Examen National
Re:
Mi se pare bătaie de joc,mai ales la un examen national sa faci asemenea greseala.
sa mi stergeti si coaiele data viitoare
Re:
nu,nu puteai lua in calcul 2 directii deoarece nota incepe de la 1 la 10 nu de la 0 la 8
Re: Re: Re: Re:
Matematica
Nu este corect sa gresesc eu din cauza ca cineva nu a dat informatii suficiebt de specifice.Si in plus macar atat puteti si voi face avand in vedere ca ne-ati dat mai greu decat la olimpici.Cum vine asta?
Re: Re: Re: Re:
Re: Raspunsum era clar 3
#676: Andrei,Slatina - Raspunsum era clar 3
E examen de mate nu de logica !
Re: Sunteti prosti ?:))
Era chiar foarte corecta diagrama... Mai ales ca era data si o legenda in care se spunea ca dungile negre reprezinta nr de elevi.
Re: Re: Sunteti prosti ?:))
#67: - Re: Sunteti prosti ?:))
esti prost ba frate
V-ati luat urat
Nu mai dati vina pe altii pentru prostia voastra! Ca la asta sunteti foarte buni!
Eu consider ca nu a fost corect enuntata!!
Avem drepturi sa ne spunem parerea si aceasta petitie este cea mai buna decizie!
Prostie....
Cum fratele meu si-a dat seama de diagrama si a pus rezultatul corect nu este loc de interpretare .... La romana mai e cum mai e ,daca erau suficient de pregatiti si atenti puneau si ei rezultatul coret !
| This discussion has been closed. |
E prea logic..notarea incepe de la 1 la 10, nu de la 0 la 8, da` pentru uni e prea complicat..ce pot sa zic..si eu daca eram in locul celor cu 8 as face asa, asa ca...sper sa se rezolve si sa se puncteze ambele variante.