Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / Mama Anamariei vă mulţumeşte! Vă rog să vă CONFIRMAŢI SEMNĂTURILE din e-mailul cu care v-aţi înregistrat când aţi semnat! / Comentarii


Musafir

#1

2016-06-12 19:47

Nu mai am primul mesaj
Alabama Kid
Musafir

#2

2016-06-21 07:55

Va sustin din toata inima si sper ca totul sa fie bine.Doamne ajuta ! Respect si felicitari onor.Procurori !
Felicitari si respec.S.Cer ca judecatorul respective sa fie tras la raspudere pe cale disciplinara si supus oprobiului public.Nu are ce cauta in Justtia Romana.


Musafir

#3

2016-06-21 15:41

Draga doamna Ana-Maria, sunt la randul meu mama si inteleg perfect prin ce drama ati trecut si inca treceti ! Si ma cutremur! Dar va rog din suflet, nu va pierdeti speranta, nu va pierdeti credinta in reusita! Nu sunteti singura (!!!). Sunt mii si mii de romani cu sufletul si gandul alaturi de dumneavoastra, si Insusi bunul Dumnezeu, care e deasupra, va stie durerea, vede nedreptatea crunta care vi s-a facut, EL stie pericolul care planeaza asupra copilului, iar eu am credinta ferma si nedruncinata ca Dumnezeu va actiona in apararea d-voastra, a amandurora! Sa stiti: Dumnezeu nu lasa niciodata de izbeliste un suflet care isi pune nadejdea in EL.
Rugati-va mult si fiti tare in credinta !!! Ma rog si eu pentru dvs. si copil ! Fiti binecuvantati !
Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#4

2016-06-22 03:46

Să vă ajute Dumnezeu, tuturor semnatarilor petiţiei!!!


Musafir

#5

2019-07-05 07:06

FLORIN NEGOIȚĂ-semnez petitia ca profesor si avocat , ca aparator al drepturilor copilului . Am sesizat AVOCATUL POPORULUI ȘI AVOCATUL COPILULUI cu acest caz si am cerut ca sa se prezinte parlamentului un RAPORT privind adoptiile după 1990 și rolul AUTORITATII NATIONALE PT. PROTECTIA DREPTURILOR COPILULUI.AVP s-a sesizat și are obligatia de a face publice demersurile si investigatiile sale.Cazutri ca al SORINEI sunt foarte multe, cu sutele, daca nu cu miile. De cei adoptati in afara tarii nu se mai stie nimic de cele mai multe ori. Suspiciunile ca devin BANCĂ DE ORGANE, nu sunt verificate, cercetate după adoptii. TREBUIE SCHIMBATĂ LEGISLATIA ADOPTIILOR ȘI CLARIFICATĂ LEGAL SINTAGMA DE ”INTERESELE COPILULUI”!



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...