morometii e postbelic, e gresit daca ai scris asta la sub 3. sper din tot sufletul sa va depuncteze pe cei cu Morometii, poate va mai vine si voua mintea la cap. e plina tara de idioti ca voi
eu am scris Mara.fiindca profa nu nea zis ca ii interbelica sau postbelica...pot sa primesc cateva puncte sau 0..?
Papagalii dracu'
Voi cei care comentați aiurea doar pentru că ați scris Ion, ar trebui să vă țineți gura. Dacă ar fi fost invers, ați fii făcut la fel, pentru că este vorba despre ceva foarte important. Fiecare cu interesele lui. Dacă nu vă interesează petiția, părăsiți pagina. La şcoală ni s-a predat că Moromeții este roman interbelic pentru că primul volum prezintă perioada dinaintea războiului, şi postbelic pentru că al doilea volum descrie perioada de după acesta. Din acest motiv majoritatea a ales acest roman. Susțin că cei care au ales acest roman, totuşi au învățat, şi nu au greşit pentru că sunt retardați, ci pentru că treaba ne-a fost predată altfel şi am confundat lucrurile. Dar dacă privim peste asta, în mare parte e corect şi Moromeții scris la subiectul 3.
Contra!
Aveati de ales din PATRU romane ce apartin perioadei interbelice:Ion,Baltagul,Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi , Enigma Otiliei.Subiectul 3 a fost destul de usor!Cum poti confunda romanul "Morometii" fiind si singurul roman postbelic din programa (daca ati fi invatat).
Re:
La fel de bine știam și "Ultima noapte de dragoste,întâia noapte de război" și oricare altă operă. Dar datorită profesorilor,care ne dau informații eronate,am greșit. Luând în considerare faptul că sunt olimpică din clasa a 5-a. Chiar nu mi se pare corect.
| This discussion has been closed. |
Re:
#464: -
Da buni sunteti la misto-uri. Sunt tare curios daca aveti bacul luat.